FC INTER

Ako vrate Snajdera (za masne pare verovatno) onda Perez i zvanično treba da bude proglašen za najvećeg debila u fudbalu ...

Milito i da ode ne bi bio toliki problem jer ovakvu sezonu teško da može ponoviti, dao je svoj maksimum i ne treba očekivati od njega to sledeće sezone ... Ja bih ga uvaljao Realu za velike pare a onda doveo neku klasu samo mlađu, tipa Tores ili Runi ili bi ga menjao za Iguaina npr. ...

Maikonu je ovo već treća fantastična sezona i pravo vreme da ga unovče dobro a Santonu daju punu priliku ... A i tu je Zaneti uvek naravno. čisto da se taj odlazak ne bi osetio ...

Cezara nikako ne treba prodati jer vrhunskog golmana je najteže naći, a čovek brani sjajno, a golmanima godine nisu problem ...

Hoće Murinjo, jer on sastavlja listu želja i radio je sa tim igračima, te najbolje zna koji bi mu odgovarao u Realu ... Da se Perez pita, ni Milito ni Snajder nisu dovoljno galaktični, nego bi on uzeo Toresa, Fabregasa, Mesija ili neko drugo isplativo ime ...

To bi trebalo da im bude prioritet, jer i Stanković polako gubi snagu, Mota jeste odličan ali nije za najviše domete, Kvarežma je promašaj (mada je bio u prvim redovima na slikanju sa titulom :D), i osim Kambijasa i Snajdera nema tu igrača u naponu snage koji bez problema može celu sezonu da izgura na vrhusnkom nivou ... Mada, meni se Mariga svideo kad god sam ga gledao, ali još je rano da bude jedan od nosioca igre ...

U ovakvom Interu Markizio bi najviše legao, koji polako postaje svetska klasa, a nešto je između Kambijasa i Snajdera ... Ali njega nema šanse da dobijete ...

Muntarija neću ni spominjati :D ...

Jako teško, ali vredi pokušati ... Kad Barsa nije mogla sa ovakvim svemirskim timom da odigra sve perfektno još teže će i Inter ... Seti se da su jedva prošli grupu u poslednjim minutima ...

To sam i ja rekao,stvarno ako Perez vrati Snajdera,to ce biti za minimum duplo vece pare,i onda sto ti kazes treba zvanicno da dobije titulu najveceg debila u fudbalu...:lol:

Kad malo bolje razmislim mozda si i u pravu za Milita i Majkona.Prvi ima 30 godina a drugi 29,i mozda je sada pravo vreme da ih unovce...Obojica iza sebe imaju neverovatne sezone,Milito je odigrao sezonu zivota i tesko ce ponoviti ovo sledece...Ali opet siguran sam da ce i sledece biti odlican i davati golove...Prodaja Milita Realu dolazi u obzir ako oni nama daju Iguana,ili da dovedemo nekog drugog spica(Aguera ili Dzeka) kao zamenu za Milita...

Majkona moze da zameni Santon,red je da se ovaj momak velikog potencijala ustali u prvih 11 u Interu,on bi mogao da postane kapiten i zamenik Zanetija...
Ja sam ih previse zgotivio pa zato nisam za njihovu prodaju...:DAli nekad treba donositi odluke glavom a ne srcem...

Sto se tice Cezara tu kao sto si rekao ne treba nikakve ponude razmatrati,jer je covek klasa,ima 30 godina i moze jos 7-8 godina da brani na visokom nivou...

Stoji to da nam na sredini najvise skripi,realno sledecu sezonu samo Snajder i Kambiaso mogu celu da izguraju...Ove su izneli najveci teret na sredini,uz pomoc Dekija Stankovica i Motte,ali za sledecu moramo dovesti bar jednog kvalitetnog veznog...Mariga je dobar i ima potencijal,ali treba mu bar jo jedna sezona da bi stasao...

Igrace poput Muntarija,Kvarezme,Kordobe treba prodati jer su totalno nepotrebni...

Sto se tice Balotelija tu vise ne znam sta da mislim.Lik je mentol u glavi,ali ima neverovatan potencijal...Ja bi mu dao jos jednu sansu pa ako opet zassere onda ga prodati u prvom sledecem prelaznom roku...

Sto se tice odbrane Lige sampiona,realno u pravu si.Tesko cemo odbraniti,niko to dosad nije uspeo,cak ni ova prejaka Barsa.Ali nikad ne reci nikad,treba pokusati,igracemo sledece sezone bez tog pritiska,jer sad smo osvojili Ligu sampiona i totalno smo mirni...Da kad se setim utakmice u Kijevu gde smo gubili od Dinama 1-0 pet minuta pred kraj...Ali i tada nas je spasio tandem Snajder-Milito,bili smo pred ispadanjem u grupu,a na kraju smo osvojili Ligu sampiona.Ne moze sladje :)

E Walken a jel se secas kad sam ti rekao ovde pre meceva osmine finala da mislim da Barsa nece igrati finale ove godine?:DTi si rekao da hoce,jer ne vidis ko moze da ih zaustavi.Na srecu to je uradio Inter:)

Poslednja izmena:
Dirljiv zagrljaj uplakanog Murinja i Materacija

Scena kao sa kraja nekog srceparajućeg filma... Mesto susreta: Madrid, negde iza ponoći. Fudbaleri Intera postali su prvaci Evrope, veliki uspeh proslavili su kratko u španskoj prestonici, nestrpljivo čekajući da se ukrcaju u autobus, zatim i u avion i da dođu kući, u Milano. Poznato je da Žoze Murinjo nije doputovao zajedno sa ekipom na centralnu proslavu, na „Đuzepe Meacu“, poznato je i da će karijeru nastaviti u Realu. A da mu je teško pao rastanak sa „nero-azurima“ - jeste!

Naime, jedna od kamera ovekovečila je više nego dirljiv zagrljaj „za kraj“ Portugalca i Marka Materacija na parkingu „Santjago Bernabeu“ stadiona. Dok je ulazio u automobil Murinjo je gestikulirao Italijanu „čujemo se“, i ušao u vozilo. Međutim, tek što su kola prešla koji metar, naglo su se zaustavila, „specijalni“ je otvorio vrata i potrčao u zagrljaj Materaciju.

Da li su njih dvojica tokom dvogodišnje saradnje razvili poseban odnos - ne znamo, ali sudeći po suzama slavnog stručnjaka i činjenici da je jedva odvojio od igrača emocije su ga potpuno savladale, pa se ridajući otisnuo u madridsku noć.

Milan i Juventus (pogotovo Juventus) su spali na vrlo niske grane, i to nije dobro za italijanski fudbal ali da kazem posteno nisu nista bolje ni zasluzili. Namestali su utakmice godinama odnosno krali su, a u normalnim zemljama ko krade taj ide u zatvor odnosno biva kaznjen. To je cena lopovluka.

Posle Kalcopolija u Italijanskom fudbalu vise nista nije isto, osim neregularnosti. Mafija je i dalje tu, dovoljno je samo pogledati kvote u poslednja dva kola, a i vise. Recimo na par utakmica je X bio po 1,5 a cak i 1,25. Juventus i dan danas ne moze da stane na noge, Milan na prvi pogled nije toliko drasticno kaznjen i veci razlog neuspesima lezi u upravi, ali ipak je kaznjen. Jedino je Inter cist u celoj prici?

Ali ajde sad ti kao covek, koristeci zdravu logiku, odgovori mi ko je najvise profitirao od Kalcopolija? Ko stoji na vrhu piramide, a?

Snajder: Ostajem u Interu....

Vesli Snajder ostaće upamćen kao jedan od najproduktivnijih igrača Intera u najuspešnijoj sezoni "nero-azura" u istoriji kluba. Iako je odradio tek prvu kampanju u dresu italijanskog prvaka, neki mediji, uglavnom španski, već ga sele, tačnije, vraćaju ga u Real Madrid. Naravno, inicijalna kapisla za ovakve pretpostavke je sve izvesnije "ustoličenje" Žozea Murinja na klupu "Kraljevskog kluba". Portugalac navodno već ima listu igrača koje bi želeo da vidi u Realu, a jedan od njih je i Snajder.

Međutim, sjajni ofanzivac se oglasio iz Holandije i otklonio dileme, ako ih je uopšte i bilo...

- Ostajem u Interu! - jasno i glasno poručio je Snajder za holandsku stanicu TV Nos. - Iza mene je fantastična sezona, osvojio sam tri pehara koje naredne sezone moramo braniti. Inter može računati na mene.

Upitan da li možda razmišlja o povratku u Real, Snajder je odgovorio:

- Nikada sa Murinjom nisam pričao na tu temu.

Miha najverovatnije u Violi, tako da ništa od njega, možda neke druge sezone....
Sada su u opticaju Kapelo ili Benitez, mada mislim da će ipak biti neko treći....

Snajder: Ostajem u Interu....

Vesli Snajder ostaće upamćen kao jedan od najproduktivnijih igrača Intera u najuspešnijoj sezoni "nero-azura" u istoriji kluba. Iako je odradio tek prvu kampanju u dresu italijanskog prvaka, neki mediji, uglavnom španski, već ga sele, tačnije, vraćaju ga u Real Madrid. Naravno, inicijalna kapisla za ovakve pretpostavke je sve izvesnije "ustoličenje" Žozea Murinja na klupu "Kraljevskog kluba". Portugalac navodno već ima listu igrača koje bi želeo da vidi u Realu, a jedan od njih je i Snajder.

Međutim, sjajni ofanzivac se oglasio iz Holandije i otklonio dileme, ako ih je uopšte i bilo...

- Ostajem u Interu! - jasno i glasno poručio je Snajder za holandsku stanicu TV Nos. - Iza mene je fantastična sezona, osvojio sam tri pehara koje naredne sezone moramo braniti. Inter može računati na mene.

Upitan da li možda razmišlja o povratku u Real, Snajder je odgovorio:

- Nikada sa Murinjom nisam pričao na tu temu.

Pa zamislite da ode u Real, a prosle sezone su ga oterali iz Reala ko staru kantu. Pa nije on Zlatan Ibrahimovic. :rotf:

To si Gax u pravu.
Joj,kako mi nekako milo zvuci to sampion,bolje reci trostruki sampion... :)

Ovaj trofej mi je najdrazi:

Champions-League-trophy-600x751.jpg

:heart::super::klap::whistling::ok::gace:

• Podržavam
Reactions: Gax
Kapelo demantovao italijanske medije....

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo ponovio je danas da ne planira da napusti taj posao i zameni Žozea Murinja na klupi milanskog Intera. Murinjo je sinoć imenovan za trenera Real Madrida, a italijanski mediji su preneli da bi u Interu mogao da ga zameni Kapelo.

- Imam ugovor sa Fudbalskim savezom Engleske i saradnju možemo da prekinemo samo ako me otpuste. Čujem da se moje ime pominje u vezi mnogih klubova u Italiji i Španiji, ali srećan sam radom u FA - rekao je Kapelo britanskim medijima, prenosi Beta.

Pored Kapela, mediji kao najozbiljnijeg kandidata za trenera Intera pominju šesfa stručnog štaba Liverpula Rafaela Benitesa.

Nisam baš oduševljen sa opcijom da nam Benites bude trener....:neutral:

Morati odbio Ibrahimovića?

Italijanski mediji navode da je Šveđanin molio predsednika Intera da ga otkupi od Barselone i da je naišao na odbijanje.
Suočen sa dolaskom Davida Vilje i činjenicom da bi mogao da se nađe u drugom planu, Ibrahimović bi želeo natrag u Italiju. Ni porodici se ne sviđa u Španiji, a Milan koji se pojavljivao kao pretendent nema novca.

"Ibra" je zato pozvao Moratija, predložio da se vrati u klub i navodno bio spreman da se odrekne velikih primanja.

Međutim, Morati nije zaboravio šta je Šveđanin pričao, pa je usledio hladan odgovor da Inter ima druge planove...

Italijanski mediji navode da je Šveđanin molio predsednika Intera da ga otkupi od Barselone i da je naišao na odbijanje.
Suočen sa dolaskom Davida Vilje i činjenicom da bi mogao da se nađe u drugom planu, Ibrahimović bi želeo natrag u Italiju. Ni porodici se ne sviđa u Španiji, a Milan koji se pojavljivao kao pretendent nema novca.

"Ibra" je zato pozvao Moratija, predložio da se vrati u klub i navodno bio spreman da se odrekne velikih primanja.

Međutim, Morati nije zaboravio šta je Šveđanin pričao, pa je usledio hladan odgovor da Inter ima druge planove...

Ako je istina tako i treba....Sada bi svi u Inter....;)

I pobedu i poraz treba dostojanstveno proslaviti ili podneti ...
slazem se...Ali vidi npr Fergusona. Taj covjek u zivotu nije rekao da je neki tim igrao bolje od njegovog nego je uvijek neko drugi kriv, sudije, tipicni Njemci,Venger je trebao ostati u Japanu i slicno...To je meni odvratno, ali kazu da je zato najuspijesniji fudbalski trener svih vremena...Jer mrzi da gubi.

On za mene npr. jeste šarlatan i prevarant, manipulator i imao je puno sreće, ali takođe čovek zna znanje i kad neko ko zna puno o fudbalu i potpuno mu se posveti kao Murinjo takođe ima i puno sreće, onda su trofeji neizbežni ...

Manipulatori su odlicni treneri i to mu ide u prilog. Jednostavno, nema vise mjesta za good guys u fudbalu (a ni ovako). Primjer, Venger. Meni je on odlican, ali em nema srece u poslednjih par godina, em ga svako provocira ko stigne, igraci odlaze iz Arsenala da bi osvajali trofeje , pa onda zavrse jos gore...(FLamini, Senderos,Adebayor...ok Adebayor je vec poseban slucaj).
A da je posvecen vala jeste. Od frizure i sakoa (Armani cini mi se) ,do takticnog usavrsavanja, odnosima sa medijama, polu pateticne, ali ponovo touchy poruke navijacima ...

pokaže bar malo takta prema klubu koji mu je dao posao kad je bio slobodan i prema navijačima koji ga vole ...
Isuse, koliko taj covjek ima harizme i sarma pa to je anbelivabl. Evo vidim kako ga na temi ovoj, dizu u visine...Razumijem kad ga mi Celzijevci dizemo u visine , jer je on ...Bog bio i ostao tamo...i jos izgleda kao ona romansa koja se nesrecno zavrsila :lol: . A sa ovima nije ni slavio, otisao je cim je stigao :lol: ...prvom prilikom
To je deo stvari zbog kojih ga ja smatram prevarantom i oličnjem ljigavosti u fudbalu, i to nema veze sa njegovim fudbalskim znanjem i to šarlatanstvo se nije odnosilo na njegovo vođenje ekipe i njegove rezultate, nego isključivo na ponašanje ...
Kako muskarci ne vole Murinja pa to je ...:lol: .

On je imao srece,ali nista nije slucajno.Mozes biti lucky nekoliko puta,ali ovoliko...tesko.

Sreca+inteligencija+rad=uspijeh.

A ako si prirodno inteligentan i crncis kao Murinjo, sreca ce doci sama ...

Nije sad da je on , ne znam, se odjednom pojavio u Portu i Celziju. To je i Van Gal rekao, da je bio veoma radan i pokoran dok je bio u Barsi...

http://4.***************/_9gcceJohlAk/R9D_NGkhxmI/AAAAAAAAE98/I4REqJhZyjM/s400/mourinho.jpg

Najbolje ce da bude kad dovede pola ekipe iNTERA, ukljucujuci i Snajdera u Real :lol: . Ima savrsenu ekipu, uspijeh iza sebe , navijace koji ga vole i on odlazi u Real, koji je sutnuo Kapela jer nije igrao lijep fudbal :lol: , sutnuo Sustera i Pelegrinija posle jedne neuspijele sezone...da ne nabrajam sve gluposti u 21. vijeku njihove...pogotovu sa trenerima...Del Boske ...Ako se nije dobro slagao sa Romanom, bas me zanima kako ce se slagati sa Perezom.

A on i Kristijano Ronaldo ...Clash Of Egos.

I za njega i za Real, ovo se cini kao preveliki zalogaj...

Covek nema obraza. Da sam na Moratijevom mestu rekao bih mu-SETAJ.

Poslednja izmena:
Ako je istina tako i treba....Sada bi svi u Inter....;)

Naravno,ko mu je kriv sto je otisao,hteo je da osvoji Ligu sampiona,zajebao se zesce ;) Voleo bi samo da sam video njegovu facu kad je Inter primao pehar Lige sampiona :mrgreen:

Voleo bi da je ovo istina,Kapelo bi bio prava zamena za Murinja :)

Kapelo sve bliži Interu

Danas ostrvski mediji bruje da će Kapelo sa velikom verovatnoćom napustiti kormilo reprezentacije nakon Mondijala.
Italijan je samo dolio ulje na vatru izjavom da niko ne zna šta će se dogoditi nakon Svetskog Prvenstva.

On je imao dogovor sa ljudima koji više nisu u federaciji, a zov domovine je sve jači.

"O tome ćemo pričati nakon Mondijala, sad je moj cilj finale", rekao je Kapelo.

U prilog teorijama o odlasku ide i to što su u Interu mirni i čekaju rasplet, izjavili su da ne žure sa postavljanjem Murinjovog naslednika.

Pojavila se i priča da Engleska ne može da sačuva Kapela iako ima ugovor, pošto postoji klauzula po kojoj je slobodan za 4 miliona evra.

Brazilac menja Murinja?

Italijanski mediji pišu da je nekadašnji selektor fudbalskih reprezentacija Brazila i Portugala, Luis Felipe Skolari, ozbiljan kandidat za mesto trenera milanskog Intera. Pored činjenice da govori italijanski jezik i da je ranije izrazio želji da se okuša u Seriji A, brazilski stručnjak je iskusan trener i svakako lakša meta od Fabija Kapela, Gusa Hidinka i Rafaela Beniteza koji imaju posao, i koji su u prethodnom periodu figurirali kao kandidati za naslednika Žozea Murinja.

- Najvažnija stvar je moja porodica, a moram da brinem o edukaciji sina. Pred upisom je na fakultet. Ne znam na koji će želeti, pa ne mogu ni da odgovorim na pitanje o sledećem radnom mestu - izjavio je dojučerašnji trener uzbekistanskog Bunjodkora koji je sa Brazilom osvojio SP 2002, a Portugal doveo do finala Evopskog šampionata 2004. godine.

Inter zauvijek ostaje u mom srcu"

Portugalski trener Jose Mourinho, novi šef svlačionice nogometašima madridskog Reala, odaslao je ''srcedrapateljnu'' poruku poklonicima milanskog Intera.

Nakon što je u drugoj sezoni na kormilu Intera osvojio trostruku krunu, Mourinho je odlučio otići u Real. Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport publicirao je pismo kojim se Mourinho oprostio od navijača ''nerazzurra''.

"Prije nego što potpišem ugovor s Realom, želim se iskreno zahvaliti navijačima Intera i svima onima koji su me podržavali u ovoj dvogodišnjoj avanturi u Interu, a koja je kulminirala osvajanjem Lige prvaka", napisao je Mourinho.

Nikoga ne ostavljam, od navijača, preko zaposlenika kluba do predsjednika Massima Morattija. Sve vas grlim! Inter će zauvijek ostati u mom srcu"", dodao je Portugalac, koji će u ponedjeljk biti predstavljen kao novi trener Reala.

Hvala Zoze i ti ces zauvek ostati u srcima svih navijaca Intera...Kao sto je rekao predsednik Morati,za tebe ce vrata uvek biti otvorena,i bilo bi lepo da se jednog dana vratis u svoj Inter,cisto da osvojis jos jednu triplu krunu:D

Sledece sezone kad kamera bude snimala Interovu klupu,bice mi jako cudno da ne vidim tebe majstore....:( Sada znam kako je bilo navijacima Celzija kad si otisao od njih...

U svakom slucaju zelim ti sve najbolje i da sa Realom osvojis duplu krunu u Spaniji,a da u finalu Lige sampiona izgubis od Intera:mrgreen:

Za kraj slika koja govori vise od hiljadu reci...:worth: JEDAN JE ZOZE MURINJO!!!

zanetti-mourinho.jpg

Back