FC INTER

Zaneti: Želim produžetak do 2015.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Intera Havijer Zaneti rekao je da želi da produži ugovor sa 'nerazurima' do leta 2015. godine.
On će tada imati 42 godine, ali kako je istakao, još ima snage da igra fudbal na visokom nivou.

"Želeo bih da nastavim da igram u klubu i da dam pun doprinos velikoj porodici kao što je Inter", rekao je Zaneti za sajt milanskog kluba.

Zaneti je od 1995. godine do danas za Inter odigrao 846 utakmica i postigao 21 gol. Sa neroazurima je, pored ostalog, osvojio Ligu šampiona, pet titula prvaka Italije i četiri nacionalna kupa.

:worth: :respekt: :ok:
legenda.jpg
ЛЕГЕНДА!!!

Inter gradi sopstveni stadion?

Novi predsednik Intera Erik Trohir razgovarao je sa gradonačelnikom Milana Đulijanom Pisapijem oko izgradnje stadiona na kome će igrati milanski “nerazuri”.
Indonežanski biznismen nedavno je zvanično preuzeo klub od Masima Moratija, koji je 18 godina bio na funkciji predsednika.

“To je bio više nego srdačan susret u kojem smo razmenili mišljenja, ovo je bio prvi korak u dijalogu koji će se nastaviti. Mogu da kažem da imamo zajedničke ideje oko investicija”, rekao je gradonačelnik Pisapi.

fc_Internazionale_III.jpg

Morati: Klub ostaje u dobrim rukama

Italijanski biznismen Masimo Morati povukao se sa mesta predsednika fudbalskog kluba Inter, a na toj funkciji će ga zameniti novi vlasnik tima Erik Tohir.
Morati je pre mesec dana prodao indonežanskom biznismenu Tohiru 70 odsto akcija kluba.

Morati je rekao da Inter ostavlja u dobrim rukama i da će on i njegova porodica uvek biti na raspolaganju novom rukovodstvu kluba.

"Ostavljam klub u dobrim rukama, ljudima koji vole i poštuju boje i istoriju Intera. Moja porodica i ja ćemo uvek biti na raspolaganju novom rukovodstvu. Hvala svima", rekao je Morati na sastanku Upravnog odbora, a preneli su italijanski mediji.

Morati je obavljao funkciju predsednik Intera od 1995. godine. Klub je za to vreme osvojio pet titula šampiona Italije, četiri Kupa i Superkupa, Ligu šampiona, Kup Uefa i Svetski kup.

Morati je dobio dres Intera, simbolično sa brojem 18.

INTER SLAVIO U DERBY DELLA MADONINA! :vatromet::vatromet::vatromet:

Palasio petom rešio milanski derbi

Argentinac Rodrigo Palasio rešio je 222. milanski derbi u korist domaćina Intera, koji je minimalnim rezultatom nadigrao Milan.
Palasio je mrežu rivala zatresao pet minuta pre kraja utakmice, on je na maestralan način petom iskoristio dodavanje rivala i loptu poslao pored nemoćnog Abijatija u donji levi ugao.
Inter je ovom pobedom okončao niz od četiri kola bez trijumfa i vratio se u trku za plasman u Ligu šampiona, dok je Milan poražen posle pet kola (u kojima je ostvario četiri remija) i ostao u donjem delu tabele sa samo 19 bodova.
:srecan::srecan::srecan:

Реално, ове сезоне имамо сасвим просечну екипу! :think:

Сутра (20:45h) играмо највећи дерби Италије! Derby della Italia! ИНТЕР - РУБЕНТУС! :vatromet::vatromet::vatromet:
Срећно, црно-плави! :heart2:

inter fc.jpeg

Miha kandidat za klupu Intera?

Prema pisanju italijanskih medija, Siniša Mihajlović je na vrhu liste kandidata za mesto prvog trenera Intera.

Uprkos podršci rukovodstva kluba, Valter Macari najverovatnije odlazi na kraju sezone.

О неее! :trlja: Разбуцаће нас као што је и српску репрезентацију разбуцао! :fdlan:

Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu Sasuolo sa 1:0 u poslednjoj utakmici 23. kola Serije A.

’Nerazuri’ su na taj način prekinuli seriju od šest utakmice bez pobede u svim takmičenjima, dok je Sasuolo zabeležio i deveti poraz u poslednjih deset mečeva.

Pobedu Interu doneo je Valter Samjuel golom u 48. minutu posle asistencije Ernanesa.

Srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović do 84. minuta se našao u dresu utakmice.

Posle trijumfa nad Sasuolom, Inter zauzima peto mesto na tabeli Serije A sa 36 bodova, 24 manje od vodećeg Juventusa.
:pivce:

Inter raskinuo sa Brankom

Italijanski fudbalski klub Inter saopštio je u subotu da je raskinuo saradnju sa tehničkim direktorom Markom Brankom.

Branka je često bio na meti kritika navijača ove sezone, posebno nakon propalog transfera Fredija Guarina u Juventus u zamenu za crnogorskog napadača Mirka Vučinića.

"Zahvljujemo se Marku na doprinosu koji je doneo klubu, prvo kao igrač, a zatim kao i funkcioner. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere", navodi se na sajtu "nerazura".

Njegovu ulogu pruzeće sportski direktor Pijero Auziljo.

Inter i Milan navodno su se dogovorili o prestanku zajedničkog korištenja San Sira (Đuzepe Meaca), prenose italijanski mediji.
Novi stadion "Rosonera" trebao bi da bude izgrađen otprilike šest kilometara severozapadno od aktuelne lokacije, a preseljenja Milana je planirano za 2017. godine. Inter će pak investirati u obnovu Đuzepe Meace!

Dok se prethodnih godina govorilo kako je Inter taj koji će preći na novi stadion, sada se navodi da je Milan taj koji će napustiti San Siro pod novom direktoricom Barbarom Berluskoni koja je zadužena za poslovno funkcionisanje kluba.

Dva fudbalska velikana dele San Siro za svoje domaće utakmice do sezone 2016/17. Stadion će 2016. biti domaćin finala Lige šampiona.
:srecna:

Nemanja Vidić već Interov?

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić već je dogovorio sa Interom iz Milana sve detalje ugovora, prenose italijanski mediji.
Prema pisanju Rai Sporta, Vidićev menadžer je prethodnih nekoliko dana proveo u Milanu kako bi što pre rešio pitanje budućeg kluba za svog pulena, kome na kraju sezone ističe ugovor.
'Neroazuri' su 32-godišnjem Srbinu ponudili dvogodišnji ugovor sa platom od 3,5 miliona evra, ali i mogućnošću da se saradnja produži za još 365 dana.
Isti izvor navodi da je Vidić čak potpisao i predugovor, iskoristivši tako čuveno "Bosmanovo pravilo".
Pored tima iz Milana, za usluge bivšeg reprezentativca zainteresovani su bili Juventus i Napoli.
:think:

Inter potvrdio: VIdić dolazi

Sada je i definitivno – fudbalski klub Inter potvrdio je na zvaničnom Tviter nalogu da će Nemanja Vidić sledeće sezone nositi dres ’nerazura’.

Predsednik kluba Erik Tohir oduševljen je što će sledeće sezone u klubu imati 32-godišnjeg štopera.

"Vidić je igrač svetske klase. Izuzetno sam srećan što smo postigli dogovor. On je jedan od najboljih odbrambenih igrača na svetu – njegov kvalitet, međunarodni ugled i harizma mnogo će značiti timu, naročito mladim igračima“, rekao je Indonežanin, a potom je naglasio da to nije jedina pozitivna strana dolaska srpskog fudbalera.

"Nemanja će klubu doneti dodatnu vrednost i postaće deo velikog Intera koji želimo da sagradimo. Hvala i Mančester Junajtedu, kao i Nemanji i njegovom timu na profesionalnom i kooperativnom pristupu tokom pregovora“.
:klap:

FORZA INTER!!!

inter_wall_inter.jpg

Нови власник Индонежанин Ерик Тохир жели да ангажује и Џека и Ћићарита Ернандеса!

Заиста нам је потребно озбиљно реновирање екипе за следећу сезону. :think:

Palasio produžio ugovor sa Interom!

Fudbaler Intera Rodrigo Palasio obavezao se na vernost klubu iz Milana do juna 2016. godine.
Argentinac je na „Đuzepe Meacu“ stigao u leto 2012. godine iz Đenove, a prethodno je nastupao za Boku Juniors, Banfild i Hurakan.
U dosadašnjem delu sezone u Seriji A 32-godišnji napadač postigao je 14 golova na 29 utakmica, a za nacionalnu selekciju odigrao je 15 mečeva i dva puta se upisao u strelce.

"Oduševljen sam produžetkom ugovora. Ovaj klub je moj san, a nastaviću, kao i uvek do sada, da dajem sve od sebe za ove boje i ovaj dres", rekao je Palasio.
"Osećam se divno u Interu, a ovom priliku bih želeo da se zahvalim svima u klubu, saigračima i navijačima, na podršci koju mi pružaju", dodao je Argentinac.

:srecna: :pivce:

Inter ne zna da pobedi

Fudbaleri kao da ne znaju da pobede, igrali su nerešeno i u poslednjem meču 31. kola Serije A iako su imali dva gola prednosti.
"Neroazuri" su osvojili samo bod u Livornu sa 2:2, iako su vodili 2:0 posle prvih 45 minuta golovima Ernanesa i Palasija.

Ни комуњаре из Ливорна не могу да победе! :fdlan: Мацари, време је да одеш! :bye:

Italijanski fudbalski klub Inter saopštio je da je raskinuo ugovor sa defanzivcem Kristijanom Kivuom, posle čega je on odlučio da završi karijeru.
Bivši reprezentativac Rumunije je u poslednje tri godine retko igrao za Inter zbog čestih povreda, a poslednji put na terenu bio je u maju 2013. godine.
"Ušao sam u fudbal kao dečak, sanjar sa puno ambicija. Napuštam ga sa nekoliko sedih u kosi, mnogo ožiljaka i ubeđenosti da sam srce ostavio tamo gde i pripada. Ovo početak života u kome ću se odmarati", rekao je Kivu.

Хвала на свему, Крис! :klap:

Inter penzionisao Zanetijev broj 4!!!

Fudbalski klub Inter povukao je iz upotrebe dres s brojem četiri, koji je nosio Havijer Zaneti, a Argentinac će u naredne dve godine postati potpredsednik.

Zaneti je na kraju prošle sezone završio igračku karijeru. On je u u Interu proveo 19 godina, došao je u klub sa Đuzepe Meace još 1995. godine iz Banfilda.

"Zaneti će biti potpredsednik za dve godine. Klub je odlučio da povuče dres sa brojem četiri", kazao je za italijanske medije predsednik Intera Erik Tohir.
:srecna::respekt:

Macari blage veze nema trener kome igra zavisi od Jonatana i Doda...I jos on prica kako ce da gradi veliki Inter...Jedva cekam da mu vidim ledja voleo bih na klupi Intera da vidim Laudrupa ili Martineza iz Evertona...

Зашто баш Лаудрупа? Прилично контроверзан тренер, као и Миха. :D У Спартаку из Москве се никако није снашао. :think: Мартинез за сада ради добар посао у Евертону, али и, руку на срце, стање у клубу је никад боље, има никад бољи играчки кадар.

Планови за повратак на стазе старе славе лепо звуче, али тешко да ће Интер много улагати у играче ових година. Росонери се селе, Интеру остаје Меаца и мораће много да улаже у реновирање стадиона.

У Лиги Европе добили смо групу са Дњепром, Сент Етјеном и Карабагом. Надам се лепим партијама неразура. :mrgreen:

liga evrope grupe 2014.15.jpg
inter4.jpg

Laudrup jer je odlicno vodio Hetafe igraju su fudbal...kasnije od swonsija je napravio ozbiljnu ekipu i 'izmislio' neke igrace poput Michua izvuko maksimum iz njih i opet igrali su fudbal...izmedju toga Spartak je vodio a Rusi imaju taj mentalitet sve i odmah...Martinez zato sto covek igra ulta ofanzivno i to mi se svidja jos dovedu nekog italijana tu sa klupe da pojasni kako da se utegne odbrane i super bi to bilo...Martineza sam jos jako zgotivio kad je vodio Wigan i kad su ga svi poceli pljuvati kad je popio onih 8 komada protiv chelzija ili koga vec ja sam reko cova je extra jer sam video vecu sliku...Pa Everton se ove godine po prvi put otvorio i doveo Lukakua a inace je tipican tim kakav obicno imaju...i mnogo mi je jace kad izgubi 6;3 i prsti na sve strane nego 2:0 a igras zatvoreno gusis igru i kad napadne Arsenal raskomada ih nesretna dva gola kasnije a pod Mojesom bi bilo 0:0 i ubijanje igre...(Mislim svaka cast Mojesu za dugogodisnji rad u Evertonu on ih je stabilizovo ali taj everton mi nije bio gust za gledati dok ovaj sada jeste)...inace to su neka trenerska imena koja su mi pala napamet onako na prvu ima jos dobrih trenera mrzi me sad da mozgam...ali samo macari da ode...

Inter opet dao 7 golova Sasuolu!

Drugi put u godinu dana Inter je deklasirao Sasuolo sa 7:0, ovaj put na Đuzepe Meaci u drugom kolu Serije A.
Zdravko Kuzmanović je sa klupe gledao rapsodiju Intera, dok je Nemanja Vidić odrađivao kaznu za isključenje na premijeri sezone.
“Presrećan sam zbog ‘het-trika’, a još više mi godi što sam to učinio pred svojim navijačima. Sjajno sam se kombinovao sa Osvaldom, ali smo sveesni da moramo još vredno da radimo da bismo napredovali. Međutim, kao tim smo odigrali sjajno, sve nam je polazilo za rukom”, rekao je Ikardi.

:vatromet::pivce::respekt: За сада неразури пружају сасвим солидне партије! Видећемо... :think:

Овај Видић боље да није ни долазио, сахранио нас је на неколико утакмица! Кривац за ТРИ ГОЛА против Каљарија! :besna:

Čoveče, koliko je ovo zarazna i dobra pesma, obožavam je iako nisam navijač Intera. Ova nova je klasičan cirkus.

Стара је закон, ова нова није вредна коментара. Као да су је правили навијачи милана из спрдње. Бојкот! :thumbdown:

Inter: Vidić je primer za transfere

Predsednik Intera Erik Tohir i sportski direktor Intera Pjero Ausilio rekli su da je Nemanja Vidić primer koji će klub da sledi kada su u pitanju transferi. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=21&nav_id=914259

??? :pop2:

Inter gledalo 17.000 navijača manje

Navijači Intera izgubili su interesovanje za mečeve svog кluba. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=21&nav_id=914210

Back