- Poruka
- 15.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Обесићу се за сопствена му*а ако ро*а освоји![]()

Majmun (ne vređam ga na rasnoj osnovi) je za 2 minuta dobio dva žuta, šta taj dečko radi, Murinjo bi trebalo malo da smiri strasti kod određenih fudbalera, Miha baš melje....
I ja sam ga htio nazvati majmunom, naravno ne zbog toga što je crnac.
Mislim da ne bi trebao ni na klupi da bude neko vrijeme, jer zaista...nemam riječi.
Pa više majmun zato što je primitivan i što ne zna da se kontroliše, Murinjo umesto što se sa njim i ostalim njemu sličnim prepucava, trebao bi da počne da uvodi kazne ili kao što kažeš neko vreme prebaci na mesto grejača klupi....
Bilo je igrača koji ubrzo po ulasku na teren dobiju crveni karton. Ajde, dešava se (naravno, i njih treba kazniti).
Ali Muntari nije mogao bolje (za Kataniju, naravno) ovo odraditi.
Bio je poslednja Murinjova izmjena (ako se ne varam), i za 2 minuta dobio crveni karton i skrivio penal u trenucima kada je Inter trebao da krene u ofanzivu i ide na 3 boda.
Umjesto da se Katanija muči do kraja da sačuva i taj jedan bod, on im je na tacni dao sva 3...
Ako ovo ne zaslužuje kaznu u iznosu bar jedne nedjeljne plate, onda stvarno ništa ne zaslužuje...
Evo ja koji uopšte nemam simpatije prema Interu, pa prosto se osjećam iznervirano kada vidim šta je u stanju jedan profesionalni fudbaler na ovako visokom nivou da uradi.
Сетимо се Ди Канија рецимо....постоји позитивно лудило а не као овај кретен распали.
Тренутно је Диаманти....цар..Di Kanio je pozitivna luda legenda Lacija....
Тренутно је Диаманти....цар..не знам дал пратиш али веруј ми
![]()
Жабар из Вест Хема.Ko beše taj?
Catania 3 - 1 Inter
Loše, sad Milan (ne)može (s obzirom na njihovu igru) doći samo na bod zaostatka, nadam se da se to neće desiti, a i ako se desi mi osvajamu Skudeto.
Nijedan pojedinac da malo povuce,svi su bili losi.Bez ikakve volje,zelje za pobedom,i taj gol smo dali posle kontranapada...Materaci i Muntari pod hitno da lete iz Intera!!!
Pogotovo ovaj Muntari koji je to mentol od igraca...Materaci je vec spor i pravi faulove tamo gde ne treba...Odbrana je jako lose odigrala,cak je i Lusio podbacio...
Ma kakva Roma, Milan osvaja!!!![]()
Ma nema sta da se bojite,osvojiice Inter!![]()
Diskutabilno...ok, kapiram da navijaš za Inter, ali evo ti klip...Ovaj penal sto je bio,opet po meni malo diskutabilno,jer ga je napucao u ruku...
Diskutabilno...ok, kapiram da navijaš za Inter, ali evo ti klip...
Zaustavi na 2:52, pa mi samo reci šta je ovdje diskutabilno?
Pa ovo je prava banana, košarkaški rečeno...