FDU

Shhhhhh!
Sad svi znaju moje ime! Osveticu ti se za ovo! + sto nisi htjela da ides sa mnom na akademiju... ccc... glumica....! :P
Vidis, Bog te kaznjava upalom zbog toga! :P
Kako cu ja sutra doci do akademije, nemam pojma... :S Niti znam gdje je fakultet, niti znam gdje je Bulevar umetnosti... :S Nosim kompas!

Ma neću ja sigurno pokušavati u Bijeljini,nema šanse,
ali samo konstatujem da bi mi se dopala Ljiljana Blagojević kao profesor
i nije mi jasno što na Akademiji u Beogradu predaje,reći ću slobodno,
tamo neka Gordana Marić,a ne,na primer,Ružica Sokić.:confused:

Inače, kad se vozite busom ka faxu ( za sve neupućene, samo sa zelenog venca uhvatite 71, dovozi vas pravo pred fdu ), obavezno poništite kartu!!! Ja sam se sjebala, nemojte i vi :lol:

pljacka brate... mi smo platili oko 5 eura :)

Dolazim.:hahaha:

DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE KOJA KE STAROSNA GRANICA ZA UPISIVANJE GLUME Hvalaaaa unapred

Donja ili gornja?:mrgreen:
Mislim da ne bi trebalo da budu/budemo mlađi od 16,17
i stariji od 23,4,5...
Mislim,nije ovo iz nekakvog zakona ili pravilnika,
nego su potencijalni studenti tih godina pa je okvir taj...:)
Kol'ko ti imadeš godina?

Joj, ljudi, nemojte pisati sve velikim slovima, ko da mi se neko dere kraj uveta :lol:

Inače, da, 6000 se plaća prijemni... Krajnje skromno. ( + ja plaćam kaznu za švercovanje u prevozu, 3000 :P )
Državljanstvo vam je potebno samo ako niste iz Srbije, izvod iz matične ne sme da bude stariji od 6 meseci, fotka formata dopisne karte, sve to valjda već znate... Btw, formular koji vam tamo daju da popunite u potpunosti mi je razjasnio zašto vam traže da pišete biografiju- zato što iz formulara neće saznati ništa o vama :lol: Treba samo da napišete ime i prezime, adresu i mesto stanovanja, broj telefona ( po mogućstvu mobilni!!! ) i strani jezik koji ste učili u srednoj školi ( pošto, čini mi se, na faxu imaju engleski i ruski ). To je sve :D

Lista na kojoj će pisati kad ko polaže biće istaknuta 18. negde oko podneva. Inače, ja ih pitala zna li se na osnovu čega se raspoređuju kandidati po danima, rekoše mi "Ne, što, imaš neku želju, hoćeš da polažeš prva?" XD A ja "Nenenenenenenene, ma meni je svejeeeedno, samo pitam... Onako... Čisto informativno... ":lol:

Zovem se....,rođena sa tad i tad tu.
Kao mala interesovala sam se za muziku,ples i balet.
Ples sam nakratko i trenirala.(:zaljubljena:)
Jedna od ljubavi mi je bio i Ivo Pogorelić.
Žao mi je što nisam završila nižu muzičku za klavir,pošto sam bila lenja,pa sad nešto sviruckam.
(Skoro da sam ubedila roditelje da mi kupe gitaru pa krećem s učenjem.)
Moj glas bi se mogao okarakterisati kao alt.
Sport me je interesovao,posebno plivanje,ali nisam imala gde da treniram.
Trenirala sam košarku i rukomet.
Kiša me inspiriše,a od cveća volim ljubičice i ostalo poljsko.
Ličnost sam kontradiktorna i introvertna.
Avangardista sam i sinonim za promene.
Što se muzike tiče,najviše volim novi val (domaći i strani),ali takođe volim i nešto stariji rok.
Od klasičnih dela najviše volim dela za klavir u izvođenju Pogorelića,Rubinštajna,Kisina ili Horowitza,
a od kompozitora volim Rahmanjinova i Šopena.
Volim da čitam,ponajviše Danila Kiša,a od filmova mi je izuzetno drag Društvo mrtvih pesnika,
a volim i period nemog filma i dramske umetnike tog perioda,čak sve do 1975.godine.
Imam talenta za pisanje proznih tekstova.To me opušta i smiruje.
Volim da čitam poeziju,takođe.
Pokreću me snažne emocije za sve što radim.
Volim da uživam u umetnosti.
Ne volim da mi neko soli pamet,a sugestije prihvatam ako uvidim da su dobre za mene.
Išla sam,godinama,na takmičenje iz recitovanja.
Ideal mi je slobodna volja i nemešanje u tuđ život.
________________________________________________________________________________

Ja bih nešto na tu foru.;)

Poslednja izmena:
Vrlo fensi, moram priznati :D Mada, ja sam slabo pisala o nekoj privatnosti, tipa u čemu uživam i šta volim, pisala sam samo ono čime sam se bavila ( to se podrazumeva da mi se dopada ), ispade mi jedna strana :lol: I to sam malo zbijala :lol:

Bubić, ne znam šta da ti kažem da staviš kada ne znam čime si se sve bavila, ako ne znaš čime da popuniš, a ti malo poradi na stilu pa ćeš dobiti lepše upakovane iste te rečenice, s tim što će one delovati bogatije ;) Piši sve čime si se bavila, sve čime si želela da se baviš, sve ono što te interesuje...

Danas su mi rekli, kada govorimo o redosledu polaganja, da ce biti istaknuto na sajtu ko kada polaze. A rangira se po tome odakle dolazimo, sto si dalje od Bg-a to ces pre da ODGOVARAS pred komisijom )))). A da kradu... KRADU neverujem !!! I jedva sam prosao jer nisam nista doneo o zavrsenom trecem rezredu, cak ni potvrdu.

MA Kerol ja sam 84.i pokusavao sam 2005. i 2006. a zadnje 3godine i ove ne mogu zbog nekih zdravstvenih problema ali se nadam da cu sledece moci sigurno pa pitam a tada cu imati 25 i 1/2 godina.Inace 2005 ispred mene je polagala Senka Brajovic,dodje nesto Voji Brajovicu valjda bratanica,ne znam.Nije prosla zato ako imate kvaliteta samo cepajteeeeeeee:ok::ok::ok::ok::ok::ok:

A da, mislim da ce ih ove godine malo konkurisati, tako da ljudi sta da Vam kazem... Nadajmo se )))) Podatak - jutros kada sam dosao, tacnije oko 11h, osoblje tamo je komentarisalo koliko ih se od jutros prijavilo... troje ))))

Zovem se....,rođena sa tad i tad tu.
Kao mala interesovala sam se za muziku,ples i balet.
Ples sam nakratko i trenirala.(:zaljubljena:)
Jedna od ljubavi mi je bio i Ivo Pogorelić.
Žao mi je što nisam završila nižu muzičku za klavir,pošto sam bila lenja,pa sad nešto sviruckam.
(Skoro da sam ubedila roditelje da mi kupe gitaru pa krećem s učenjem.)
Moj glas bi se mogao okarakterisati kao alt.
Sport me je interesovao,posebno plivanje,ali nisam imala gde da treniram.
Trenirala sam košarku i rukomet.
Kiša me inspiriše,a od cveća volim ljubičice i ostalo poljsko.
Ličnost sam kontradiktorna i introvertna.
Avangardista sam i sinonim za promene.
Što se muzike tiče,najviše volim novi val (domaći i strani),ali takođe volim i nešto stariji rok.
Od klasičnih dela najviše volim dela za klavir u izvođenju Pogorelića,Rubinštajna,Kisina ili Horowitza,
a od kompozitora volim Rahmanjinova i Šopena.
Volim da čitam,ponajviše Danila Kiša,a od filmova mi je izuzetno drag Društvo mrtvih pesnika,
a volim i period nemog filma i dramske umetnike tog perioda,čak sve do 1975.godine.
Imam talenta za pisanje proznih tekstova.To me opušta i smiruje.
Volim da čitam poeziju,takođe.
Pokreću me snažne emocije za sve što radim.
Volim da uživam u umetnosti.
Ne volim da mi neko soli pamet,a sugestije prihvatam ako uvidim da su dobre za mene.
Išla sam,godinama,na takmičenje iz recitovanja.
Ideal mi je slobodna volja i nemešanje u tuđ život.
________________________________________________________________________________

Ja bih nešto na tu foru.;)
auuu...svaka cast na inspiraciji i kreativnosti :D..
pokusacu nesto tako ,jer za sada "oskudevam" sa informacijama....:think:

Back