FDU

Ja imam nesto o Goci Maric,sto je glumila u Grlom u jagode,kao da ako joj nije dan nije ni zainteresovana ni da te saslusa ni bilo sta.Ne znam da li je tacno,ali ako jeste ja kod nje necu da izlazim.
A za Bilju i dalje nista.Na netu ne postoji nista o toj zeni.Malo sam se raspitivala kazu da je bila jako dobar student ali je odlucila da se posveti radu sa mladima.Kod nje su diplomirali Vuk Kostic,Marija Karan,Bojana Stefanovic,Kalina Kovacevic,Nada Macankovic,Sonja Kolarcic,Nenad Stojmenovic...??

Goca Marić je primila sad svoju klasu, znači ona vodi prvu godinu... I ja sam čula da ona to dosta prema sopstvenom raspoloženju... A poznajem jednu devojku koja je izašla na prijemni ( nije primljena, pa ne znam govori li to iz ogorčenja ili zato što je istina ) i ona kaže da je Goca bila jako drčna i neprijatna...
A za Bilju Mašić sam čula da je odličan profesor, i znala sam i od pre da su svi ovi bili u njenoj klasi... Ali ne znam ništa više ...

O Goci Maric sam i ja cula svasta nesto bezveze i to od ljudi koji nisu polagali prijemni pred njom.
A za ovu drugu cu vam reci kasnije u toku dana, cim se raspitam ;)

Kada nadjes jos nesto javi obavezno.
Mislim da bi bilo bolje kad bi stavila ovde jer na pp vidi nas par kojima posaljes a kad neko za recimo godinu dana bude obrtao ove strane nece naci nista o Bilji Masic a mozda ce mu/joj iz nekog razloga biti potrebno.
Slobodno postavi ovde treba da se vide i necije lose strane da znamo s kim ''imamo posla'';)
Pozz.I hvala.Mnooooogo:)

Ja sam pokusala prosle godine i istina Goca Maric je toliko drcna i neprijatna, da je to nesto neverovatno...Usrala sam se....A bas sranje nista nemam pojma o toj Bilji....Sta vise prvi put cujem za nju...:( ..Bedacina.. :(

TV. Radim priloge za vesti i neke emisije. I iskreno dosadno je, jedva čekam da prođe :D Jedino mi je zabavno kad ja nešto pričam, mrzim da jurim druge ljude da daju izjave.

Back