Baloteli bez "dlake na jeziku"
Napadač Intera, Mario Baloteli poručio je zvezdi Real Madrida Kristijanu Ronaldu da će postati bolji igrač od njega. Njih dvojica sreli su se tokom dvomeča Lige šampiona prošle sezone kada su snage odmerili Mančester junajted i Inter.
- Pitao sam Kristijana Ronalda da razmenimo dresove, a on mi je odgovorio da je svoj dres već dao nekome. Rekao sam mu: "Biću bolji od tebe" - prepričava Baloteli.
U prethodnom periodu mnogo se pisalo o njegovom odnosu sa Murinjom, koji ga je u nekoliko navrata kritikovao zbog pristupa i posvećenosti klubu.
- Murinjo i ja se možda često prepiremo ali on me voli - našalio se Mario.
Tokom utakmice protiv Fiorentine u Kupu Italije, portugalski stručnjak se naljutio na Balotelija kada je napadač navodno izgubio sočivo pa nije stigao da se vrati u odbranu.
- Malo je nedostajalo da povredim oko. Trener je bio ljut jer nisam trčao nazad, ne zbog nečeg trećeg. Na moju sreću nismo primili pogodak, inače bih bio u problemima.
Za Balotelija se priča da je navodno navijač Milana.
- Kada mislim na grad Milan, jedino što mi pada na pamet je AC Milan - izjavio je za MM časopis.
Mladi napadač tvrdi da se njegova ljubav prema Milanu povećala kada je u njegove redove došao Brazilac Ronaldo, 2007. godine.
- Moja soba je bila puna Ronaldovih postera.