NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
Ako vrate Snajdera (za masne pare verovatno) onda Perez i zvanično treba da bude proglašen za najvećeg debila u fudbalu ...
Milito i da ode ne bi bio toliki problem jer ovakvu sezonu teško da može ponoviti, dao je svoj maksimum i ne treba očekivati od njega to sledeće sezone ... Ja bih ga uvaljao Realu za velike pare a onda doveo neku klasu samo mlađu, tipa Tores ili Runi ili bi ga menjao za Iguaina npr. ...
Maikonu je ovo već treća fantastična sezona i pravo vreme da ga unovče dobro a Santonu daju punu priliku ... A i tu je Zaneti uvek naravno. čisto da se taj odlazak ne bi osetio ...
Cezara nikako ne treba prodati jer vrhunskog golmana je najteže naći, a čovek brani sjajno, a golmanima godine nisu problem ...
Hoće Murinjo, jer on sastavlja listu želja i radio je sa tim igračima, te najbolje zna koji bi mu odgovarao u Realu ... Da se Perez pita, ni Milito ni Snajder nisu dovoljno galaktični, nego bi on uzeo Toresa, Fabregasa, Mesija ili neko drugo isplativo ime ...
To bi trebalo da im bude prioritet, jer i Stanković polako gubi snagu, Mota jeste odličan ali nije za najviše domete, Kvarežma je promašaj (mada je bio u prvim redovima na slikanju sa titulom), i osim Kambijasa i Snajdera nema tu igrača u naponu snage koji bez problema može celu sezonu da izgura na vrhusnkom nivou ... Mada, meni se Mariga svideo kad god sam ga gledao, ali još je rano da bude jedan od nosioca igre ...
U ovakvom Interu Markizio bi najviše legao, koji polako postaje svetska klasa, a nešto je između Kambijasa i Snajdera ... Ali njega nema šanse da dobijete ...
Muntarija neću ni spominjati...
Jako teško, ali vredi pokušati ... Kad Barsa nije mogla sa ovakvim svemirskim timom da odigra sve perfektno još teže će i Inter ... Seti se da su jedva prošli grupu u poslednjim minutima ...
To sam i ja rekao,stvarno ako Perez vrati Snajdera,to ce biti za minimum duplo vece pare,i onda sto ti kazes treba zvanicno da dobije titulu najveceg debila u fudbalu...

Kad malo bolje razmislim mozda si i u pravu za Milita i Majkona.Prvi ima 30 godina a drugi 29,i mozda je sada pravo vreme da ih unovce...Obojica iza sebe imaju neverovatne sezone,Milito je odigrao sezonu zivota i tesko ce ponoviti ovo sledece...Ali opet siguran sam da ce i sledece biti odlican i davati golove...Prodaja Milita Realu dolazi u obzir ako oni nama daju Iguana,ili da dovedemo nekog drugog spica(Aguera ili Dzeka) kao zamenu za Milita...
Majkona moze da zameni Santon,red je da se ovaj momak velikog potencijala ustali u prvih 11 u Interu,on bi mogao da postane kapiten i zamenik Zanetija...
Ja sam ih previse zgotivio pa zato nisam za njihovu prodaju...

Sto se tice Cezara tu kao sto si rekao ne treba nikakve ponude razmatrati,jer je covek klasa,ima 30 godina i moze jos 7-8 godina da brani na visokom nivou...
Stoji to da nam na sredini najvise skripi,realno sledecu sezonu samo Snajder i Kambiaso mogu celu da izguraju...Ove su izneli najveci teret na sredini,uz pomoc Dekija Stankovica i Motte,ali za sledecu moramo dovesti bar jednog kvalitetnog veznog...Mariga je dobar i ima potencijal,ali treba mu bar jo jedna sezona da bi stasao...
Igrace poput Muntarija,Kvarezme,Kordobe treba prodati jer su totalno nepotrebni...
Sto se tice Balotelija tu vise ne znam sta da mislim.Lik je mentol u glavi,ali ima neverovatan potencijal...Ja bi mu dao jos jednu sansu pa ako opet zassere onda ga prodati u prvom sledecem prelaznom roku...
Sto se tice odbrane Lige sampiona,realno u pravu si.Tesko cemo odbraniti,niko to dosad nije uspeo,cak ni ova prejaka Barsa.Ali nikad ne reci nikad,treba pokusati,igracemo sledece sezone bez tog pritiska,jer sad smo osvojili Ligu sampiona i totalno smo mirni...Da kad se setim utakmice u Kijevu gde smo gubili od Dinama 1-0 pet minuta pred kraj...Ali i tada nas je spasio tandem Snajder-Milito,bili smo pred ispadanjem u grupu,a na kraju smo osvojili Ligu sampiona.Ne moze sladje

E Walken a jel se secas kad sam ti rekao ovde pre meceva osmine finala da mislim da Barsa nece igrati finale ove godine?

Poslednja izmena: