FDU

@bigamija
nema promena, to sto su vam rekli je to :)

@Milica
Biljana Masic prima klasu, i naravno da je u ziriju, pa ko ce da odabere ljude :D
ima publike koju uglavnom cine neki drugi profesori s faxa ili tako nesto, ali niko ovako ne dolazi,
a za siri mozes da povedes nekog svog da te gleda, a za uzi ne moze :)
ti spremis tvoje imitacije koga ti hoces, a oni mogu da ti traze te, a mogu i neke koje oni hoce da improvizujes :)

Nekvalitetni se i dalje plase kvalitetnih i podmecu im nogu..bilo i bice.Ne odustajte od sebe pre svega,kad tad ce neko da uvidi koliko vredite i koliki je vas talenat..Verujte u sebe:)

To sam htela da vam kazem,znalo se..neki ljudi ne zasluzuju da se zovu profesorima,treba da ih je sramota,a klasu nije izabrala ona vec njen muz..ili sta da radi neko kome kazu svrsen si glumac,stobom nemam sta da radim?aloooo..ovo moze samo kod nas:besna::dash:

Ja sam bila u nedelju. Tog dana su prošli 4. Drugarica mi je bila u sredu i tada je 1 prosao. Tada su rekli da nema drugog kruga. I da ce u cetvrtak 1 proci. Ne znam samo koliko ih je proslo u ponedeljak i utorak. Ali oni su u sredu rekli da nece biti drugog kruga.

И ја сам био у недељу, ујутру су прошла два момка и једна девојка а ја сам био поподне и тада је прошла једна девојка, и тада су рекли са ће бити ужег али ако је то истина што кажеш да га неће бити и ја сам по мало разочаран.... :(

Sent from my GT-N7100 using Forum Krstarice mobile app

Pa, oni mogu da kažu da će biti užeg...Možda i hoće, ali samo formalno, jer će svi iz užeg izbora da se upišu. U ponedeljak je prošlo dvoje: iz moje grupe jedan momak i iz popodnevne grupe jedna devojka. Isto tako i u utorak.

Je li moguce da je bilo tako malo ljudi koji su po njihovom ukusu? Mislim, ako je izabrano samo desetoro ljudi iz sireg kruga, uzi stvarno nema potrebe praviti. Mada, nisu mi jasne neke stvari, ali ok. Ja prosto ne mogu da verujem da je ove godine bilo tako malo kvalitetnih ljudi na prijemnom (bar po njihovom misljenju).

Biljana Masic Aleksic je zena Mike Aleksica,klasu cine njegovi ucenii iz skole glume..bili su pretalentovani ljudi,bila je devojka koja je razvalila ali bukvalno,ljudi su joj prilazili i cestitali i nije prosla dalje..Zelim svima srecu sledece godine,valjda se nece ponoviti sramota od ove godine..a sad svi na more:klap:

"Sta znam" јеси ли ти полагао/ла ове године да није била та девојка у недељу поподне??

Sent from my GT-N7100 using Forum Krstarice mobile app

U nedelju pre podne je bila ta devojka,ja ne mogu i dalje da verujem da ona nije prosla,ja sam mislila da sam videla i cula telentovane ljude alii ona....i svima vama koji ste polagali ove a niste prosli zelim puno srece sledece godine..

Back