Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja imam malo problem sa monolozima, al sredicu to nekako. Ovde sam ponasla svasta i ima stvarno nekolko korisnih saveta, nadam se da cemo cuti jos neke zanimljive price i savete oko upisa ove god. Veliki pozzz za sve E da, da pitam za to suskanje u govoru, cula sam da nema teorije da budes primljen ako nemas super dikciju, pa sta bi ste na tu temu imali da kazete?mene interesuje da li neko zna da li je neophodna zavrsena srednja skola da bi se upisao ovaj fakultet?![]()
Malo sam iščitavala ovo što ste kuckali, iii, huuh, moram priznati, maaalo ste me uplašili što se tiče Goce Marić.
Al dobro, rešila sam da idem na konsultacije kad i ako budu bile, čisto malo da se upoznam i porazgovaram sa njom (skontala sam da konsultacije drži oni koji primaju klasu)..tako da...videćemo kakav će utisak ostaviti na mene
i da pohvalim ovaj forum, super je stvar, mnogo sam dobrih stvari i saveta 'pokupila' odavde, znam otprilike šta traže pojedine profe, šta je poželjno, šta ne i takoo...
Želim sreću svima sa spremanjem prijemnog!!! 
Kad mi nešto padne an pamet, javljam se opet