FC INTER

Inter - Sneijder, Evidence Of Renewal. Agent: "Talk Well Underway"

Lerby: "Soon the deal will be closed." Focusing on a retouch and extension until 2015.

afb3ffbee2dbd55a5d30042.jpg

It was a season to to framed and the World Cup as the icing on the cake, sweet and tasty appetizer is the FIFA World Player of the Year and the Golden Ball, but before all of that is the contract with Inter until 2015, with wage increases. These are several goals of Wesley Sneijder. Renewal with Inter thus seems imminent, negotiation with Soren Lerby, his agent, has already begun. And in the coming weeks, after the World Cup, when Wes will be on vacation and get married with his girlfriend Yolanthe, is the professional marriage with Inter. The Dutch will play at Inter until 2015 and his 4 million per year salary will be increased. Doing so will finally silence the voices of Chelsea and Manchester United who had tried (unsuccessfully) to ask for him.

It is the same Lerby, presently in South Africa, has confirmed this: "With the Nerazzurri, talk is well underway. Next week we will have other contacts especially when I am back in Europe. We are debating whether to renew a season or two. What certain is that Wesley is well in Italy. He had a great season with Inter." Important words for an important player, who (just like Milito, next week his signature will be black on white) from Inter, Moratti and Branca, and now Benitez all have acknowledged the importance for the success at Inter.

Maicon: "I Won't Run Away From Inter, Unless They Let Me Go"
Posted on July 4, 2010 at 3:24 PM Comments comments (0)

"If the president gives me up then I will decide where," said the Brazilian.

Maicon has come back from silence and resumed talking. The Brazilian has sent to his agent Antonio Caliendo an interesting message: "I don't want to leave Inter, but if the president Moratti wants to let me go then I will decide the destination. In any cases, I would be very happy to stay at Inter. Continuing to win in the Nerazzurri shirt with Benitez on the bench." Maicon is currently on vacation, then he will wait on his future developments, which seems closer to Inter given the fact that Real Madrid are looking at Pedro Leon of Getafe. Massimo Moratti yesterday at the inauguration of Caffe Versilia, said that if an adequate offer comes then Maicon could salute Milan. At the moment, the difference between Inter and Real Madrid is quite big (at 10 million) and Moratti has always appeared strong and determined about his condition. No discounts and no players in exchange. In any case, Maicon has total freedom to decide if he wants to leave or stay. But if he stays, he and Caliendo will be knocking the Moratti's door to get a retouch on his contract (salary increase).

2q8x4w7.gif

Ovo su najnovije vesti sto se tice nasih igraca...Mislim da slike dovoljno govore koja je zelja ova dva coveka,ova dva sjajna fudbalera,ali jos bolja coveka,LJUDINE:worth:

U toku su pregovori oko novog ugovora za Snajdera,trebao bi da produzi do 2015 ili 2016,a posto trenutno zaradjuje 4 miliona evra po sezoni,dobio bi povisicu,koju svakako zasluzuje...

Celzi i Mancester su bili ozbiljno zagrizli za njega,ali on je srecan u Interu i zeli da ostane..:hvala:

Sto se tice Majkona on je izjavio vec po ko zna koji put,da mu je ZELJA da ostane u Interu i da nastavi da osvaja trofeje sa najboljim evropskim klubom.Jedino u slucaju da Morati bas hoce da ga proda on ce prihvatiti tu odluku i otici.

Morati jebbacu ti mater ako prodas ovog coveka,koji nam toliko znaci da nisi ni svestan,i koji istinski voli Inter.Ovo sto sam postavio gore dovoljno govori o njegovoj zelji gde da igra.

Nakon sto je dao onu golcinu protiv Juventusa,kad je probusio Bufona,jasno je gledao ka lozi Meazze i pokazao Moratiju-HOCU DA OSTANEM OVDE!!!:):klap:

Poslednja izmena:
Inter - Sneijder, Evidence Of Renewal. Agent: "Talk Well Underway"

Lerby: "Soon the deal will be closed." Focusing on a retouch and extension until 2015.

afb3ffbee2dbd55a5d30042.jpg

It was a season to to framed and the World Cup as the icing on the cake, sweet and tasty appetizer is the FIFA World Player of the Year and the Golden Ball, but before all of that is the contract with Inter until 2015, with wage increases. These are several goals of Wesley Sneijder. Renewal with Inter thus seems imminent, negotiation with Soren Lerby, his agent, has already begun. And in the coming weeks, after the World Cup, when Wes will be on vacation and get married with his girlfriend Yolanthe, is the professional marriage with Inter. The Dutch will play at Inter until 2015 and his 4 million per year salary will be increased. Doing so will finally silence the voices of Chelsea and Manchester United who had tried (unsuccessfully) to ask for him.

It is the same Lerby, presently in South Africa, has confirmed this: "With the Nerazzurri, talk is well underway. Next week we will have other contacts especially when I am back in Europe. We are debating whether to renew a season or two. What certain is that Wesley is well in Italy. He had a great season with Inter." Important words for an important player, who (just like Milito, next week his signature will be black on white) from Inter, Moratti and Branca, and now Benitez all have acknowledged the importance for the success at Inter.

:ok:

Maicon: "I Won't Run Away From Inter, Unless They Let Me Go"
Posted on July 4, 2010 at 3:24 PM Comments comments (0)

"If the president gives me up then I will decide where," said the Brazilian.

Maicon has come back from silence and resumed talking. The Brazilian has sent to his agent Antonio Caliendo an interesting message: "I don't want to leave Inter, but if the president Moratti wants to let me go then I will decide the destination. In any cases, I would be very happy to stay at Inter. Continuing to win in the Nerazzurri shirt with Benitez on the bench." Maicon is currently on vacation, then he will wait on his future developments, which seems closer to Inter given the fact that Real Madrid are looking at Pedro Leon of Getafe. Massimo Moratti yesterday at the inauguration of Caffe Versilia, said that if an adequate offer comes then Maicon could salute Milan. At the moment, the difference between Inter and Real Madrid is quite big (at 10 million) and Moratti has always appeared strong and determined about his condition. No discounts and no players in exchange. In any case, Maicon has total freedom to decide if he wants to leave or stay. But if he stays, he and Caliendo will be knocking the Moratti's door to get a retouch on his contract (salary increase).

2q8x4w7.gif

:klap:

"Frans Futbal" već istakao favorita za "Zlatnu loptu"
05. jul 2010. | 12:25 | Izvor: Sportske.net
snajder.jpg-veca16881520100624152737.jpg

Prestižni časopis već naslućuje ko bi mogao da bude fudbaler godine.
Verovatno ste pogodili, u pitanju je Vesli Snajder. Holanđanin je za manje od godinu dana od ružnog pačeta u Realu, izrastao u najverovatnijeg laureata u izboru za fudbalera godine.

"Sve šta je dotakao pretvorio je u zlato. Sa Interom je osvojio sve, igra sjajno za Holandiju na Mondijalu, ako osvoji titulu, dileme nema. Ovo je njegova godina", zaključuje list.

Snajder će ostati u Interu, nakon Evrope, imaće priliku da na Mondijalu za klubove osvoji još jedan trofej. Ali, pre toga, Mondijal...

Ovo je jedino logicno resenje,covek je pokidao ove sezone!!!FORZA SNAJDER :)

Volim i gorivim Inter , pogotovo od kad sam gledao Zozea Murinja.. ali sada sam cesto samo citao vesti za SP,pa da pitam ko je sad trener Intera Benitez ili?Oce li Deki ostati u Interu?

Da Benitez je novi trener Intera,potpisao je dvogodisnji ugovor.Sto se tice Dekija Stankovica,on ce ostati do kraja karijere u Interu...

Na dan kad je igrano finale Lige sampiona,potpisao je novi ugovor koji ce trajati do 2014 godine,kada ce ova legenda neroazura verovatno zavrsiti svoju fenomenalnu karijeru:hvala:

"Frans Futbal" već istakao favorita za "Zlatnu loptu"
05. jul 2010. | 12:25 | Izvor: Sportske.net
snajder.jpg-veca16881520100624152737.jpg

Prestižni časopis već naslućuje ko bi mogao da bude fudbaler godine.
Verovatno ste pogodili, u pitanju je Vesli Snajder. Holanđanin je za manje od godinu dana od ružnog pačeta u Realu, izrastao u najverovatnijeg laureata u izboru za fudbalera godine.

"Sve šta je dotakao pretvorio je u zlato. Sa Interom je osvojio sve, igra sjajno za Holandiju na Mondijalu, ako osvoji titulu, dileme nema. Ovo je njegova godina", zaključuje list.

Snajder će ostati u Interu, nakon Evrope, imaće priliku da na Mondijalu za klubove osvoji još jedan trofej. Ali, pre toga, Mondijal...

Ovo je jedino logicno resenje,covek je pokidao ove sezone!!!FORZA SNAJDER :)

Ako Holandija prođe Urugvaj, gotovo je sigurno da će on dobiti zlatnu loptu, mada u konkurenciji mu je i Miler, a možda i Vilja...

"Pevac" neće u Inter

00030926.jpg

Velški reprezentativac iz londonskog Totenhema, Garet Bejl odbacio je mogućnost o kojoj se špekulisalo da će ovog leta da se preseli u redove evropskog šampiona Intera, rekavši da se raduje uzbudljivoj sezoni u dresu "pevaca", sa kojima je nedavno potpisao novi ugovor.

Rafael Benitez je nedavno nasledio Žoze Murinja na klupi Intera i već započeo sa pokušajima dovođenja potencijalnih pojačanja iz Premijer lige, počevši sa Bejlom, za kojeg je pripremio ponudu vrednu preko 20 miliona evra.

- Tek sam potpisao novi ugovor do 2014. godine i jako sam srećan na "Vajt Hart Lejnu". Ovde imamo svetlu budućnost i ja želim da budem deo toga - rekao je 20-godišnji fudbaler, koji je svojim igrama u prolećnom delu sezone na sebe privukao pažnju velikog broja evropskih klubova.

Inter odbio ponudu Sitija za Balotelija

baloteli_238684741.jpg

Inter iz Mlana je odbio ponudu Mančester Sitija za "nestašnog" Marija Balotelija, izjavio je igračev menadžer Mino Rajola, a prenose italijanski mediji.

Baloteli je obeležio prethodnu sezonu u dresu Intera čestim ispadima, svađama sa tadašnjim trenerom Murinjom i navijačima "Neroazura", zbog čega je nekoliko puta suspendovan, ali po svemu sudeći, uprava kluba na čelu sa predsednikom Masimom Moratijem namerava da 19-godišnjeg fudbalera definitivno zadrži u svojim redovima.

"Da li je postojala ponuda Mančester Sitija? Jeste, ali nije na meni da ja pričam o tome. Sada je cela stvar za nama. Mario je igrač Intera, a pošto nema nikakvih pregovora, on će i dalje ostati na "San Siru", izjavio je Mino Rajola italijanskim medijima.

Mario Baloteli ima još tri godine ugovora sa Interom, i za sada nema naznaka da bi u dogledno vreme mogao da promeni klub.

FC INTERNAZIONALE - THE LEGEND IS BORN!!!

We are truly champion of champions. Our group was a group of champions with Rubin Kazan (Russian Champions), Barcelona (Spanish Champions), Dynamo Kiev (Ukraine Champions) and we got out of that group. In the round of sixteen, we knocked out the English Champion in Chelsea convincingly. In the quarter-finals, we got our break and face CSKA Moscow and we didn't have too much problems advancing. In the semi-finals, we knocked out what used to be the BEST TEAM in the WORLD in Barcelona. Our magician Jose Mourinho stopped the World Player of The Year Lionel Messi. We defended our hearts out for 60 minutes with 10 men.

And now the German Champions, just like any other champions, they couldn't stand in our way. Our way to destiny. Our way to immortality.

GRAZIE PRESIDENTE. GRAZIE JOSE MOURINHO. GRAZIE MARCO BRANCA. THANKS FOR AN UNFORGETTABLE SEASON. WE JUST MADE HISTORY.

Milito-and-Cuchu.jpg

631n.jpg

Odlican tekst,ko god da ga je napisao svaka mu cast:) Kljucnu recenicu sam podebljao,TO JESTE BILA NASA SUDBINA I PUT U BESMRTNOST! Zaista mi smo sampioni nad sampionima!Samo 6 klubova je uspelo da uradi ono,sto je Inter uradio ove sezone,samo pravi i istinski sampioni su uspeli da osvoje triplu krunu...

Pre Intera su ovo uspeli da urade Mancester,Barselona,Ajaks,Psv i Celtik...Sa tim da je Ajaksu,Psv-u i Celtiku ipak bilo lakse jer igraju slabije lige...
Kad se pogledaju imena ovih klubova,u ovom redu ima mesta samo za izabrane,i istinske sampione...

Prvi i jedini italijanski klub koji je osvojio tripletu...:worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
FC INTERNAZIONALE - THE LEGEND IS BORN!!!

We are truly champion of champions. Our group was a group of champions with Rubin Kazan (Russian Champions), Barcelona (Spanish Champions), Dynamo Kiev (Ukraine Champions) and we got out of that group. In the round of sixteen, we knocked out the English Champion in Chelsea convincingly. In the quarter-finals, we got our break and face CSKA Moscow and we didn't have too much problems advancing. In the semi-finals, we knocked out what used to be the BEST TEAM in the WORLD in Barcelona. Our magician Jose Mourinho stopped the World Player of The Year Lionel Messi. We defended our hearts out for 60 minutes with 10 men.

And now the German Champions, just like any other champions, they couldn't stand in our way. Our way to destiny. Our way to immortality.

GRAZIE PRESIDENTE. GRAZIE JOSE MOURINHO. GRAZIE MARCO BRANCA. THANKS FOR AN UNFORGETTABLE SEASON. WE JUST MADE HISTORY.

Milito-and-Cuchu.jpg

631n.jpg

Odlican tekst,ko god da ga je napisao svaka mu cast:) Kljucnu recenicu sam podebljao,TO JESTE BILA NASA SUDBINA I PUT U BESMRTNOST! Zaista mi smo sampioni nad sampionima!Samo 6 klubova je uspelo da uradi ono,sto je Inter uradio ove sezone,samo pravi i istinski sampioni su uspeli da osvoje triplu krunu...

Pre Intera su ovo uspeli da urade Mancester,Barselona,Ajaks,Psv i Celtik...Sa tim da je Ajaksu,Psv-u i Celtiku ipak bilo lakse jer igraju slabije lige...
Kad se pogledaju imena ovih klubova,u ovom redu ima mesta samo za izabrane,i istinske sampione...

Prvi i jedini italijanski klub koji je osvojio tripletu...:worth::worth::worth:

:super::worth::klap:

Snajder: Moje srce je u Milanu:super::klap:

00031078.jpg

Fudbaler koji bi uskoro mogao da uđe u fudbalske almanahe kao jedan od retkih kome je uspelo da u istoj godini, pored titula u nacionalnom prvenstvu i kupu, te Ligi šampiona, bude i svetski prvak, a i najbolji strelac SP - ostaće veran sadašnjem klubu.

Vesli Snajder je odbacio bilo kakvu mogućnost da prihvati ponudu Mančester Junajteda - istu je potvrdio predsednik Intera Masimo Morati, pa će i naredne sezone oduševljavati navijače evropskog prvaka.

- Ostajem u Interu. I naredne sezone igraču u plavo - crnom dresu! Moje srce je u Milanu, sve sam osvojio minule sezone, a ostalo je još mnogo toga što bi tek trebalo da osvojimo - Evropski Super kup, Italijanski Super kup i trofej namenjen najboljem timu na svetu. Sve su to prestižni pehari i ja ih želim - rekao je Snajder holandskim novinarima.

Snajder: Moje srce je u Milanu:super::klap:

00031078.jpg

Fudbaler koji bi uskoro mogao da uđe u fudbalske almanahe kao jedan od retkih kome je uspelo da u istoj godini, pored titula u nacionalnom prvenstvu i kupu, te Ligi šampiona, bude i svetski prvak, a i najbolji strelac SP - ostaće veran sadašnjem klubu.

Vesli Snajder je odbacio bilo kakvu mogućnost da prihvati ponudu Mančester Junajteda - istu je potvrdio predsednik Intera Masimo Morati, pa će i naredne sezone oduševljavati navijače evropskog prvaka.

- Ostajem u Interu. I naredne sezone igraču u plavo - crnom dresu! Moje srce je u Milanu, sve sam osvojio minule sezone, a ostalo je još mnogo toga što bi tek trebalo da osvojimo - Evropski Super kup, Italijanski Super kup i trofej namenjen najboljem timu na svetu. Sve su to prestižni pehari i ja ih želim - rekao je Snajder holandskim novinarima.

:klap::klap::super::worth:

Ljudina,sta drugo reci za Snajdera:) Nas najbitniji igrac...

Najnovija vest je,da je resen slucaj oko transfera Milita i Mote u Inter...Mnogi su se ponadali nekom "oduzimanju" titula Interu,ali kao sto sam rekao,to je bila obicna smejurija...To su nasi sajtovi preneli od Tutosporta,a svi znamo cije su to novine...

Morati je kaznjen sa 45 hiljada evra i tri meseca suspenzije...Ovo je na kraju jos odlicno ispalo za Inter,jer ce klub potpuno voditi direktor Branka a on radi odlican posao :)
Predsednik Djenove je kaznjen sa 90hiljada evra i 6 meseci suspenzije...

Motta - Milito Case: As Expected, Only Fines And Suspension For Moratti

Finished, done and over. The case of Motta and Milito is solved. All this had much to discuss at first, with the usual anti-Inter appeals calling for trophies to be revoked, relegation to Serie B, and the antics of the case, even with the Germans who dreamed of the Champions League could be handed to Bayern Munich. A "case" was only lasted for a few hours because many experts denied such punishments. Everything has been confirmed with the ruling today, which reads on the penalties to be paid:

"Six months of inhibition for the Genoa president Enrico Preziosi and three to Inter president Massimo Moratti. Also 90,000 euros fine for Genoa and 45,000 for the team of Inter."

This is the condemnation of the Disciplinary Commission, available at the official website of the FIGC. Even some even speculated even the cancellation of the two contracts, but obviously nothing happened. Disappointed to those who expected sensational action, now on to the next invention...

Poslednja izmena:
Najbolji igrač Holandije hoće nove titule
Snajder: Ne zanima me Junajted, ostajem u Interu!

Vesli Snajder je potvrdio da Mančester junajted želi da ga dovede ovog leta, ali je istakao da ga nikakve ponude ne zanimaju jer je njegov jedini izbor Inter.

"Tačno je da su se predstavnici Mančestera raspitivali u Interu oko mogućnosti da me dovedu. Međutim, nemam nameru da napustim u Inter u skorije vreme", rekao je najbolji igrač Holandije na ovom svetskom prvenstvu.

Snajder iza sebe ima fantastičnu sezonu u kojoj je osvojio Seriju A, Kup Italije i Ligu šampiona.

"Moje srce je u Interu. Osvojio sam skoro sve prošle godine i jedva čekam nove titule. Nameračio sam se na Superkup Italije, Superkup Evrope i Svetsko prvenstvo za klubove", rekao je Snajder.

Snajderov ugovor sa Interom ističe 2014. godine, a njegova procenjena vrednost iznosi 35 miliona evra.

Najnovija vest je,da je resen slucaj oko transfera Milita i Mote u Inter...Mnogi su se ponadali nekom "oduzimanju" titula Interu,ali kao sto sam rekao,to je bila obicna smejurija...To su nasi sajtovi preneli od Tutosporta,a svi znamo cije su to novine...

Morati je kaznjen sa 45 hiljada evra i tri meseca suspenzije...Ovo je na kraju jos odlicno ispalo za Inter,jer ce klub potpuno voditi direktor Branka a on radi odlican posao :)
Predsednik Djenove je kaznjen sa 90hiljada evra i 6 meseci suspenzije...

Motta - Milito Case: As Expected, Only Fines And Suspension For Moratti

Finished, done and over. The case of Motta and Milito is solved. All this had much to discuss at first, with the usual anti-Inter appeals calling for trophies to be revoked, relegation to Serie B, and the antics of the case, even with the Germans who dreamed of the Champions League could be handed to Bayern Munich. A "case" was only lasted for a few hours because many experts denied such punishments. Everything has been confirmed with the ruling today, which reads on the penalties to be paid:

"Six months of inhibition for the Genoa president Enrico Preziosi and three to Inter president Massimo Moratti. Also 90,000 euros fine for Genoa and 45,000 for the team of Inter."

This is the condemnation of the Disciplinary Commission, available at the official website of the FIGC. Even some even speculated even the cancellation of the two contracts, but obviously nothing happened. Disappointed to those who expected sensational action, now on to the next invention...

Dobro je da se sve dobro završilo...:)

Najbolji igrač Holandije hoće nove titule
Snajder: Ne zanima me Junajted, ostajem u Interu!

Vesli Snajder je potvrdio da Mančester junajted želi da ga dovede ovog leta, ali je istakao da ga nikakve ponude ne zanimaju jer je njegov jedini izbor Inter.

"Tačno je da su se predstavnici Mančestera raspitivali u Interu oko mogućnosti da me dovedu. Međutim, nemam nameru da napustim u Inter u skorije vreme", rekao je najbolji igrač Holandije na ovom svetskom prvenstvu.

Snajder iza sebe ima fantastičnu sezonu u kojoj je osvojio Seriju A, Kup Italije i Ligu šampiona.

"Moje srce je u Interu. Osvojio sam skoro sve prošle godine i jedva čekam nove titule. Nameračio sam se na Superkup Italije, Superkup Evrope i Svetsko prvenstvo za klubove", rekao je Snajder.

Snajderov ugovor sa Interom ističe 2014. godine, a njegova procenjena vrednost iznosi 35 miliona evra.

:klap:

Balotelijev ultimatum Interu

00031180.jpg

Nekada velika nada svetskog fudbala a sada problematični dečko Serije A, napadač Intera, Mario Baloteli, definitivno je izgubio strpljenje i dao ultimatum svom klubu.

- Volim Inter:mrgreen:, ali nemam više strpljenja. Ostajem u klubu samo ukoliko ću igrati. Ako za mene nema mesta u startnoj postavi, onda odlazim. Na stolu imam dve odlične ponude. Mančester siti i Mančester junajted žele me u svojim redovima. U ovom stadijumu karijere pogubno je za mene da sedim na klupi, kao što je bio slučaj većim delom prošle sezone - rekao je Baloteli italijanskim medijima.

Karvaljo prelazi u Inter?

24325_karvaljo01-afp-glyn-kirk_f.jpg

Portugalski defanzivac Rikardo Karvaljo će po svemu sudeći pojačati odbranu Intera.

Portugalac je viđen u Milanu, a mediji u Engleskoj tvrde da je išao na sastanak sa Rafom Benitezom.

Čelsi je navodno spreman da pusti Portugalca jer Karlo Anćeloti u sledećoj sezoni želi da "upari" Terija i Aleksa u poslednjoj liniji.

Obzirom da Inter ostaje bez Marka Materacija u Karvalju vide idealno rešenje jer nije skup, a sigurno može još puno da pomogne.

Sa ove vremenske distance stvarno je teško poverovati da će se on smiriti.:)
I meni se ne sviđa što se tako ponaša, al' mlad je ima 19 godina, a već je za Inter odigrao 59 utakmica i dao 20 golova...
Ima on talenta, ostavio bi ga još ovu sezonu, ako nastavi sa ispadima - pedala...Samo ako mu Inter daje već šut-kartu, neka uzmu što više para...

Pazi samo da ti ne dođe u Mančester.:mrgreen:

Mozda je malo podigao cenu,ali ovo uopste nije toliko mnogo za Balotelija...

Pogledaj koliko on ima godina,svega 19, a vec je odlican igrac.Dao 20 golova na 60 meceva za Inter,sto uopste nije malo,posebno kad pogledas da je davao neke veoma vazne golove i da uglavnom pocinje sa klupe za rezerve...

Snazan je,brz,ima razoran i precizan sut,sasvim dobar dribling...

Sve predispozicije da postane jedan od najboljih igraca na svetu.E sad da je mentol u glavi-jeste.Ali ja da sam na Moratijevom mestu ga isto ne bi dao za manje od 35-40 miliona evra,jer kao sto rekoh tek mu je 19 godina i ako se malo urazumi vredece mnogo vise za nekoliko godina.

Sa Interom je osvojio vec sad sve sto se moze osvojiti-tri titule sampiona Italije,Ligu sampiona,Kup Italije,Superkup Italije...I on itekako ima zasluge u ovim trofejima,kao sto sam rekao davao je neke bitne golove u svim takmicenjima...

Cuj 5-6 miliona evra,pa to bi bio najgori potez da ga za toliko prodamo:confused:Ako ce vec da ide,ima dobro da ga unovcimo...

I kao sto ti je rako Gax pazi ti da ga ne posaljemo vama u Mancester:mrgreen:

Balotelijev ultimatum Interu

00031180.jpg

Nekada velika nada svetskog fudbala a sada problematični dečko Serije A, napadač Intera, Mario Baloteli, definitivno je izgubio strpljenje i dao ultimatum svom klubu.

- Volim Inter:mrgreen:, ali nemam više strpljenja. Ostajem u klubu samo ukoliko ću igrati. Ako za mene nema mesta u startnoj postavi, onda odlazim. Na stolu imam dve odlične ponude. Mančester siti i Mančester junajted žele me u svojim redovima. U ovom stadijumu karijere pogubno je za mene da sedim na klupi, kao što je bio slučaj većim delom prošle sezone - rekao je Baloteli italijanskim medijima.

Gax, NS GARI...ako se desi, ovo što ne smijem ni da izgovorim, ni da napišem...ima da vas psujem, u paketu sa čamugom narednih 150 stranica teme o Interu. Minimum.

:mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Gax
Peti ligament,zar nisi vec cuo ovu vest? :) Ferguson je rekao da ce Baloteli biti novi C.Ronaldo i hoce da ga dovede bas po svako cenu...Cak sam citao da je United spreman da ponudi svaki put milion vise od Citija,kako bi dobili Balotelija...Eto vidis kako je camuga na ceni :D

Ne ozbiljno ovi vasi ga bas hoce...Videcemo sta ce biti,to smo ja i Gax rekli Moratiju da ga posalje u Mancester da bi tebe nervirali:lol::D

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Gax
Peti ligament,zar nisi cuo ovu vest? :) Ferguson je rekao da ce Baloteli biti novi C.Ronaldo i hoce da ga dovede bas po svako cenu...Cak sam citao da je United spreman da ponudi svaki put milion vise od Citija,kako bi dobili Balotelija...Eto vidis kako je camuga na ceni:mrgreen:

Ne ozbiljno ovi vasi ga bas hoce...Videcemo sta ce biti,to smo ja i Gax rekli Moratiju da ga posalje u Mancester da bi tebe nervirali:lol::D

Imadoh sa stolice na dupe da se prizemljim kad pročitah ovu vijest...ja novosti obično čitam na sajtu nogometnog magazina (serem im se na nogomet, naravno) a tamo ništa o tome nije pisalo...

Ajmo City, nije valjda da će United da vam uzme igrača, sada kada ste puni para! Go City, go! :mrgreen:

Imadoh sa stolice na dupe da se prizemljim kad pročitah ovu vijest...ja novosti obično čitam na sajtu nogometnog magazina (serem im se na nogomet, naravno) a tamo ništa o tome nije pisalo...

Ajmo City, nije valjda da će United da vam uzme igrača, sada kada ste puni para! Go City, go! :mrgreen:

Pa ja sam jos cuo da je United spreman da svaki put ponudi milion vise od Citija za Balotelija... Ferguson ga bas zeli,vec ga zamisljam u dresu Uniteda,a Peti ligament ga pljuje i razbija televizor:D Jos kad na kraju Baloteli izjavi da navija za Lids ili Liverpul:hahaha::lol:

Bice borba izmedju dva Mancestera za camugu...Ali ko zna videcemo mozda na kraju i ostane u Interu...

Pa ja sam jos cuo da je United spreman da svaki put ponudi milion vise od Citija za Balotelija... Ferguson ga bas zeli,vec ga zamisljam u dresu Uniteda,a Peti ligament ga pljuje i razbija televizor:D Jos kad na kraju Baloteli izjavi da navija za Lids ili Liverpul:hahaha::lol:

Zamisli još počne dobro da igra :eek:

I onda sutuacija, ja mu sve živo napušavam a Old Trafford mu skandira...o ne, košmar!

Bice borba izmedju dva Mancestera za camugu...Ali ko zna videcemo mozda na kraju i ostane u Interu...

Ajde sredi mi to, hoćeš li? :mrgreen:

Možda dođe i u Milanu.:mrgreen:
http://4.***************/_TGaFUPJleS4/S6f-TWUJqOI/AAAAAAAASls/6dV5U2bpBLE/s400/Balotelli+Ac+Milan.jpg
Nema šanse, njega ipak treba platiti...:hahaha:

Back