FDU

Citam sta pisete oko ovih biografija, ljudi moji to nije roman pa da pisete recenice u pratnji sa puno prideva i jos mnogo cega, Naprotiv to treba da ima jasan i kratak sadrzaj, ili tacne informacije o vama. Sta koga zanima sta ste zeleli biti, vec zanima sta ste postigli. Prosto. Nadam se da se slazete samnom. I svi Vi koji niste napisali te biografije sta cekate bweeeee ha jeli ??? Da Vas pitam ja ))))

Naravno da ne treba pisati roman,
ali s obzirom da upisuješ umetnički fakultet zašto se ne bi
poslužio pridevima i ostalim stilskim izražajnim sredstvima koje bi pomogle uvid u kandidata.

Danas su mi rekli, kada govorimo o redosledu polaganja, da ce biti istaknuto na sajtu ko kada polaze. A rangira se po tome odakle dolazimo, sto si dalje od Bg-a to ces pre da ODGOVARAS pred komisijom

Super! Bash super.... Znaci, ja sam u petak!

Uzgred, kada sam predavao dokumente u ponedeljak oko pola 11, bio sam samo ja... :S

Ćaooooo svima!
Izvinjavam se što me nije bilo mesecima, nisam imala vremena za net. Kod mene se svašta nešto izdešavalo pa sam na pola priprema odustala od glume u korist režije. Snimila sam onaj film i sve ali nikako da pređem sve knjige (Istorija Filma 1,2,3) pa ne znam da li ću se usuditi da konkurišem ove ili naredne godine.
Kako ste vi, kako idu pripreme?

Ej, Enchanted, dobro došla nazad, dugo te nismo videli :D
E, extra ako će biti istaknuto na sajtu, taman ne moram da idem opet za BG, mogu i tamo da vidim... Ako je zaista raspored tako, što si dalje to pre polažeš, onda ću ja Boga mi malo da se načekam :lol: Mene će da stave kad i Beograđane :lol:
Slažem se sa Carol, u pitanu je upis na umetnički fax, tako da nije zgoreg malo umetnički oblikovati svoju biografiju ;)
Auuuu, znači neće biti mnogo ljudi? Pa dobro, to je samo plus za nas XD Znači, sad teba da počnemo da se koljemo među sobom oko tih 10 mesta na budžetu XD

Biće 200 ljudi plafon... Čoveče :lol: Ne znam da l da se prepadnem još više ili da budem happy :lol:
Ne znam kako vi, ali ja zadnih dana baš i nisam načisto sama sa sobom :lol: Čas super odradim program, čas ga odradim žnj...Scared a bit.

Čisto da vas obavestim,pošto sam se vratila odande pre sat vremena,da se prijavilo oko 150 ljudi...:D

Hmmm kako da znamo da je to tacan podatak, msm u interesu nam je da ih bude sto manje, a i ako uzmemo u obzir da se prijavljuju i oni koji nisu bas sami sa sobom ... Uostalom nznam, neka nam je Bog u pomoci. POzzzzz svima

Sto se biografije tice napisala sam je jednostavno, sta sam zavrsila, sta radim, cime se bavim. nikakve price o meni kao licnosti, i slicni epiteti, jer su mi i Vlada, i Bilja rekli da njih to ne zanima. I da traze biografiju, cisto da imaju uvid u to ko smo, sta smo...

Hmmm kako da znamo da je to tacan podatak, msm u interesu nam je da ih bude sto manje, a i ako uzmemo u obzir da se prijavljuju i oni koji nisu bas sami sa sobom ... Uostalom nznam, neka nam je Bog u pomoci. POzzzzz svima

pa....ušao je čovek sa dizajna zvuka rekavši"hmmm....koooliko je ove godine....dakle 150...aha,pa kod nas je 28 mi smo odmah posle glume po broju prijavljenih bla bla..."da ne tupim sad...eto tako sam "saznala...."
carolhvala ti puno,u savkom slucaju si mi mnogo pomogla .....:)

28 na dizajnu zvuka?! I oni odmah posle glume po broju prijavljenih?! A producenti? Režiseri? Montažeri? Kamermani? Dajte ljudi, ne verujem da ih ima tako malo! Da nisu bre oni brojali samo za taj dan?

Sem toga, Carol nam je zaista svima bila od velike pomoći, više je pomogla od mnogih koji su bili mnogo bolje upućeni i od kojih se više očekivalo da će pomoći, tako da je ona pravo naše malo zlato, i nemojte neko da mi je dira :D
Nisam ni ja zalazila u privatne detalje, ali ja nisam ni znala da ih to ne zanima, nisam ni pitala nikoga... Jednostavno bi mi bilo preopširno, to je sve.

Joj, ja neću dočekati da vidim listu sutra XD Ako je ne objave do 2 popodne, ima da ih zovem na svakih pola sata, da ih teram da objave XD

Što se tiče onoga što je Beban rekao, ne mora da znači da će ovaj put biti dosta nih koji nisu baš načisto sami sa sobom. Mislim, kad ti se prijavi 400 ljudi, nekako je logično da će pola biti ludih i šašavih, ali kad ti se prijavi 200 iz cele Srbije, a ima ih i iz BIH i verovatno iz CG, onda nekako sve više pomišljam da su velike šanse da su svi iole ozbiljni kandidati...

Ja o konkurenciji i ne razmisljam. ako sam dobra, to je to. ako sam losa, opet to je to, sta mi je, tu mi je. tako da se konkurencije ne plasim. naravno da svake godine odredjeni broj ljudi nema pojma ni zasto je doslo, ali uvek ima dobrih kandidata.

IBM
je l' ti to mene proganjaš?:lol::neutral:
I šta tebe briga za koje se fakultete interesujem?
Imam prava da postujem gde 'oću.
(A na ovoj temi imam preko 400 poruka.:P
Na ostalima po neki post onako napisan.:roll:)

Ma, kakav test opšte kulture, treba stići do toga :lol:

Lepo je to kad ne razmišljaš o konkurenciji, irmica stvarno ima super stav po tom pitanju, ali opet... Ne znam, nekako mi se ne da da budem flegmatična po pitanju ovog prijemnog.

28 na dizajnu zvuka?! I oni odmah posle glume po broju prijavljenih?! A producenti? Režiseri? Montažeri? Kamermani? Dajte ljudi, ne verujem da ih ima tako malo! Da nisu bre oni brojali samo za taj dan?

Ja Vam kazem u utorak ja sam dosao na predaju dokumenata u 11h i kaze zena da ih se od 9h prijavilo samo 3 kandidata... Uostalom sta nas to vise i zanima, sada se moramo baviti nekim drugim finalnim stvarima, a ne statistikom i proracunima )))))

Pa da,na ostalim smerovima primaju manje nego na glumi,a i interesovanje nije toliko...
Kad je drug moje sestre upao na režiju bilo ih je četvorica.:ok:
E,da,kad izađe lista molim da mi ostavite link da ne butam po onom sajtu.:)

Poslednja izmena:

Back