Брате окорели сам делија, ту ме не дирај![]()
E dobro,bar u jednoj stvari da se slazemo

Ti precrtaj to grobarska,a ovo drugo ostaje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Брате окорели сам делија, ту ме не дирај![]()
Ovo za Eta je odlicna vest...Napravili smo potez veka kad smo dali Ibru i za njega dobili boljeg napadaca plus onoliki kes,kojim su kupljeni Snajder,Milito,Lusio,Tijago Mota...
Eto je gol masina,i nadam se da ce zavrsiti karijeru u Interu
Sto se tice Gvardiole,nemam pojma sta da mislim.U svakom slucaju mislim da je bolji od Leonarda,ali ja bi najvise voleo ako je moguce da se vrati Murinjo...Citam da se mu mozda dati otkaz,sto moze biti lepa vest,ukoliko onda odluci da se vrati u Inter
Mada i Gvardiola ne bi bio losa sema...Kazu neki da je to taktika Moratija da dovede spanca za trenera i onda da on ubedi Messija za godinu,dve da potrazi novi izazov i predje u Inter..Gvardiola rrekao da ne bi odbio Moratija...
Prica se da je Zanneti dobar prijatelj sa Messijem i njegovim ocem,navodno je njegov matori rekao da ako Messi ikad bude napustao Barsu da ce preci u Inter...
Prosli smo u finale Kupa,odigrali 1-1 sa Romom na Meaci.Finale protiv Palerma 29 maja,nije mi jasno sto tek tada,ali ajde...Treba da uzmemo taj kup i opet cemo onda imati triplu krunu,posto smo ove sezone vec osvojili Super kup Italije,svetsko klupsko prvenstvo![]()
Eto je dao gol i poveli smo,pri kraju je Borijelo izjednacio...Forza Inter campione
Ja nemam nista protiv ravnomerne raspodele, mislim da bi liga bila ujednacenija, kvalitetnija i zanimljivija. Jos ako je tacno da ce doci do trampe izmedju velikana ja bih se zadovoljio dovodjenjem Kjelinija recimo, taman da zameni Nestu posle naredne sezone. Mada ne bi bilo lose ugrabiti i Cezara nekako![]()
Pobedili smo Palermo u finalu Kupa i zavrsili sezonu trofejom...Eto dva gola,Milito jedan,dve asistencije Snajdera...
Dakle ove sezone opet tripla kruna,superkup Italije,Svetsko klupsko prvenstvo i Kup Italije na kraju
Ovo nam je 15 trofej mislim u poslednjih 5 godina.Sledece godine idemo jos jace i da vratimo scuddeto u nase vitrine,a u Ls zavisi od pojacanja.Forza Grande Inter CAMPIONE![]()
Ispade Milan samo skudeto uzeo...I bez skudeta ste uzeli ove godine vise trofeja od njih...Pobedili smo Palermo u finalu Kupa i zavrsili sezonu trofejom...Eto dva gola,Milito jedan,dve asistencije Snajdera...
Dakle ove sezone opet tripla kruna,superkup Italije,Svetsko klupsko prvenstvo i Kup Italije na kraju
Ovo nam je 15 trofej mislim u poslednjih 5 godina.Sledece godine idemo jos jace i da vratimo scuddeto u nase vitrine,a u Ls zavisi od pojacanja.Forza Grande Inter CAMPIONE![]()