FDU

Sinoc sam citala sta ste pisali i kada sam vidila da si '94 nisamo mogla da vjerujem! :O! Mislila sam da studiras, ili da si pokusala par puta jer si bash bash informisana :)! Jesi li ti pokusala uopste,nisam bas shvatila :$?

Haha,Carol,tacno si napisala,bravo pour toi! :)
Eh,ljudi,bila sam pre par dana sa nekim drugom u kafani i malo smo se zapili i on je poceo da mi prica svoju zivotnu pricu i dao mi je neku ideju za moju dramu... :) hihihi... :) Nadam se da ce ispasti nesto dobro... E,jel ide neko da gleda novu verziju Kose?

Ja bih strašno volela da je gledam, moram da pokušam da ubedim sestru da mi nabavi kartu kad bude pri parama, pa da se skrpim za kartu do BGa i na konju sam :D ( smešno zvuči, ali nemate pojma u kakvom sam škripcu sa parama, cigare će mi doći glave XD )
Dum spiro spero, drago mi je što vidim osobu koju nije mrzelo da malo probrlja po ovoj temi pre nego što je počela da se raspituje, pa se valjda nećemo ponavljati mnogo ;) Teoretski, možeš da pokušaš već posle prve godine, kako sam ja čula, mada nije preporučljivo... Uglavnom pokušavaju posle druge, treće... Pa četvrte i tako redom XD

Hah nije smesno,i meni ce cigare doci glave xD Ipak je SEKA xD Ja sam cula da su karte za premijeru 10000,to je zaista preterano.. I neko mi je rekao da Bergera glumi Sergej Trifunovic,kao profesora na Harvardu(hm?). To me je zaista zacudilo,kako profesor sa Harvarda moze da bude vodja hipi komune? Ma dobro,napravili su neku modernu verziju...
Dum spiro spero,ne bih da te nesto smaram,ali mislim da ti je zaista rano da upisujes sad,treba proziveti srednju,to je zaista nezaboravno iskustvo... Nemoj da gubis te najsrecnije godine zivota... Oh,boze,ovo zvuci tako gay :)

Ma mislila sam da probam posle 3 godine i tako redom :$ Znam da je prerano a i nemam bas neke vjere u sebe :( Nervira me to sto roditelji nisu za to :/ te ni oni nisu bas optimisticni :/! Sve u svemu vrijedi pokusati :$

Dum spiro spero,ne bih da te nesto smaram,ali mislim da ti je zaista rano da upisujes sad,treba proziveti srednju,to je zaista nezaboravno iskustvo... Nemoj da gubis te najsrecnije godine zivota... Oh,boze,ovo zvuci tako gay :)

I ja isto mislim.:D

ja svratila posle 100 godina :)
samo da vas pozdravim sve puno, ako me se iko vise seca hehe

O, Jelena, kako se ne bih sećala...:D:D
Kako napreduju studije?

Ma mislila sam da probam posle 3 godine i tako redom :$ Znam da je prerano a i nemam bas neke vjere u sebe :( Nervira me to sto roditelji nisu za to :/ te ni oni nisu bas optimisticni :/! Sve u svemu vrijedi pokusati :$

Ja neću posle treće, mnogo sam loših stvari čula o Goci Marić.
Ponekad imam baš vere u sebe, a ponekad sam skroz demoralisana,
a roditelji su mi prihvatili tu ideju već pre dve godine.
Ubeđuj, draga, oni ionako hoće da budeš srećna samo im treba vremena.;)

@Falkon

Nisam gledala ni ja, a volela bih.

Kao u poecetku su bili za to i sve ok(ona standarda prica nemash hljeba od toga i sl.)! Sada samo veze su to bla blaaaa.....ali ja cu pokusati definitivno :$ Polako pristaju na to da upisem neki fax a da ovo pokusavam da upisem(i ja mislim da je tako najbolje)Kad si ti kontala da probas? Ma pokusacu i posle 3(ubjedjena sam da me nece primiti hohoho)

e sad,da li je bolje da budes ubedjen da ce te primiti ili da nece.....? pitanje je sad...

a ce neko da proba u nekom drugom gradu? novi sad, zagreb? gde ima jos? mene zvali neki ortaci, kad su videli kako glumim (i kako sam fina osoba, HA! =PP), da dodjem kod njih na studije i rekli su da je kod njih sad drzavni fakultet izgubio na konkurenciji...mislim nema mnogo zainteresovanih...bar ne kao kod nas...jer ipak, oni su MALO bogatija nacija od nas pa sad svaki TALENAT moze da upise privatni fakultet i onda ode da snima one retardirane serije (ne racunam bitange&princeze,jer je to bilo veliko osvezenje u balkanskoj televizijskoj zabavi) koje samo pljuste po pinku i foxu...brateeeeeee!!!!!

i da,ne znam kakvo je vase misljenje,ali ja se na pinku ne bih pojavio ma da mi ponude kakve pare! =P

e sad,da li je bolje da budes ubedjen da ce te primiti ili da nece.....? pitanje je sad...

a ce neko da proba u nekom drugom gradu? novi sad, zagreb? gde ima jos? mene zvali neki ortaci, kad su videli kako glumim (i kako sam fina osoba, HA! =PP), da dodjem kod njih na studije i rekli su da je kod njih sad drzavni fakultet izgubio na konkurenciji...mislim nema mnogo zainteresovanih...bar ne kao kod nas...jer ipak, oni su MALO bogatija nacija od nas pa sad svaki TALENAT moze da upise privatni fakultet i onda ode da snima one retardirane serije (ne racunam bitange&princeze,jer je to bilo veliko osvezenje u balkanskoj televizijskoj zabavi) koje samo pljuste po pinku i foxu...brateeeeeee!!!!!

i da,ne znam kakvo je vase misljenje,ali ja se na pinku ne bih pojavio ma da mi ponude kakve pare! =P :roll:

O, Jelena, kako se ne bih sećala...:D:D
Kako napreduju studije?

Super, evo guram trecu godinu, nije lako nimalo ali kad volis... :)
Radimo predstavu trenutno ("Saloma"- Oskar Vajld), angazovali su sve zene sa moje klase za hor, tako da nije bilo raspusta. Fali mi SNA.
Drago mi je sto je tema opet ovako aktivna. Ko prima klasu ove godine u BG?
E da, mi smo dobili prvake prosle godine, njih 10, super su, sa njima je veselije :)

Haha,Carol,tacno si napisala,bravo pour toi! :)
Eh,ljudi,bila sam pre par dana sa nekim drugom u kafani i malo smo se zapili i on je poceo da mi prica svoju zivotnu pricu i dao mi je neku ideju za moju dramu... :) hihihi... :) Nadam se da ce ispasti nesto dobro... E,jel ide neko da gleda novu verziju Kose?

Idem ja, valjda, ako mi nađu karte a trebalo bi ...
Briljantin nisam pogledala i krivo mi je :rumenko:

Radimo predstavu trenutno ("Saloma"- Oskar Vajld), angazovali su sve zene sa moje klase za hor, tako da nije bilo raspusta. Fali mi SNA.
E da, mi smo dobili prvake prosle godine, njih 10, super su, sa njima je veselije :)

Joj, kako ti zavidim.:D:D
Luthiena, jesi li ti bese na faxu u Cetinju??? ove godine prima Vladimir Jevtovic.... :snesko5:

Da, ona je na Cetinju.:)
Idem ja, valjda, ako mi nađu karte a trebalo bi ...
Briljantin nisam pogledala i krivo mi je :rumenko:

Polažeš na režiji?:D

pa ovamo se prijavi mnogo manje ljudi.ranije nije bilo tako, bilo je veliko interesovanje, ali ovde se klasa glume prima svake trece godine, pa ljudi nece da cekaju, idu u bg,ns....Imate i odlicnu akademiju u Osijeku, imaju fenomenalne predavace i skoluju lutkarsko - dramski kadar.

Nama su ove godine uveli lutkarstvo, predaje nam profesor sa akademije iz Osijeka, samo cu reci da je predmet fenomenalan, bas oslobadja. Radi se animacija delova tela, animacija predmeta, a u sledecem semestru ucimo tehnike rada sa lutkama (gnjoli,zevalice,marionete itd.) bice ludo sigurno. Prosli semestar smo se toliko smejali, na animaciji predmeta radili smo etide - parodije Edipa, Hamleta...Tek da vidite izbor predmeta i simboliku hahahaha tako mi je zao sto taj ispit nismo snimili, mada sam sigurna da ga nikad necu zaboraviti :)

:cmok::heart:
Javi se kad budes u PG :cmok2::cmok2:

Back