crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
opet funjare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto´o: Pobijedit ćemo Chelsea i osvojiti Ligu prvaka
Tekst: T.T.
Foto: AFP
NAPADAČ Intera Samuel Eto'o pričao je o najvažnijoj utakmici sezone, protiv Chelsea u osmini finala Lige prvaka. Na Stamford Bridgeu Inter će braniti prednost 2:1, a Kamerunac je uvjeren u uspjeh.
"Chelsea je favorit, pritisak će biti na njima. Svaki trenutak koji prođe, a oni ne zabiju, donijet će im veći pritisak. To ne znači da se mislimo braniti, to bi bila greška", rekao je Eto'o, koji ohrabruje navijače.
"Svakom takvom utakmicom raste i moj nivo igre, napast ćemo ih, a vjerujem da ćemo u slučaju pobjede mi biti osvajači Lige prvaka", rekao je Eto'o pa je otkrio kako je pričao s Drogbom.
"Rekao sam mu da ćemo im stvoriti pregršt problema, da će morati odigrati utakmicu sezone žele li nas dobiti. Utakmica je u našim rukama, ako se budemo ponašali kako treba, nećemo ispasti", zaključio je Eto'o.
SAMPIONI EVROPE!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ETO KRALJU,MILITO BOGU SVIH BOGOVA!!!!
20 GODINA CEKAM OVO,JEDNOSTAVNO MORALO JE BITI OVAKO,TO JE BOZJA VOLJA!!!AJDE HOCU DA VIDIM KAPITENA KAKO DIZE PEHAR
![]()
Čestitam.![]()
SVE CESTITKE NA POBEDI I DRAGO MI JE STO JE USONJA U VASIM RUKAMA![]()
Nisam ljubitelj 'talijanskog fudbala ali cestitam.Zasluzeno.
Iskrene čestitke Interu!![]()
Cestitke... Sasvim zasluzeno...![]()