Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@maybe: D
Имали смо једну форумашицу која је уписала продукцију прошле године али је нема на форуму пошто је,вероватно,заузета.
Чини ми се да јој је ник био Уна.
Погледај на сајту шта треба и слично или сачекај да се овде појави неко са продукције да ти помогне,пошто не верујем да нека од нас може.
Које си годиште?

@maybe: D
Имали смо једну форумашицу која је уписала продукцију прошле године али је нема на форуму пошто је,вероватно,заузета.
Чини ми се да јој је ник био Уна.
Погледај на сајту шта треба и слично или сачекај да се овде појави неко са продукције да ти помогне,пошто не верујем да нека од нас може.
Које си годиште?
Pa literatura je za pripremu prijemnog, naravno nisam sve to procitala, neke od njih jesam, po preporuci profesora sa fdu. nista posebno. Luthiena? ipak ce primati klasu? ajde saznaj nesto pa javi.
(011) 214 04 19

maybeevo me ako mogu nekako da ti pomognem.
za pocetak koju produkciju planiras da upises?

filmsku i tv produkciju....pisi mi malo kako ti je protekao prijemni? i onome projektni zadatak na zadatu temu....sta je tacno to? thanks unapred...![]()
i ono sto mogu da ti kazem da se projektni zadatak polaze na mom prijemnom, a ne na filmskoj. na filmskoj umesto projektnog imas analizu filma.i kako ti je??ja sam na pozorisnoj....i ono sto mogu da ti kazem da se projektni zadatak polaze na mom prijemnom, a ne na filmskoj. na filmskoj umesto projektnog imas analizu filma.
a sta otprilike obuhvata analiza?i kako ti je??a sta otprilike obuhvata analiza?
to kako mi je to bi bio izuzetno opsiran odgovor, ali kad se sve se sabere i oduzme ne postoji bolja stvar na svetu, bar za mene... samo nemoj da mislite da je fdu sjajan nego je ovaj poziv carski...pa ovako: ...........to kako mi je to bi bio izuzetno opsiran odgovor, ali kad se sve se sabere i oduzme ne postoji bolja stvar na svetu, bar za mene... samo nemoj da mislite da je fdu sjajan nego je ovaj poziv carski...
svaki ciga svoga konja hvali, pa tako i ja-po mom misljenju pozorisna je mnogo bolja od filmske jer ti ustvari imas tri glavna predmeta: menadzment u kulturi, pozorisnu produkciju i radio produkciju i mozes da radis sta hoces i sjajan je posao i ima posla.
ovo sve samo ako iole nesto vidis u pozoristu, a ako si pak filmski covek rado cu se raspitati kod kolega pa ti javnuti... nama je sad ispitni rok, pa pricekaj par dana da nahvatam kolege...
koje si god? jesi li imala kakvog iskustva pre vezanog za film, koliko pratis filmsku UMETNOST? i vec sta bi mogla da mi kazes o tome otkud zelja za fdu-uom i filmskom produkcijom...
),jer se bavim organizacijama svega i svacega, u procesu sam pisanja i ucenja pisanja projekata za Drustvo istrazivaca Vladimir Mandic Manda.......tako da mislim da je ovo to za mene.....inace '91 sam godiste....