Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina sa 3, 4 i, stvarno jaka uteha sto te neko pripremi za pad, i kaze ti da to nije strasno. To je ponizavajuce. Ja stvarno ne znam sta ti imas od toga sto je neko primljen preko veze, imao talenta ili ne, ako ti nisi? Ja nisam ni zeleo da o ovoj temi razglabam sto godina, zeleo sam samo da iskazem svoje misljenje. Tebi ako smeta, tvoj problem.ne mislim da nas obeshrabruju, naprotiv na konsultacijama pokusavaju da nam kazu da i nije sve tako strasno pa ni sam taj pad, odnosno ne ulazak u uzi krug.
a te veze, neka i postoje ali opet delim ono misljenje da za talente ima mesta i ako nekoga prime preko "veze", verujem da je kandidat sa talentom. ta tema o vezama je neiscrpna i svaka diskusija se svodi na isto pa pomalo i zamara.
Ja i dalje verujem da se ne prima na vezu. Nazovite me budalom, ali tako je. A i ja sam padavičar, pala sam prošle godine, pa opet nikad ne bih rekla da su ljudi koji su primljeni netalkentovani.
. A i ja sam padavičar, pala sam prošle godine, pa opet nikad ne bih rekla da su ljudi koji su primljeni netalkentovani. Nenemusha
Ovako: ja nijednom nisam rekao da su svi primljeni kanditati netalentovani.Ja smatram da je mnogim kanditatima, ogromnoj vecini,uskracena mogucnost da uopste upisu glumu zbog toga sto nemaju bilo kakvu vrstu veze.
Prosle godine, poslednji dan niko nije usao ni u uzi izbor od gotovo 30 kanditata. Dakle, sam sistem upisivanja je cudan i vise nego sumnjiv. Ja naravno, nemam nameru da se bavim nekakvim ,,teorijama zavere", samo kazem ono sto mislim i sto je, nazalost, tacno. To je u ovoj zemlji tako vec duze vreme, a to se na FDU tako jasno odslikava. Dodju ljudi puni energije iz cele zemlje, daju ne male pare, a onda im ta ,,uvazena " komisija ne kaze ni jednu jedinu rec, i umesto da im taj prijemni olaksaju, da ih opuste, oni im sve to ucine jos tezim i mucnijim. Tamo se unapred zna ko ce biti primljen, i sve je to jedna farsa. Nisam zeleo da ovim nekog obeshrabrim, ko tek treba da konkurise, ali to je istina, nista nisam izmislio, i znam da ce se vecina sloziti sa mnom.