28 na dizajnu zvuka?! I oni odmah posle glume po broju prijavljenih?! A producenti? Režiseri? Montažeri? Kamermani? Dajte ljudi, ne verujem da ih ima tako malo! Da nisu bre oni brojali samo za taj dan?
Sem toga, Carol nam je zaista svima bila od velike pomoći, više je pomogla od mnogih koji su bili mnogo bolje upućeni i od kojih se više očekivalo da će pomoći, tako da je ona pravo naše malo zlato, i nemojte neko da mi je dira

Nisam ni ja zalazila u privatne detalje, ali ja nisam ni znala da ih to ne zanima, nisam ni pitala nikoga... Jednostavno bi mi bilo preopširno, to je sve.
Joj, ja neću dočekati da vidim listu sutra XD Ako je ne objave do 2 popodne, ima da ih zovem na svakih pola sata, da ih teram da objave XD
Što se tiče onoga što je Beban rekao, ne mora da znači da će ovaj put biti dosta nih koji nisu baš načisto sami sa sobom. Mislim, kad ti se prijavi 400 ljudi, nekako je logično da će pola biti ludih i šašavih, ali kad ti se prijavi 200 iz cele Srbije, a ima ih i iz BIH i verovatno iz CG, onda nekako sve više pomišljam da su velike šanse da su svi iole ozbiljni kandidati...