FC INTER

Eto čeka penziju u Interu?
eto31804020110306105131.gif

Kamerunac rešen da ostane na ''Meaci'', želi da produži saradnju sa ''neroazurima''.
Napadač milanskog Intera, Samjuel Eto, mogao bi da završi karijeru u Milanu, pošto je izrazio želju da potpiše novi ugovor.

Njegov trenutni ugovor traje do 2014. godine, ali on je izrazio želju da ga produži na još neku godinu, pre nego što ''okači kopačke o klin''.

Eto je u Inter stigao 2009. godine iz Barselone kao deo sporazuma po kome se Ibrahimović preselio u Barselonu.

Odigrao je važnu ulogu u ovajanju triple krune prošle sezone, ali će Inter ove morati da se zadovolji drugim mestom i mogućim osvajanjem trofeja kupa Italije.

Inter će najverovatnije rekonstruisati ekipu ovog leta, ali je Eto nedodirljiv i predstavljaće osnovu ekipe u napadu i u narednim sezona. On je inače najplaćeniji igrač u Italiji.

Morati ima plan za Gvardiolu

Prvi čovek ''neroazura'' veruje da može da ubedi trenera Katalonaca da preuzme Inter. Uzda se u motive španskog stručnjaka i njegove bliske prijatelje.
GvardiolaPredsednik Intera, Masimo Morati želi da dovede Pepa Gvardiolu na ''Đuzepe Meacu''!

Mediji na Apeninima tvrde da Morati zajedno sa savetnicima ima recept za dovođenje Gvardiole.

Naime, on se nada da će Pep osvajanjem trofeja Lige šampiona krajem maja, ispuniti sve ciljeve u Barsi i da će želeti neki novi izazov.

Prošlog meseca Gvardiola je potpisao novi ugovor na godinu dana.

Jedan od Interovih skauta, Luis Suarez je sjajan prijatelj sa Pepom, pa je otkrio da mu je lično on rekao da ne bi imao ništa protiv.

''Ako me Morati pozove, ne bih mogao da ga odbijem'', navodno je Suarezu rekao Gvardiola.

Bivši Pepov saigrač u Breši, Roberto Bađo, takođe bi se uključio u akciju dovođenja sjajnog trenera u Milano.

• Podržavam
Reactions: Gax
Ovo za Eta je odlicna vest...Napravili smo potez veka kad smo dali Ibru i za njega dobili boljeg napadaca plus onoliki kes,kojim su kupljeni Snajder,Milito,Lusio,Tijago Mota...:)

Eto je gol masina,i nadam se da ce zavrsiti karijeru u Interu:ok:

Sto se tice Gvardiole,nemam pojma sta da mislim.U svakom slucaju mislim da je bolji od Leonarda,ali ja bi najvise voleo ako je moguce da se vrati Murinjo...Citam da se mu mozda dati otkaz,sto moze biti lepa vest,ukoliko onda odluci da se vrati u Inter:D

Mada i Gvardiola ne bi bio losa sema...Kazu neki da je to taktika Moratija da dovede spanca za trenera i onda da on ubedi Messija za godinu,dve da potrazi novi izazov i predje u Inter..Gvardiola rrekao da ne bi odbio Moratija...

Prica se da je Zanneti dobar prijatelj sa Messijem i njegovim ocem,navodno je njegov matori rekao da ako Messi ikad bude napustao Barsu da ce preci u Inter...

Ovo za Eta je odlicna vest...Napravili smo potez veka kad smo dali Ibru i za njega dobili boljeg napadaca plus onoliki kes,kojim su kupljeni Snajder,Milito,Lusio,Tijago Mota...:)

Eto je gol masina,i nadam se da ce zavrsiti karijeru u Interu:ok:

Sto se tice Gvardiole,nemam pojma sta da mislim.U svakom slucaju mislim da je bolji od Leonarda,ali ja bi najvise voleo ako je moguce da se vrati Murinjo...Citam da se mu mozda dati otkaz,sto moze biti lepa vest,ukoliko onda odluci da se vrati u Inter:D

Mada i Gvardiola ne bi bio losa sema...Kazu neki da je to taktika Moratija da dovede spanca za trenera i onda da on ubedi Messija za godinu,dve da potrazi novi izazov i predje u Inter..Gvardiola rrekao da ne bi odbio Moratija...

Prica se da je Zanneti dobar prijatelj sa Messijem i njegovim ocem,navodno je njegov matori rekao da ako Messi ikad bude napustao Barsu da ce preci u Inter...

Super za Etoa...:klap:

I po meni najbolje bi bilo da se Žoze vrati...o Gvardioli je malo teško pričati...do sada je vodio samo Barsu...sada da li su ove igre Katalonaca jednim delom njegova zasluga...ili se tu jednostavno potrefio takav tim...teško je reći...izgleda da se svoj trojici na kraju sezone ''smeši'' otkaz...pa sada ostaje da vidimo šta će biti...

Mesi u Interu...zvuči mi potpuno neverovatno...mada ako se ponude neke velike pare...ništa nije nemoguće...

Gvardiola: Kakav Inter, ostajem još godinu dana u Barseloni

Trener Barselone Pep Gvardiola odbacio je priče pojedinih medija po kojima bi tokom leta prešao u Inter.

Mnogobrojni italijanski mediji već su promovisali Gvardiolu kao naslednika Leonarda, ali Španac tvrdi da to nema veze sa istinom.

"Imam ugovor s Barselonom i to je to. Inter je veliki klub ali ostajem na Nou Kampu još jednu sezonu. U svakom slučaju ništa ne bih radio a da prethodno ne popričam sa našim predsednikom Sandrom Roseljom", poručio je Gvardiola.

Boateng - neće Milan, hoće Inter?

Italijanski mediji smatraju da je nova meta ''neroazura'' momak iz redova Milana. Inter ozbiljno pojačava vezni red i želi da iskoristi ''zatezanje'' komšija.

Sudeći prema informacijama iz pojedinih medija iz Italije, Kevin-Prins Boateng, nova je meta Intera.

Vezista koji igra za Milan, nalazi se u vlasništvu Đenove i ''rosonera'', a Inter želi da iskoristi potencijalni jaz oko vlasništva između dva kluba. Naime, Milan još uvek nije ponudio novac kako bi otkupili polovinu Boatengovog ugovora.

Boateng želi da ostane na ''San Siru'', ali je još uvek nejasna situacija oko njega.

Predsednik Đenove Enriko Presiozi rekao je da ne želi da daje poklone Milanu, dok je sportski direktor ''grifona'', Arijedo Barida uveren da će Đenovljani kupiti reprezentativca ''crnih zvezda'' ovog leta.

Milan je u svoje redove već doveo dva defanzivca Filipa Meksesa i Tajea Taiva.

Sprint for Ramirez

According to La Gazzetta dello Sport, Inter, because the troubles for sign Alexis Sanchez (22), would be ready to track Bologna winger Gaston Ramirez (19). In the trade for this last player will be part also Emiliano Viviano, who Inter can sign definitively and René Khrin who can continue to stay on loan in Bologna.

Prosli smo u finale Kupa,odigrali 1-1 sa Romom na Meaci.Finale protiv Palerma 29 maja,nije mi jasno sto tek tada,ali ajde...Treba da uzmemo taj kup i opet cemo onda imati triplu krunu,posto smo ove sezone vec osvojili Super kup Italije,svetsko klupsko prvenstvo :)

Eto je dao gol i poveli smo,pri kraju je Borijelo izjednacio...Forza Inter campione

Prosli smo u finale Kupa,odigrali 1-1 sa Romom na Meaci.Finale protiv Palerma 29 maja,nije mi jasno sto tek tada,ali ajde...Treba da uzmemo taj kup i opet cemo onda imati triplu krunu,posto smo ove sezone vec osvojili Super kup Italije,svetsko klupsko prvenstvo :)

Eto je dao gol i poveli smo,pri kraju je Borijelo izjednacio...Forza Inter campione

novija.gif

Ever Banega u Interu?

Veznjak Valensije, Ever Banega, mogao bi da se preseli u Italiju od ovog leta, kako prenose italijanski mediji.

Argentinac, Ever Banega, blizu je napuštanju Valensije, a Inter je najviše zainteresovan za usluge mladog fudbalera Valensije, prenosi 'Gazeta'.

Čelnici Neroazura očajni su u želji da osveže svoj vezni red, prva meta im je bio Nuri Sahin, međutim, nakon što je završio na 'Bernabeu', sada su svi radari okrenuti ka talentovanom fudbaleru Valensije, Everu Banegi.

Dvadesetdvogodišnji Argentinac stigao je u Valensiju iz Boke Juniors, imao težak početak na 'Mestalji', ali je izrastao u jednog od najvažnijih igrača Valensije.

Banegu veže ugovor sa Valensijom do 2013. godine, ali bi čelnici kluba sa 'Mestalje' mogli dobro da profitiraju ako se ukaže neka dobra pponuda za Argentinca.

Inter: "Bojkotovaćemo prelazni rok!"

Italijanski klub nezadovoljan raspodelom novca od televizijskih prava i preti da će u narednom prelaznom roku bojkotovati manje klubove u Italiji.

U Italiji se vodi žestoka borba oko raspodele novca od televizijskih prava.

Naime, prihodi od televizijskih prava u Seriji A će se u buduće ravnomerno deliti između svih klubova što nikako ne odgovara velikoj petorki - Interu, Milanu, Juventusu, Romi i Napoliju, koji će biti nadglasani od strane preostalih klubova lige.

Generalni menadžer Intera, Ernesto Paolillo, zapretio je manjim klubovima.

"Ako oni uzmu naše pare, mi nećemo kupovati njihove igrače!"

"Ova podela novčanih sredstava će se preneti u bitku oko prelaznog roka, jer veliki klubove možda odluče da prodaju igrače među sobom."

"To se može otvoreno priznati. Transfer igrača se ugovara i obavlja između klubova koji gaje dobre odnose."

"Ako sa jedne strane imate 15 klubova koji uzimaju naš novac, onda ova petorka neće kupovati njihove igrače jer bi im to samo povećavalo budžet."

"Ovde više nije ni stvar u tom novcu nego o načinu na koji se određuje ko ima jaču bazu gledalaca i navijača. Na primer, kada Igraju Inter - Kijevo, vi imate milion gledalaca i prihodi od te utakmice se ravnomerno dele na oba kluba ne uzimajući u obzir tačan broj gledalaca i navijača koji će meč gledati zbog samo jednog tima." rekao je Paolillo.

Ja nemam nista protiv ravnomerne raspodele, mislim da bi liga bila ujednacenija, kvalitetnija i zanimljivija. Jos ako je tacno da ce doci do trampe izmedju velikana ja bih se zadovoljio dovodjenjem Kjelinija recimo, taman da zameni Nestu posle naredne sezone. Mada ne bi bilo lose ugrabiti i Cezara nekako :D

Ja nemam nista protiv ravnomerne raspodele, mislim da bi liga bila ujednacenija, kvalitetnija i zanimljivija. Jos ako je tacno da ce doci do trampe izmedju velikana ja bih se zadovoljio dovodjenjem Kjelinija recimo, taman da zameni Nestu posle naredne sezone. Mada ne bi bilo lose ugrabiti i Cezara nekako :D

Ravnomerna raspodela je mnogo pravednija...manjim klubovima će pomoći da se razvijaju, a samim tim bi i liga dobila na kvalitetu...

Leonardo: 'Prošle godine treći, ove drugi, sledeće prvi!''

Bazilac na klupi ''neroazura'' gleda ka narednoj sezoni i ima jasnu logiku. Svake godine napreduje za po jedno mesto...

Trener milanskog Intera, Brazilac Leonardo, nada se da će se njegov tim naredne sezone boriti za Skudeto.

Inter je juče remijem protiv Napolija, obezbedio drugo mesto na tabeli Serije A. Leo je u Inter došao umesto Rafaela Beniteza udecembru, a prošle sezone je sa Milanom na čelu stigao do trećeg mesta. Kaže da napreduje u poslu.

''Treći prošle, drugi ove godine, tako da sledeće sledi prvo mesto. Kupim pozitivne stvari iz svakog iskustva. Osećam se privilegovano kao sportista i čovek. Izazovi su sastavni deo života i spreman sam za njih'', rekao je kormilar bivših šampiona Italije i Evrope.

Leonardo želi da bude bolji trener.

''Sada želim da se popravljam kao trener. Napokon treniramo i igramo kako treba. Ne mislim da će biti velikih promena u ekipi. Ovaj tim ima potencijala i ne mislim da treba da dižemo nekakvu revoluciju'', ocenio je Leonardo.

Inter narednog vikenda igra meč poslednjeg kola Serije A protiv Katanije na svom terenu.

Sigurna pobeda Intera

Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu ekipu Katanije 3:1 u mecu poslednjeg, 38. kola Serije A.

Golove za "nero-azure" postigli su Pacini u 15. i 48. i Nagamoto u 63. minutu. Jedini strelac za goste bio je Ledezma u 66. minutu.

Bresa i Fiorentina igrali su bez pobednika, 2:2. Golove za domaci tim postigli su Eder u 19. i Akardi u 88. minutu. Kod gostiju u strelce su se upisali Vargas u drugom i Cerci u 75. minutu.

Bari je u gostima savladao Bolonju 4:0, dok su Kaljari i Parma igrali 1:1. Djenova je savladala Cezenu 3:2, dok je Kjevo u gostima nadigrao Palermo 3:1.

Sedmi Kup za Inter, peti za Dejana

Fudbaleri Intera po sedmi put su osvojili trofej namenjen pobedniku italijanskog kupa. „Neroazuri“ su u finalu pobedili Palermo sa 3:1.

Palermo nije uspeo da prvi put u istoriji osvoji Kup Italije, a finalni meč je odigran u Rimu na Olimpijskom stadionu.

Najzaslužniji za pobedu Intera bio je fantastični Kamerunac Samjuel Eto koji je postigao dva gola, prvi u 26. minutu, drugi u 76. minutu, kod oba gola asistent je bio odlični Vesli Snajder

Kod rezultata 2:0 za Inter gol nade za Palermo postigao je Munjoz dva minuta pre kraja meča, ali je golom Dijega Milita u 92. minutu pobednik i definitivno bio poznat.

Pred oko 60 hiljada navijača Sicilijanci su imali igru, ali nisu uspevali da postignu gol.

Svih 90 minuta na terenu je bio Dejan Stanković koji je po peti put osvojio Kup Italije, četvrti put sa Interom, jednom sa Laciom. Ovo je i 25. trofej u karijeri za kapitena reprezentacije Srbije.

Pobedili smo Palermo u finalu Kupa i zavrsili sezonu trofejom...Eto dva gola,Milito jedan,dve asistencije Snajdera...

Dakle ove sezone opet tripla kruna,superkup Italije,Svetsko klupsko prvenstvo i Kup Italije na kraju :)

Ovo nam je 15 trofej mislim u poslednjih 5 godina.Sledece godine idemo jos jace i da vratimo scuddeto u nase vitrine,a u Ls zavisi od pojacanja.Forza Grande Inter CAMPIONE:klap:

Pobedili smo Palermo u finalu Kupa i zavrsili sezonu trofejom...Eto dva gola,Milito jedan,dve asistencije Snajdera...

Dakle ove sezone opet tripla kruna,superkup Italije,Svetsko klupsko prvenstvo i Kup Italije na kraju :)

Ovo nam je 15 trofej mislim u poslednjih 5 godina.Sledece godine idemo jos jace i da vratimo scuddeto u nase vitrine,a u Ls zavisi od pojacanja.Forza Grande Inter CAMPIONE:klap:

Kako je izgledalo...na kraju je sve sasvim solidno ispalo...:)

novija.gif

Zamparini: ''Inter zna samo da krade'', Morati:''Počinje nova era''

Predsednik Sicilijanaca ne priznaje pobedu ''neroazura'' u kupu i zove ih ''Bigl bojsima''. Morati zadovoljan, najavljuje nova i bolja vremena.

Inter je sinoć pobedio Palermo sa 3:1 u finalu kupa. Predsednik Intera, Masimo Morati nada se novim pobedama.

''Nadam se da je ovo početak novog ciklusa, posebno za Leonarda i momaka koji su stigli u ovu fantastičnu grupu. Želim im puno pobeda. Sjajna pobeda, koju smo silno želeli. Ovo je treći trofej u sezoni, iako neko kaže da nije najvažniji. Mini tripleta? Ne, uopšte. jedan kao tri trofeja iz ove godine je klupsko SP, potpisao bih za takvu tripetu'', rekao je nasmejani Morati.

Kontroverzni Maurisijo Zamparini, prvi čovek Palerma, odbija da pripiše zasluge milanskom timu.

''Inter su Bigl Bojs, znaju samo da kradu. Masimo Morati se odredio. Ako on nije osramoćen ovim...'', onda ne znam čim je'', kratak je bio Zampa.

Bigl Bojs je izmišljena kriminalna banda iz stripa, koja se pojavila 50-tih godina. Izgleda da Zamparini baš voli stripove.

Argentincu se ostaje u Interu

Argentinski fudbaler Dijego Milito rekao je da ne namerava da napušta Inter, iako je proveo promenljivu sezonu u italijanskom timu.

- Ne razmišljam o napuštanju Intera. Imam još tri godine ugovora - rekao je Milito, a prenela Beta.

Milito je imao nekoliko povreda ove sezone, a u sledećoj bi morao da se bori za mesto u timu sa Đampaolom Pacinijem i Samjuelom Etoom. Sezonu je završio u velikom stilu, postigavši treći gol u pobedi Intera od 3:1 nad Palermom u nedelju, u finalu kupa Italije. Mediji su ga ranije povezivali sa povratkom u Đenovu, iz koje je 2009. godine došao u Inter.

Inter nanišanio Iličića?

Interisti žele da dovedu senzaciju iz Palerma, Josipa Iličića, koji je imao fenomenalnu debitantsku sezonu u Seriji A.

Nero – azuri žele da osveže vezni red, a slovenački internacionalac, Iličić, mogao bi da bude pravo pojačanje.

Spekuliše se da je Interov guru za transfere, Marko Branka, ponudio mladom Slovencu saradnju sa Interom na dan odigravanja finala kupa Italije.

Palermo je navedno odgovorio sumom koja iznosi oko 15 miliona evra za transfer njihovog fudbalera.

Dvadesetdvogodišnji Iličić koštao je Palermo 2,2 miliona evra kada ga je Maribor prodao, a trenutna plata na Siciliji mu je 300 hiljada evra godišnje.

Ispade Milan samo skudeto uzeo...I bez skudeta ste uzeli ove godine vise trofeja od njih...

Pocinje prelazni rok...Real izgleda opet hoce Majkona,Mancester Snajdera,a Zenit Mottu...A pise se samo u pregovorima sa Sancezom iz Udinezea,sto ne bi bilo lose,spominje se opet Fabregas,ali njega tesko mozemo dovesti...

Snajdera necemo prodati,tako je rekao Morati,ali za Majkona je sve moguce...mada bi ja licno voleo da ostane...

Poslednja izmena:

Back