NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
Videćemo, možemo doći na samo bod, igramo kući sa Kjevom, mislim da ćemo ih dobiti...a vama slede teška gostovanja Čelsiu u LŠ i Palermu...
Ma zajebavam se malo bre
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videćemo, možemo doći na samo bod, igramo kući sa Kjevom, mislim da ćemo ih dobiti...a vama slede teška gostovanja Čelsiu u LŠ i Palermu...
Diskutabilno je to,sto za nas nisu svirali penale u nekim slicnim situacijama...U poslednjih dva meseca je ni sam ne znam koliko penala i crvenih protiv Intera sudjeno,a mnogi nisu bili na mestu,kao recimo u derbiu...A Interu nisu svirani cisti penali u nekim situacijama...

Ma zajebavam se malo breMi sad trenutno imamo tezi raspored,ali imacete i vi,dolazi vam Napoli sledeci vikend,a oni su opasna ekipa...U svakom slucaju bice zanimljivo,tri ekipe mogu do skudeta...

Što je i najvažnije...smorio više Inter![]()

Odigracemo utakmicu sezone...

Drzim vam palceve. Ne bih voleo da posle 1954 Inter opet dogura dalje od Milana u Evropi![]()

Интер или ЛациоČelsi 0 - 1 Inter
Eto strelac, napokon da posle tri sezone prođemo, mislim potpuno zasluženo, odlično smo igrali, odbrana je perfektna....
Eto´o: Pobijedit ćemo Chelsea i osvojiti Ligu prvaka
Tekst: T.T.
Foto: AFP
NAPADAČ Intera Samuel Eto'o pričao je o najvažnijoj utakmici sezone, protiv Chelsea u osmini finala Lige prvaka. Na Stamford Bridgeu Inter će braniti prednost 2:1, a Kamerunac je uvjeren u uspjeh.
"Chelsea je favorit, pritisak će biti na njima. Svaki trenutak koji prođe, a oni ne zabiju, donijet će im veći pritisak. To ne znači da se mislimo braniti, to bi bila greška", rekao je Eto'o, koji ohrabruje navijače.
"Svakom takvom utakmicom raste i moj nivo igre, napast ćemo ih, a vjerujem da ćemo u slučaju pobjede mi biti osvajači Lige prvaka", rekao je Eto'o pa je otkrio kako je pričao s Drogbom.
"Rekao sam mu da ćemo im stvoriti pregršt problema, da će morati odigrati utakmicu sezone žele li nas dobiti. Utakmica je u našim rukama, ako se budemo ponašali kako treba, nećemo ispasti", zaključio je Eto'o.
Hmmm lepo je sto je optimista,ali greska je pretiti Celziju,pogotovo sto sam Eto nije u dobroj formi...Bilo bi lepo da Eto proradi danas u Londonu![]()

:

Интер или Лацио![]()
Čestitam!

Није чудно.....јер постоји веза између та два клуба....зато и навијам за Интер да освоји.Trenutno mislim na Inter, ja sam navijač Intera, a Lacio mi je nekako stara ljubav (koja zaborava nema)....Oduvek sam navijao za Inter i Lazio, možda čudno zvuči, al' šta ću....
Doveo ih Murinjo u red nema sta.
Sa ovakvom igrom mogu da se svrstaju u favorite za LS.
Jedino ako ih ne kostaju ovi kartoni.
Није чудно.....јер постоји веза између та два клуба....зато и навијам за Интер да освоји.
Мислио сам да као и ја навијаш за Лацио а Интер сматраш пријатељским клубом па сам се зато зачудио![]()

Bilo je pet situacija u kaznenom Intera, ali ne verujem da će sada kao protiv Barse pričati o nekoj najvećoj krađi u istoriji fudbala ...Mada, čini mi se da je Čelzi opet oštećen za penal...
- i to je postalo već dosadno kako taj čovek dobro igra ... Kambiaso i Snajder takođe odlični, kao i Maikon, Lusio i Samuel ... Jedna od boljih partija Intera koje sam gledao u LŠ-a i potpuno zasluženo idu dalje ... Šteta što sam spavao danas i nisam stigao u kladžu jer su dosta podcenili Inter ...Zaneti - i to je postalo već dosadno kako taj čovek dobro igra ...