FC INTER

Coutinho In Italy: "Inter, A Dream"

"Vasco da Gama have asked us, but we want to keep him," said Marco Branca.

Early afternoon yesterday, a few hours before scheduled, was the arrival of the talented Brazilian Philippe Coutinho from Vasco da Gama and now he will be available for Benitez. The Brazilian in an interview with Inter Channel said: "I am very pleased to come to Inter, a great team. In Brazil, I watched all the games and now it is a dream to play in the Nerazzurri shirt." Marco Branca, also has a few important words to say about Coutinho. "Vasco da Gama wanted to him back. In fact they asked for a loan but we didn't accept. He is a good player but must have time to grow," concluded the Inter technical director.
Source: La Gazzetta dello Sport - FC Inter News

Mladi brazilac Kutinjo se pridruzio Interu i odradio je prvi trening...Radi se o velikom talentu,igracu koji ima slicnosti sa Kakom,sa tim da kazu da ima jos veci potencijal...Brz je,ima dribling odlican,deli suludo dobre lopte...Pravi kreativac.Uostalom pogledajte detalj sa prvog treninga Intera,kad je mali Kutinjo uspeo cak i kapitenu Zanetiju da "proda foru" i da ga izdribla...A svi znamo koliko je to tesko uraditi Zanetiju cak i na treningu :)

636j.jpg
636k.jpg
636l.jpg

Poslednja izmena:
Iz Viljareala u Inter?

00031682.jpg

Novi trener Intera, Rafa Benitez želi da dovede napadača Viljareala kako tvrde italijanski mediji.

Španski stručnjak smatra da bi se napadač Viljareala, , Đuzepe Rosi odlično snašao u Interu i želi da ga angažuje. „Žuta podmornica" ima izvesnih ekonomskih problema, pa je klub prinuđen da proda neke igrače.

Takvu situaciju Inter može da iskoristi i dovede Rosija. Benitez je zainteresovan i za Dirka Kujta, ali mediji navode kako bi Španac više voleo kada bi u Inter stigao nekadašnji igrač Mančestera i Njukasla.

Milito: "Što više Argentinaca u Interu, to bolje"

Dijego Milito priznao da bi u Interu voleo da vidi Havijera Maskerana i Karlosa Teveza.

Havijer Maskerano se već neko vreme nalazi na pragu prelaska u Inter a njegov saigrač iz reprezentacije, Dijego Milito smatra da Liverpul nema sredstava da ga zadrži u klubu.

"Mislim da nije realno da Liverpul zadrži Maskerana kada ne mogu da mu ponude čak ni igranje u Ligi Šampiona, a ne mogu ni da se bore sa Čelsijem i Mančester Junejtedom za titulu u Premijer Ligi. Havijer je rođeni pobednik. Uživaće da bude u klubu gde će osvajati najveće titule."

Milito bi želeo da u dresu Intera vidi i Teveza ali je svestan da to nije izvodljivo u ovom trenutku.

"Voleo bih da nam se pridruži i Tevez. Ali ne mislim da će to biti moguće ovog leta. Mančester Siti nije u poziciji da mora da prodaje igrače ali mi je Karlos rekao da bi voleo da igra u Italiji u budućnosti."

Baloteli se dogovorio sa Junajtedom, Siti pokušava da pokvari...

Kako prenose italijanski mediji, Baloteli je postigao dogovor sa upravom Mančester Junajteda, ali iz tabora gradskog rivala ipak šalju primamljiviju ponudu za igrača Intera, 35 miliona evra.

Prema pisanju italijanskih medija, postignut je dogovor između čelnika Junajteda i devetnaestogodišnjeg igrača, tako da je još samo ostalo da dve uprave pronađu zajednički jezik.

Međutim, takođe se dalje navodi i da uprava Sitija ima odgovor na čitavu situaciju. Čelnici Sitija su spremni da za Balotelija daju 35 miliona evra, što je veoma bitna stavka za italijanski klub.

Jedno je sigurno, uprava Intera je izrazila želju da proda mladog igrača, ali će Morati ipak pokušati da to učini po najvišoj mogućoj ceni, što znači da "građani"imaju blagu prednost.

Nisi platio pice meni i Gaxu i odma smo rekli Moratiju da ponovo pocne pregovore sa Mancesterom oko Balotelija:lol:

Imamo mnogo veći uticaj na Moratija, nego on sam na sebe...:lol:

Vid', mnogo ste mi sumnjivi i ti, i Gax i Morati...sve vam plaćam piće, a na kraju će ****** u Unitedu završiti...samo vas gledam :mrgreen:

Budi uveren da će ti se sva pića isplatiti...:D
Ti ''gledaš'' nas, a mi Moratija...:mrgreen:
Ako nastaviš da nas redovno častiš urgiraćemo da jedan od fudbalera koga ti najviše mrziš ostane u Interu ili pređe u redove ''građana'', čime bi ti ''sitijevci'' postali još veći rivali.:lol:

Inter u trci za Džekom?

Inter bi mogao da se uključi u trku za centarfora Volfsburga Edina Džeka ukoliko Mario Baloteli napusti ’neroazure’.

Balotelijev agent, Mino Rajola, rekao je da su mogućnosti da njegov klijent pređe u Premijer ligu, konkretno Mančester Siti, veoma otvorene.

Pretpostavlja se da su pregovori predstavnika ‘građana’ i Intera veoma blizu zaključenja i u slučaju dogovora, ‘neroazuri’ bi bili u mogućnosti da pošalju ponudu za Džeka, ukoliko Siti plati 35 miliona evra za Balotelija.

Pjerpaolo Marino, italijanski fudbalski ekspert, najavio je da je transfer veoma moguć.

“Mnogi italijanski timovi žele Džeka. Milan se prvi zainteresovao za njega, ali zbog njihovog novog ekonomskog kursa, pojačanja su morali da potraže na nekoj drugoj strani. Juventus ga je takođe pratio duži period i posle nekoliko solidnih pojačanja, spremni su da dovedu veliko ime. Ali, Volfsburg za Džeka traži 40 miliona evra”, rekao je Marino.

Marino je istakao Inter kao najverovatniju destinaciju Džeka u Italiji.

“Ipak, obratite pažnju na Inter. Prodaće Majkona i Balotelija i mogli bi da pošalju ponudu za Džeka, čime bi preduhitrili svoje rivale, Milan i Juventus”, smatra Marino.

Ranije, ‘Tutosport’ je objavio kako u Juventusu razmišljaju da u ponudu za Džeka uključe i Dijega.

Imamo mnogo veći uticaj na Moratija, nego on sam na sebe...:lol:

Budi uveren da će ti se sva pića isplatiti...:D
Ti ''gledaš'' nas, a mi Moratija...:mrgreen:
Ako nastaviš da nas redovno častiš urgiraćemo da jedan od fudbalera koga ti najviše mrziš ostane u Interu ili pređe u redove ''građana'', čime bi ti ''sitijevci'' postali još veći rivali.:lol:

Upravo tako,nas uticaj na Moratija je najveci,ja i ti smo mu glavni savetnici:lol:

Peti ligament kao sto ti rece Gax sva pica ce ti se isplatiti,ali moras da istrajes:D

Benites: "Inter će biti još bolji"

Novi trener šampiona Italije i Evrope Intera Rafael Benites očekuje da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni igrati bolje nego prethodne.

Inter je prošle sezone osvojio tri trofeja - prvenstvo i Kup Italije i Ligu šampiona, ali je ekipa često kritikovana zbog stila igre koji se uglavnom bazirao na kontranapadima.

"Ovaj tim želi da uči. Još nismo kompletna ekipa, ali igrači su pokazali da su pametni i da mogu da urade ono što tražim od njih", rekao je Benites za list "Gazeta delo Sport".

Benites je na kraju prošle sezone, posle šest godina u Liverpulu, potpisao dvogodišnji ugovor sa Interom. Sa engleskim klubom osvojio je Ligu šampiona 2005. godine i FA Kup godinu dana kasnije.

"Želeo bih da igramo bolje, da ekipa što duže zadrži loptu u posedu. Igrači su to tražili od mene, ali to će biti težak zadatak", rekao je Benites, koji se proslavio trenirajući Valensiju, sa kojom je osvojio dve šampionske titule i Kup UEFA.

"Proučio sam tim i video da Inter pobeđuje kada organizuje brze kontranapade. Ekipa ne drži dugo loptu, ali brzo prelazi u napad kada je ponovo osvoji", dodao je španski trener.

On rekao je i da bi želeo da pruži priliku mladim igračima Intera. Tim koji je osvojio Ligu šampiona kritikovan je jer nije imao nijednog Italijana u startnoj postavi.

Veterani Marko Materaci i Frančesko Toldo bili su na klupi, zajedno sa napadačem Mariom Balotelijem.

"Cilj je da pružimo šansu mladima. Svi pričaju o tome, ali u stvari svi samo žele da pobeđuju i niko nema hrabrosti da čeka", rekao je Benites.

Ovo sto sam boldovao je kljuc Interovog uspeha prosle sezone...Zaista Inter nije ekipa kao Barsa da stalno drzi loptu u svom posedu,ali zato jako brzo prelazi iz faze odbrane u napad,i sa tim kontranapadima smo prosle godine unakazili i Celzi i Barsu i Bajern,i sve ostale nase protivnike...

Sustina je da je Inter prepustio i Bajernu i Barsi i Celziju da vise drze loptu u svojim nogama,ali to nije bilo toliko opasno,jer imamo granitnu odbranu,a onda se brzo svi sjure u napad i sledi gol za nas :)

To je zasluga majstora Murinja,nasao je dobitnu kombinaciju sa kojom je uspeo da osvoji sve...

I neko moje misljenje je da bi i dalje trebali da se drzimo takve taktike,koja donosi rezultate...Ne znam kako ce Inter izlgledati ako pokusa da kopira Barsu sa tim velikim procentom drzanja lopte u svojim nogama...

Kao sto rekoh ja moj i tvoj uticaj u Interu je ogroman:D

:mrgreen::lol:
morattimassimo.jpg

Mora da mu je sada laknulo kada smo mu rekli da u slučaju odlaska Balotelija jedina solucija može da bude Siti...
Nikada Morati nije bio dobar u finansijama, prodao bi ga prvima koji naiđu, a na finansije uopšte ne razmišlja, al' zato smo mi tu, i zato mi dobijamo naš udeo od transfera, plus ono malo što smo sakupili od Petog...sasvim dovoljno do sledećeg transfera...:lol:

Benitez: "Baloteli može da ide"

benitez-velika18295020100720063348.jpg

Rafael Benitez je spreman da proda Marija Balotelija. Čelsi i Mančester Siti se pominju kao moguće destinacije mladog napadača.

Posle Masima Moratija, Balotelijevog agenta, Gax-a i NS GARI-a (poslednja dva imena su do sada slabo poznata javnosti, čini se da imaju veliki uticaj na Moratija, iz trke za talentovanog fudbalera je na čudan način ispao Mančester Junajted, i za taj slučaj smatraju se oni odgovorni, odnosno da su po nalogu N.N. lica (čitajte Petog ligamenta) prisilili Moratija da na krajnje grub i delimično nelegalan način odbije ''crvene đavole''), koji su potvrdili da bi napadač mogao da napusti klub, isto je učinio i Rafa Benitez.

"Baloteli? Hajde da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Klub odlučuje o transferima i ja se prilagođavam. Činjenica je da jedan igrač ne čini tim a Inter ima veliki broj dobrih igrača."

Kako javlja "Gazeta delo Sport", Siti je već poslao dobru ponudu ali Inter čeka odgovor Čelsija, koji takođe želi mladog napadača.

Sada jedino ostaje pitanje kom će se jatu privoleti Mario Baloteli.

MUFC više nije ni opcija...:per:

Benitez: "Baloteli može da ide"

benitez-velika18295020100720063348.jpg

Rafael Benitez je spreman da proda Marija Balotelija. Čelsi i Mančester Siti se pominju kao moguće destinacije mladog napadača.

Posle Masima Moratija, Balotelijevog agenta, Gax-a i NS GARI-a (poslednja dva imena su do sada slabo poznata javnosti, čini se da imaju veliki uticaj na Moratija, iz trke za talentovanog fudbalera je na čudan način ispao Mančester Junajted, i za taj slučaj smatraju se oni odgovorni, odnosno da su po nalogu N.N. lica (čitajte Petog ligamenta) prisilili Moratija da na krajnje grub i delimično nelegalan način odbije ''crvene đavole''), koji su potvrdili da bi napadač mogao da napusti klub, isto je učinio i Rafa Benitez.

"Baloteli? Hajde da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Klub odlučuje o transferima i ja se prilagođavam. Činjenica je da jedan igrač ne čini tim a Inter ima veliki broj dobrih igrača."

Kako javlja "Gazeta delo Sport", Siti je već poslao dobru ponudu ali Inter čeka odgovor Čelsija, koji takođe želi mladog napadača.

Sada jedino ostaje pitanje kom će se jatu privoleti Mario Baloteli.

MUFC više nije ni opcija...:per:

:worth::lol: Gax i ja smo lica koja nisu poznata javnosti,ali mi radimo i izdajemo naredjenja iz dubokog podzemlja...:cool:

PS-Peti ligament nemoj da odas po kojoj ceni smo odradili ovaj posao za tebe,to je poslovna tajna:mrgreen::lol:

:mrgreen::lol:
morattimassimo.jpg

Mora da mu je sada laknulo kada smo mu rekli da u slučaju odlaska Balotelija jedina solucija može da bude Siti...
Nikada Morati nije bio dobar u finansijama, prodao bi ga prvima koji naiđu, a na finansije uopšte ne razmišlja, al' zato smo mi tu, i zato mi dobijamo naš udeo od transfera, plus ono malo što smo sakupili od Petog...sasvim dovoljno do sledećeg transfera...:lol:

Nema sta da Morati razmislja uopste,on samo ceka moje i Gaxove kordinate,da vidi sta i kako da uradi:hahaha:

Evo jos jedna vest,Inter je otkupio pola ugovora od Rannochia iz Genove za 6,5 miliona evra,radi se o talentovanom defanzivcu...

Genoa Sporting Director Confirms: "Half Of Ranocchia Is Inter's"

Yesterday, we brought you the news from multiple sources that Inter have acquired half of Andrea Ranocchia for 6.5 million but he will remain with them to fully heal from his knee injury and to get even more experience. To confirm this news is Stefano Capozucca, sporting director of Genoa. "Yes, Inter have bought half of Ranocchia for 6.5 million euros. But the player will stay at Genoa for this season." FC Inter News also tried to contact Tullio Tinto, the boy's agent, to comment on the deal but the agent declined to make statements. Now only missing official announcement from both clubs.

Source: FC Inter News

Back