FDU

Ja mislim da primaju 12 ukupno a od toga 9 na budzet,mada mislim da nekad prime i vise ali nisam sigurna.trebalo bi da je tako.na njihovom sajtu imas i rezultate prijemnog ispita za ovu i za proslu godinu....

pa to da nekad prime vise sam procitala bas na ovom forumu na ovoj temi ali neka me iskusniji isprave ako gresim.nimil,sto se tice tebe mislim da je to ok jer ces tako imati uvid u neke greske pa ces znati sta sledeci put da ispravis.izgleda da smo mi isto godiste...

pa to da nekad prime vise sam procitala bas na ovom forumu na ovoj temi ali neka me iskusniji isprave ako gresim.nimil,sto se tice tebe mislim da je to ok jer ces tako imati uvid u neke greske pa ces znati sta sledeci put da ispravis.izgleda da smo mi isto godiste...

Da izgleda ...:mrgreen: Nego me interesujeda li znaš šta će biti sa srednjom ako me prime (znam da odma neće ali kad budem 3-4 raz. možda) ?

Ma, devojke, šta će vam uopšte da završavate srednju ako upišete glumu:cool:

Inače, nimil, i ti pokušavaš ove godine? Extra, znači mi smo konkurencija:lol:
Btw, može li neko da mi kaže da li je obavezno da komičan monolog bude od Sterije, Nušića ili tako nekoga? Pošto, ja sam želela da uzmem odlomak iz knjige "Beleške jedne Ane" od Mome Kapora, pa me zanima da li je to ok...

Obavezno je da bude domaci pisac, ne moraju gorepomenuti....samo za komican monolog...

Inace,moja devojka je ove godine upisala glumu, bila je najbolja, po misljenju publike,studenata a i profesora(imala je najvise bodova na prijemnom,ali nije prva na listi zbog srednje skole...)
eto,morao sam da se pohvalim :)

Ma, devojke, šta će vam uopšte da završavate srednju ako upišete glumu:cool:

Inače, nimil, i ti pokušavaš ove godine? Extra, znači mi smo konkurencija:lol:
Btw, može li neko da mi kaže da li je obavezno da komičan monolog bude od Sterije, Nušića ili tako nekoga? Pošto, ja sam želela da uzmem odlomak iz knjige "Beleške jedne Ane" od Mome Kapora, pa me zanima da li je to ok...

Ne ove već .... sledeće ili one tamo .
Srednju sam čuo da moraš (ako prevremeno upisuješ ) da polažeš neke diferecijalne ispite(ili tako nešto) . Pa šta je to? I da li može srednja i FDU paralelno ?

sta da vam kazem ljudi, vi nosite ovu temu. ja sam je pokrenuo, ali zbog svega i svacega je ne posecujem dovoljno. nadam se da vam je ona barem i malo pomogla oko toga sta vam je ciniti u vezi prijemnog. samo nastavite tako, a ja sam vec tu negde, posmatram vas iz prikrajka i cekam da neko od vas upise glumu, pa da to proslavimo... :)

pa tesko ti je da ides paralelno u srednju i da studiras fdu zato sto sam ja cula da si tamo po ceo dan.a srednja vanredna skola moze da ti sluzi za to sto tebi niko ne garantuje da ces biti uspesan i dobro placen glumac,pa ako vidis da i posle fdu nema vajde da upises nesto drugo.

Back