FDU

Ja sam inace zensko :)))) Isto treca godina na fakultetu. Prvi put izlazim na prijemni. Bila sam u Dadovu, ali nisam nesto odusevljena. Nego, kako teba da izgleda ova biografija sto traze?
Oh, oprosti, poneo me muski rod u tvom nadimku. :D Kad smo kod Dadova, koliko se tamo uopste placa i pretpostavljam da oni rade sa mladjim polaznicima? Sto nisi odusevljena, mozes li da mi preneses neke utiske? :)
Sto se tice biografije, koliko sam ja razumela, trebalo bi da bude u formi teksta (dakle, ne kao danas popularni cv), ne preopsirno, ne prekratko. Kazes o sebi stvari koje bi njih mogle da zanimaju, ali ne nesto tipa kako ti vidis sebe i neke nebitne stvari iz zivota. Iskljucivo tvoje sklonosti i sposobnosti. Inace, profesorka je rekla da bi trebalo pisati ono sto ti se desavalo u srednjoj skoli, odn. ako si imala kontakta s glumom, pevanjem, plesom, sportom (sta god ti mislis da je vazno) iskljucivo pises iz tog perioda, ne iz osnovne skole (jer su te tad, recimo, roditelji terali na tako nesto).To je to otprilike. Mozda sam nesto ispustila. Pitaj slobodno ako opet budes imala nedoumica. Ja, iskreno, nemam nesto mnogo materijala za tu biografiju, pa bi moja verovatno bila najkraca od svih koje bi dobili. :D Mada, to nije ni bitno po mom misljenju. Nego, mene vise brine ta fotografija, ja ne umem da se fotografisem i da pritom izgledam normalno. :mrgreen:

I moja je kratka... Upravo sam je zavrsila. Placa se prvo 3000, pa 4000, pa 5000 dinara. Imaju 4 grupe, od najmlađih do najstarijih. Znam kaoko ti je u vezi slike. Kolika ona uopste treba da bude? Pise formata dopisne karte, meni fotograf uradio nesto tipa velicine razglednice.

Pa moguce, nesto kao motivacija, zasto bas tim poslom zelis da se bavis ili tako nesto. Mada, to moze da bude mac sa dve ostrice. U svakom slucaju, ne moras nesto mnogo da se rasplinjavas.
Pretpostavljam da "dopisna karta" to i znaci-razglednica. Bar sam i ja to tako razumela. :D

Hahah, ja se vodim logikom sto pre to bolje. :D Sve najbolje. Javite kako su vas rasporedili za prijemni i koliko se ljudi prijavilo. Ne znam hoce li to biti na njihovom sajtu. Cak sam i ja uzbudjena. :D Naravno, izvestaji s prijemnog su pozeljni. :D Zelim puno srece svima vama! :super:

Back