Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti najtoplije preporucujem da od starta zajebes FDU u da odes lepo u NS sledece godine ako ne uspes na Cetinju.Ja sam iz Podgorice, ali planiram da idem na prijemni u Beograd, a ako na Cetinje ima poci cu jer ja mislim da je to isto pisao Bora Stjepanovic....![]()
Govorim ti ja iz svog iskustva sa prijemnog. Bio sam u uzem i u Bg-u i u NS-u. Meni je FDU bio ok dok nisam otisao u NS. Tu kolicinu topline, razumevanja i truda za buduce studente nikada nisam osetio na FDU. U NS-u mi je uzi bio jako, jako tezi od onog na FDU ali su oni imali takav odnos prema nama da sam ja prosto uzivao da svako jutro idem na akademiju da me melju. Druga stvar je sto sledece godina ja mislim da prima Boris Isakovic koji je fenomenalni glumac a stvarno me je odusevio i kao pedagog jer sam radio izmedju ostalog i sa njim svih 4-5 dana, koliko je trajao uzi. Trece, ja sam barem stekao utisak da je u NS-u ima mnogo manje sema i veza nego sto ih ima na FDU, barem kada su Boris i Jasna Djuricic u pitanju. Cetvrto, jeftinije ti je mnogo da zivis u NS-u nego u Bg-u.A nzm ja sam mislio da u Beograd pokusham, o novom sad nisam razmishljao..._
A zashto mislish da mi je bolje da podjem u Novi Sad, nego u BG..._
A nzm malo mi je bed da idem na Cetinje, a i mislim da oni svake cetvrte god primaju kandidate, makar sam tako cuo....![]()
Doslo? Doslo, proslo i otislo...@DorianGraySRB tiii ides sa Slavenom Doslom, jel?![]()
Yap, idem sa njim... 

Doslo? Doslo, proslo i otislo...Yap, idem sa njim...
Sto?

Slazem se da je frka, meni je bila blaga frka kada je NS bio u pitanju a daljina je samo 70km u istoj drzavi. Sa druge strane na netu bukvalno imas sve tako da ti to znacajno olaksava posao. Ako nista, na netu nadjes broj telefona i onda pricas sa zivom osobom sto je ipak i dalje neprevazidjenoA nzm brate znash li koja mi je frka od same pomisli na to da cu morat da idem za bg da polazem to ,jer u bg nemam nikoga ,tako da cu biti prepushten sam sebi i jedini izvor informacija mi je net...
A jel mozesh da idesh prvo na prijemni na FDU, pa u Ns...
Ocesh li mi rec jeli to moja predrasuda , ili je vishe cijenjen fakultet u BG nego fakultet u NS, i samim tim da glumci iz Bg imaju prednost..._???
Jel ima neko iz cg da je upao na glumu, bilo u BG ili NS, ili da si makar na prijemnom sreo nekog iz CG....
Smorih te brate oprosti...![]()

Pa lepo. Srecno.Pa pitam, on mi je najbolji drug, a vidim da si kod Mire u klasi.
Ja sam isto jedna od osoba koja se nada da ce ti biti buduca koleginica.![]()

Za pocetak, kao sto kaze Carol, definisi ''psiho''.
Ja mislim da ne bi trebalo sada da se upustats u neke monologe koje zahtevaju neke dramaticne promene ili tako nesto pre svega jer ti ne ne znas kako se to radi. I fala bogu na tome, jer zato i ides da naucis.Ja sam, npr. u NS-u radio Karadjoza i radio sam ga kao klasicnog freaka, ja jesam prosao u uzi krug ali su mi vec prvi dan rekli da drasticno izmenim njegov nastup i on je zaista bio mnogo bolji i efektiniji nego prvobitni. Ne kazem da ne treba da radis to sto zelis vec da neiskusni ljudi imaju tendenciju da upravo iz tog neiskustva preteruju u nastupu kada odaberu neke tako uloge. Ponavljam, prvo treba da kazes sta imas tacno na umu.
p.s. Inace te potpuno razumem zasto zelis da radis nesto psiho.![]()
Ma najveci problem mi je da nadjem takav monolog, ostalo je lako, barem tako mislim. hm, mislim da ne bi trebalo ići sa tim preduslovom da hoćeš baš izričito samo to da radiš. zašto?
čitaj sve što ti padne šaka, pa vidi.
hhahahah, ne znam na osnovu čega si to zaključila, ali beogradski fdu je na ovoj temi najhvaljeniji.![]()
mozda se ipak varam sto se ovoga tice.
Na osnovu cega to zakljucujes?Po mom misljenju FDU je najbolji u Srbiji, pa onda ide Akademija Umetnosti u Novom Sadu, pa Akademija Umetnosti u Kosovskoj Mitrovici...![]()
Na osnovu cega to zakljucujes?
ma to u kosovskoj mitrovici, ja mislim, da uopšte nije akreditovano, kao i u prištini i ne znam u kojim sve gradićima.
bk akademija je trista puta bolja, malo je reći, po mom mišljenju.
Za K. Mitrovicu ne znam, znam coveka koji predaje tamo, kaze da je sve ok ali da je jedino problem okruzenje buduci da ne vole bas ove iz drugih delova zemlje, narocito Bg-a posle sve onoga sto im se desilo.Ne.... gresis....Imam drugove koji studiraju na Kosovu, pola studija provode na Kosovu a pola u Beogradu.....Kazu da je bas dobro...a koliko sam informisan u trecem krugu na BK akademiji ove godine konkurisalo je 8 ljudi a primljeno je 7 tako da .....
Ne.... gresis....Imam drugove koji studiraju na Kosovu, pola studija provode na Kosovu a pola u Beogradu.....Kazu da je bas dobro...a koliko sam informisan u trecem krugu na BK akademiji ove godine konkurisalo je 8 ljudi a primljeno je 7 tako da .....
info za momka iz podgorice, audiciju potrazi u knjizari karver ili gradskoj knjizari ranije su imali,ako nema javi mi, mozes je kupiti od profesora Bora. sledece godine mislim da ce se primati klasa, ko ce da je vodi ne zna se jos. pitacu profesora danas hoce li on, pa ti javljam, da imas i to u vidu ako ne budes mogao u bg ili ns. siri krug je krajem juna a drugi rok i uzi krug krajem avgusta.