FDU

Znam sestoro ljudi koji su upisali fdu i svi su upisali preko debele veze, jednom decku je veza bila clanica zirija :eek: zapravo ne znam nikog ko je upisao a da nije imao vezu tako da te price o 'talentu koji uvek prodje' bacite u vodu, bolje trazite vezu... A i na tv-u imate 'glumce' zive dokaze da se gluma upisuje preko veze, ako je onaj Bosiljcic 'talenat', onda sam ja 'ekspert' :P a koliko znam on je zavrsio glumu u NS :whistling:

Kakve sve gluposti ovde necu procitati. :roll:

Ni ne sumnjam da cu imati prilike, ko na takav nacin upise faks tako ga i zavrsi, pa se posle tako i zaposli
:) I ja bih volela da ona demantuje moje misljenje tog 'jednog dana' ;) Ali... :lol:

kako te bre nije sramota?
otkud ti znaš ko je kako upisao?
da ti se ostvari neki višegodišnji san ti se ne bi obradovala i izgrlila sa ljudima koji su u tebi videli šansu za ostvarenje toga?
ali šta? neće da demantuje jer je sto posto upisala preko veze,
a to si ti zaključila iz priče ove gospođice sa Muzičke?
osobe koja nenormalno sebe precenjuje,
koja je završila to, hoće da završi glumu i Medicinski fakultet!!!??
što se može videti na istoimenoj temi.
ja ne mogu da verujem da postoje ljudi koji su toliko daleko od zemlje i lebde u vazduhu.
daleko bilo, ne mogu da komentarišem više ove gluposti.

kako te bre nije sramota?
otkud ti znaš ko je kako upisao?
da ti se ostvari neki višegodišnji san ti se ne bi obradovala i izgrlila sa ljudima koji su u tebi videli šansu za ostvarenje toga?
ali šta? neće da demantuje jer je sto posto upisala preko veze,
a to si ti zaključila iz priče ove gospođice sa Muzičke?
osobe koja nenormalno sebe precenjuje,
koja je završila to, hoće da završi glumu i Medicinski fakultet!!!??
što se može videti na istoimenoj temi.
ja ne mogu da verujem da postoje ljudi koji su toliko daleko od zemlje i lebde u vazduhu.
daleko bilo, ne mogu da komentarišem više ove gluposti.

Ne znam sto si se osetila prozvanom i sto komentarises 'gluposti' ;)
I meni su se ostvarili snovi pa se nisam grlila i ljubila sa ljudima koje prvi put u zivotu vidim ;)
Ocito da nekome to nije bio prvi put :lol:
ja ne komentarisem 'gospodjicu sa muzičke', pomenula sam u jednom postu da je potpuno razumem i jasna mi je njena reakcija, nikome od nas ne bi bilo pravo da gleda kako se neka tamo devojka grli sa zirijem i upada, ni manje ni vise, kao prva na listi :)

I meni su se ostvarili snovi pa se nisam grlila i ljubila sa ljudima koje prvi put u zivotu vidim ;)
ja ne komentarisem 'gospodjicu sa muzičke', pomenula sam u jednom postu da je potpuno razumem i jasna mi je njena reakcija, nikome od nas ne bi bilo pravo da gleda kako se neka tamo devojka grli sa zirijem i upada, ni manje ni vise, kao prva na listi :)

Svi je mi razumemo,ali mislimo da je ipak preterala sa svojim hvalisanjem.

Pa dobro, takva je devojka, sta sad, ne znam da li si ikada upoznala nekog pravog Amerikanca ili Amerikanku cisto da vidis do koje mere samouverenost i hvalisanje moze da ide ;)
Ja sam se navikla, pa mi nije neobicno da neko ima visoko misljenje o sebi.

WTF...:eek:
Ovoliko poruka dnevno nije bilo u maju mjesecu u shpic spremanja za prijemni....
KO SU OVI LJUDI????:eek:

Carol ti si ovdje vjekovima. Jesu li ovi likovi pisali na forum prije prijemnog ili su doshli sad sa lijece svoje frustracije shto nisu upali na fax///????

Toliko si ubedjena u to samo na osnovu jednog zagrljaja, sto je, po misljenju normalnih ljudi, potpuno prirodna reakcija na jedan takav uspeh koji je Vanja postigla. Alo bre, prosla je uzi krug na FDU, pa ja bi' im verovatno svima tamo stope ljubio i histericno vristao po hodniku od kolicine srece.

Znaci problem jedino vidim u tvojoj glavi, istripovala si se zestoko curo.
Cemu sujeta? Mnogo ruzno, a licno znam da su i njoj zasmetali komentari tebe i takvih kao sto si ti.
Pljujes po necijem visegodisnjem trudu i radu, alo?

ne znam sto komentarises, kad su vec gluposti ;)

Zato sto ne dozvoljavam da se sire lazi o mom fakultetu, koji sam upisala iz 2. puta, bez ikakve veze, i diplomirala sa 10-kom..

Pa dobro, takva je devojka, sta sad, ne znam da li si ikada upoznala nekog pravog Amerikanca ili Amerikanku cisto da vidis do koje mere samouverenost i hvalisanje moze da ide ;)
Ja sam se navikla, pa mi nije neobicno da neko ima visoko misljenje o sebi.

Zivela sam u Americi i ovakve generalizacije su van pameti.

Poslednja izmena:
Toliko si ubedjena u to samo na osnovu jednog zagrljaja, sto je, po misljenju normalnih ljudi, potpuno prirodna reakcija na jedan takav uspeh koji je Vanja postigla. Alo bre, prosla je uzi krug na FDU, pa ja bi' im verovatno svima tamo stope ljubio i histericno vristao po hodniku od kolicine srece.

Znaci problem jedino vidim u tvojoj glavi, istripovala si se zestoko curo.
Cemu sujeta? Mnogo ruzno, a licno znam da su i njoj zasmetali komentari tebe i takvih kao sto si ti.
Pljujes po necijem visegodisnjem trudu i radu, alo?

ebg, meni to nije prirodna reakcija ;) ja bih ziriju ljubila stope jedino u slucaju da su oni zasluzni za moj prolazak ;) a ukoliko je 'talenat' presudan sigurno ne bih bila 'toliko zahvalna' ziriju zato sto obavlja svoj posao ;)
alo momak, moja glava je sasvim u redu, nemoj da brines ;) a ako su toj devojci zasmetali moji komentari, preTpostavljam da ce sutra da skace sa mosta ukoliko joj se ne svide komentari nekih kompetentnijih kriticara :lol: :lol: uostalom vreme ce pokazati gde je ko, i koliko jos 'Bosiljcica' ce da istancuje FDU ;) :lol:

edit: da gospodjica ispod ne mora da lekturise vec da se posveti argumentima ;) :lol:

Poslednja izmena:
Zato sto ne dozvoljavam da se sire lazi o mom fakultetu, koji sam upisala iz 2. puta, bez ikakve veze, i diplomirala sa 10-kom..

Zivela sam u Americi i ovakve generalizacije su van pameti.

To za lazi mozes da pricas nekom drugom ;)

Nije isto ziveti u Americi i ziveti sa Amerikancima, ali te navedene osobine su tipicne za njih, htela ti to da priznas ili ne :lol: :lol:

To za lazi mozes da pricas nekom drugom ;)

Nije isto ziveti u Americi i ziveti sa Amerikancima, ali te navedene osobine su tipicne za njih, htela ti to da priznas ili ne :lol: :lol:

Da ne mislis da sam mozda zivela sa Papuancima? :lol:

Lazima i tracevima se samo unosi panika medju one koji bi konkurisali na FDU, a to sto pojedini ne mogu da podnesu da nisu Bogom dani za umetnost, nije razlog da na ovoj temi sire negativnu energiju.

Bosiljcic nije zavrsio FDU nego Akademiju u Novom Sadu. Sto je zapravo nebitno, ne zelim da vredjam fakultet u Novom Sadu ni samog glumca, ciji bi rad definitivno trebalo komentarisati u nekoj drugoj temi.

Profesori na FDU ili bilo kom drugom umetnickom fakultetu su drugo, tj trebalo bi da budu drugo, u odnosu na profesore sa pravnog, ekonomskog, stomatoloskog... Zasto? Jer drugi studentima predaju o cinjenicama, opipljivim stvarima, dok je na umetnickim fakultetima sve vise stvar duse, napredak svakog studenta je vrlo intimna i psiholoska stvar vise nego sto je rec o zanatu. Jesu svi smerovi na FDU i stvar zanata, ali su takodje i stvar duse. Zato profesori na FDU imaju vece sanse da sa svojim studentima ostvare poseban odnos, posebniji nego profesori drugih fakulteta. Naravno, samo ti profesori i studenti treba da se poklope kao osobe. Ne mogu svi da gotive svakoga :)

Ne znam za druge, ali ja cu profesoru koji je prvi video nesto u meni kao clan komisije i kasnije mi tokom studija uvek pomagao da izadjem iz raznih kriza, preispitivanja, koji je po mom misljenju najzasluzniji za moje napredovanje uvek biti zahvalna neizmerno. Verovatno je tu zahvalnost osecala i devojka na prijemnom. Prepoznali su u njoj nesto i omogucili joj da ostvari san, sta je tu nejasno, pogotovu kad je takav trenutak euforije u pitanju? :)

Bosiljcic nije zavrsio FDU nego Akademiju u Novom Sadu. Sto je zapravo nebitno, ne zelim da vredjam fakultet u Novom Sadu ni samog glumca, ciji bi rad definitivno trebalo komentarisati u nekoj drugoj temi.

Profesori na FDU ili bilo kom drugom umetnickom fakultetu su drugo, tj trebalo bi da budu drugo, u odnosu na profesore sa pravnog, ekonomskog, stomatoloskog... Zasto? Jer drugi studentima predaju o cinjenicama, opipljivim stvarima, dok je na umetnickim fakultetima sve vise stvar duse, napredak svakog studenta je vrlo intimna i psiholoska stvar vise nego sto je rec o zanatu. Jesu svi smerovi na FDU i stvar zanata, ali su takodje i stvar duse. Zato profesori na FDU imaju vece sanse da sa svojim studentima ostvare poseban odnos, posebniji nego profesori drugih fakulteta. Naravno, samo ti profesori i studenti treba da se poklope kao osobe. Ne mogu svi da gotive svakoga :)

Ne znam za druge, ali ja cu profesoru koji je prvi video nesto u meni kao clan komisije i kasnije mi tokom studija uvek pomagao da izadjem iz raznih kriza, preispitivanja, koji je po mom misljenju najzasluzniji za moje napredovanje uvek biti zahvalna neizmerno. Verovatno je tu zahvalnost osecala i devojka na prijemnom. Prepoznali su u njoj nesto i omogucili joj da ostvari san, sta je tu nejasno, pogotovu kad je takav trenutak euforije u pitanju? :)

Odlican post. :ok:

Da ne mislis da sam mozda zivela sa Papuancima? :lol:

Lazima i tracevima se samo unosi panika medju one koji bi konkurisali na FDU, a to sto pojedini ne mogu da podnesu da nisu Bogom dani za umetnost, nije razlog da na ovoj temi sire negativnu energiju.

Naravno da ne mislim da si zivela sa Papuancima, ali recimo nije isto ziveti u Americi sa studentima iz celog sveta i ziveti sa 'pravim' Amerikancima ;) Cudno mi je da nisi primetila te osobine...
O lazima i tracevima, pustimo vreme da pokaze :lol:

hahahahhahahahhaa, meni je sve kristalno jasno, ne znam za ostale :lol:

Stella93 , mnogo gresis, nisi ni svesna. Tacnije, mnogo si utripovala.

Nadam se da ces to jednog dana shvatiti.
@Quet Rebel, amin za komentar. Stelice, procitaj ga jos jednom pazljivo.
Ne mogu vise da tupim pricu sa glupom devojkom, curicom, sta god da si.

Da se uvede neki obavezan psiho-test i dozvoli samo normalnim ljudima da pisu na ovoj temi! Citam ove komentare i razmisljam da li da napisem i ja nesto, ali svesna sam da BOLESNIM ljudima nece doci do razuma, posto ga ni nemaju, ali, hajde, napisacu za ove normalne. Ako osecate umetnost u sebi, samo napred. O daaa, na iznenadjenje svih, FDU se ipak upisuje na talenat, odnosno, hocu da kazem da vas niko nece odbiti ukoliko ste talentovani, iskreni i svoji. To govorim iz licnog iskustva. I, iako svi ovi komentari nisu meni upuceni, moram da kazem da bole kao da jesu. Ali, nema veze, neko je tu spomenuo kriticare, pa malo navikavanja nije na odmet, posto cemo se sa tim susretati u karijeri. Medjutim, izmedju kriticara i vas postoji velika razlika- niste kompetentni (sad znam da ce nasa proslavljena muzicarka da odreaguje). Kako vas nije sramota, samo me to zanima? Pricate o necemu kao da ste doktorirali, a u stvari nemate pojma. Ne znate koliko je neko ulozio truda, rada, emocija i volje... ma, ni ne zelim o tome. Poenta je da svi oni koji zele da upisu FDU, ne treba da dolaze na ovaj forum dok god ima ovako poremeceno isfrustriranih ljudi. A ono sto treba da naucite ako vec zelite da se bavite ovim poslom, jeste da nikad ne pljujete po radu svojih kolega. Takodje mi je nelogicno da doticna pljuje po ustanovi na kojoj zeli da studira.

Poslednja izmena:
@Stella

da li si čula da neko živi u Americi u američkoj porodici pri razmeni?????
to valjda implicira da upozna tu AMERIČKU porodicu i njen karakter.

Stella93 , mnogo gresis, nisi ni svesna. Tacnije, mnogo si utripovala.

Nadam se da ces to jednog dana shvatiti.
@Quet Rebel, amin za komentar. Stelice, procitaj ga jos jednom pazljivo.
Ne mogu vise da tupim pricu sa glupom devojkom, curicom, sta god da si.

oho-ho, sad smo poceli i sa atributima :lol:

dobro, pametni deckicu idi ljubi u doope tu prvu na listi (koju toliko branis, ne znam zasto, mada mogla bi da te uposli i kao menaĐera, to je sad moderno), mozda jednog dana dobijes autogram od 'slavne glumice' :lol: :lol: :lol:

Back