Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam da li sam normalna???Ponekad mi se,sto rece Nenemusha probudi u meni tako snazna,tacnije receno ludacka zelja za glumom,a ponekad mislim kako za to nema sanse i mogucnosti da se bavim time.....
![]()

Ja ne razmisljam o tome posto vec studiram ali da sam se posle 4. srednje opredelila da probam na glumi i nisam prosla sigurno bih opet upisala glumu, samo privatno.

.....blago tebi....cekaj par godina,bicemo (k'o sto kaze Carol)koleZinice.....

Upisala si glumu????????.....blago tebi....cekaj par godina,bicemo (k'o sto kaze Carol)koleZinice.....
![]()
) ali da sam tada bila sigurna da hocu glumu a nisam prosla sigurno bih pre otisla na privatni nego na neki fax koji nema veze sa tim.nemojte se opterecivati sa "sta ako..."
samo pozitivno,citajte,igrajte,uzivajte u tim pripremama.a na prijemnom samo sigurno i vedro![]()
Luthiena pricaj nam sta ste radili sve ovo vreme.Nemas pojma koliko mi je bilo drago kad si upisala
Nenemusha?

Luthiena, deder malo podeli utiske sa nama, vidiš da smo jadne, željnice, da nam je dovoljno reći bilo kakvu informaciju o glumi i mi smo odmah happy![]()

.leti vreme 

))