FDU

Dramu imam, komičnih imam nekoliko potencijalnih ali nisam još konačno odlučila, a pesmicu još uvek tražim. Ma, ne brinite vi za mene, svako svoje neka gleda ;)

stefane, možemo mi da predlažemo štošta ali ti na kraju moraš da odabereš ono što tebi najviše odgovara, tako da ti tu ne možemo mnogo pomoći... Imaš u Čehovljevim dramama dobrih likova, moj ti je predlog da tu pogledaš :)

Pozdrav svim ljubiteljima plemenite umjetnosti. Zelio bih da kazem da i ja ove godine, izmedju ostalog , predajem na FDU... misilim, konkurencija vam raste :)))... i zelio bih da pozelim svima srecu kako na izborima tekstova...tako i na samom prijemnom....da napomenem da ja izlazim drugi put... prosle godine je to bilo u NS, greski sam svjestan...ispravljam ih sa punom predanoscu i koracam ka pobjedama. Mislim da je jedno od velikog znacaja imati strasnu vjeru, nadu kao i naravno ljubav... opusteno i pozitivno.... sa predanoscu i naravno talenat... raditi na tome i sve smo blize svom cilju... VOLITE UMJETNOST U SEBI, A NE SEBE U UMJETNOSTI....

Prošli put kad sam zvala dobila sam sekretara dekana, pa me ljubazno napušila :)
A sad sam potrefila broj i kaže-može i neko drugi, samo da zna vaše podatke(škola, jezik koji smo učili, adresa...).

Eto, i činilo mi se da sam čula prošle godine da je za nekoga predavao neko treći :)
Inače, kad dolazite da podnesete dokumente, utorak ili sreda?

Omg, nisam napisala biografiju...Ni napravila fotku xp

Ni ne pokušavaj da zamisliš. Ne pokušavaj, pozliće ti. Meni je već muka XD
Šala :D

Imam ceo pogram, haha! Ima da bude baš krasno :) I DALJE nisam napisala biografiju niti napravila fotku, ali sutra planiram to da uradim.

Koji dan predajete dokumenta?

Kako se ja sećam, na fotki treba lepo da ti se vidi faca, i ne treba da bde dok glumimo nešto, bitno je da to budeš ti ;) A izraz lica, pozadina, ili ne znam ni ja šta... To je tvoj izbor :)

Ok, prvo pitanje je da li je format dopisne karte 9x13 ?

Zatim, da li neko zna da mi kaze nesto vise o Vladi Jevtovicu ?

Da li se moze ove godine upisati u Novom Sadu posle trece godine ?

Citao sam prethodne postove, i moj savet vam je da u biografiji uopste ne napisete da ste se bavili glumom, posebno ako ste isli u neki dramski studio. Koliko sam ja cuo oni tada smatraju da si dosta toga naucio i da si na neki nacin vec formiran kao mladi glumac, i takve odbijaju- posto je opste poznata cinjenica da oni traze nebrusene dijamante.

Pozdrav svima i vidimo se na prijemnom. ;)

Back