FDU

mislim da se ta pitanja nigde ne objavljuju, a skoncentrisana su u svetu filma, pozorista, radija i televizije.
i naravno, provera je pismena, kao što je to i najmanje problematičan deo prijemnog, hoću reći najlakši ;)

Hvala Carol :)
Ljudi sta mislite o njemu? Ja iskreno da vam kazem nemam bas poverenja u njega s obzirom da mu je to prva klasa i da sam cula neke negativne price o njemu.

on je radio sa Jevtovicem godinama, kao asistent i poslednju ovu klasu je vodio skoro sam, ljudi mnogo imaju predrasude, ali on je jedan sjajan čovek i za njega svi studenti imaju samo reči hvale, a učio je od najboljeg, tako da ne znam ništa loše o njemu (:

Slazem se s Carol. Ja sam sve najbolje cula o Srdjanu, a imala sam i prilike da gledam predstave njegovih i Vladinih studenata koji su odlicni, verujte mi. Izmedju ostalog, i ja sam cula da ovu klasu on gotovo sam vodi jer je Jevtovic vec neko vreme bio bolestan. Smatram da je posle Vlade on najbolji covek na toj katedri, cast ostalima, sve ih jako cenim i postujem to sto rade. Srdjanove godine nemaju veze sa njegovom strucnoscu tako da se ne bih slozila da on nije dobar pedagog.

Zdravo svima!

Imam jedno pitanje. Kada jedna grupa završi s prijemnim za glumu, oni odmah objave ko je prošao u uži izbor, ako ima nekog. Da li je to što tad objave konačno, ili postoji šansa da se predomisle, kada sve grupe završe s priemnim i kada budu sastavljali konačnu listu ko je prošao u uži izbor, a ko nije? :ceka:

Zdravo svima!!!!

Imam jedno pitanje. Da li posle objavljivanja ko je prošao u uži izbor, za glumu, postoji šansa da se još neko izabere na kraju, kad sve grupe završe sa polaganjem???

jel bio neko od vas danas?

moja poznanica je bila u popodnevnoj grupi i prošla je dalje :D

A ko prima klasu ove godine? Da li su u ziriju i oni koji vode klasu? :D
i jos jedno pitanje, posto vidim da si kompetentna da pricas o tome.. :) Da li ima publika iza zirija ili smo sami sa zirijem kada izvodimo monologe? I da, da li nam oni kazu koga da imitiramo ili sami biramo? :D

Back