FC INTER

Materaci: "Murinjo je nezamenljiv"

Marko Materaci kaže da je Murinjo nezamenljiv ali veruje da Rafa Benitez može da donese boljitak ovom timu.

Iskusni defanzivac je imao odličan odnos sa Žozeom Murinjom, za koga kaže da je jedinstven.

"Nakon dve godine mogu da kažem da je Murinjo jedinstven, pravi broj 1. Nezamenljiv. Iako je pravi fenomen, kao što sam već rekao, bio Morati s obzirom da je Murinja platio 18 miliona evra a zatim od Reala tražio 16 miliona za njega, tako da je dve godine imao najboljeg trenera na svetu za samo dva miliona evra."

Što se tiče Beniteza, Materaci kaže da je još rano za ocenu njegovog rada.

"Iznad svega, Benitez je pametno podvukao da je on različit od Murinja a ne verujem da neko može da se naljuti što je ovaj tim još uvek vezan za Murinja: ceo svet je video i zna kako smo se rastali. Benitez stalno ima želju da objasni svoju viziju fudbala, želju da nađe način da čak i igrače koji imaju 37 godina, kao ja, napravi boljim."

Stanković: Inter nije ukrao dve titule

00032508.jpg

Kapiten srpske reprezentacije odgovorio je na prozivke legende Rome Frančeska Totija o navodno ukradene dve šampionske titule od strane Intera. Dejan Stanković nije želeo preterano da polemiše sa „princom Rima" već je samo prokomentarisao.

- Mislim da se Toti šalio kada je to rekao. Poznajem ga lično i znam da je kao dete željan osvete zato što smo bili bolji od njih. Siguran sam da Toti zna da nismo ukrali ništa - rekao je Stanković za Korijere dela sport.

Bivši fudbaler Crvene zvezde veruje da Inter može da ponovi uspeh Barselone i veže šest trofeja u poslednjih nekoliko godina.

- Kada je Barsa u decembru osvojila Svetsko prvenstvo za klubove i time šesti trofej donela u svoje vitrine za jako kratak period, pitao me je Žulio Cezar kada ćemo mi uspeti tako nešto. Mislim da smo sasvim blizu toga da preteknemo Katalonce.

Italijanske kolege je zanimalo koliko će „kalčo" izgubiti ukoliko Inter napusti Baloteli?

- Serija A ima mnogo kvalitetnih fudbalera. Ne samo mladih i perspektivnih već pravih šampiona. Kada je Zlatan Ibrahimović odlazio iz kluba svi su pričali da nećemo uspeti da uradimo ništa. Međutim, mi svo osvojili sve i bez njega, uz dužno poštovanje prema mom drugu - zaključio je Stanković.

Inter pregazio „građane“ u finalu Pireli kupa

62268_intersitib01-reuter-joe-giza_f.jpg

Fudbaleri Intera lako su izašli na kraj sa Mančester sitijem na Pireli kupu u Baltimoru koji su osvojili posle pobede od 3:0 nad popularnim „građanima“

Ekipa Rafaela Beniteza očitala je lekciju engleskom klubu, a trijumf dobja na težini ako se ima u vidu da su se u startnih 11 Sitija našli mahom standardni prvotimci, a da je Inter počeo u kombinovanom sastavu.

Prvaku Italije je prednost na poluvremenu obezbedio Obina, isti igrač je posle deset minuta igre u nasatvku povisio na 2:0, a konačan rezultat postavio je mladi Birađi u 69. minutu.

Poslednjih 15 minuta za ekipu Intera igrao je i Dejan Stanković koji je u igru ušao umesto Kambijasa.

Benitez: "Inter ima pobednički mentalitet"

benitez-velika18524020100725112208.gif

Rafael Benitez zadovoljan kako protiču pripreme u Filadelfiji. Raduje ga pobednički mentalitet ekipe.

Inter se trenutno nalazi na turneji po Americi, na kojoj su već savladali Mančester Siti sa 3:0.

"U Baltimoru, ekipa je dobro trenirala. Igrači su pokazali brzinu i dobru tehniku. To nije uvek lako uraditi, ali mislim da smo poslali jasnu poruku našem predsedniku i navijačima da smo spremni. Nikada nije lako trenirati tako daleko od kuće, posebno u Sjedinjenim Državama, ali ovde u Filadelfiji, ekipa je dobro radila u lepom okruženju. Zbog toga sam zadovoljan."

Španac je dodao da ga posebno raduje pobednički mentalitet koji je tim pokazao.

"Zadovoljan sam ne samo zato što su uradili ono što igrači treba da rade, već i zbog pobedničkog mentaliteta koji su pokazali. Oni ne žele da izgube čak ni u prijateljskom susretu. Ovakav mentalitet će meni olakšati stvari, ali ponavljam, neće sve biti pozitivno. Fudbal stvara neke teške situacije, ali mi se već sviđa da radim sa ovom ekipom."

Nova glupost Balotelija

Šampion Evrope i Italije Inter poražen je u prijateljskoj utakmici od Panatinaikosa sa 3:2 (3:1), a duel u Torontu ostao je u senci nove gluposti Marija Balotelija. Crnoputi napadač koji se nalazi na pragu Mančester sitija izgubio je pasoš i nije mogao da otputuje iz SAD u Toronto na duel sa „zelenima". Zato je morao da sačeka saigrače u Americi, gde Inter završava turneju duelom sa Dalasom.

Novi Balotelijev ispad mogao bi da omekša rukovodstvo Intera u smanjenju obeštećenja za reprezentativca Italije. „Građani" nude 26 miliona evra za napadača, dok je Inter do sada insisitrao na sumi od 30 miliona evra.

Inače, duel u Torontu obeležio je Francuz Đibril Sise pogocima u 13 i 22. minutu. Precizan je bio i Leto u 42, dok su golove za tim iz Milana postigli Eto u 32 i Kutinjo u 85. minutu prijateljskog meča.

Деки капитен у Тексасу

Рафа Бенитез доделио је капитенску траку Дејану Станковићу у утакмици против Даласа, која је завршена нерешено 2:2. Хавијер Занети није играо.

Интер одуграо још једну утакмицу на америчкој турнеји. Нерешено 2:2 против екипе Даласа пред 20.000 гледалаца на "Пица хан парку". Стрелци за Интер Ето и Милито, за Далас Џон и Фереира.

"Нико није очекивао од нас да извучено нерешен резултат@, рекао је после меча капитен Даласа Џорџ Џон.

Играчи МЛС лигаша из Даласа били су пресрећи пошто су у пријатељској утакмици против најбоље европске екипе успели да одиграју нерешено и докажу да умеју да играју добар фудбал, иако је тај тексашки град много познатији по НФЛ лигашу Каубојсима и кошаркашима Маверикса.

Повели су играчи Интера преко Дијега Милита у 25.минуту, изједначио је играч домаћих Џон 17 минута касније. Самјуел Ето је у 65.минуту поново довео Италијане у вођство, а коначан резултат поставио је Фереира из пенала десет минута касније.

1.jpg

Kolko znam, ovo je prvi put da je Deki bio kapiten u Interu. :klap:
Nek me ispravi neko ako gresim.

Bravo za Dekija...:klap:
I ja koliko znam mislim da je ovo prvi put da nosi kapitensku traku...

Inter odbio 26 miliona za Maikona

Real Madrid ponudio 26 miliona evra za Daglasa Maikona. Inter glatko odbio ponudu.

Real je podigao prvobitnu ponudu za Maikona za 2 miliona ali Masimo Morati ne misli da je 26 miliona evra dovoljno da se Brazilac preseli na Santjago Bernabeu.

Predsednik Intera želi 30 miliona za sjajnog defanzivca a tek kada Madriđani ponude tu sumu novca, oni će biti u prilici da pregovaraju sa igračem.

Maikonov agent, Antonio Kaliendo je rekao da neće biti nikakvog problema da se njegov klijent dogovori o svojim uslovima sa realom, a Kaliendo će takođe pokušati da ubedi Moratija da malo smanji cenu da bi došlo do realizacije transfera.

Kakva cast za Dekija,biti kapiten najboljeg kluba na svetu...Zasluzio je to,najduze je u Interu posle Zanetija naravno :)

Stanković poneo kapitensku traku Intera

Dejan Stanković noćas je bio kapiten trenutno najboljeg fudbalskog kluba na planeti - Intera iz Milana.

v178781p0.jpg

Španski trener Rafa Benitez ukazao je čast srpskom reprezentativcu na prijateljskoj fudbalskoj utakmici koju je Inter odigrao u Teksasu protiv MLS ekipe FC Dalas a na kojoj nije nastupio Argentinac Havijer Zaneti, koji će biti kapiten ovog kluba sve dok bude trčao za loptom u plavo-crnom dresu.

Kako kažu igrači Dalasa - "ovo su najveći trenuci u njihovim karijerama", jer igrali su nerešeno 2:2 sa evropskim šampionom.

Jeste bila prijateljska, ali za domaćine bitna utakmica, za čast I dokazivanje. I dokazali su amerikanci još jednom da umeju da igraju "soker". MLS Ekipa Dalasa je pred 20.000 navijača u punom "Pizza Hut Parku" odigrala dobar meč sa kombinovanim timom Rafe Beniteza.

Poveli su igrači Intera preko Dijega Milita u 25.minutu, izjednačio je igrač domaćih Džon 17 minuta kasnije. Samjuel Eto je u 65.minutu ponovo doveo Italijane u vođstvo, a konačan rezultat postavio je Fereira iz penala deset minuta kasnije.

Sjajni kapetan milanskog Intera Javier Zanetti dobitnik je nagrade Premio Scirea, nagrade koja nosi ime slavnog bivšeg nogometaša Juventusa Gaetana Sciree, a koja se dodijeljuje igraču starijem od 30 godine koji je imao “uzornu karijeru”...

Nagrada se dodijeljuje redovito od 1992. godine, a ove je godine po prvi put bila otvorena i za strane igrače koju su proveli u karijeri najmanje 10 godina u Seriji A, pa je 36-godišnji argentinski desni branič postao prvi netalijanski dobitnik.

Zanetti je osvojio 231 od ukupno 371 glasova talijanskih novinara i na taj se način priključio uglednim osvajačima ove nagrade među kojima su između ostalih Franco Baresi, Roberto Baggio, Paolo Maldini, Gianfranco Zola i Alessandro Del Piero.

Zanetti je član Intera od 1995. godine, a u redovima “nerazzurra” osvojio je čak 13 trofeja.

Gaetano Scirea je bio legendarni Juventusov stoper koji je proveo 14 godina u redovima “stare dame” (1974.-1988.). Za talijansku reprezentaciju nastupio je 78 puta, a imao je čast i nositi kapetansku vrpcu. Preminuo je 1989. godine u tragičnoj prometnoj nesreći u Poljskoj, dok je radio kao pomoćni trener u Juventusu pod Dinom Zoffom.

zanetti_moratti_treble.jpg

Sta reci za kapitena sem BRAVO MAJSTORE!!!Odlicna slika sa trofejima,ceo tim je krvavo radio tokom cele godine da bi mogla da se napravi ova slika...OD TAME DO SJAJA,OD PAKLA DO RAJA!!!

Poslednja izmena:
Sjajni kapetan milanskog Intera Javier Zanetti dobitnik je nagrade Premio Scirea, nagrade koja nosi ime slavnog bivšeg nogometaša Juventusa Gaetana Sciree, a koja se dodijeljuje igraču starijem od 30 godine koji je imao “uzornu karijeru”...

Nagrada se dodijeljuje redovito od 1992. godine, a ove je godine po prvi put bila otvorena i za strane igrače koju su proveli u karijeri najmanje 10 godina u Seriji A, pa je 36-godišnji argentinski desni branič postao prvi netalijanski dobitnik.

Zanetti je osvojio 231 od ukupno 371 glasova talijanskih novinara i na taj se način priključio uglednim osvajačima ove nagrade među kojima su između ostalih Franco Baresi, Roberto Baggio, Paolo Maldini, Gianfranco Zola i Alessandro Del Piero.

Zanetti je član Intera od 1995. godine, a u redovima “nerazzurra” osvojio je čak 13 trofeja.

Gaetano Scirea je bio legendarni Juventusov stoper koji je proveo 14 godina u redovima “stare dame” (1974.-1988.). Za talijansku reprezentaciju nastupio je 78 puta, a imao je čast i nositi kapetansku vrpcu. Preminuo je 1989. godine u tragičnoj prometnoj nesreći u Poljskoj, dok je radio kao pomoćni trener u Juventusu pod Dinom Zoffom.

zanetti_moratti_treble.jpg

Sta reci za kapitena sem BRAVO MAJSTORE!!!Odlicna slika sa trofejima,ceo tim je krvavo radio tokom cele godine da bi mogla da se napravi ova slika...OD TAME DO SJAJA,OD PAKLA DO RAJA!!!

:klap:

Zvanično, Morati presekao, Maikon ostaje

Posle preganjanja sa Realom, u Interu saopštili da Maikon više nije tema...

Benitez je uspeo da nagovori Moratija, pa će Brazilac ostati na "Meaca". Patron Intera se danas popodne sastao sa Markom Brankom, svojim direktorom, i nakon sastanka rekao da od transfera nema ništa.

Inter nije želeo da popusti.

"Za nas je Maikon veoma bitan i bilo bi teško naći zamenu jer je najbolji desni bek na svetu. Zbog toga nema pregovora, cena je bila 35 miliona, ali sada ga nećemo prodati", kaže Morati.

Real neće platiti ni 29 koliko se spekulisalo, s obzirom na godine Brazilca. Predsednik Perez želi mlađe igrače, a sa tim se složio i Murinjo, tako da priča koja je izgledala gotova, kada je transfer u pitanju, jeste gotova, ali sa potpuno drugim krajem.

"Principe" i "El Capitan" produžili ugovore
inter-velika14831020100523034930.jpg

Inter produžio ugovore sa Argentincima.
Havijer Zaneti je neuništiv, produžio je ugovor sa Interom i ostaće na "Meaci" još tri godine. Njegov ugovor ističe 2013. i kada bude ispunio obavezu, imaće 40 godina, što je verovatno jedinstven slučaj u svetskom fudbalu.

Među "neroazurima" je od 1995. godine.

"Ponosan sam, ovo je moja porodica, a novi ugovor je dokaz poverenja", rekao je Zaneti.

Na drugoj strani Milito je produžio ugovor do 2014. i on će imati 35 godina kada odradi obavezu.

"Hvala Masimu Moratiju što mi je omogućio da igram na najvećoj sceni, učiniću sve da bude još takvih slavlja", rekao je "Princ", ključni igrač u "tripleti" iz prošle sezone.

"Principe" i "El Capitan" produžili ugovore
inter-velika14831020100523034930.jpg

Inter produžio ugovore sa Argentincima.
Havijer Zaneti je neuništiv, produžio je ugovor sa Interom i ostaće na "Meaci" još tri godine. Njegov ugovor ističe 2013. i kada bude ispunio obavezu, imaće 40 godina, što je verovatno jedinstven slučaj u svetskom fudbalu.

Među "neroazurima" je od 1995. godine.

"Ponosan sam, ovo je moja porodica, a novi ugovor je dokaz poverenja", rekao je Zaneti.

Na drugoj strani Milito je produžio ugovor do 2014. i on će imati 35 godina kada odradi obavezu.

"Hvala Masimu Moratiju što mi je omogućio da igram na najvećoj sceni, učiniću sve da bude još takvih slavlja", rekao je "Princ", ključni igrač u "tripleti" iz prošle sezone.

:klap::super:

Forlan: Igrati u Interu bilo bi kao da sam u snu

Napadač madridskog Atletika i fudbalske reprezentacije Urugvaja Dijego Forlan osvrnuo se na pojedina medijska nagađanja da je uprava Intera više nego zainteresovana da ga dovede u redove klupskog prvaka Evrope.

"Inter je stvarno veliki klub. Prošle godine je osvojio tri značajna trofeja, a uraditi to u jednoj sezoni i to na takav način nije mala stvar. Kada me pitaju šta mislim o tome što bi, navodno, Masimo Morati voleo da me vidi u Interu onda moram prvo da kažem da do sada nikakvih kontakata nisam imao sa čelnicima evropskog prvaka. Ali, moram da priznam, igrati za klub jedne takve visoke klase - pa, to bi bilo kao da sam u snu", rekao je najbolji igrač Svetskog prvenstva održanog u Južnoj Africi.

Unuk mafijaškog bosa prešao u Inter

Đuzepe Skuli je na pragu da postane novi član Intera. Napadač Đenove će potpisati ugovor na tri godine sa šampionom Italije.

Inter i Đenova su se dogovorili o transferu Đuzepea Skulija u Milano, za koji će Neroazuri platiti 5 miliona evra.

Igrač koji je ponikao u Juventusu će sa Interom potpisati trogodišnji ugovor vredan 1,5 miliona evra po sezoni.

Skuli je posle brojnih seljakanja protekle tri godine proveo u Đenovi, za koju je odigrao 108 utakmica u Seriji A i postigao 18 golova.

Ono po čemu je Skuli takođe poznat je njegov deda. U pitanju je šef ozloglašene Ndrangete, Đuzepe Morabito.

On je nakon više decenija skrivanja, uhapšen 2004. Poznat je po nadimku "u tiradrittu" što na kalabrijskom dijalektu znači "pravo u metu".

Skuli takođe gađa dobro, ali u gol. Kada je 2001. igrao za Krotone, optužen je da je namestio meč protiv Mesine, zbog čega je u novembru 2006. suspendovan na osam mečeva.

Igrao je odlično poslednjih sezona za Đenovu, pominjan je povratak u Juventus, ali će na kraju završiti u Interu, kao zamena za Balotelija. Evropski prvak postaje prava kolonija fudbalera Đenove, a dolazak Milita i Mote prošle sezone je bio jedan od najboljih poteza Masima Moratija od kada je preuzeo klub.

Trofeo TIM Cup: Inter 0-0 Milan (3-2 On Penalties): Nerazzurri Win Tournament

First unofficial silverware of the season for Inter...

Italian and European champions Inter defeated Milan 3-2 on penalties on Friday evening to win the Trofeo TIM Cup. The match ended 0-0 after the stipulated 45 minutes after which it went to penalties.

Ronaldinho saw his spot-kick hit the frame of the Nerazzurri goal and that allowed Inter to garner their first trophy of the 2010-11 season.

The Rossoneri created the first chance of the match in the very first minute when Filippo Inzaghi tried to find the Nerazzurri goal with a header from a corner. However, the Italian veteran couldn't head towards the target.

Three minutes later the 37-year-old tried attempted an ambitious volley from the left edge of the Inter penalty area but it went just just wide.

In the 12th minute it was Inter's chance to craft out a chance but Gianluca Zambrotta headed the ball just as Diego Milito was lurking for the freekick. The Rossoneri did carve out another chance on 20 minutes but failed to capitalise on it.

Minutes later Milito had an attempt on goal saved by Milan custodian Christian Abbiati. The game went somewhat flat after that but livened towards the end of the 45 minutes when the Italian and European champions created two quick chances, first through Dejan Stankovic and then through Mancini.

It finished 0-0 at the end of the stipulated 45 minutes and penalty shootout was called for. Ronaldinho stepped up to take his kick with the score 3-2 in favour of Inter and hit the frame of the goal, giving Rafael Benitez's side their first silverware of the new campaign.

Trofeo TIM Cup: Inter 0-0 Milan (3-2 On Penalties): Nerazzurri Win Tournament

First unofficial silverware of the season for Inter...

Italian and European champions Inter defeated Milan 3-2 on penalties on Friday evening to win the Trofeo TIM Cup. The match ended 0-0 after the stipulated 45 minutes after which it went to penalties.

Ronaldinho saw his spot-kick hit the frame of the Nerazzurri goal and that allowed Inter to garner their first trophy of the 2010-11 season.

The Rossoneri created the first chance of the match in the very first minute when Filippo Inzaghi tried to find the Nerazzurri goal with a header from a corner. However, the Italian veteran couldn't head towards the target.

Three minutes later the 37-year-old tried attempted an ambitious volley from the left edge of the Inter penalty area but it went just just wide.

In the 12th minute it was Inter's chance to craft out a chance but Gianluca Zambrotta headed the ball just as Diego Milito was lurking for the freekick. The Rossoneri did carve out another chance on 20 minutes but failed to capitalise on it.

Minutes later Milito had an attempt on goal saved by Milan custodian Christian Abbiati. The game went somewhat flat after that but livened towards the end of the 45 minutes when the Italian and European champions created two quick chances, first through Dejan Stankovic and then through Mancini.

It finished 0-0 at the end of the stipulated 45 minutes and penalty shootout was called for. Ronaldinho stepped up to take his kick with the score 3-2 in favour of Inter and hit the frame of the goal, giving Rafael Benitez's side their first silverware of the new campaign.

Osvojili smo tradicionalni turnir na kome igraju Juve,Inter i Milan,prvo smo dobili Juve 1-0 lepim golom Snajdera,a onda i Milan na penale,dobar pocetak sezone,treba nastaviti tamo gde smo stali prosle sezone:)

Elem,konacno je otisao Baloteli i to u Mancester Citi,koji sad stvarno ima odlicnu ekipu...

Kako je i najavljeno, Mario Baloteli potpisao je u petak petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem.

Britanski mediji navode da je transfer vredan oko 24 miliona funti.

Baloteli će tako obnoviti saradnju sa trenerom Robertom Mančinijem, sa kojim je radio u Interu, iz koga je i došao među "građane".

"Mislim da je Mario jedan od najboljih igrača svog uzrasta u Evropi i veoma sam srećan što ću ponovo raditi s njim. Njegov stil igre odgovara utakmicama u Premijer ligi. On je mlad, snažan igrač i ima velike šanse da napreduje. Navijači Sitija će uživati gledajući ga na terenu", rekao je Manćini za klupski sajt.

Uprava Mančester sitija ne namerava da se zaustavi već planira da dovede i reprezentativca Engleske, Džejmsa Milnera, i tek tada bi završila sa dovođenjem igrača u letnjem prelaznom roku.

Pre Balotelija, u Mančester siti su došli i David Silva, Jaja Ture, Aleksandar Kolarov i Džerom Boateng.

Premijer ligi počinje u subotu, a Siti će u prvom kolu igrati protiv Tote

Interu 'trijagonal' u Bariju
7134550644c666783ae094340759758_extreme.jpg

Tradicionalni 'trijagonal' Trofeo TIM osvojila je ekipa Intera posle boljeg izvođenja jedanaesteraca u duelu sa gradskim rivalom, Milanom.

Prvake Evrope sa trakom na ruci predvodio je Dejan Stanković. Reprezentativac Srbije promašio je jednaesterac ali i podigao pehar na kraju takmičenja.

U prvom duelu igranom u Bariju (svi po 45 minuta) Inter je bio uspešniji od Juventusa. Bilo je 1:0 a jedini gol postigao je Holanđanin Vesli Snajder.

U drugih 45 minuta Juventus i Milan igrali su nerešeno, 1:1, golove su postigli Brazilci, Ronaldinjo, koji se najzad pojvio u ekipi, za 'roso-nere' u 20. minutu, Dijego za 'bjanko-nere' 12 minuta kasnije.

Milan je bio bolji 'sa kreča', bilo je 4:2.

Poslednja utakmica završena je bez pogodaka, ponovo je rešavala penal serija u kojoj je Ronaldinjo promašio odlučujući udarac - 3:2 za Inter.

Nastavljamo tamo gde smo stali prosle godine,nastavlja se zetva trofeja...Iako je ovaj trofej nebitan,uvek je lepo pobediti dva najveca rivala...Treba jos naglasiti da je Stankovic opet bio kapiten Intera,pa je dobio veliku cast da na kraju podigne pehar:klap:

Poslednja izmena:
Osvojili smo tradicionalni turnir na kome igraju Juve,Inter i Milan,prvo smo dobili Juve 1-0 lepim golom Snajdera,a onda i Milan na penale,dobar pocetak sezone,treba nastaviti tamo gde smo stali prosle sezone:)

Elem,konacno je otisao Baloteli i to u Mancester Citi,koji sad stvarno ima odlicnu ekipu...

Kako je i najavljeno, Mario Baloteli potpisao je u petak petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem.

Britanski mediji navode da je transfer vredan oko 24 miliona funti.

Baloteli će tako obnoviti saradnju sa trenerom Robertom Mančinijem, sa kojim je radio u Interu, iz koga je i došao među "građane".

"Mislim da je Mario jedan od najboljih igrača svog uzrasta u Evropi i veoma sam srećan što ću ponovo raditi s njim. Njegov stil igre odgovara utakmicama u Premijer ligi. On je mlad, snažan igrač i ima velike šanse da napreduje. Navijači Sitija će uživati gledajući ga na terenu", rekao je Manćini za klupski sajt.

Uprava Mančester sitija ne namerava da se zaustavi već planira da dovede i reprezentativca Engleske, Džejmsa Milnera, i tek tada bi završila sa dovođenjem igrača u letnjem prelaznom roku.

Pre Balotelija, u Mančester siti su došli i David Silva, Jaja Ture, Aleksandar Kolarov i Džerom Boateng.

Premijer ligi počinje u subotu, a Siti će u prvom kolu igrati protiv Tote

Dobro je da se više završila saga oko Balotelija...

Odlično smo počeli...već na startu sa trofejom...

Materaci: "Nisam ga tukao, čak mi je poklonio "Aj - pod"

Kontroverzni fudbaler demantova da je udario nekoliko puta Balotelija posle polufinalnog meča sa Barsom u Milanu.

Materaci je demantovao izjave novinara i Balotelijevog agenta.

"To nije istina, lažu, uvek sam imao dobar odnos sa Mariom, poklonio mi je "Aj - pod" u Americi, i to sa posvetom, kao starijem bratu", mahao je aparatom Matriks pred novinarima.

On je dodao da nije tačno da je izjavio da će Inter biti slabiji bez Balotelija.

Materaciju nije baš za verovati, tim pre što je Zlatan Ibrahimović, ali i još par fudbalera Barselone ispričalo čitavu priču medijima...

Roki: Samo Juventus i Milan mogu da konkurišu Interu

Tomaso Roki Kapiten Lacija Tomaso Roki smatra da aktuelnom šampionu Evrope i Italije Interu, pravi konkurenti u Seriji A mogu biti samo Juventus i Milan.

Dve nedelje pred start nove sezone u italijanskom šampionatu, kapiten Lacija je izneo svoje mišljenje o mogućnostima njegove ekipe u narednom prvenstvenom cikulsu.

"Radili smo ovog leta veoma dobro i doveli nekoliko sjajnih igrača. Smatram da smo sada mnogo kompetitivniji tim nego ranije, i da svi u ekipi žele da poprave loš utisak iz prošle sezone. Naj glavni cilj i ove godine ostaje mesto koje vodi u evropske kvalifikacije i verujem da smo dovoljno kvalitetni da to i ostvarimo", smatra 33-godišnji fudbaler "Nebeskoplavih", koji kao glavne kandidate za osvajanje "Skudeta" vidi ekipe Intera, Juventusa i Milana.

"Mislim da Inter i ove godine ima najkvalitetniji tim i sigurno su prvi favoriti za osvajanje prvenstva. "Neoazuri", će imati glavne rivale u Juventusu i Milanu, i trenutno ne vidim još neku ekipu koja bi mogla da se umeša u borbu za titulu", zaključio je Roki.

Na ''trijagonalu'' nam i nisu bili baš neki konkurenti...:lol:
Tako da smo trenutno bez prave konkurencije...:mrgreen::klap:

Back