FC INTER

Deki završio sezonu?

Deki Stanković je zadobio povredu butnog mišića leve noge na meču protiv Lazia, a iz Intera danas javljaju da je povreda teže prirode i da će naš reprezentativac morati na dužu pauzu.

"Stanković je zadobio povredu levog butnog mišića i već je krenuo na fizioterapiju kako što brže sanirao povredu. U pitanju je istegnuće butnog mišića drugog stepena." saopštio je italijanski klub.

Povreda ovog tipa zahteva najmanje tri nedelje mirovanja, tako da će Dejan Stanković po svemu sudeći propustiti završnicu sezone u Seriji A.

Ovo je poslednja povreda u nizu za našeg reprezentativca pošto je Deki ove sezone imao brojnih problema sa povredama mišića.

pa nema....povrede ga stisle....star je ko dinosaurus...jedino mi krivo u zivotu sto nemoze da stigne Savu po nastupima u reprezentaciju...nego koe ces...

Pa ono, nije baš dinosaurus...ima 32...a nije ni klinac...:lol:

Šteta, a i krenulo mu dobro...ne fali njemu puno da prestigne Savu...mislim oko 5 ili 6 utakmica...toliko će valjda odigrati...:)

Pa ono, nije baš dinosaurus...ima 32...a nije ni klinac...:lol:

Šteta, a i krenulo mu dobro...ne fali njemu puno da prestigne Savu...mislim oko 5 ili 6 utakmica...toliko će valjda odigrati...:)

ima 96 utakmice a Savo 102...
nego se Deki oprasta posle EURO ili ako se ne kvalifikujemo odma posle kvalifikacija...i cenim da ce bude oprostajna neka prijateljska za kraj...nego kako ga oce povrede u poslednje vreme tesko da ce ga stigne...da ga ne ureknem ove sezone jeebe kevu na svi...a Savo je igrao 3 oprostajne utakmice, cenim da ce ga gledamo i u cetvrtu samo da zajebe Dekija sve mu neprijateljsko...

• Podržavam
Reactions: Gax
ima 96 utakmice a Savo 102...
nego se Deki oprasta posle EURO ili ako se ne kvalifikujemo odma posle kvalifikacija...i cenim da ce bude oprostajna neka prijateljska za kraj...nego kako ga oce povrede u poslednje vreme tesko da ce ga stigne...da ga ne ureknem ove sezone jeebe kevu na svi...a Savo je igrao 3 oprostajne utakmice, cenim da ce ga gledamo i u cetvrtu samo da zajebe Dekija sve mu neprijateljsko...

Deki je najavio da se povlači posle kvalifikacija...sada da li će ili neće ostaje da vidimo...
Savo je poseban slučaj...i njegova oproštajna je bila posebna...:lol:
Nadam se da će ga prestići Stanković...a pretopstavljam da će i biti neka oproštajna...veliku karijeru ima iza sebe...

"Paco" opravdao nadimak, Interu bodovi u Ćezeni

"Ludak" Pacini postigao dva gola u samom finišu pa je Inter izgubljenu utakmicu pretvorio u pobedu. Šampion na -5, ali Milan tek sutra igra svoj meč 35. kola.

Igrači Ćezene su verovatno već uračunali bodove i počeli da maštaju o opstanku, ali je Pacini ponovo pogurao Inter.

Romanjoli su imali par dobrih prilika, a u drugom poluvremenu je Hrvat Igor Budan matirao Kastelacija na veliku radost većine na stadionu "Dino Manuci".

Inače, Ćezena je bila bolji tim, a Inter nije uspevao da ugrozi Antoniolija.

No, niko nije računao na faktor "Pacini".

Italijanski reprezentativac je u 92. odnosno 95. minutu postigao dva gola i doneo pobedu svom timu. Time je odložio i promociju Milana, koji ni u slučaju sutrašnje pobede neće moći da proslavi titulu tri kola pre kraja.

"Paco" opravdao nadimak, Interu bodovi u Ćezeni

"Ludak" Pacini postigao dva gola u samom finišu pa je Inter izgubljenu utakmicu pretvorio u pobedu. Šampion na -5, ali Milan tek sutra igra svoj meč 35. kola.

Igrači Ćezene su verovatno već uračunali bodove i počeli da maštaju o opstanku, ali je Pacini ponovo pogurao Inter.

Romanjoli su imali par dobrih prilika, a u drugom poluvremenu je Hrvat Igor Budan matirao Kastelacija na veliku radost većine na stadionu "Dino Manuci".

Inače, Ćezena je bila bolji tim, a Inter nije uspevao da ugrozi Antoniolija.

No, niko nije računao na faktor "Pacini".

Italijanski reprezentativac je u 92. odnosno 95. minutu postigao dva gola i doneo pobedu svom timu. Time je odložio i promociju Milana, koji ni u slučaju sutrašnje pobede neće moći da proslavi titulu tri kola pre kraja.

Samo produzavate agoniju :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Gax
Najverovatniji izgled dresa za sledeću sezonu...nije loš...:)

inter-milan-201112-home-kit-leaked-L-TA3PId.png

Najverovatniji izgled dresa za sledeću sezonu...nije loš...:)

inter-milan-201112-home-kit-leaked-L-TA3PId.png

Nisu losi dresovi,ali Gax nama trebaju vise novi igraci nego novi dresovi:D

Slabije sam komentarisao u poslednje vreme,zbog nedostatka vremena...

A cekam kraj sezone da vidim mozemo li barem Kup odbraniti,pa da krenemo u analizu svega...

U svakom slucaju trebaju nam pojacanja,bar 2-3 dobra igraca kao sveza krv...A neke treba prodati i zahvaliti im se na saradnji.

Nisu losi dresovi,ali Gax nama trebaju vise novi igraci nego novi dresovi:D

Slabije sam komentarisao u poslednje vreme,zbog nedostatka vremena...

A cekam kraj sezone da vidim mozemo li barem Kup odbraniti,pa da krenemo u analizu svega...

U svakom slucaju trebaju nam pojacanja,bar 2-3 dobra igraca kao sveza krv...A neke treba prodati i zahvaliti im se na saradnji.

U potpunosti se slažem...novi igrači su preko potrebni...

I ja sam slabo na forumu...ponekad nešto napišem, neki copy - paste i tako...:lol:

Nadam se da ćemo ovu sezonu završiti bar sa trofejom iz kupa...a njemu sada možemo i u potpunosti da se posvetimo...

Back