FC INTER

Maskerano i Kambijaso....:gace:

Bilo bi dobro kada bi došao Krasić, Kolarov i Ezil....;)

Čisto sumnjam da će doći Džerard i Tores.

U slučaju da ode Milito - Tevez bi bio dobra zamena.

Bilo bi super kada bi taj Brazilac, pokazao bar deo talenta koji je Kaka' pokazao igrajući za Milan.

Maskerano i Kambijaso ce stvarno biti paklen tandem na sredini terena:)

Ja bih isto zeleo da dodje Krasic,jer mislim da nam je takav profil igraca potreban,i dobro bi se uklopio u Inter,jer tu je i Deki Stankovic...Kolarov i Ezil moze,pogotovo Kolarov,volim te ofanzivne defanzivce :D

Ni ja ne verujem da ce biti nesto od Dzerada i Toresa...A i iskreno Dzerarda ne bih ni dovodio,jer je on ipak vec u godinama i morali bi da ga platimo dosta,a za te pare mozemo dovesti nekog mladog i kvalitetnog vezistu...A i da se ne zameramo navijacima Liverpula ovde na forumu,ipak je on njihova legenda:D

Tores bi nam odlicno legao,ako bi otisao Milito,ali tesko njega hoce i Celzi,Barsa,Real,Mancester Citi i podigli su mu cenu enormno...

Kao sto si rekao Tevez bi bio odlicna zamena za Milita u slucaju da ode,ali verujem da ce Il Principe ostati kod nas jos godinama i da ce sejati strah sa Interom sirom Italije i Evrope...:klap:

A ovaj mladi brazilac Kutinjo stvarno ima odlicnu perspektivu...Gledao sam neki klip njegov,mali deli suludo dobre lopte i ako bude dostigao svoj potencijal bice igracina...Treba ga ove sezone polako ubacivati u vatru,da pece "zanat" pored Snajdera i onda da budu paklen tandem on i Vesli...

Zaboravih da kazem pominje se jos Silva kao moguce pojacanje,nesto preko Beniteza...

FORZA INTER:gace:

Poslednja izmena:
Maskerano i Kambijaso ce stvarno biti paklen tandem na sredini terena:)

Ja bih isto zeleo da dodje Krasic,jer mislim da nam je takav profil igraca potreban,i dobro bi se uklopio u Inter,jer tu je i Deki Stankovic...Kolarov i Ezil moze,pogotovo Kolarov,volim te ofanzivne defanzivce :D

Ni ja ne verujem da ce biti nesto od Dzerada i Toresa...A i iskreno Dzerarda ne bih ni dovodio,jer je on ipak vec u godinama i morali bi da ga platimo dosta,a za te pare mozemo dovesti nekog mladog i kvalitetnog vezistu...A i da se ne zameramo navijacima Liverpula ovde na forumu,ipak je on njihova legenda:D

Tores bi nam odlicno legao,ako bi otisao Milito,ali tesko njega hoce i Celzi,Barsa,Real,Mancester Citi i podigli su mu cenu enormno...

Kao sto si rekao Tevez bi bio odlicna zamena za Milita u slucaju da ode,ali verujem da ce Il Principe ostati kod nas jos godinama i da ce sejati strah sa Interom sirom Italije i Evrope...:klap:

A ovaj mladi brazilac Kutinjo stvarno ima odlicnu perspektivu...Gledao sam neki klip njegov,mali deli suludo dobre lopte i ako bude dostigao svoj potencijal bice igracina...Treba ga ove sezone polako ubacivati u vatru,da pece "zanat" pored Snajdera i onda da budu paklen tandem on i Vesli...

Zaboravih da kazem pominje se jos Silva kao moguce pojacanje,nesto preko Beniteza...

FORZA INTER:gace:

Silva bi isto bio dobar, mlad je....:gace:

Sada samo ostaje da vidimo koji će se od tih transfera realizovati, bar dva moraju....:)

Gax ovako bi mogao da izgleda Inter sledece godine:

---------------------------------------Cezar----------------------------------------

----------Majkon-----------Lusio--------------Samjuel--------Zaneti--------

-------------------------Cambiaso--------------Maskerano--------------------

----------------Eto------------------Snajder-----------------Silva--------------

-------------------------------------Milito----------------------------------------

Ovo je jedna mogucnost,ali sve zavisi i od formacije koju ce Benitez forsirati,mozda bi ipak bilo bolje da Eto igra napred isturenije sa Militom,ali videcemo prvo ko ce doci,a ko otici...Uz ovaj sastav treba ocekivati da se forsiraju i mladi igraci poput Santona,Balotelija(ako ostane) i malog brazilca Kutinja...

Trebali bi ovoj trojici da daju sansu i da polako podmladjujemo tim,jer prosek godina nije mali,i ako ne uradimo to na vreme,moze da nam se obije o glavu...A ja nikako ne zelim da postanemo dom penzionera kao Ac Milan:lol:

Mozda je i najbolja opcija prodati Majkona i uzeti dobre pare,a onda forsirati mladog Santona,istrpeti ga jednu ili dve sezone,dok ne dostigne svoj pun potencijal...Santonu ce biti mnogo lakse da uz Lusia,Samjuela i Zanetija stasa u odlicnog defanzivca...Mada opet ja obozavam Majkona,ali nekad treba misliti glavom,a ne srcem:D

Uz ovu trojicu mladih igraca,treba polako ubacivati jos po nekog talenta,moramo da mislimo i o buducnosti...

U svakom slucaju ako dovedemo Silvu i Maskerana,to ce biti odlican tim,kadar da se opet bori za sve moguce trofeje sledece sezone...

Gax ovako bi mogao da izgleda Inter sledece godine:

---------------------------------------Cezar----------------------------------------

----------Majkon-----------Lusio--------------Samjuel--------Zaneti--------

-------------------------Cambiaso--------------Maskerano--------------------

----------------Eto------------------Snajder-----------------Silva--------------

-------------------------------------Milito----------------------------------------

Ovo je jedna mogucnost,ali sve zavisi i od formacije koju ce Benitez forsirati,mozda bi ipak bilo bolje da Eto igra napred isturenije sa Militom,ali videcemo prvo ko ce doci,a ko otici...Uz ovaj sastav treba ocekivati da se forsiraju i mladi igraci poput Santona,Balotelija(ako ostane) i malog brazilca Kutinja...

Trebali bi ovoj trojici da daju sansu i da polako podmladjujemo tim,jer prosek godina nije mali,i ako ne uradimo to na vreme,moze da nam se obije o glavu...A ja nikako ne zelim da postanemo dom penzionera kao Ac Milan:lol:

Mozda je i najbolja opcija prodati Majkona i uzeti dobre pare,a onda forsirati mladog Santona,istrpeti ga jednu ili dve sezone,dok ne dostigne svoj pun potencijal...Santonu ce biti mnogo lakse da uz Lusia,Samjuela i Zanetija stasa u odlicnog defanzivca...Mada opet ja obozavam Majkona,ali nekad treba misliti glavom,a ne srcem:D

Uz ovu trojicu mladih igraca,treba polako ubacivati jos po nekog talenta,moramo da mislimo i o buducnosti...

U svakom slucaju ako dovedemo Silvu i Maskerana,to ce biti odlican tim,kadar da se opet bori za sve moguce trofeje sledece sezone...

Zanimljivo, u svemu se slažem....;)

Alo bre.:mrgreen:
Sada imamo novog trenera, valda će biti mlađih pojačanja.:D

Realno nadam se da će te postati malo bolji, da imamo bar neku konkurenciju....:mrgreen:;)

Pa doveli smo pojačanje, Jepesa iz Kjeva.:lol:
Sad nam je došao i novi trener, nadam se da voli mlađe igrače.:D

Da zaboravih vase veliko pojacanje Jepesa:mrgreen: Ne stvarno vam treba sveza krv...Ako zelite da se borite za trofeje,ovako niste konkurentni Grande Interu,a bogami i Romi,koja je odlicna,a bice jos bolja sledece sezone sa Adrijanom...

Stiglo prvo pojacanje u Inter,golman koji ce grejati klupu Cezaru...:D

Inter doveo prvo pojačanje

Čim je postavljen za novog trenera Intera, španski stručnjak Rafael Benitez bacio se na dovođenje novih fudbalera. Prvi koji je stigao u redove evropskog šampiona je novi čuvar mreže.

Žulio Cezar je jedan od najboljih golmana na planeti, ali Brazilac je trebalo da ima dobru rezervu. Benitez je to pronašao u Luki Kastelaciju, 34-godišnjem golmanu Sampdorije, koji je minule sezone zbog povreda samo 19 puta stajao među stativama kluba iz Đenove.

Da zaboravih vase veliko pojacanje Jepesa:mrgreen: Ne stvarno vam treba sveza krv...Ako zelite da se borite za trofeje,ovako niste konkurentni Grande Interu,a bogami i Romi,koja je odlicna,a bice jos bolja sledece sezone sa Adrijanom...

Stiglo prvo pojacanje u Inter,golman koji ce grejati klupu Cezaru...:D

Čim je postavljen za novog trenera Intera, španski stručnjak Rafael Benitez bacio se na dovođenje novih fudbalera. Prvi koji je stigao u redove evropskog šampiona je novi čuvar mreže.

Žulio Cezar je jedan od najboljih golmana na planeti, ali Brazilac je trebalo da ima dobru rezervu. Benitez je to pronašao u Luki Kastelaciju, 34-godišnjem golmanu Sampdorije, koji je minule sezone zbog povreda samo 19 puta stajao među stativama kluba iz Đenove.

Nego šta, nego treba, al' neda Silvio pare, ma ovako se jedva nosimo sa bilo kime, od Intera smo se u dve utakmice praktično obrukali, 6-0 ukupan rezultat, sramota!!!
Ne znam ni šta više da očekujem u ovoj sezoni što dolazi, aj' imamo novog trenera, nadam se da će stvari krenuti na bolje, samo da ne bude bruka ko ove, od Mančestera i Intera 4-0, bilo je i lepih trenutaka, kada smo dobili Real u sreda Madrida.:D
Jedan period smo odlično igrali, imali smo i priliku da prestignemo Inter na tabeli, i onda kiksnuli protiv Napolija, i onda je sve krenulo naopako!!!
Daće Bog da bude nešto valjano, barem neki trofej, pa makar i kup!!!

Znam ovog golmana, nije loš...

Nego šta, nego treba, al' neda Silvio pare, ma ovako se jedva nosimo sa bilo kime, od Intera smo se u dve utakmice praktično obrukali, 6-0 ukupan rezultat, sramota!!!
Ne znam ni šta više da očekujem u ovoj sezoni što dolazi, aj' imamo novog trenera, nadam se da će stvari krenuti na bolje, samo da ne bude bruka ko ove, od Mančestera i Intera 4-0, bilo je i lepih trenutaka, kada smo dobili Real u sreda Madrida.:D
Jedan period smo odlično igrali, imali smo i priliku da prestignemo Inter na tabeli, i onda kiksnuli protiv Napolija, i onda je sve krenulo naopako!!!
Daće Bog da bude nešto valjano, barem neki trofej, pa makar i kup!!!

Znam ovog golmana, nije loš...

Imali ste dva teska poraza od Intera i Mancestera,realno tu se videlo da niste spremni da se borite za najvise domete,a i onaj drugi mec sa Interom ste izgubili a imali ste dva igraca vise i penal,i na kraju 0-2...Da mogli ste na prvo mesto posle tog meca sa Napolijem,ali fora je u tome sto su vas igraci vec istroseni...

Pirlo,Sedorf,Inzagi itd. ,to su sve bili ekstra igraci,ali jednostavno njihovo vreme je proslo i trebali ste jos pre 2-3 godine da napravite smenu generacija i da podmladite tim,jer ovi igracu ne mogu da izguraju celu sezonu na visokom nivou...

Sledece godine su po meni opet glani favoriti za skudeto Inter i Roma,a Milan i Juve jedino ako doedu neka dobra pojacanja...

Imali ste dva teska poraza od Intera i Mancestera,realno tu se videlo da niste spremni da se borite za najvise domete,a i onaj drugi mec sa Interom ste izgubili a imali ste dva igraca vise i penal,i na kraju 0-2...Da mogli ste na prvo mesto posle tog meca sa Napolijem,ali fora je u tome sto su vas igraci vec istroseni...

Pirlo,Sedorf,Inzagi itd. ,to su sve bili ekstra igraci,ali jednostavno njihovo vreme je proslo i trebali ste jos pre 2-3 godine da napravite smenu generacija i da podmladite tim,jer ovi igracu ne mogu da izguraju celu sezonu na visokom nivou...

Sledece godine su po meni opet glani favoriti za skudeto Inter i Roma,a Milan i Juve jedino ako doedu neka dobra pojacanja...

Baš tako, a i onaj potaz i remi od Crirha!!!:dash:
Sedorf i odlično igra s obzirom koliko ima godina, par utakmica je on rešio, protiv Bolonje, Kjeva...a i Mančesteru je dao golčinu...on je dobar, al' već jako star.
Pirlo i nije toliko star, ali kod njega ne vidim neku volju za igrom, bio je izjavio da nema volju za fudbalom, šta očekivati onda od njega?!
Moraju se pojačati, mada nema Milan tako loš tim, evo Onjevu odlično igra na SP-u, moraju mu pružiti priliku, Borielo je odlično odigrao ovu sezonu, Pato može bolje.
Ronaldinjo je dobar kada nije pijan!!!
Huntelar će valda bolji biti, pa da se nadam nečemu, sa ovim novim trenerom, koji je bio dosta dobar u Kaljariu, mada ipak moraju stići neka nova pojačanja, nadam se ne tipa Jepesa i ostalih!!!

Inter poslao ponudu za Krasića!

00029483.jpg

Miloš Krasić će ovog leta karijeru sigurno nastaviti u Italiji, tvrdi njegov agent Dejan Joksimović. On je, u izjavi za engleski Miror, rekao da to ne znači i da će srpski reprezentativac od sledeće sezone igrati u Juventusu koji je, prema rečima Joksimovića, dobio ozbiljnu konkurenciju u - Interu!

Naime, dolaskom Rafe Beniteza na klupu „nero-azura“ rastu i šanse Krasića da pređe u redove evropskog prvaka i pridruži se Dejanu Stankoviću.

- Rafa je želeo da angažuje Miloša još dok je bio menadžer Liverpula. Sada je došao u Inter, koji je poslao zvaničnu ponudu CSKA za Krasića - izjavio je Joksimović.

Delegacija „nero-azura“ će u toku predstojeće nedelje otputovati u Moskvu kako bi „zatvorila“ transfer najvrednijeg igrača „armejaca“, potvdio je Joksimović.

- Pregovarali smo sa Juventusom, to je poznato, ali sada je Inter „u igri“. Njegovi predstavnici biće u Moskvi za koji dan i pregovaraće sa odgovornima iz CSKA. Istina, i nekoliko klubova iz Engleske pokazali su interesovanje, ali Italijani su, za sada, konktretniji. Miloš će sto odsto karijeru nastaviti u Italiji - rekao je Joksimović.

Nije on loš, dugo je branio u Sampdoriji, samo mislim da su mogli naći nekog mlađeg, zbog budućnosti....ovaj ima 34 godine, bio je i povređen, ali dobro....retko će on dobijati priliku pored Cezara....

Nije on loš, dugo je branio u Sampdoriji, samo mislim da su mogli naći nekog mlađeg, zbog budućnosti....ovaj ima 34 godine, bio je i povređen, ali dobro....retko će on dobijati priliku pored Cezara....

To stoji,mogli su prebaciti nekog mladog golmana iz junirskog tima,taman da pece zanat pored Cezara...Mozda i hoce,ovaj je dosao cisto da popuni mesto i da eventualno brani u kupu ili ako je Cezar ne daj Boze povredjen...

Sto se tice ovog sto si postavio u vezi Krasica,bilo bi ekstra kad bi on dosao,ali trenutno je blizi Juventusu.Sto ne znaci da se nece desiti neki preokret,kad ga Deki stisne sad u Juznoj Africi ima da potpise za Inter:D

To stoji,mogli su prebaciti nekog mladog golmana iz junirskog tima,taman da pece zanat pored Cezara...Mozda i hoce,ovaj je dosao cisto da popuni mesto i da eventualno brani u kupu ili ako je Cezar ne daj Boze povredjen...

Sto se tice ovog sto si postavio u vezi Krasica,bilo bi ekstra kad bi on dosao,ali trenutno je blizi Juventusu.Sto ne znaci da se nece desiti neki preokret,kad ga Deki stisne sad u Juznoj Africi ima da potpise za Inter:D

Najverovatnije će tako i biti što se tiče golmana.;)

Jeste bio blizu Juveu, al' negde sam pročitao da se to zakomplikovalo, da Rusi nisu baš oduševljeni, Deki mu je već nekoliko puta to nabacio u Africi:), bilo bi dobro kada bi Miloš došao, onda bi on igrao desno krilo umesto Zanetija, Zaneti bio mogao da pređe na mesto levog beka (njemu odgovara svaka pozicija), a onda bi Kivu mogao da se koristi kao štoper.

Van der Viel na meti Intera....

viel_298082095.jpg

Aktuelni šampion Evrpe Inter razmatra mogućnost kupovine defanzivca Ajaksa i holandskog reprezentativca Gregorija van der Viela tokom predstojećeg prelaznog roka, piše "Korijere delo sport".

"Neroazurima" je potreban novi desni bek, sobzirom da se očekuje odlazak Maikona u Real, a trener Intera Rafa Benitez vidi u Vielu idealnu zamenu za Brazilca.

22-godišnji defanzivac je produkt Ajaksove škole fudbala i do sada je ostvario 76 ligaških nastupa za tim iz Amsterdama i postigao osam golova.

Vielove odlične partije nisu mogle da prođu neopaženo kod većine velikih evropskih timova, a Inter će u pokušaju angažovanja mladog Holanđanina konkurenicju imati u Bajernu, Mančester sitiju, Arsenalu, Juventusu, Barseloni i Real Madridu.

Milito dobio povećanje plate, Burdiso se vraća u Inter?

diego_milito_inter_680275357.jpg

Predlog Dijega Milita da dobije povećanje plate prihvaćen je od strane Intera, ali je ostanak Burdisa u Romi prilično neizvestan, izjavio je menadžer argentinskih fudbalera Fernando Hidalgo.

Hidalgo je izjavio za "Skaj Sports Italija" da je imao sastanak sa tehničkim direktorom Intera Markom Brankom, kako bi porazgovarao o budućnosti svojih klijenata.

Prema njegovim rečima, čelnici Intera odlučili su da udovolje zahtevu Milita i finansijski poboljšaju njegov ugovor, dok je prelazak Burdisa u Romu pod velikim znakom pitanja.

" Zadovoljan sam. Dijego Milito je želeo da ostane u Interu, a čelnici kluba su odlučili da mu povećaju platu. Bilo je mnogo velikih klubova zainteresovanih za njega, ali su "Neroazuri" reagovali na pravi način. Uskoro ću razgovarati sa njim", rekao je Fernando Hidalgo.

Nikolas Burdiso je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Romi, a uprava "Vučice" želela bi sa njim zaključi ugovor, međutim smetnja bi mogao da bude visok iznos obeštećenja koji traži Inter.

" Burdiso želi da ostane u Romi i to je jasno. Inter je izneo svoje zahteve i oni su prilično visoki, pa bi Nikolas na kraju mogao da se vrati na "Meacu", naglasio je poznati menadžer.

Kako navode italijanski mediji, čelnici Intera su za "slobodu" Burdisa odredili iznos od 8 miliona evra, a dosadašnji pregovori nisu pokazali spremnost strana da dođu do kompromisa.

Milito dobio povećanje plate, Burdiso se vraća u Inter?

diego_milito_inter_680275357.jpg

Predlog Dijega Milita da dobije povećanje plate prihvaćen je od strane Intera, ali je ostanak Burdisa u Romi prilično neizvestan, izjavio je menadžer argentinskih fudbalera Fernando Hidalgo.

Hidalgo je izjavio za "Skaj Sports Italija" da je imao sastanak sa tehničkim direktorom Intera Markom Brankom, kako bi porazgovarao o budućnosti svojih klijenata.

Prema njegovim rečima, čelnici Intera odlučili su da udovolje zahtevu Milita i finansijski poboljšaju njegov ugovor, dok je prelazak Burdisa u Romu pod velikim znakom pitanja.

" Zadovoljan sam. Dijego Milito je želeo da ostane u Interu, a čelnici kluba su odlučili da mu povećaju platu. Bilo je mnogo velikih klubova zainteresovanih za njega, ali su "Neroazuri" reagovali na pravi način. Uskoro ću razgovarati sa njim", rekao je Fernando Hidalgo.

Nikolas Burdiso je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Romi, a uprava "Vučice" želela bi sa njim zaključi ugovor, međutim smetnja bi mogao da bude visok iznos obeštećenja koji traži Inter.

" Burdiso želi da ostane u Romi i to je jasno. Inter je izneo svoje zahteve i oni su prilično visoki, pa bi Nikolas na kraju mogao da se vrati na "Meacu", naglasio je poznati menadžer.

Kako navode italijanski mediji, čelnici Intera su za "slobodu" Burdisa odredili iznos od 8 miliona evra, a dosadašnji pregovori nisu pokazali spremnost strana da dođu do kompromisa.

Izuzetno mi je drago sto su u Interu pristali da mu povise platu,jer ako je neko zasluzio,to je onda ovaj covek...

Diego Milito je dao 30 golova u ovoj sezoni za Inter,davao veoma vazne golove,presudio sva tri finala koja smo igrali,plus je imao nebrojeno asistencija...Da ne govorim o tome kako se radi o jednom skromnom i dobrom coveku,koji istinski voli Inter,sto je dokazao...

Kako sam cuo dobice povisicu plate i trebalo bi da prima oko 6 miliona evra po novom ugovoru,sto realno skroz zasluzuje,a mozda je cak i vise zasluzio posto nam je doneo Ligu sampiona posle toliko godina.Ali on nije halav i rekao je da ce biti zadovoljan sa nekom solidnom povisicom...

PS-Gax daj Boze da si u pravu i da Krasic predje u Inter :)

Izuzetno mi je drago sto su u Interu pristali da mu povise platu,jer ako je neko zasluzio,to je onda ovaj covek...

Diego Milito je dao 30 golova u ovoj sezoni za Inter,davao veoma vazne golove,presudio sva tri finala koja smo igrali,plus je imao nebrojeno asistencija...Da ne govorim o tome kako se radi o jednom skromnom i dobrom coveku,koji istinski voli Inter,sto je dokazao...

Kako sam cuo dobice povisicu plate i trebalo bi da prima oko 6 miliona evra po novom ugovoru,sto realno skroz zasluzuje,a mozda je cak i vise zasluzio posto nam je doneo Ligu sampiona posle toliko godina.Ali on nije halav i rekao je da ce biti zadovoljan sa nekom solidnom povisicom...

PS-Gax daj Boze da si u pravu i da Krasic predje u Inter :)

Jeste, Milito je super....:ok:

I ja svaki dan pratim dešavanja vezana za Krasića, baš bi voleo da dođe, on ili Kolarov....Mada to se nikada ne zna, tek kada se realizuje transfer, dotle su sve spekulacije....

Interovi pregovori sa Elanom brzo napreduju

Elano_359323016.jpg

Vezista Galatasaraja Elano već je na pola puta da se preseli u Inter, prenose italijanski mediji.

Elana već neko vreme dovode u vezu sa "neroazurima", a odličan nastup 29-godišnjeg igrača na Svetskom prvenstvu, gde je na dve utakmice postigao dva pogotka, dodatno je pojačao interesovanje aktuelnog prvaka Evrope.

Novi trener Intera Rafa Benitez već je dao odobrenje za pregovore, a dogovr bi mogao biti postignut u najskorije vreme.

Elano je tokom proteklih nekoliko godina bio jedan od omiljenih igrača selektora Brazila, Dunge, a ukoliko pouzdani vezista pređe u Inter pridružiće se svojim saigračima iz reprezentacije Žuliju Cezaru, Lusiju i Maikonu.

Nisam bas siguran za Elana,ipak je on vec u godinama i bolje da dovedemo nekog mladjeg...Moze Hamsik,Gurkuf,Krasic,ima jos opcija...

Inace kakav je ovaj holandjanin Van Der Vil?Mozda bi on mogao da zameni Majkona :)

Mada ja sam za to da se sledece sezone pod obavezno forsira mladi Santon,cak bi ga stavio u prvu postavu,da pece zanat pored starijih interista...

Sto se tice Krasica tesko ce on u Inter,ovi iz Intera se ne oglasavaju u vezi njega i Kolarova isto...

Steta Krasic bi nam bas legao...Sto se tice novosti u Interu odkupili su ceo ugovor Marige od Parme i sad je on samo nas igrac,pre je bio pola-pola sa Parmom...Isto je vracen onaj mladi Biabani, ne znam kakav je on...

Takodje pojavila se informacija da Mancester Junajted hoce da dovede Veslija Snajdera...Ponude za holandjanina ne treba ni razmatrati,on je mozak nase ekipe, i realno najbolji kreator igre uz Cavija....

AC Milan hoce da zadrzi Mansinija i neka im ga,nama nije potreban...

Nisam bas siguran za Elana,ipak je on vec u godinama i bolje da dovedemo nekog mladjeg...Moze Hamsik,Gurkuf,Krasic,ima jos opcija...

Inace kakav je ovaj holandjanin Van Der Vil?Mozda bi on mogao da zameni Majkona :)

Mada ja sam za to da se sledece sezone pod obavezno forsira mladi Santon,cak bi ga stavio u prvu postavu,da pece zanat pored starijih interista...

Sto se tice Krasica tesko ce on u Inter,ovi iz Intera se ne oglasavaju u vezi njega i Kolarova isto...

Steta Krasic bi nam bas legao...Sto se tice novosti u Interu odkupili su ceo ugovor Marige od Parme i sad je on samo nas igrac,pre je bio pola-pola sa Parmom...Isto je vracen onaj mladi Biabani, ne znam kakav je on...

Takodje pojavila se informacija da Mancester Junajted hoce da dovede Veslija Snajdera...Ponude za holandjanina ne treba ni razmatrati,on je mozak nase ekipe, i realno najbolji kreator igre uz Cavija....

AC Milan hoce da zadrzi Mansinija i neka im ga,nama nije potreban...

Za Elana si u pravu, ima već 29 godina, u klubovima se nije baš proslavio, dok za reprezentaciju igra sasvim solidno, mislim da je do sada na SP-u dao dva gola za Brazil.
Van der Viel ima samo 22. godine, a odigrao je 76 utakmica za Ajaks i postigao 8 golova, igra i za reprezentaciju, bio je proglašen i za ‘Mladog igrača godine’ u Holandiji i dosta je brz.
Santona svakako treba forsirati, negde sam pročitao da su Urugvajca Matías Aguirregaray, koji ima 21. godinu doveli kao zamenu za Maikona.
Mariga ima potencijala. Čuo sam za Biabania, al' ni ja ne znam skoro ništa o njemu.
Čuo sam da Snajdera hoće Mančester, al' gotovo sam siguran da od toga nema ništa.
Što se tiče Krasića on je bio na Benitezovoj listi, sad šta će da bude...al' skeptičan sam po tom pitanju, Kolarov se gotovo više i ne spominje.
Primetio sam da su se više zagrejali za Ezila i Maskerana.
Kavani iz Palerma se isto nudi, mada mislim da nam ne treba više napadača.
Kvarežma je otišao u Bešiktaš za nekih 7 miliona evra i potpisao trogodišnji ugovor.

Ja sam bio našao ovu vest za Mansinija:

Mancini se vratio u Inter

Uprava Milana vratila je pozajmljenog fudbalera Amantina Mancinija u redove gradskog rivala Intera odakle je došao tokom zimske pauze.

"Rossoneri" su odustali od namere da potpišu trajni ugovor sa Brazilcem za 3,75 miliona evra.

Milan će možda pokušati ponovo da dovede Mansinija na novu pozajmicu, ali do tada on će nositi dres Intera.

Snajder: Nisam lud da se vratim u Madrid! :klap:

Holandski reprezentativac i član milanskog Intera, Vesli Snajder, bio je ključan fudbaler "nero-azura" u sezoni iz snova, kada su predvođeni portugalskim trenerom Žoze Murinjom stigli do sva tri trofeja - Serija A, Liga šampiona, Kup Italije.

Žoze Murinjo je ovog leta postao novi trener Reala iz Madrida, a mediji su verovali da će portugalski stručnjak od predsednika Florentina Pereza zahtevati dovođenje sjajnog Holanđanina.

- Želim Murinju sve najbolje u Madridu i nadam se da će sve osvojiti, jer on to zaslužuje, ali se sigurno ne vraćam u Real. Bio bih lud, oni su me loše tretirali i nisu me poštovali - rekao je Snajder za El Mundo Deportivo.

Snajder: Nisam lud da se vratim u Madrid! :klap:

Holandski reprezentativac i član milanskog Intera, Vesli Snajder, bio je ključan fudbaler "nero-azura" u sezoni iz snova, kada su predvođeni portugalskim trenerom Žoze Murinjom stigli do sva tri trofeja - Serija A, Liga šampiona, Kup Italije.

Žoze Murinjo je ovog leta postao novi trener Reala iz Madrida, a mediji su verovali da će portugalski stručnjak od predsednika Florentina Pereza zahtevati dovođenje sjajnog Holanđanina.

- Želim Murinju sve najbolje u Madridu i nadam se da će sve osvojiti, jer on to zaslužuje, ali se sigurno ne vraćam u Real. Bio bih lud, oni su me loše tretirali i nisu me poštovali - rekao je Snajder za El Mundo Deportivo.

Hahaha Gax preduhitrio si me,taman sam hteo da postavim ovu vest:D

Naravno da nije lud da se vrati u Madrid a oterali su ga kao poslednji gnjidu...Ali zato im je pokazao u Madridu u finalu Lige sampiona ko je i kakav je igrac(sjajno je asistirao Militu kod prvog gola),koga su se oni tako lako odrekli...A Inter ga je platio svega 15 miliona evra...Hvala Perezu na tome:super:

• Podržavam
Reactions: Gax
Sto se tice Mansinija pre dan,dva sam procitao da Milan hoce da ga zadrzi...Ali dobro grejace klupu kod nas,ili ce na novu pozajmicu...

Da Kvarezma je presao u Besiktas,sto je dobar potez jer je on imao visoku platu i sad su malo rasteretili budzet,jer glupo je placati puno igraca koji je stalno na klupi za rezerve...Slicno je bilo sa Vijerom koga smo prodali Mancester Citiju...

Trebali bi prodati i Kordobu,Mansinija,Muntarija...A sto se tice dolazaka da znam za tog urugvajca sto su ga doveli kao zamenu za Majkona...(tesko mi ime da mu izgovorim :) )

Svidja mi se statistika i karakteristike Van der Vila,i mislim da bi trebao Morati da se otvori i da ga dovedemo...A i mlad je svega 22 godine,produkt cuvene Ajaksove skole fudbala,kao i Snajder,a tu retko ima greske :)

Kavani i Elano su po meni nepotrebni i nisu bas toliko kvalitetni koliko se misli...

Kad su pojacanja u pitanju moj glas definitivno ide za Van der Vila i jednog dobrog,po mogucstvu mladjeg vezistu...Van der Vila zato sto sam citao da su Inter i Real vec prakticno sklopili dogovor za Majkona i on je vec prodat Realu,samo se ceka kraj svetskog da se obrate javnosti...Mladi holandjanin bi bio idealna zamena za Majkona i taman bi poceli proces podmladjivanja ekipe...

Ubaciti u prvih 11 Van der Vila i Santona,a Lusio i Samjuel ce biti tu da im pomognu da se prilagode...
Zanetija prebaciti u vezni red gde ce ciniti bedem sa Kambijasom...

Ofanzivni vezni i kreator igre ce biti naravno Snajder,i onda nam tu treba jos jedan vezista(mladi Kutinjo je dobar i ima potencijala,ali jos je jako mlad i trebace mu jos koja godina da sazri,ima 18 godina).Krasic,Ezil,Gurkuf su neke opcije...Mogu u vezni red po potrebi i Pandev i Baloteli,ali oni su ipak napadaci i treba da budu na tom mestu...

Treba forsirati i Balotelija,jer jeste da je mentol u glavi,ali ipak ima ogroman talenat,i sa njim,Santonom i Van der Vilom u prvih 11 bi znacajno podmladili tim,a pored toga mislim da ne bi bili losiji jer ova trojica vec imaju izuzetan kvalitet,+ bi tu bili stariji igraci da pomognu...

Jos sam procitao da je Inter kaparisao mladog defanzivca Ranocchia,on bi trebalo da predje pocetkom 2011 kod nas...Jos kad Kutinjo malo dobije na iskustvu dobijamo grupu od 5-6 izuzetno talentovanih i mladih igraca koji ce biti predvodnici Intera u buducnosti...:)

Poslednja izmena:

Back