FDU

Eeee pa sper je to ideja.mene najvise zanima Pele ali mi ne smeta i da cujem nesto i o drugim profesorima jer ne znaci da cu ja da ako odem da polazem kod Peleta biti i primljena.znamo da su sanse za to minimalne pa ako neko zna nesto neka pise....please

ja o peletu znam sve najbolje. da je ok lik, nema neke sad specificnosti. po meni je najopustenije kod njega za polaganje. ali najbitnije je da se oslobodis od treme i nadjes komad koji ti zaista pristaje.

Hvala Una.....svi kazu da je on bas cool lik.mislim ono ja necu nikom da se prilagodjavam i menjam sebe nego rekoh cisto da znam nesto o njemu posto sam za Vladu cula da on uvek prima neke smirene i tako to.Ne znam da li je to tacno??a ko zna neka pise nesto o Peletu ili bilo kom drugom profesoru dobrodoslo je....pozz

Ne treba da se prilagođavamo prema profesorima, najbolje je da budemo ono što jesmo... Ali ipak valja znati šta neki profesor traži;) Narode? Zna li iko išta za Bilju? Please? Ne ignorišite me više, I need you:lol:

Ja o Bilji ne znam nista ali se slazem da ne treba da se menjamo za prof.ali ipak da budemo malo upuceni.meni su uvek govorili da sam specificna i sad ne znam kako bi prof.to shvatili

Ma, tu smo negde, klošarimo naokolo:mrgreen:
I meni svi govore da sam specifična, i lako zapamtljiva kao pojava... Nadam se da to nije loše za glumicu:confused:
Mislim, lako me je transformisati, lako me je zapamtiti... ( tako bar kažu ) Valjda to odgovara:mrgreen:

sto se tice tih prica koji profesor sta voli, nemojte da slusate to. vecinom su to samo price...... samo vi pokazite talenat, i nemojte se truditi da se dodvoravate profesoru.....pozzz

Meni su jos kad sam krenula u obdaniste rekli da imam neku energiju u ocima sto je meni kao maloj bilo posebno interesantno a onda kad sam posla u skolu na drugi kraj grada isto su mi pricali.nego ja sam mislila na odelo i tako te stvari jer dok je 90%dece slusalo narodnjake ja sam slusala bajagu i sl.i uvek sam sklapala boje na neki svoj nacin i imla drugacije odelo.......

Slažem se sa Carol ;) Inače, Carol, možda ih baš ta tvoja specifičnost obori s nogu ;)
Hval aza informaciju o Bilji, Una, ako je zaista tako kao što kažu mislim da bih mogla kod nje imati dobru prođu... Pošto ja imam vrlo emotivna izvođenja...

e opet ja.......procitala sam negde neki Peletov intervju pa ne znam iz koje je godine pa sam htela da vas pitam jel znate mozda koliko godina ima njegov sin???

Ej, Carol draga, tu knjigu možeš samo da naručiš preko nekog sajta, ja sam je naručila tako ali ne znam tačno gde, prošvrljaj po netu pa ćeš naleteti na nju ;) Sorry što ti nisam od veće pomoći, ali ne mogu da se setim na kom sam je sajtu naručila jer je nisam naručivala ja nego moja sestra za mene:( Pitaću je sutra ( pošto je ona sada otišla da spava:lol:), pa ću ti javiti da li se ona seća;)
A za Peleta ti stvarno ne mogu pomoći, kao što sam već rekla, ne razumem se u profesore:(

Peletov sin Jakov ima 20 godina. Studira na FDU, ne znam tacno koji smer, mislim da je rezija ali nisam sigruna. Znam sigurno da nije na glumi. A sto se Audicije tice ne znam kako je mozete nabaviti. Ja sam je kopirala od profesora.

Back