FC INTER

Individualno - verovatno su bolji, ali Mančester je mašinerija koja melje i daleko su organizovaniji i stabilniji nego Inter ...

Moje misljenje da po igracima su otrpilike podjednaki(mozda Inter ima veci izbor u napadu,u Mancesteru se sve sad uglavnom svodi na Runija,dok Inter ima nekoliko odlicnih napadaca).
A istina je da je Mancester organizovaniji i stabilniji nego Inter,to su prave reci da se opise situacija;)

Golman Sampdorije na leto u Interu....

Golman Sampdorije, Luka Kastelaci, na leto, tačnije od juna će postati član milanskog Intera nakon što mu istekne ugovor sa klubom iz Đenove. Kako navodi njegov agent, Silviano Martina, Kastelaci će biti rezerva Žuliu Cezaru u klubu sa "Đuzepe Meace".

Iskusni čuvar mreže nastupao je za nekoliko italijanskih klubova, a u Sampdoriju je stigao 2005. godine. Od tada, Kastelaci je čuvao gol Đenovljana na 77 utakmica, a svoju šansu od leta potražiće u redovima aktuelnog šampiona Italije.

Udinese 2 - 3 Inter

Bravo momci:klap:Izuzetno bitna pobeda,prekinuli smo seriju od tri remija u kalcu.I sad smo na pravom putu,posle pobede u ligi sampiona protiv Celzija,ovo je bas lepo leglo:)
Nadam se da smo sad usli u seriju pobeda,pa da povecamo prednost nad pratiocima.

Baloteli,Majkon i Milito su bli strelci,i sva tri gola su lepa...:p Bili smo bez nekoliko standardnih igraca plus bez Murinja,a ipak smo ostvarili pobedu,sto hrabri pred nastavak sezone...

Sledece kolo igramo sa Djenovom i tu moramo da pobedimo,plus bilo bi lepo da Roma pobedi Milan i eto nas na plus 7 :)

Zaslužio je Udine bar bod minimum, bar ono što sam video u sažecima ...

Maikon :worth: za gol ... A i Balotelijev je sjajan ...

Pa bili su dobri ne moze da se kaze da je Inter bio nesto mnogo bolji,ali mi imamo Cezara na golu,koji skida zicere kao od sale:)Akcija kad je dao gol Majkon je za udzbenike:worth: A pogotovo ta zavrsnica,kako je samo covek uleteo i nimalo laku loptu zakucao u gol Udinezea...Baloteli isto odlican gol...Taj covek ima takav talenat koji mu je Bog dao,ali je mentol u glavi,i pitanje da li ce iskoristiti svoj potencijal...

Materacijev odgovor Zidanu....

Defanzivac Intera Marko Materaci ostao je bez odgovora na komentar bivšeg francuskog reprezentativca Zinedina Zidana "da bi radije umro nego tražio oproštaj od tog zla!", misleći, jasno, baš na njega...

- Kao što bi rekao Vasko - "Senza parole" - što bi značilo bez reči, bila je jedina Materacijeva poruka koju je ispisao na njegovoj veb stranici u vezi tog slučaja.

Materacijeva izjava odnosi se na slavnu pesmu italijanskog rokera Vaska Rosija pod nazivom ''Senza parole''.

Svaka čast Baloteliju i Maikonu za golove, sada sam gledao pregled i mogu da kažem da je Inter imao velike sreća, u poslednjem minutu Udineze je imao i prečku.

"Nero-azuri" zadržavaju Portugalca....

Italijanski fudbalski šampion Inter iz Milana namerava da produži ugovor sa portugalskim stručnjakom Žozeom Murinjom, objavio je sportski dnevnik Korijere delo Sport. Predsednik Inera Masimo Morati planira da produži ugovor sa Murinjom na još jednu sezonu i zadrži ga u Milanu do 2013. godine. Morati će, kako tvrdi novinar Korijere delo Sporta portugalskom treneru ponuditi godišnju povišicu sa 11 na 13 miliona evra.

Inter ne odustaje od kapitena Liverpula....

Italijanski list Corriere dello Sport tvrdi da će čelnici Intera uskoro ponuditi produžetak saradnje treneru Žozeu Murinju, a u slučaju da portugalski stručnjak pozitivno odgovori, klub sa "Đuzepe Meace" će krenuti u novu akciju dovođenja kapitena Liverpula Stivena Džerarda. On je prvi na listi želja a sa prelaskom u Milano povezivan je i prošlog leta. Il Corriere dello Sport smatra da Liverpul neće moći da zadrži svog kapitena u slučaju da ne izbori plasman u Ligu šampiona.

"Nero-azuri" zadržavaju Portugalca....

Italijanski fudbalski šampion Inter iz Milana namerava da produži ugovor sa portugalskim stručnjakom Žozeom Murinjom, objavio je sportski dnevnik Korijere delo Sport. Predsednik Inera Masimo Morati planira da produži ugovor sa Murinjom na još jednu sezonu i zadrži ga u Milanu do 2013. godine. Morati će, kako tvrdi novinar Korijere delo Sporta portugalskom treneru ponuditi godišnju povišicu sa 11 na 13 miliona evra.

Ovo je po meni vec preterivanje.13 miliona evra platu???Dosta mu je ovih 11 miliona,mislim jeste on ekstra trener i to sve stoji,ali ipak je malo precenjen.Ajde ok da mu daju povisicu u slucaju,da recimo osvoji ligu sampiona,ali ovako ne vidim razlog...Izgleda da je Perez bas zagrizao i hoce da dovede Murinja u Real,pa Morati mora da mu daje povisicu,da bi ostao u Interu...

Baloteli bez "dlake na jeziku"

Napadač Intera, Mario Baloteli poručio je zvezdi Real Madrida Kristijanu Ronaldu da će postati bolji igrač od njega. Njih dvojica sreli su se tokom dvomeča Lige šampiona prošle sezone kada su snage odmerili Mančester junajted i Inter.

- Pitao sam Kristijana Ronalda da razmenimo dresove, a on mi je odgovorio da je svoj dres već dao nekome. Rekao sam mu: "Biću bolji od tebe" - prepričava Baloteli.

U prethodnom periodu mnogo se pisalo o njegovom odnosu sa Murinjom, koji ga je u nekoliko navrata kritikovao zbog pristupa i posvećenosti klubu.

- Murinjo i ja se možda često prepiremo ali on me voli - našalio se Mario.

Tokom utakmice protiv Fiorentine u Kupu Italije, portugalski stručnjak se naljutio na Balotelija kada je napadač navodno izgubio sočivo pa nije stigao da se vrati u odbranu.

- Malo je nedostajalo da povredim oko. Trener je bio ljut jer nisam trčao nazad, ne zbog nečeg trećeg. Na moju sreću nismo primili pogodak, inače bih bio u problemima.

Za Balotelija se priča da je navodno navijač Milana.

- Kada mislim na grad Milan, jedino što mi pada na pamet je AC Milan - izjavio je za MM časopis.

Mladi napadač tvrdi da se njegova ljubav prema Milanu povećala kada je u njegove redove došao Brazilac Ronaldo, 2007. godine.

- Moja soba je bila puna Ronaldovih postera.

Ovo je po meni vec preterivanje.13 miliona evra platu???Dosta mu je ovih 11 miliona,mislim jeste on ekstra trener i to sve stoji,ali ipak je malo precenjen.Ajde ok da mu daju povisicu u slucaju,da recimo osvoji ligu sampiona,ali ovako ne vidim razlog...Izgleda da je Perez bas zagrizao i hoce da dovede Murinja u Real,pa Morati mora da mu daje povisicu,da bi ostao u Interu...
Jоš jedna Moratijeva budalaština ... Očigledno ga Mančini i Hektor Kuper nisu dobro pecnuli po džepu čim ponavlja ovu glupost ...

Ako Murinjo zakaže u LŠ ili kalču, verovatno će popiti otkaz, a sa otkazom će poneti i nekih 30-40 milina evra koji bi mu bili zagarantovani ako ostane do 2013 ...

Jоš jedna Moratijeva budalaština ... Očigledno ga Mančini i Hektor Kuper nisu dobro pecnuli po džepu čim ponavlja ovu glupost ...

Ako Murinjo zakaže u LŠ ili kalču, verovatno će popiti otkaz, a sa otkazom će poneti i nekih 30-40 milina evra koji bi mu bili zagarantovani ako ostane do 2013 ...

Jeste glupost jer je Murinjo definitivno previse placen.I 11 miliona evra je mnogo,a kamoli 13...
On je prvo potpisao trogodosnji ugovor,po kome zaradjuje 9 miliona evra po sezoni,pa onda kad je prve godine odbranio titulu,povecali su mu na 11 miliona evra.I ne vidim razlog da mu sad opet povecavaju na 13 milki,to bi jedino bilo opravdano da osvoji Ligu Sampional...
A i pitanje da li ce Murinjo ostati u Interu do kraja ugovora,ocigledno da Morati ima para za bacanje :mrgreen::D

Baloteli bez "dlake na jeziku"

Napadač Intera, Mario Baloteli poručio je zvezdi Real Madrida Kristijanu Ronaldu da će postati bolji igrač od njega. Njih dvojica sreli su se tokom dvomeča Lige šampiona prošle sezone kada su snage odmerili Mančester junajted i Inter.

- Pitao sam Kristijana Ronalda da razmenimo dresove, a on mi je odgovorio da je svoj dres već dao nekome. Rekao sam mu: "Biću bolji od tebe" - prepričava Baloteli.

U prethodnom periodu mnogo se pisalo o njegovom odnosu sa Murinjom, koji ga je u nekoliko navrata kritikovao zbog pristupa i posvećenosti klubu.

- Murinjo i ja se možda često prepiremo ali on me voli - našalio se Mario.

Tokom utakmice protiv Fiorentine u Kupu Italije, portugalski stručnjak se naljutio na Balotelija kada je napadač navodno izgubio sočivo pa nije stigao da se vrati u odbranu.

- Malo je nedostajalo da povredim oko. Trener je bio ljut jer nisam trčao nazad, ne zbog nečeg trećeg. Na moju sreću nismo primili pogodak, inače bih bio u problemima.

Za Balotelija se priča da je navodno navijač Milana.

- Kada mislim na grad Milan, jedino što mi pada na pamet je AC Milan - izjavio je za MM časopis.

Mladi napadač tvrdi da se njegova ljubav prema Milanu povećala kada je u njegove redove došao Brazilac Ronaldo, 2007. godine.

- Moja soba je bila puna Ronaldovih postera.

Ma nek navija on za Milan,sve dok daje onako lepe i bitne golove za Inter,kao u Udinama,dobrodosao je:) I Anceloti je navijac Intera,pa je doneo Milanu dve lige sampiona,ne bi se ja bunio da Baloteli isto ponovi sa Interom:D

Trapatoni: "Murinjo je kao Herera"
04. mart 2010. | 14:01 | Izvor: Sportske.net

Đovani Trapatoni je udelio veliki kompliment "Specijalnom".

TrapatoniTrapatoni je izjavio da je Murinjo kao Interov legendarni trener Helenio Herera.

Trapatoni, koji je osvojio sa Interom Skudeto 1989. godine, tvrdi da Murinjo ima isti autoritetski stil kao Herera, koji je osvojio 2 Evropska Kupa sa velikim Interom iz šezdesetih godina prošlog veka.

"On je novi Herera. Veoma je dobar na klupi kada daje savete i shvatio je poteškoće koje postoje u italijanskom fudbalu", rekao je Trapatoni.

Murinjo je poznat kao trener koji ima svoje ideje, a Trapatoni je iskoristio priliku da ga posavetuje u vezi sa Ligom Šampiona.

"Želim nešto da kažem. Savetujem mu da u tim uvrsti Balotelija za revanš meč sa Čelsijem", završio je.

Kapiten Intera otkrio tajnu....

Kapiten Intera Havijer Zaneti priznao je da je pre deset godina bio na korak od prelaska u Real Madrid. Argentinac se već sad smatra legendom milanskog kluba, ali je karijeru lako mogao da nastavi na "Santjago Bernabeu".

- Tokom 2000. godine, kada je ekipu vodio Marko Tardeli, razmišljao sam o odlasku iz Intera. Imao sam usmeni dogovor sa Realom i bio sam spreman da se preselim u Madrid. Međutim, u bukvalno poslednjem trenutku predsednik Masimo Morati me je ubedio da ostanem - rekao je Zaneti.

Ovo nam je četvrti remi u poslednjih pet kola, bledo izdanje Intera, Janković se opet povredio....
Inter 0 – 0 Genoa
Sad smo na +4 u odnosu na AC Milan....

Stvarno lose izdanje Intera,ne moze covek da ih prepozna...Mislim da smo opet osteceni za penal,kad je Milita po nozi potkacio onaj igrac Djenove,pa je stoga lose sutirao.Cak je i komentator rekao da je trebao da se svira penal za Inter...:roll:

Srecom ostalo je isto odstojanje,sa tim sto smo propustili lepu priliku da malo vise odmaknemo.Treba ovo zaboraviti sto pre,sta je tu je,bitno je da imamo prednost,mi ne treba da budemo pod pritiskom,jer oni nas jure a ne mi njih...Uveren sam da ce Milan kiksnuti u narednim kolima :D Mada ne brinu me uopste oni,koliko nasa losa igra...
Sad moramo da dobijemo sledeci mec u Katanji:)

Inter oslabljen protiv Katanije....

Trener italijanskog šampiona, Intera Portugalac Žoze Murinjo suočen je sa povredama igrača, pred gostovanje njegovog tima Kataniji, koju sa klupe vodi srpski trener Siniša Mihajlović.

Napadač "nero-azura", Marko Baloteli propustiće prvenstveni meč 28. kola Serije A protiv Katanije pošto je na današnjem treningu povredio koleno, saopšteno je na zvančinom sajtu milanskog kluba, prenosi Tanjug.

Lekarski tim Intera za sada nije ustanovio hoće li se Baloteli oporaviti do 16. marta, kad je na programu revanš utakmica osmine finala Lige šampiona protiv engleskog Čelsija u Londonu.

Inter je u prvom okršaju sa londosnkim "plavcima" pre dve sedmice na svom terenu pobedio (2:1), a koliko "nero-azurima" znači prolazak među osam najboljih timova u Evropi pokazuje i podatak da će meč u Kataniji odigrati sutra umesto za vikend.

Baloteli: Murinjo i ja se svađamo jer se mnogo volimo!
Blic online | 03. 03. 2010. - 12:07h | Komentara: 8

Mario Baloteli je izjavio da ima sjajan odnos sa trenerom Intera Žozeom Murinjom i dodao da je razlog za njihove česte sukobe to što se mnogo vole.

"Stvarno se mnogo volimo, zato se i svađamo. Poslednji put smo imali veliku sukob kada sam imao posekotinu pored oka pa nisam otišao u odbranu da branim prekid. Srećom nismo primili gol, inače bi me ubio", rekao je Baloteli.

Supertalentovani, ali i superprgavi fudbaler se odvažio i svom treneru preko novinara poručio nešto što nije smeo da mu kaže u lice.
"Njegov auto je odvratan", rekao je Baloteli.

Ovaj Baloteli je stvarno lud :)

Back