FDU

evo sam da se javim na kratko da obecam da cu na raspustu posle nove godine detaljnije da opisem kako je devojci na fdu a meni na bk.....sada stvarno nemam vremena.....

u svakom slucaju itekako vredi boriti se ako volis glumu........ prelepo je...... skrnavim,ali dobro.......

evo sam da se javim na kratko da obecam da cu na raspustu posle nove godine detaljnije da opisem kako je devojci na fdu a meni na bk.....sada stvarno nemam vremena.....

u svakom slucaju itekako vredi boriti se ako volis glumu........ prelepo je...... skrnavim,ali dobro.......

Da li biste dosli na prijemni skroz odeveni u ceno?
Pitam ovo zato sto i Pele i Vlada ne vole da vide ovu boju.
Mislim da smo vec polemisali ali ima novih ljudi na temi...

Došla bih. Zapravo doći ću u crnom 99% jer deluje ozbiljno i svečano a sve ostale boje po mom mišljenju dekoncentišu žiri i prebacuju akcenat sa glume na fizički izgled. Ako im se ne sviđa njihov problem, uopšte ne razmišljam o tome. Eventualno ću obući drugu boju ako nađem nešto što će mi se mnogo dopasti ali neću ići u kupovinu sa namerom da nađem nešto svetlije.

ma nema bre boja veze nikakve.nemojte dolaziti u suknjama i haljinama i sljokastim glupostima,najbolje je da dodjete sportski ali pristojno odeveni (bez dekoltea,dopicnjaka i sl) zato sto vam mogu traziti da radite vezbe za koje ce vam odgovarati sportska odeca,zapravo nece vam smetati da realizujete ono sto budu trazili od vas.boje neka budu one koje vi volite,jer oni zele da vide vas,ono sto vi jeste,a ne vas u belom,crnom,plavom itd...

Ja bez suknje ne mogu da dođem. Potrudiću se da bude prilagodljiva, ne previše kratka ni duga ali suknja mora biti. Eventualno mogu da spakujem trenerku za ne daj Bože.

Ja ću ili doći u nekoj džipsi- suknji ( mislim, taj kroj, dugačka i lepršava ), ili u pantalonama u kojim mogu nesputano da se krećem, jer trenerke nikad nisu bile moj fazon...
A u crnom niti planiram da dođem, niti ću, pa sve i da je svim profesorima crno najdraža boja. Ne volim da se oblačim apsolutno u crno :p Najbolje se osećam u crvenom ( ali ga ne bih obukla jer previše privlači pažnju ), nekoj tamno ljubičastoj nijansi i jednoj specifičnoj nijansi plave, zaboravih kako se zove, čim saznam obavestiću vas :D
A što se obuće tiče, ne bih došal u štiklama ni da mi platiš, patike sigurno, eventualno baletanke...

Pozdrav svima :D
Ovako ja sam malo zalutala ovamo, da vidim kako to sve ide ...
Trenutno idem u srednju muzicku ali razmisljam da pokusam i glumu, ali s obzirom da sam pocela tek u septembru ne znam koliko je to dobra ideja.
Vrijedi pokusati :D
Posto imam vremena na pretek, Mogla bih da procitam nesto sto mi predlozite i pokupim nekih korisnih saveta...Pa ko je raspolozen :heart:

prvo nabavi Audiciju, (prof. Boro Stepanovic).Ona ce ti najvise pomoci,jer je ovaj genijalni covek tamo sve objasnio.super je sto si se tako rano zainteresovala,mozes na miru da se upoznas sa procesom konkurisanja.poz!

KOd nas je nema u knjižarama... Samo preko neta, tako sam je i ja naručila... Čak sam je i na sajmu knjiga tražila, i nije je bilo :p HIMHIMHIM, drago mi je da si nam se pridružila :D I stvarno je super što si se sad pojavila, taman na vreme da se upoznaš sa svim što ti može koristiti i da se pripremiš kako valja ;)

Back