Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste,ja sam te pitala na facebooku za monolog
e pa drago mi je da je konacno neko rekao tj slozio se sa mnom da veza ima !!!
Hvala ti puno na tome..
hvala na cestitkama
Angelina ti li si?Eeeeeej bre ti? Pa sto se ne hvalis??? Izgubila sam tvoj broj
Znam da si bio u NS, mogu ti reci da je bolje sto si upao kod Mire![]()
P.S. e sad, ako sam se ispalila i ti nisi moj drug iz odeljenja onda ***.
U svakom slucaju ti cestitam i zelim ti sve najbolje u radu i obavezno da zoves na ispit, a ja cu i sledece godine otici na fdu i upisati ga bre pa makar crkla![]()
Ok, ovo je zavera! Kako ti znas kako se ja zovem???Andrej, sve cestitke... Ana, i tebi takodje...![]()
![]()
![]()
Jesam ali ne slazem se kada kazu da su sva mesta rasprodata i da svi upisuju sa vezom![]()
Uvek ima mesta i za one koji nemaju vezu, milion stvari utice na to da prodjete u uzi pa onda isto toliko da budete primljeni![]()
Zanima te konkretno sta sam ja spremao ili kako smo nalazili to sto smo odabrali?Eee cao svima!!
E pa ovako:
1. PUUUUNOOOOOO CESTITKI SVIMA KOJI SU PROSLI!!!!
2. Totalno nije u redu sto neki govore (kapiram da je to jedna od vec prodiskutovanih tema, ali kasno sam se ukljucila!) da svi iz Dadova upisuju preko veze... Ja idem u Dadov (jes da sam malo mnogo mladja XD), i znam da Vlada ne daje ni 1% prednosti ekipi iz Dadova... Cak sta vise! Neki iz moje grupe su pokusavali ove godine, i mogu slobodno da kazem da im se covek popeo na glavu i srozao im samopouzdanje na 0!
3. Apsolutno bez komentara na temu da ljudi iz unutrasnjosti ne treba da dolaze u BG!!! Totalna budalastina!! Ja bih pre rekla: Dolazite molim vas!!! Trebaju nam ljudi koji znaju sta hoce i koji se trude, a ne oni koji ocekuju da ce mesto na faxu da ih ceka samo zato sto su iz BGa...
4. Moooolllliiimmmm vas vi koji ste prosli (a i vi koji niste! )pisite o svojim iskustvima na FDU! Ja bih probala za koju godinu, tako da bi mi svaka pomoc dobro dosla...Sta ste spremali? Koliko ste se dugo spremali? Kako ste spremali? veliki pozdrav svima
![]()
Ma zauzmi brate, puno srece ti zelim, ja ionako od Mire ne mrdam, cuo sam gomilu pozitivnih stvari o njoj kao profesorki od njenih bivsih studenata i od ljudi u tim vodama.Znam zato sto imas karakteristicno prezime,a i bio si u oba uza izbora, cak si bio sa mnom u grupi za FDU... BTW ja sam onaj lik koji ti je napolju cestitao na prolasku u uzi (FDU)...Fala bogu da si upao kod Mire, mozda zauzmem tvoje mesto sledece godine na FDU-u...
![]()
![]()
(sala)
Ma zauzmi brate, puno srece ti zelim, ja ionako od Mire ne mrdam, cuo sam gomilu pozitivnih stvari o njoj kao profesorki od njenih bivsih studenata i od ljudi u tim vodama.![]()
Angelina ti li si?![]()
Naravno da ne mislim da su svi apsolutno preko veze upisali.Moje misljenje je da uz talenat pojedini ljudi vezom proguraju sebe i tako ispadne da su oni talentovaniji od tebe ili nekog drugog...
Zaboravih da te pitam ko ti je to rekao lepo o meni? Nisi mi odgovorila na fejsu![]()
Pa Milica Petrovic je upisala kod Mire u julu i znamo se sa prijemnog.
Posto sam ja radila Katarinin monolog pitala sam je da li zna nekoga ko je radio isti monolog bilo gde cisto da se konsultujem da cujem kako je jos neko radio monolog posto mi je Mira dala zadatak da ga izvedem tako sto moram da pokazem da ga mnogo volim,ali sam ujedno povredjena ali bez da vicem i da ga teram od sebe time sto cu da mu saspem sve u facu vec da mi to stoji u zeludcu i to bude ljubavno vise...
I ona mi je tebe rekla pa sam te pitala cisto da vidim kako ga je jos neko uradio...
Oce li neko da mi palo pojasni, stvari u vezi Bk fakulteta, jer sam ja iz cg, i nisam upucen u to,
jeli to privatni fakultet, koliko je shkolarina, i ostale pojedinosti..>_)))
I ja se pridružujem čestitkamaBravo!Imamo li nekog da je u Novom Sadu upisao?
Ja sam upisala u Novom Sadu. Sve se jako brzo dogodilo,tako da jos uvek nisam svesna.
Kada sam bila na sirem krugu u svemu su me prekinuli, kada sam radila komediju, samo par recenica sam rekla. Bila sam prezadovoljna kako sam uradila i potajno sam se nadala da cu uci u uzi krug. Sto se i obistinilo. Uzi krug je trajao 3 dana i cetvrti dan je bio zavrsni ispit. Od predmeta smo imali Scenski pokret, Tehniku glasa, Dikciju i naravno Glumu. Pored toga za ta tri dana pisali smo sastav i radili test opste informisanosti i imali smo snimanje kamerom. Ako nekoga nesto detaljnije zanima, neka pita.)))))
greska-prosle godine je bilo 3 500 sada je 4000