Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Carol, čestitam za 300. poruku na ovoj temi
Inače, složila bih se sa vama da je najgore proći u uži izbor pa onda ispasti... Mada opet, ne znam... Ja kad bih već tebala da ispadnem ove godine, više bih volela da ispadnem iz užeg nego iz šireg izbora- to bi mi nekako dalo više nade za narednu godinu. Dogodine bih išla sa mišlju da sam bila dovoljno dobra da uđem u uži izbor, i da sam nakon dodatnih priprema sigurno dovoljno dobra i da prođem. Mislim, ne znam. Bar mi se tako čini...
Zna li neko ili je imao iskustva sto se tice pirsinga to sam zaboravila da pitam?
Koliko ce ziriju to smetati?
Imam pire. na jesiku ali mi nikada nije smetalo dok sam radila na radio stanici jer mi ne stvara govorne mane i cuje se nikakva razlika,ali iskreno se plasim da to nekom od komisije ne zapadne za oko i da zbog toga ne dobijem neki minus. Jer iskreno vecina ljudi ima velike predrasude.
sto se tice biblioteke na faxu, ne placa se clanirana, samo se ostavlja licna karta, radi svakim radnim danom od 9 do 8. pirsing, to zavisi. moja drugarica kod peleta na klasi je morala da ga skine, a neka druga devojka je imala kod goce, ne znam da li je sad skinula. sto se tice zvuka, to i tako i tako treba da se raspitam za jednog mog drugara, pa kad se raspitam i to cu postovati.
...AKO neko od nas upadne, naravno, samo to toliko
E, i mene je to zanimalo za pirsinge, tetovaže i slična čuda... Ne, nemam ništa od toga XD Ali sam razmatrala da se tetoviram, ali zbog glume neću, pošto imam utisak da bi mi smanjilo mogućnost za dobijanje uloga... Valjda?
ja o peletu znam sve najbolje. da je sjajan profesor, pedagog. on od svoje klase pravi prvo ljude pa glumce i tako to. trenutna klasa koju drzi je skup zaista talentovanih ljudi koji se izmedju sebe super druze.... meni su fantasticni. kada bih ja birala kod koga bih isla na klasu, to bi definitivno bio pele.
ljudi pomagajte. sta mislite mogu li proci sa ruskim piscem? Posto vidim da traze monolog domaceg komediografa a ja sma nasla monolog od Gogolja koji mi super lezi hmm sad se dvoumim da li da trazim dalje sto ce mi oduzeti dosta vremena opet ili da nastavim sa spremanjem ovog dela ?
Znam da mora ali devojka koja je polagala pre tri godine kaze da nije izvodila od domaceg komediografa vec nekog nemackog koliko sam je razumela ,cak je bila i neka drama samo komican monolog i nisu joj pravili pitanje usla je u zui krug ali dalje nije prosla. Zato pitam da li je mozda neko od vas ko je polagao imao ista iskustva.
Mada vidim da cu morati opet da trazim a ovo mi lezi kao da sam ja pisala
Hehe oni nista ne govore bila sam i na fakultetu ajde sto cuti sluzba nego sto i neki studenti nisu bas pricljivi
Nema veze iskombinovacu nesto pa cu to mozda uzeti za odlomak po izboru