FC INTER

Videćemo, možemo doći na samo bod, igramo kući sa Kjevom, mislim da ćemo ih dobiti...a vama slede teška gostovanja Čelsiu u LŠ i Palermu...

Ma zajebavam se malo bre;)Mi sad trenutno imamo tezi raspored,ali imacete i vi,dolazi vam Napoli sledeci vikend,a oni su opasna ekipa...U svakom slucaju bice zanimljivo,tri ekipe mogu do skudeta...

Diskutabilno je to,sto za nas nisu svirali penale u nekim slicnim situacijama...U poslednjih dva meseca je ni sam ne znam koliko penala i crvenih protiv Intera sudjeno,a mnogi nisu bili na mestu,kao recimo u derbiu...A Interu nisu svirani cisti penali u nekim situacijama...

Ja samo kažem da je ovaj crveni i ovaj penal kao iz udžbenika...ovaj snimak može da se koristi u školi fudbala, da se djeca od 12 godina uče šta nije dozvoljeno...i to sve čisto kao suza.

A sad šta se dešava Interu na drugim utakmicama, pojma nemam jer ih nisam gledao, ali što čitam postove na temama o italijanskim klubovima, svi tvrde da upravo taj klub sudije najviše zakidaju...e sad, neko tu laže :mrgreen:

Eto´o: Pobijedit ćemo Chelsea i osvojiti Ligu prvaka

Tekst: T.T.
Foto: AFP

NAPADAČ Intera Samuel Eto'o pričao je o najvažnijoj utakmici sezone, protiv Chelsea u osmini finala Lige prvaka. Na Stamford Bridgeu Inter će braniti prednost 2:1, a Kamerunac je uvjeren u uspjeh.

"Chelsea je favorit, pritisak će biti na njima. Svaki trenutak koji prođe, a oni ne zabiju, donijet će im veći pritisak. To ne znači da se mislimo braniti, to bi bila greška", rekao je Eto'o, koji ohrabruje navijače.

"Svakom takvom utakmicom raste i moj nivo igre, napast ćemo ih, a vjerujem da ćemo u slučaju pobjede mi biti osvajači Lige prvaka", rekao je Eto'o pa je otkrio kako je pričao s Drogbom.

"Rekao sam mu da ćemo im stvoriti pregršt problema, da će morati odigrati utakmicu sezone žele li nas dobiti. Utakmica je u našim rukama, ako se budemo ponašali kako treba, nećemo ispasti", zaključio je Eto'o.

Hmmm lepo je sto je optimista,ali greska je pretiti Celziju,pogotovo sto sam Eto nije u dobroj formi...Bilo bi lepo da Eto proradi danas u Londonu :)

Poslednja izmena:
Drzim vam palceve. Ne bih voleo da posle 1954 Inter opet dogura dalje od Milana u Evropi :)

Opet si dao pogresan podatak sto se tice Intera Jony...Inter je bio sampion Evrope 1964 i 1965 godine,tako da tih godina smo bili mnogo uspesniji od vas:D Nadam se da ti se nece uslisiti zelja i da ce Inter proci:)

Bice jako tesko Celzi je favorit,tu nema sumnje.Ali sad cemo da vidimo kad pocne:p

Čestitam!
Istina ovo će sada da oteža Unitedovu odbranu titule prvaka Engleske, ali stvarno ste odlično odigrali, vidi se da Murinjo poznaje ovaj Čelzi kao svoj džep.
Odlična taktika, odbrana na veoma viskom nivou i onda samo jedna kontra i kraj meča. Bravo.

Eto´o: Pobijedit ćemo Chelsea i osvojiti Ligu prvaka

Tekst: T.T.
Foto: AFP

NAPADAČ Intera Samuel Eto'o pričao je o najvažnijoj utakmici sezone, protiv Chelsea u osmini finala Lige prvaka. Na Stamford Bridgeu Inter će braniti prednost 2:1, a Kamerunac je uvjeren u uspjeh.

"Chelsea je favorit, pritisak će biti na njima. Svaki trenutak koji prođe, a oni ne zabiju, donijet će im veći pritisak. To ne znači da se mislimo braniti, to bi bila greška", rekao je Eto'o, koji ohrabruje navijače.

"Svakom takvom utakmicom raste i moj nivo igre, napast ćemo ih, a vjerujem da ćemo u slučaju pobjede mi biti osvajači Lige prvaka", rekao je Eto'o pa je otkrio kako je pričao s Drogbom.

"Rekao sam mu da ćemo im stvoriti pregršt problema, da će morati odigrati utakmicu sezone žele li nas dobiti. Utakmica je u našim rukama, ako se budemo ponašali kako treba, nećemo ispasti", zaključio je Eto'o.

Hmmm lepo je sto je optimista,ali greska je pretiti Celziju,pogotovo sto sam Eto nije u dobroj formi...Bilo bi lepo da Eto proradi danas u Londonu :)

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

ZA SAMJUELA ETA :klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Sad idite do kraja momci,da se konacno pehar lige sampiona vrati u INTEROVE VITRINE!!!:)

Poslednja izmena:
Trenutno mislim na Inter, ja sam navijač Intera, a Lacio mi je nekako stara ljubav (koja zaborava nema)....Oduvek sam navijao za Inter i Lazio, možda čudno zvuči, al' šta ću....
Није чудно.....јер постоји веза између та два клуба....зато и навијам за Интер да освоји.
Мислио сам да као и ја навијаш за Лацио а Интер сматраш пријатељским клубом па сам се зато зачудио ;)

Није чудно.....јер постоји веза између та два клуба....зато и навијам за Интер да освоји.
Мислио сам да као и ја навијаш за Лацио а Интер сматраш пријатељским клубом па сам се зато зачудио ;)

No problem.;)

Mada, čini mi se da je Čelzi opet oštećen za penal...
Bilo je pet situacija u kaznenom Intera, ali ne verujem da će sada kao protiv Barse pričati o nekoj najvećoj krađi u istoriji fudbala ...

Konačno i malo promene u LŠ, nema više svih Engleza, Inter je konačno odigrao jednu pravu tekmu sa ravnopravnim protivnikom, tu je i sjajni CSKA, a verujem da će sutra i Bordo potvrditi da mu je mesto međ 8 najboljih ...

Inter napravio potez veka kad je prodao Ibru, i za te pare doveo 4 fantastična igrača ... Da mi je samo znati koji je potpuni debil prodao jednog od najboljih napadača ikada, i po kojoj uvrnutoj logici Ibra vredi 40 mil. više od Etoa ... Već rekoh Grizliju da je Eto neverovatan, i da iako je u lošoj formi on i dalje ima taj dar da rešava velike utakmice i on je obeležio ovaj dvomeč sjajnom asistencijom i sjajnim golom ... Dosta je trčao i pomagao veznom redu, jedino je na kraju malo usrao što nije dodao Stankoviću, mada je i golman sjajno intervenisao ...

Zaneti :worth: - i to je postalo već dosadno kako taj čovek dobro igra ... Kambiaso i Snajder takođe odlični, kao i Maikon, Lusio i Samuel ... Jedna od boljih partija Intera koje sam gledao u LŠ-a i potpuno zasluženo idu dalje ... Šteta što sam spavao danas i nisam stigao u kladžu jer su dosta podcenili Inter ...

Čelsi loš danas, jedino Maluda što je nešto pokušavao, i Drogba pomalo ... Drogba zasita ulazi u legendu, ali ne sjajnim partijama koje konstanto pruža nego kao jedan od najvećih dajvera, a lepo je začinio to crvenim kartonom ...

Lampard ko da nije ni igrao, Balak takođe, Teri prenervozan, Bane solidan i stvarno ne znam kako su oni proglašeni od strane mnogih za prvog favorita LŠ-a pored Barse i Mančestera ... Sredina im je dosta istrošena, golman Čeh više nije u onoj formi, Drogba je varljiv a sa Anjelkom ne čini preterano ubojit tandem ... Jedino je odbrana vrhunska i međ najboljim u Evropi, dok su ostali delovi tima dosta ranjivi ...

Back