FDU

Luthienna, hvala na lepim željama :D

Vlado... Ja bih rado pomogla, ali ne razumem se baš najbolje u muške likove i tome slično... Računam da će Luthienna znati da pomogne, ona ima iskustva sa predlozima ;)

e *** sad si se setio!
nista sad, moj ti je savet da se drzis klasike, vidi nesto od sekspira i cehova, s tim ne mozes da omanes...nemam pojma.sve zavisi od tvojih mogucnosti.uzmi audiciju pa prelistaj tamo imas brdo muskih monologa...

Možda najbolje da uzmeš nešto iz nekog dela koje si već pročitao, da ne gubiš vremena sad i na tome da iščitavaš nekoliko dela ne bi li našao nešto što ti se dopada...?

Caos svima,
Net mi je u banani, tako da se ne mogu javljati cesto. Marilyn hvala puno na savjetu, ja imam problem s tim, tako da cu pokusati da kontrolisem tremu.
Sto se tice akademije u Novom Sadu vec mjesec dana ozbiljno razmisljam da polazem i tamo ako budem morala.
Neno, Snowhite Prince je moj drug sa glume, pricala sam ti da ce jos jedan momak iz Bijeljine polagati...
Evo jedna informacija koju vjerovatno niste imali priliku da cujete. Postoji akademija u Bijeljini, na granici izmedju Srbije i Republike Srpske. Dekan je Ljiljana Blagojevic i ima dvije klase. A klasu je primao i ove godine prima i Ivan Bekjarev. Scenski pokret predaje Ivica Klemens,a vokalnu tehniku Oliver Njego. Fakultet je super, jedina mana mu je sto je u Bijeljini, maloj sredini bez pozorista.
SRECNO SVIMA!!! Vidimo se

"Net mi je u banani." HAHAHAHAH! :D :D

O, Bojance, nisam znao da si i ti ovdje... :)

Cisto da se nadovezem u vezi sa akademijom u Bijeljini... Fax je ok, i pri tome, bude mala konkurencija, tako da je to +. :) Jedini problem je sto se radi o - Bijeljini.... :S

Sta spremam?
Vera Pavladoljska (M. Beckovic)
O zeni (J. Ducic)
Izbiracica (K. Trifkovic, monolog Tosice)

Kad se placa polaganje prijemnog? Isti dan ili moze i ranije? Svejedno gdje?

Pozdrav!

Bokalinda, i pretpostavila sam da ti je on drug sa glume, zato sam i pitala ;)
Inače, što se plaćanja tiče, mislim da treba da uplatimo ranije... A verovatno može i isti dan? Ja sam mislila da uplatim sutra, pa da u ponedejlak smao odnesem onu priznanicu, uplatnicu, kako se već zove, pošto nemam vremena da platim na sam dan polaganja, ne znam gde ću...

ma nista specijalno, osnovne podatke( ime, prezime, datum rodjenja, koju ste skolu zavrsili) a onda nabrojite interesovanja i cime ste se sve bavili, mozda ako imate neke posebne sposobnosti, veranje po drvecu, bljuvanje vatre, gutanje maceva ;)
salim se...napisite jeste li nesto trenirali, svirate li neki instrument, pevate li....to ne treba da bude nega duuuga biografija. kratko i jednostavno.

I ja sam se razmišljala da li da uzmem crno belu sliku, ali sam je ipak uradila u boji ( pošto je lišće iza mene, pa prosto možete na slici da odmarate oči, zeleno volim te zeleno i ti fazoni XD )
Ja napisala biografiju, malčice mi je prešlo i na drugu stranu... :lol: Ali dobro, šta ću kad sam svestrana :lol:
Ja u ponedeljak predajem dokumenta... I očigledno ću visiti pred faxom pola sata čekajući 9 ne bih li predala, s obzirom na to da moram što ranije da krenem da bih se što ranije vratila- moram na par časova u školi posle :P **** :P

I ja sam se razmišljala da li da uzmem crno belu sliku, ali sam je ipak uradila u boji ( pošto je lišće iza mene, pa prosto možete na slici da odmarate oči, zeleno volim te zeleno i ti fazoni XD )
Ja napisala biografiju, malčice mi je prešlo i na drugu stranu... :lol: Ali dobro, šta ću kad sam svestrana :lol:
Ja u ponedeljak predajem dokumenta... I očigledno ću visiti pred faxom pola sata čekajući 9 ne bih li predala, s obzirom na to da moram što ranije da krenem da bih se što ranije vratila- moram na par časova u školi posle :P **** :P

ja nemam ni najmanju ideju kakvu sliku da dam .....prosle godine sam izlgedala kao mrtvac na slici a bilja je rekla da uzmemo sliku koja nas "najbolje opisuje"...:( a pojma nemam kakvu otprilike...imate ideju????:D

Pa, ne znam. Svima bih preporučila da slika bude vedra i opuštena, više kao da ste se uhvaćeni u trenutku, nego kao da ste pozirali pola sata da bi napravili sliku ;) A sad, što se pozadine tiče i tako to... Mislim da ćeš to morati da prokljuviš sama, pošto to ipak teba da bude slika koja tebe najbolje opisuje ;) Razmisli sama šta ti je najprivlačnije- neki interesantan zid, neka slika, neka priroda, stereotipna pozadina kod fotografa...

"Net mi je u banani." HAHAHAHAH! :D :D

O, Bojance, nisam znao da si i ti ovdje... :)

Cisto da se nadovezem u vezi sa akademijom u Bijeljini... Fax je ok, i pri tome, bude mala konkurencija, tako da je to +. :) Jedini problem je sto se radi o - Bijeljini.... :S

Sta spremam?
Vera Pavladoljska (M. Beckovic)
O zeni (J. Ducic)
Izbiracica (K. Trifkovic, monolog Tosice)

Kad se placa polaganje prijemnog? Isti dan ili moze i ranije? Svejedno gdje?

Pozdrav!

Milose, ne zezaj! Ti znas da sam ja fino i vaspitano dijete kako bi rekao nas profesor istorije.
Carol, akademija je dobra i profesori su dobri, ali se prijavi vrlo malo kandidata. Znaci, nema dovoljno kandidata, nema kriterijuma. Da ne grijesim dusu, ima kriterijuma, ali neki studenti pokazuju da ti kriterijumi i nisu bas visoki dok su drugi odlicni. Zavisi od studenata, a ne od fakulteta.
LJUDI IMAM UPALU GRLA!
Promijenicu nadimak u ,,baksuz''!

Back