FDU

Evo me konacno :D Nazalost nisu glumacka iskustva,cisto reporterski posao kome se sad intenzivno ucim ali ako nista drugo barem razbija tremu.

Nego, hocete se spremati sa nekim ili sami?

E, ja sam juče imala dogovor za tu školu glume, ona će početi od četvrtka i ići ću tamo :D Jes da ima puno male dece, ne znam koliko će se to ozbiljno voditi ( ali Bože moj, ako ne budem bila zadovoljna bataliću i neću gubiti vreme ), ali oni rekoše da je nekoliko ljudi koje su oni pripremali primljeno na Akademiju... Mislim da će mi to biti dobra priprema :D Ali najviše se uzdam u sebe i najviše ću sama sa sobom raditi ;)

Uglavnom sama. Poseticu svakako logopeda za svaki slucaj i uzeti par casova dikcije. Kad se spremim mozda nateram par ljudi koji su zavrsili FDU da odslusaju i prokomentarisu i to je to ;)

E, juče sam bila na prvom času glume, znate ona školica, pričala sam vam već da se otvara u ARu, i jako sam zadovoljna, pa velim da podelim svoja iskustva sa vama :D
Ako nemate ništa protiv ;)
Elem, ono što mi se dopada je to što smo radili baš na onome na čemu sam ja najslabija- na glasnoći, snazi glasa, na slobodi ( tačnije drskosti dranja xD ), jer meni ne treba neko ko će mi prodavati pamet u kesicama i govoriti " Loše si shvatila tu pesmu, to treba da shvatiš tako i tako " ili " Nije taj monolog za tebe, sad ću ja da ti nađem nešto što se meni dopada", takve stvari najbolje završavam sama, meni treba neko ko će mi pomoći da oslobodim glas :) I taj darko koji nam drži časove me je terao da tako urlam... Ko konjina xD Drala sam se silno, a on mi je konstantno pričao da sam suviše tiha :-/ Valjda ću postići nešto xD
I dao mi je da za ponedeljak pripremim Jefimijinu "Pohvalu Knezu Lazaru"...
Ja biti zadovoljna školicom glume xD

Ne volim Jefimijinu Pohvalu ali mislim da moze dosta da pomogne razvitku tzv."tihog dranja".
Sto se samog vikanja tice svi ljudi s kojima sam radila su mi rekli da se ne stidim da viknem jer ja to sebi mogu svojim glasom da priustim:)Sad kada radim neku ulogu i treba da se vikne ja to uradim najbolje sto mogu,ali kazu da za prijemni nije preporucljivo vikati.

Pa ja ne volim da se derem... MIslim, nije meni nikakav problem da dreknem kad emocija to zahteva, ali me nervira što mi uvek traže da se dernjam na onim mestima na kojima se ja nikad ne bih prodrala :P
Sem toga, ne volim ni ja Jefimijinu pohvalu, previše je pompezna za moj ukus, ali ipak... Kad su mi to već dali da odradim, ima da ga odradim najbolje što mogu- znači VRHUNSKI xD

E,ovako ne mogu da postavim linkove jer onda necete moci da otvorite.
Za Novi Sad imate na njihovom sajtu dramski kadar ali ne pise ni ko predaje glumu ni ko uzima klasu ove godine.
A na BK isto na njihovom sajtu udjete u gluma pa u nastavnici i saradnici i izadje vam nesto za download,kliknete tu i imate sve o profesorima.
Imam poznanicu na Akademiji lepih umetnosti,ako to uopste nekog interesuje:lol:,pa cu je pitati cim dodje ovamo,mada mislim da je u pitanju Andrijana Videnovic.
:hvala:

Poslednja izmena:
Narode, ajd da vas čujem, šta znate o Bilji Mašić? Blam, ja ne znam ništa o njoj... A treba ženi da izađem na oči u junu xD Tražila sam po netu, ali ne mogoh da nađem ništa o njoj... Ima li neko ikakvih informacija?

Back