Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не.
Провера гласа и музичких способности се проверава у ужем кругу пријемног испита.
А тада ћеш се већ консултовати са професорима.
За овај испит сада треба класично:рецитација,комични и трагични монолог.
Миња,надам се да није индискретно,ако јесте не мораш да одговориш,али интересује ме што си се одлучила за глуму,шта више волиш позориште или филм и нешто о себи што је везано за ФДУ,да ли свираш нешто,како певаш и слично?![]()

JOS JEDNOM POSTAVLLJAM PITANJE. STA DRUGO OSIM INFORMACIJA KOJE SAM NAVEO MOZETE SAZNATI?

[/QUOTE]Devica/strelac
Ti?

Usput zna li neko kolika je clanarina na fakultetu u njihovoj biblioteci da odem po knjige i sta je sve potrebno?
Izvini, ali devojka-zena koja je taj dan bila dezurna na konsultacijama uopste nije profesor. Ipak mislim da osim informacija vezanih za upis, konsultacije nicemu drugom ne sluze.
Da li je dozvoljeno gledati prijemni???Prijemni za glumu, je, kao i svake godine, kraj juna, tacnije, od 24. juna.

Da li je dozvoljeno gledati prijemni???![]()
PITANJE ZA SVE NA FORUMU: KO DEFINITIVNO POLAZE U BEOGRADU

videće da ti je stalo do tog faxa čim dolaziš na njega jednom nedeljno, videće da ćeš učiniti sve što možeš ne bi li upao, a postoji i mogućnost da te profesor/ka upamti, pa ćeš možda i imati bolju prođu na prijemnom![]()
JA definitivno polažem u BGuPa ako Bog da sreće, pa da i položim
Inače, sve i da od tih konsultacija nemaš realno mnogo koristi, ja to posmatram ovako- videće da ti je stalo do tog faxa čim dolaziš na njega jednom nedeljno, videće da ćeš učiniti sve što možeš ne bi li upao, a postoji i mogućnost da te profesor/ka upamti, pa ćeš možda i imati bolju prođu na prijemnom
Sem toga, jedna devojka koju znam išla je na konsultacije prošle godine, i kaže da su joj proveravali sluh, kako peva i tome slično, akcenat valjda isto, i znam da su joj i sugerisali na čemu da poradi i tako to...
Minja, moraćeš pre konsultacija da mi pošalješ svoju sliku na PM, da te prepoznam kad te vidimA i ja ću tebi moju, naravno
Inače, ko još ide na kosultacije? Hajde, javljajte se koliko god vas ima, da se vidimo tamo![]()
Interesuje me jos ako neko zna da li je potrebno dva mnologa i 3 recitacije ili sam to cula dezinformaciju?

EHEJJJJJ... Ako si procitala ono sto sam napisao u prethodnim postovima videces da sam rekao da osoba sa kojom sam tada razgovarao uopste nije profesor. Pa sta mislis kad bi profesori glume bili konsultanti koliko bi bilo podmicivanja i pokusaja podmicivanja, a pogotovu da je na konsultacijama profesor koji prima klasu. I sta bih trazio na konsultacijama svake nedelje.
A i svi govore kao "Konsultacije te upoznaju sa profesorom", mislim, valjda se na jednoj od tih nekoilko konsultacija i pojavi sam profesor koji preuzima klasu.***, tebra, ja sam totalno dezinformisana, jedan mi kaže da je bila i profesorka, drugi mi kaže da nije, ja stvarno više ne znam šta da mislimA i svi govore kao "Konsultacije te upoznaju sa profesorom", mislim, valjda se na jednoj od tih nekoilko konsultacija i pojavi sam profesor koji preuzima klasu.

A kada ce biti zavrsni dan? Nadam se da ce dati, bas bih volela da gledamMoze se prisustvovati samo zavrsnom danu uzeg izbora, a na sirem izboru ili nema nikog osim komisije, ili eventualno neko od studenata...
CAROL
Znam naravno, nisam ni pomislio da si rekla bilo sta negativno. Samo sam potvrdio da od konsultacija nema koristi. Prosle godine sam isao na konsultacije sa namerom da se upisem, ali zbog okolnosti to nisam uradio i zato cu ove godine konkurisati, pa sta bude. Ti Carol?