FC INTER

Morati: ''Snajder ne ide u Mančester''

Prvi čovek sa 'Meace'' negira prodaju najboljeg veziste. ''Đavoli'' nude 40 miliona funti.

Inter je priznao da se Mančester Junajted raspituje za Veslija Snajdera, ali mogućnost prelaska sjajnog veziste, kategorički odbacuje predsednik Intera, Masimo Morati.

Holanđanin ima ugovor sa Interom do 2015. godine, a Ser Aleks Ferguson ga želi kao zamenu za Pola Skolsa.

Navodi se cifra od 40 miliona funti, sa platom od 140.000 funti nedeljno u Mančesteru.

Ipak, Morati demantuje odlazak plejmejkera.

''Interes Mančester Junajteda za Snajdera je stvaran. Neću pogledati ponudu, jer je moj jedini interes da on ostane ovde još mnogo godina'', kratko je poručio Fergusonu temperamentni Italijan.

A.C. Milan 3 - 0 F.C. Internazionale Milano

Realno, bili su bolji, što u krajnjem slučaju pokazuje i rezultat, i mi smo imali nekoliko šansi koje nismo iskoristili, onu šansu koju je imao Eto teže je bilo promašiti nego realizovati...plus crveni karton koji je dobio Kivu, al' šta je tu je...sada nam beže 5 boda...i dalje postoje šanse za titulu...al' biće jako teško, tj. gotovo nemoguće doći do 6. uzastopne titule...

Kiksevi se događaju...:lol:

novija.gif

Leonardo: ''Ovo nije predaja!''

Kormilar ''neroazura'' ne želi da tako lako preda Skudeto Milanu. Ipak je pet bodova za njega puno.

Trener milanskog Intera, Leonardo, izjavio je posle večerašnjeg debakla od Milana, da njegov klub ne želi da se preda u borbi za titulu u Seriji A.

Inter je lako poražen sa ubedljivih 3:0, ali Leo ne odustaje.

''Da li je ovo predaja Skudeta? Naravno da ne, ali pet bodova je poprilično sa sedam utakmica do kraja. Na kraju prvog poluvremena, imali smo neke dobre šanse, a onda je u drugom Kivu dobio crveni karton, što nam je oduzelo sposobnost da uzvratimo'', ocenio je brazilski stručnjak i dodao.

''Kada primite gol posle jednog minuta, teško je da se vratite. Nismo dovoljno uradili večeras i Milan nam je puno otežao. U drugom delu, sa čovekom manje, mnogo smo se mučili. Nismo se dovoljno kretali sa loptom i utrčavanje nam je pravilo velike probleme'', kaže Leo.

Prva utakmica protiv Milana, čiji su navijači nazvali trenera Intera ''Judom''.

''Poštujem navijače Milana. Znam šta sam iskusio sa njima i ponosan sam na ono što proživljavam sada. Video sam i čuo dobrodošlicu i sve poštujem'', zaključio je bivši trener Milana.

Bruka i sramota,izgubili smo 3:0 od slabasnog Milana.:dash::dash::dash:

Nije realno sada pricati o osvajanju titule.Beze nam 5 bodova,plus to sto mi imamo gostovanje Napoliju.I ne zasluzujemo titulu,oba meca nas je Milan pobedio.Plus to sto se mucimo protiv slabih ekipa.Definitivno ne zasluzujemo titulu.

Sada je pitanje i da li cemo izboriti plasman u LS.Napoli i Udineze su nas ugrozili.Bila bi prava katastrofa da ne izborimo plasman u LS.

Bili smo losi sinoc.Tako ne igra sampionska ekipa.Vise od pola igraca ne zasluzuje da nosi dres Intera.Inter je veliki klub i tu ne smeju da igraju losi igraci.

Potrebna je totalna rekonstrukcija tima.Ovi penzioneri se moraju oterti iz kluba.Moraju se dovesti kvalitetni vezni igraci,l.bek,stoper i jos jedan spic.

Morati letos uopste nije pojacavao ekipu,a zimus doveo samo dva kvalitetna fudbalera a to su Rannocia i Pazzini.

Zato Morati mora vrsiti temeljnu rekonstrukciju tima,na leto rasprodati penzionere i dovesti barem 5 kvalitetnih igraca.:rtfm:

Ostaje nam borba u LS.Sa ovakvom ekipom i ovakvom igrom tesko i Salke da cemo izbaciti.A o izbacivanju Celzija i Mancestera i da ne pricam.

Poslednja izmena:
INTER 2 - 5 ŠALKE

Nešto između bruke i katastrofe...
Karikaturu sa klupe u što kraćem roku smenuti...Kivua i Ranokiju...ne treba ni komentarisati...

Jedino gol Stankovića, pa i Milita predstavljaju svetlu tačku...

Back