peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Sve čestitke Interu, zaista nisam mislio da su sposobni za ovakav uspjeh na početku sezone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i snimka dodele klempavog pehara...Ceo zivot navijam za ovaj klub,bio sam tu u onim najtezim vremenima za Inter,kad nismo mogli da osvojimo skudeto,a o Ligi sampiona da ne govorim...I tad sam vatreno navijao za svaki gol,pobedu,radovao se i tugovao zajedno sa njima...Ja nisam "instant" navijac,kao neki drugi koji navijaju za onog ko je trenutno najbolji...Uvek cu biti uz ovaj klub...
Tamo negde sad vec daleke 2004 sam verovao da ce doci bolji dani za ovaj veliki i slavni klub,iako je tada malo ko verovao....Dobro je rekao komentator na Areni sport 1(sinoc sam gledao snimak finala)-Gigant italijanskog,evropskog i svetskog fudbala koji je bio na kolenima 45 godina,je konacno ustao,podigao se iz pepela poput Feniksa i zauzeo mesto koje mu pripada...Mesto najboljeg kluba u Evropi,a uskoro nadam se i na svetu... Uzivajte interisti...
INTER SAMPION EVROPE![]()
Ni ja nisam "instant" navijac. Navijao sam za Inter u vreme kada su svi navijali za Juventus i Milan.
Da li se secas onog meca protiv Lacija(4-2 za Lacijo), cini mi se 2003 godine, u poslednjem kolu, kada smo izgubili titulu u zadnjem kolu. E kada se toga setim ove titule su mi jos 1000 puta draze. Docekali smo mi svoje vreme.
Još bolji primer ti je Čelsi od Abramoviča, jer Barsu su i pre ljudi obožavali zbog lepe igre i jer su uvek imali vanserijskog majstora u ekipi, od Romaria, Ronalda, Rivalda itd. ... Nije to uopšte počelo 2005-e, nego ti se tako čini jer razvojom svako je u mogućnosti da se oglasi u javnosti, te sad po forumima i portalima možeš čitati eseje navijača Barse, a ranije to nije bio slučaj ...Mislim da je najbolji primer za to Barselona,koja ima puno takvih "instant" navijaca,pogotovo ovde u Srbiji.Od recimo 2005 kad je Barsa postala ovako enormno jaka..
Pre svega treba zahvaliti sportskim direktorima koji su uvaljali Ibru i doveli 4 igrača za te pare koja su prvotimci i koji su izneli ovu ekipu, jer da nije bilo toga teško bi sada slavili ...Klip kada Murinjo place od srece,kakve emocije se ovde pokazaju...Hvala ti Zoze za sve
sto si ucinio za ovaj slavni klub i sto si nas vratio tamo gde nam je mesto![]()
Zacepio si usta svim onim kriticarima,koji su napadali tebe licno i Inter kao klub...Bukvalno si im se israo po facama,ostavljajuci ih da zbunjeno sa svojim glupim facama gledaju kako Inter pise istoriju i kako podize sve moguce trofeje ove sezone...HVALA ZOZE
A ***. neko je mali i kada mu tim prozivljava najveci uspeh u istoriji...
Ne moraš ti konkretno da se obratiš nekome, ali glupo je da u trenucima kad Inter proživljava najlepše trenutke u istoriji ti pričaš kako se Murinjo is*****o nekome u usta ... To mi je u rangu onih Barsinih prskalica ...E jebbiga ako si se osetio prozvanim,ali stvarno ne vidim razlog za to....Nisam uopste mislio na vas koji navijate za Juventus iIi Milan.Navedi mi samo recenicu gde sam ja pomenuo u ovom slavlju za Inter nasa dva najveca rivala?
On za mene npr. jeste šarlatan i prevarant, manipulator i imao je puno sreće, ali takođe čovek zna znanje i kad neko ko zna puno o fudbalu i potpuno mu se posveti kao Murinjo takođe ima i puno sreće, onda su trofeji neizbežni ...Pa jesi cuo sta je rekao Moggi za Murinja jos pre?Da je obican sarlatan i prevarant koji nema veze sa fudbalom i koji samo ima srece...E ako ti mislis da je bio u pravu onda stvarno nema smisla dalje pricati... Mada mi se cini da je Moggi shvatio da je pogresio,ali svejedno...
Ne moraš ti konkretno da se obratiš nekome, ali glupo je da u trenucima kad Inter proživljava najlepše trenutke u istoriji ti pričaš kako se Murinjo is*****o nekome u usta ... To mi je u rangu onih Barsinih prskalica ...
I pobedu i poraz treba dostojanstveno proslaviti ili podneti ...
Murinjo jeste mnogo naučio od Van Gala o fudbalu, ali sigurno nije naučio kako da se ponaša i bude gospodin i faca u pozitivnom smislu ...
http://www.index.hr/sport/clanak/ve...azim-alibi-u-riberyjevu-neigranju/492770.aspx
Čak nije ni došao u Milano da proslavi titulu, nego je ostao u Madridu da se dogovori sa Realom ...
On za mene npr. jeste šarlatan i prevarant, manipulator i imao je puno sreće, ali takođe čovek zna znanje i kad neko ko zna puno o fudbalu i potpuno mu se posveti kao Murinjo takođe ima i puno sreće, onda su trofeji neizbežni ...
Pa ako su istinite one priče što je pričao da obožava Inter i njegove navijače, da je bolji sa njima nego sa Čelsijevim, onda bi i trebalo da ostane ... Ne vidim nikakav problem tu da ostane posle najuspešnije sezone u karijeri ... On bi tamo bio bog cele godine da je ostao, bez obzira na sledeće rezultate ...A sto se tice Murinjovog nedolaska na Meazzu,jedini razlog je to sto bi bilo previse emotivno i sto bi ga navijaci i igraci nagovarali da ostane u Interu,i ne be mogao da odbije onda...
Pa nema on 90 godina, niti će se Real ugasiti sledeće sezone pa da mu je ovo zadnja prilika ... Ok je to što je on bolesno ambiciozan, i treba da bude jer ne treba biti skroman, ali mogao je da pokaže bar malo takta prema klubu koji mu je dao posao kad je bio slobodan i prema navijačima koji ga vole ...On je covek sebi zacrtao cilj da osvoji titulu i u Spaniji i da sa Realom bude sampion Evrope,i ja to postujem...
Ako ti mislis da je Murinjo sarlatan i prevarant ok.Stvarno necu vise nista da pricam o tome dalje...
Naravno da ne može večno da traje, i njemu je nekoliko puta okrenula leđa ... To se odnosi konkretno na njegovu sezonu u Portu koja mu je prekretnica, a u kojoj je imao ogromnu dozu sreće ...Sreca moze nekad da te posluzi ali ne uvek...Covek ima iza sebe trofeje i to je najbitnije...
Inter zaradio "stotku" sad bi da troškari...
"Tripleta" ili "tris", kako hoćete vredi 100 miliona evra. Maks Morati planira da veći deo toga uloži u pojačanja, a spominje se nekoliko igrača.
Bez obzira ko bude trener, imaće raskošan transfer budžet. Spominje se prodaja Maikona, videćemo šta će biti sa Militom, ali Inter planira agresivnu kampanju na letnjoj pijaci.
Zvezda bi trebalo da stigne u veznom redu, prva želja je Džerard, a nisu imuni ni na Havijera Maskerana. Alternativa je Bastijan Švajnštajger iz Bajerna koji je ipak realnija meta.
U napadu treba rešiti sudbinu Milita i Balotelija. Ako ostanu, biće im pridodat sjajni Edison Kavani iz Palerma. Ako ode Milito, Inter će tražiti Gonzala Iguaina, a nije nemoguće da pokušaju da kupe Aguera ili Toresa.
U odbrani će se opredeliti za domaće igrače. Bonući je jedno od rešenja, a merkaju Žuana iz Rome. Ali, najkasnije do petka, treba da stigne novi trener, pa će mnoge stvari biti jasnije.
E jebbiga ako si se osetio prozvanim,ali stvarno ne vidim razlog za to....Nisam uopste mislio na vas koji navijate za Juventus iIi Milan.Navedi mi samo recenicu gde sam ja pomenuo u ovom slavlju za Inter nasa dva najveca rivala?Ja nemam komplekse i kao sto sam mnogo puta ovde naveo,ja volim i navijam za Inter,nisam od onih sto patoloski mrze najvece rivale mog kluba...
Naravno ne mogu da vas volim jer ste najveca konkurencija Interu,ali niti likujem sad zbog stanja Juventusa ili tako nesto...Ovo sto sam gore napisao je bilo upuceno prvenstveno svim onim novinarima i ljudima sa kojima se Murinjo redovno "kacio" tokom ove dve godine...Pretpostavljam da pratis sva desavanja u kalcu pa samim tim znas,koliko su Murinja prozivali razni portparoli,kvazi strucnjaci,direktori nekih manjih klubova(ma primer Palerma) i da ne nabrajam sad sve...Govorili su kako je on prosecan trener,kako u stvari nema blage veze...A covek je klasa nad klasama...
Pa jesi cuo sta je rekao Moggi za Murinja jos pre?Da je obican sarlatan i prevarant koji nema veze sa fudbalom i koji samo ima srece...E ako ti mislis da je bio u pravu onda stvarno nema smisla dalje pricati... Mada mi se cini da je Moggi shvatio da je pogresio,ali svejedno...
Evo svecane ceremonije proglasenja novog sampiona Evrope...Ovo svaki navijac Intera treba da ima
Ma nisu valjda ludi da prodaju Milita!?Ovaj tim treba sacuvati na okupu.
Milan i Juventus (pogotovo Juventus) su spali na vrlo niske grane, i to nije dobro za italijanski fudbal ali da kazem posteno nisu nista bolje ni zasluzili. Namestali su utakmice godinama odnosno krali su, a u normalnim zemljama ko krade taj ide u zatvor odnosno biva kaznjen. To je cena lopovluka.
A sto se tice ovih koji kazu da je Murinjo sarlatan:
Hvala na paznji![]()
Ako vrate Snajdera (za masne pare verovatno) onda Perez i zvanično treba da bude proglašen za najvećeg debila u fudbalu ...Sad sam citao da Real sem Murinja,hoce da dovede iz Intera jos Milita,Majkona,Cezara i hoce da vrate Snajdera.
Hoće Murinjo, jer on sastavlja listu želja i radio je sa tim igračima, te najbolje zna koji bi mu odgovarao u Realu ... Da se Perez pita, ni Milito ni Snajder nisu dovoljno galaktični, nego bi on uzeo Toresa, Fabregasa, Mesija ili neko drugo isplativo ime ...Pa oce da nam uzmu bukvalno pola tima![]()
To bi trebalo da im bude prioritet, jer i Stanković polako gubi snagu, Mota jeste odličan ali nije za najviše domete, Kvarežma je promašaj (mada je bio u prvim redovima na slikanju sa titulomSalu na stranu treba ovaj tim ostaviti na okupu,plus dovesti jos jednog kreativca na sredini,da bude tandem sa Snajderom,jer puno toga na ledjima iznosi Wesli i treba mu podrska.Mislim da bi recimo Gurkuf odlicno odgovarao,mlad je,odlican,a plus bi komsijama uterali![]()
Jako teško, ali vredi pokušati ... Kad Barsa nije mogla sa ovakvim svemirskim timom da odigra sve perfektno još teže će i Inter ... Seti se da su jedva prošli grupu u poslednjim minutima ...Pa da sledece godine probamo da budemo prvi klub u istoriji koji ce odbraniti Ligu sampiona![]()