Dum spiro spreo!
Početnik
- Poruka
- 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dum spiro spero,ne bih da te nesto smaram,ali mislim da ti je zaista rano da upisujes sad,treba proziveti srednju,to je zaista nezaboravno iskustvo... Nemoj da gubis te najsrecnije godine zivota... Oh,boze,ovo zvuci tako gay![]()
ja svratila posle 100 godina
samo da vas pozdravim sve puno, ako me se iko vise seca hehe
Ma mislila sam da probam posle 3 godine i tako redom :$ Znam da je prerano a i nemam bas neke vjere u sebeNervira me to sto roditelji nisu za to :/ te ni oni nisu bas optimisticni :/! Sve u svemu vrijedi pokusati :$
O, Jelena, kako se ne bih sećala...
Kako napreduju studije?
Haha,Carol,tacno si napisala,bravo pour toi!
Eh,ljudi,bila sam pre par dana sa nekim drugom u kafani i malo smo se zapili i on je poceo da mi prica svoju zivotnu pricu i dao mi je neku ideju za moju dramu...hihihi...
Nadam se da ce ispasti nesto dobro... E,jel ide neko da gleda novu verziju Kose?
Super, evo guram trecu godinu, nije lako nimalo ali kad volis...
Radimo predstavu trenutno ("Saloma"- Oskar Vajld), angazovali su sve zene sa moje klase za hor, tako da nije bilo raspusta. Fali mi SNA.
Drago mi je sto je tema opet ovako aktivna. Ko prima klasu ove godine u BG?
E da, mi smo dobili prvake prosle godine, njih 10, super su, sa njima je veselije![]()
Luthiena, jesi li ti bese na faxu u Cetinju??? ove godine prima Vladimir Jevtovic....![]()
Idem ja, valjda, ako mi nađu karte a trebalo bi ...
Briljantin nisam pogledala i krivo mi je![]()
Super, evo guram trecu godinu, nije lako nimalo ali kad volis...
Radimo predstavu trenutno ("Saloma"- Oskar Vajld), angazovali su sve zene sa moje klase za hor, tako da nije bilo raspusta. Fali mi SNA.
Drago mi je sto je tema opet ovako aktivna. Ko prima klasu ove godine u BG?
E da, mi smo dobili prvake prosle godine, njih 10, super su, sa njima je veselije![]()