FC INTER

Mondo > Sport > Fudbal
LIGA ŠAMPIONA - OSMINA FINALA
Inter dobio bitku, ali ko će rat u Londonu?

24. februar 2010. 20:22 > 23:15

Golovima Dijega Milita i Estebana Kambijasa, fudbaleri Intera rešili su prvih 90 minuta dvomeča sa Čelsijem u svoju korist. Gol Salomona Kalua ostavio je revanš u Londonu potpuno otvorenim za oba tima - 2:1 na Meaci.
LIGA ŠAMPIONA - OSMINA FINALA

Inter 2, Čelsi 1.

Epilog derbi dvomeča osmine finala Lige šampiona ni ne nazire se u iščekivanju revanša, 16. marta na Stamford Brdižu.

Tada će Englezi dalje i sa 1:0, a Italijani sa remijem, novom pobedom, pa čak i porazima od 2:1, 3:2, itd.

Prva od dve zagarantovane bitke između bivšeg i sadašnjeg tima Žozea Murinja, pred više od 80.000 ljudi na Đuzepe Meaci, pripala je italijanskom šampionu: Inter - Čelsi 2:1 (1:0).

Lider Serije A poveo je već u trećem minutu, golom Dijega Milita, ali je lider Premijer lige uzvratio nedugo po povratku sa odmora. Igrao se 51. minut kada je Salomon Kalu tukao izdaleka, a golman Intera Žulio Sezar pokazao da mu je saobraćajka od pre par dana oštetila anticipaciju - 1:1.

Remi je bio na snazi samo četiri minuta, jer je Argentinac Esteban Kambijaso u 55. minutu zakucao loptu u mrežu Petera Čeha sa ivice šesnaesterca za 2:1.

Taj rezultat mogu pozitivno da prihvate i jedni i drugi, s tim da je na kraju moglo da bude ubedljivije u korist Intera, ali nije daleko bio ni "iks".

To ne znači da je prilika za gol bio u izobilju, ali je bilo dobrih. Na obe strane.

Posebno je izgledna bila prilika koju su sjajnom akcijom Kambijaso i Vesli Snajder pripremili za Samjuela Etoa, u 33. minutu. Kamerunac se tada pošteno obrukao, jer je neometan sa pet metara promašio ceo fudbal i dao priliku večeras sporom kapitenu Čelsija Džonu Teriju da zakrpi rupu.

Jedina olakšavajuća okolnost po Etoa može da bude ta što mu je lopta išla na levu nogu, ali to ne bi smeo da bude izgovor za igrača takvog kalibra.

Etoov najveći konkurent poslednjih nekoliko godina u tradicionalnim izborima za najboljeg fudbalera Afrike, Didije Drogba, umalo je polomio prečku na Meaci u 15. minutu, kada je izveo slobodan udarac sa više od 25 metara.

As iz Obale Slonovače, koji je ove sezone već postigao tri gola u Premijer ligi iz slobodnjaka, zapeo je "punom", Sezar se pružio koliko je mogao, ali nije ni pipnuo loptu, koja je ozbiljno uzdrmala okvir gola i samopouzdanje domaćeg tima i navijača posle Militovog pogotka.

Argentinac je u trećem minutu majstorski jednim potezom izbacio Terija iz igre, a onda pogodio bliži ugao za 1:0.

Pokušao je u 18. minutu iz daljine i Mihael Balak, ali je Sezar ukrotio taj pokušaj. Brazilac je ipak stao na gol Intera, uprkos tome što je početkom nedelje doživeo ozbiljnu saobraćajnu nesreću u blizini stadiona, kada je slupao svoj Lamborgini.

Sa podlivima ispod očiju i kopčama na nosu stao je crtu Drogbi, Anelki, Lampardu, Balaku, ali mu delom ide na dušu reakcija kod gola Salomona Kalua u 51. minutu.

Kaluovom udarcu prethodio je dugi, dugi trk s loptom Branislava Ivanovića po desnom boku. Reprezentativac Srbije je "zalomio" ka sredini, u blizini kaznenog prostora Intera prevario dva čuvara, ali mu je tom prilikom lopta pobegla i morao je klizećim startom da je "čuva" od defanzivaca domaćih. Jedina opcija bio mu je pas u padu prema Kaluu, a ovaj je iz prve plasirao šut u "dalji" ugao.

Lopta je letela tako da je pala "tik" ispred Sezara, odskočila i preko njegove ruke zatresla mrežu - 1:1.

Atmosfera u Milanu značajno je splasnula u tom trenutku. Sve je ličilo na deja-vu, jer su Interisti bili eliminisani baš u osmini finala Lige šampiona prethodne dve sezone i to od engleskih klubova. Prošle sezone, izbacio ih je Mančester junajted, a pretprošle Liverpul.

Sada je Čelsi imao rezultat "iz snova" pred revanš, ali da tako bude i posle 90. minuta potrudio se Kambijaso.

Rikardo Karvalju izbio je centaršut sa levog boka, ali tačno na nogu Kambijasa, koji je šutirao prvi put, bio blokiran, a onda iz druge zakucao loptu u ugao gola Petra Čeha za novi delirijum na stadionu.

Minut posle izmene: Mario Baloteli za Tijaga Motu u 58. minutu, kada se Murinjo odlučio da juri 3:1 sa trojicom napadača, povredio se Čeh i odmah zatražio zamenu, tako da je među stative morao Portugalac Ilario.

Sve to nije navelo menadžera Čelsija Karla Anćelotija na defanzivu, njegovi igrači čak su u finišu imali više od igre, ali će Italijan morati da kuje taktiku za 16. mart i revanš na "Bridžu". On je u sredu prvi put izašao na teren Meace od kada je letos otišao iz Milana i preuzeo Čelsi.

Prethodno, Anćeloti je od 2001. godine sa uspehom vodio Interovog najvećeg rivala. I Murinjo je bio u posebnom raspoloženju. On je od 2004. godine, do septembra 2007. bio menadžer Čelsija i u klub je doveo veliku većinu igrača koji su bili na terenu i klupi protiv Intera.

Dejan Stanković u crno-plavom bio je na terenu do 84. minuta, dok je Branislav Ivanović odigrao svih 90 za Čelsi i bio asistent kod Kaluovog gola.

INTER: Sezar - Maikon, Lusio, Samjuel, Zaneti - Mota (od 58. Baloteli), Kambijaso, Stanković (od 84. Muntari), Snajder - Milito, Eto (od 68. Pandev).

ČELSI: Čeh (od 61. Ilario) - Ivanović, Karvaljo, Teri, Maluda - Obi Mikel, Balak, Lampard - Kalu (od 78. Staridž), Anelka, Drogba.

Sta reci za sinocnu utakmicu,opravdala je epitet derbia osmine finala,sastale su se vodece ekipe kalca i premijer lige.Na moju veliku radost Inter je ostvario veliku pobedu :)Veoma tvrda utakmica,sa puno trcanja,Celzi je imao prividnu inicijativu i drzao je loptu vise u nogama,ali Inter je imao konkretnije sanse i po meni sasvim zasluzeno pobedio.Odigralu su muski utakmicu,videlo se imaju ogromnu zelju za pobedom i na kraju su uspeli na bace na kolena velikog protivnika.:p

Murinjo je postavio odlicno taktiku,mislim da je nadmudrio Ancelotija.Dosta ljudi je bilo ubedjeno da Inter nema snage da pobedi Celzi,ali su demantovani na najbolji moguci nacin.Svi ti likovi su iscekivali sinoc poraz Intera,verovatno bi onda u horu pljuvali Inter i likovali,a sad su veoma zabrinuti jer su svesni da vrlo lako moze da se desi da Inter eliminise Celzi;):super:

Sto se tice pojedinaca ne volim da izdvajam,ali Lusio je odigrao najbolju utakmicu odkad je stigao u Inter.Stavio je i Drogbu i Anjelku u dzep:worth:Samjuel i Majkon isto odlicni,Zaneti?Taj covek je stvarno neunistiv!Retki su takvi fudbaleri koji tako dugo mogu da igraju na ovom nivou kao nas kapiten.Kako se samo borio,sa svojih 37 godina,kao da je u pitanju mladic sa 22 godine!On je ikona Intera,kad se povuce ja cu biti jako tuzan:( Ali moze on ovako jos 3-4 godine:hvala:

Milito je odradio svoj deo posla,kako je samo namagarcio odbranu Celzija kod prvog gola,poslao covek Terija po cevape i rutinski sproveo loptu u mrezu:worth:
Cambiaso ne daje cesto golove,ali kako je samo raspalio kad je bilo najpotrebnije,Ceh je samo posmatrao nemocno kako lopta ide u gol:)

E sad gol Celzija...Bane Ivanovic je bio najbolji po meni kod plavaca i kako je covek vukao loptu i navukao na sebe nekoliko igraca Intera i onda asistirao za gol Celzija.Jeste Cezar slabije intervenisao,ali nemoj slucajno da ga je neko napao zbog ovoga.Kao prvo nekoliko igraca Intera ga je markiralo i nije mogao da vidi u kom pravcu lopta ide.A drugo i njemu se desi nesto slabija utakmica,verovatno je jedan od razloga udes koji je imao u saobracaju pre par dana.Ali on je i sinoc skinuo jedan zicer tako da opet zasluzuje sve pohvale:D Eto je imao par dobrih poteza,ali se obrukao kad je promasio onu sansu,uhhh sa dva metra od gola,on promasi celu loptu...Ali dobro oprosteno mu je,samo nek mutne Celziju jedan gol u Londonu i zaboravicu ovo :mrgreen:

Snajder i Stankovic su toliko sinoc pretrcali da to nije normalno,sa obzirom da su pre nekoliko dana isto trcali ko konji protiv Samdorije.Baloteli je imao par dobrih poteza i proturio je loptu kroz noge cini mi se Mikelu nekoliko puta:p Pandev solidan...Inter je ovu utakmicu dobio na srce,stvarno su bili agresivni i imalu su glad za pobedom i samo nek uvek ovako igraju i ja cu biti zadovoljan...Celzi je po meni i dalje favorit,stvarno su odlicna ekipa,ali videcemo sta ce biti u revansu :)

Sve u svemu zadovoljan sam,ostvarili smo cilj-pobedili smo.E sad treba ovaj rezultat sacuvati u Londonu,verujem da imamo snage za to:)

Poslednja izmena:
Arigo Saki: "Inter je bio bolji od Čelsija"
25. februar 2010. | 12:47 | Izvor: Sportske.net

Legendarni italijanski stručnjak i nekadašnji trener Milana, Arigo Saki, pohvalio je igru Intera u sinoćnjem duelu Lige šampiona protiv Čelsija.
Inter - CelziSaki je rekao da je Inter sinoć bio bolji i tako zaslužio da pobedi, što se i dogodilo.

“Bili su opasni, pogotovu u prvom poluvremenu, jer je odbrana Čelsija tada delovala nesigurno”, napomenuo je.

Usput je pohvalio i sposobnost prvaka Italije da se brzo i uspešno vrati u meč posle izjednačujućeg pogotka Kalua. “Dobro su odreagovali na primljen gol. Bili su agresivni u napadu, ali mislim da nisu imali podršku sa krila”, rekao je nekadašnji selektor Italije.

Uprkos tome što je Čelsi imao duži posed lopte i više šuteva na gol, Italijan je ubeđen u to da je Inter bio bolji. “Na kraju je Murinjov tim uradio nešto što bi moglo da se uporedi sa Čelsijem”, zaključio je priču Arigo Saki.

Da njemu,nisam bio siguran. Nadam se da cemo sad lepo da zaredjamo sa pobedama i u prvenstvu i da resimo pitanje skudeta:)

Sada smo vam došli na samo 4 boda, biće zanimljivo.:ok:
Vi sada igrate sa Udinezeom u gostima, koji ume da bude opasan, dok mi igramo kući sa predposlednjom Atalantom, moramo ih dobiti i nadati se da će Inter da kiksne protiv Udinezea, a i važno je zbog toga što Roma ide na teško gostovanje Napoliu, tako da bi tom pobedom mogli da malo pobegnemo Romi pred duel u Rimu, koji se igra sledeće nedelje.

Ma mi cemo sad da pobedimo Udineze dosta smo kiksali;)Sad je vreme da se udje u seriju pobeda:) A i ja se nadam da ce Napoli pobediti Romu,i onda posle toga da Milan i Roma odigraju iks,a Inter pobedi sledeca dva meca i eto opet velike prednosti:super:

U svakom slucaju bice zanimljivo...

Sta reci za sinocnu utakmicu,opravdala je epitet derbia osmine finala,sastale su se vodece ekipe kalca i premijer lige.Na moju veliku radost Inter je ostvario veliku pobedu :)Veoma tvrda utakmica,sa puno trcanja,Celzi je imao prividnu inicijativu i drzao je loptu vise u nogama,ali Inter je imao konkretnije sanse i po meni sasvim zasluzeno pobedio.Odigralu su muski utakmicu,videlo se imaju ogromnu zelju za pobedom i na kraju su uspeli na bace na kolena velikog protivnika.:p
Ja baš mislim da je Čelsi imao konkretnije šanse, i da je Cezar u par momenata odlično reagovao ... Inter osim golova nije imao neku šansu, a Čelsi je imao još i onaj slobodnjak Drogbe ... I ne zaboravi da su oštećeni za penal ...

Murinjo je postavio odlicno taktiku,mislim da je nadmudrio Ancelotija.Dosta ljudi je bilo ubedjeno da Inter nema snage da pobedi Celzi,ali su demantovani na najbolji moguci nacin.Svi ti likovi su iscekivali sinoc poraz Intera,verovatno bi onda u horu pljuvali Inter i likovali,a sad su veoma zabrinuti jer su svesni da vrlo lako moze da se desi da Inter eliminise Celzi;):super:
Ne bi uopšte bilo iznenađenje da Inter prođe, jer rekoh već, ekipe su podjednake i nema favorita ...

Sto se tice pojedinaca ne volim da izdvajam,ali Lusio je odigrao najbolju utakmicu odkad je stigao u Inter.Stavio je i Drogbu i Anjelku u dzep:worth:
Mislim da je ova partija Lusia najbolja partija jednog odbrambenog ove sezone :worth: ... Sve i jedni situaciju je lagano rešavao i bio dominantan u skoku ...

Milito je odradio svoj deo posla,kako je samo namagarcio odbranu Celzija kod prvog gola,poslao covek Terija po cevape i rutinski sproveo loptu u mrezu:worth:
Milito je igračina, igrač koji nije spektakularan kao Ibra, ali koristan skoro kao i on ... Onaj gol juče me je podsetio na Etoov u finalu, samo sa druge strane ...

Eto je imao par dobrih poteza,ali se obrukao kad je promasio onu sansu,uhhh sa dva metra od gola,on promasi celu loptu...Ali dobro oprosteno mu je,samo nek mutne Celziju jedan gol u Londonu i zaboravicu ovo :mrgreen:
Jako lepo je asistirao, i time značajno doprineo golu ...

Inter je ovu utakmicu dobio na srce,stvarno su bili agresivni i imalu su glad za pobedom i samo nek uvek ovako igraju i ja cu biti zadovoljan...Celzi je po meni i dalje favorit,stvarno su odlicna ekipa,ali videcemo sta ce biti u revansu :)
Sa onakvim igračima to može mnogo bolje, tako da osim rezultata, ne vidim čime si zadovoljan ...

Sve u svemu zadovoljan sam,ostvarili smo cilj-pobedili smo.E sad treba ovaj rezultat sacuvati u Londonu,verujem da imamo snage za to:)
Po meni su i dalje šanse 50-50, jer Čelsiju je dovoljan jedan gol ...

Jeste ali to je bio kup koliko se secam i utakmica nije imala neki znacaj;)A i kad je to bilo,to su davna vremena Walken a mi pricamo o sadasnjosti,najvise o ovoj sezoni u kojoj smo ih dva puta ubedljivo savladali:)A poenta je da su nam ove sezone pred oba derbia pretili i igraci i navijaci Milana,a znas i sam kako su prosli.Zato su mi jako drage ovogodisnje pobede protiv Milana,pogotovo ova druga sa 9 igraca :)
Bez obzira kad je bilo, 0-6 je sramota i pamtiće se mnoogo duže negoli ove dve pobede ... Nije bio kup nego liga, i imala je značaja ta utakmica, jer se Inter te godine nije plasirao u LŠ, a to je bilo pred kraj lige ...

Walken, kako komentarises uvodjenje Balotelija umesto Mote odmah nakon drugog gola? Sa obzirom na to koliko su Celzijevi bekovi bili ofanzivni meni je to izgledalo genijalno...mada je moglo dosta da ih kosta.
Trebao je ranije, jer Maluda je lutao između ofanzive i defanzive, a i loš je u defanzivi te bi se konstantnim pritiskanjem Malude i Militu/Etou ostavio prostor, jer bi neko od dvojca Teri/Karvaljo morao to da pokriva ...

Ako bi pak, Mikel išao na to pokrivanje, to bi otvorilo prostor Snajderu, koji je juče slabo organizovao igru jer nije imao puno prostora ...

Ako već nije krenuo sa tri napadača kao Ančeloti, onda je mogao da ga ubaci nakon onog faula Mote kad je mogao i crveni dobiti da je bio neki strožiji sudija ...

A mogao je npr i da ubaci Balotelija umesto Snajdera (a onda Marigu/Muntarija umesto Mote), jer nisu išli nikako preko sredine, a samim tim i manja je šansa za slobodnjak, te je u toj situaciji Snajder bio pomalo beskoristan ...

Ja baš mislim da je Čelsi imao konkretnije šanse, i da je Cezar u par momenata odlično reagovao ... Inter osim golova nije imao neku šansu, a Čelsi je imao još i onaj slobodnjak Drogbe ... I ne zaboravi da su oštećeni za penal ...

Da, mada imali smo padove . odbrana je bila dosta smusena.

Mislim da je ova partija Lusia najbolja partija jednog odbrambenog ove sezone ... Sve i jedni situaciju je lagano rešavao i bio dominantan u skoku ...

Moje misljenje se slaze sa ovim , s jednog sajta...Lucio – A cynical, cheating, diving twat at times but simply world class at others. Who said Brazilians can’t defend?

Po meni su i dalje šanse 50-50, jer Čelsiju je dovoljan jedan gol ...

Da.Falilo nam je opla igraca, Maluda je igrao beka...Bice bolje ,samo se brinem za nasu odbranu koja je vec neko vrijeme smusena

s druge strane

Ivanovic – I don’t know what else to say about our super-Serb. He’s ******* brilliant and the best right-back in the world. So there.

:)

Pa nisam Walken bas siguran da ce se pamtiti mnogo duze nego ovaj njihov poraz kad smo mi njih osramotili 0-4...
na kraju krajeva ja nisam ni rekao da to nije sramota,nego ne znam kakve veze ima ta utakmica od pre deset godina,sa sadasnjoscu?Ja sam govorio najvise za ovu sezonu,da smo ih razbili dva puta,i to je to...Onda si ti ubacio ovu pricu sa tom utakmicom od pre deset godina...

Poslednja izmena:
Inter je imao sansu Etoa kad je promasio loptu na dva metra od gola,i jos par lepih akcija,kad je Baloteli prosao sa desne strane centrirao,a Kambijaso opet pokusao ali bio izblokiran.A Celzi je imao onu veliku sansu Lamparda,ali je Cezar odlicno intervenisao.Sem toga imalu su i taj sut Drogbe kad je pogodio precku...A penal po meni je diskutabilno da li je bio,mogao je da se svira,ali i nije...

Pitao si me cime sam zadovoljan Walken,pa zadovoljan sam rezultatom i zalaganjem Interovih igraca...Ali prvenstveno rezultatom jer smo ipak stekli gol prednosti...Rekao sam da je po meni Celzi jos uvek favorit pogotovo jer ce igrati revans kod kuce...Lusio je stvarno bio perfektan,nadam se da moze da ponovi takvu partiju i u Londonu...Za Milita si u pravu,ekstra igrac,pravi predator od igraca,rutinski pretvara veliku vecinu sansi u gol...Mislim da Snajder sinoc nije toliko igrao dobro kao sto zna...

Ja sam navijac Milana .
No , postujem igru koju jeste pruzio protiv Celzija.
Moramo priznati da su rijetki trenutci u kojima Inter igra, onako kako je igrao protiv Celzija.

Takodje vam (navijacima Intera), mogu pozeliti sve najbolje . ;)

Forza Milan . :)

Pa nisam Walken bas siguran da ce se pamtiti mnogo duze nego ovaj njihov poraz kad smo mi njih osramotili 0-4...
Pamtiće se itekako duže nego ovo, jer 6 golova je ipak previše ... Takvih pobeda i poraza od po 4-0 bude dosta, ali sa 5 ili 6 golova u jednoj mreži se dosta duže pamte ... Ko što će se dosta dugo pamtiti Real - Barsa 2-6, ili Manu - Roma 7-1 ...

na kraju krajeva ja nisam ni rekao da to nije sramota,nego ne znam kakve veze ima ta utakmica od pre deset godina,sa sadasnjoscu?Ja sam govorio najvise za ovu sezonu,da smo ih razbili dva puta,i to je to...Onda si ti ubacio ovu pricu sa tom utakmicom od pre deset godina...
Nisam ja to ubacio kao relevantan odnos snaga između sadašnjih ekipa Milana i Intera (kao što si ti ove dve), nego kao podsetnik da morate da ih dobijete bar 5-0 da bi pokrili onu sramotu ...

Real je pre 2 godine overio titulu razbivši Barsu 4-0 na Bernabeuu, a šta misliš koja će se tekma duže pamtiti i prepričavati (iako je razlika svega godinu dana)?

Inter je imao sansu Etoa kad je promasio loptu na dva metra od gola,i jos par lepih akcija,kad je Baloteli prosao sa desne strane centrirao,a Kambijaso opet pokusao ali bio izblokiran.A Celzi je imao onu veliku sansu Lamparda,ali je Cezar odlicno intervenisao.Sem toga imalu su i taj sut Drogbe kad je pogodio precku...A penal po meni je diskutabilno da li je bio,mogao je da se svira,ali i nije...
Pretera ga sada, nije Eto bio na 2 metra, čini mi se da je bilo na nekih 7-8 ... No, propisno se obrukao ...

Penal je bio čist, Samuel je spotakao Kalua s leđa, dok je ovaj bio u gol šansi ... Neki sudija bi čak i crveni dao, no Kalu je malo teatralnije pao pa verovatno zbog toga nije svirano iako je trebao ...

Čak je i Samuel priznao http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=517867

Pitao si me cime sam zadovoljan Walken,pa zadovoljan sam rezultatom i zalaganjem Interovih igraca...Ali prvenstveno rezultatom jer smo ipak stekli gol prednosti...
OK rezultatom, ali igra i nije bila najsjajnija i takvom igrom ne mogu se nadati velikom uspehu u LŠ ... Na njihovu sreću, ni Čelzi nije pokazao ništa posebno, te pitanje pobednika ostaje otvoreno ...

Poslednja izmena:
Da.Falilo nam je opla igraca, Maluda je igrao beka...Bice bolje ,samo se brinem za nasu odbranu koja je vec neko vrijeme smusena
Samo Esijen i Kol/Žirkov su falili, ostali su svi uglavnom prvotimci ...

Za Bosingvu se više ne može reći da fali, jer Bane igra u sjajnoj formi, i apsolutno je zaslužio svoje mesto prvotimca ... Čak je i sjajno asistirao juče ...

Esijen je mnogo vise od jednog igraca...:)
Kol je jedan od najboljih bekova na svijetu, Zirkov je odlican, srecom , Maluda je dobro igrao ...
Bane igra fantasticno ove sezone. Stvarno, Celzi dugo nije imao dobrog desnog beka - meni uvijek nedovoljno dobar Paulo Fereira, Beletti koji nije ta klasa, pa u sezoni kad smo igrali finale LS, desnog beka je igrao Essien jedno vrijeme :eek:
Bosingva je ok, ali Bane je mnogo bolji.Bosingva je isuvise ofanzivan, dok Bane to dobro balansira. S obzirom da je centralni bek ''prirodno'', ovo mu odlicno ide :D.ma i bez toga!

Imamo sansu :)
Inter je uz Celzi, Barsu i Real najveci favorit. Mada , tesko je da Barsa moze da ponovi sve ono od prosle godine.Nevjerovatno je kako Celzi stalno dobija tezak raspored...(sem onaj put kad smo igrali finale)

Vrlo lijep prvi gol Inter dao. Bas ono...lijep :D.

Pretera ga sada, nije Eto bio na 2 metra, čini mi se da je bilo na nekih 7-8 ... No, propisno se obrukao ...

Penal je bio čist, Samuel je spotakao Kalua s leđa, dok je ovaj bio u gol šansi ... Neki sudija bi čak i crveni dao, no Kalu je malo teatralnije pao pa verovatno zbog toga nije svirano iako je trebao ...

Čak je i Samuel priznao http://www.chelsea.vitalfootball.co.uk/article.asp?a=517867

OK rezultatom, ali igra i nije bila najsjajnija i takvom igrom ne mogu se nadati velikom uspehu u LŠ ... Na njihovu sreću, ni Čelzi nije pokazao ništa posebno, te pitanje pobednika ostaje otvoreno ...

Dobro nije bo na dva metra ali cinjenica je da je zahvatio loptu,verovatno bi bio gol i 2-0 za Inter,hteo sam da kazem da je to veliki kiks za igraca kalibra Etoa...
Kalu je cini mi se pao kad je vec video da mu je lopta pobegla,a i stvarno je izgledalo da je teatralno pao...Ako Samjuel kaze da je bio penal onda nema dileme...

Zadovoljan sam Walken pobedom jel je dobar pocetak nokaut faze lige sampiona za Inter,posle nekoliko godina...Naravno treba odbraniti ovaj rezultat u Londonu,ali za pocetak je ok.Nije Inter odigrao neku posebnu utakmicu,ali se videla velika zelja kod Intera,sto postujem najvise...

Pamtiće se itekako duže nego ovo, jer 6 golova je ipak previše ... Takvih pobeda i poraza od po 4-0 bude dosta, ali sa 5 ili 6 golova u jednoj mreži se dosta duže pamte ... Ko što će se dosta dugo pamtiti Real - Barsa 2-6, ili Manu - Roma 7-1 ...

Nisam ja to ubacio kao relevantan odnos snaga između sadašnjih ekipa Milana i Intera (kao što si ti ove dve), nego kao podsetnik da morate da ih dobijete bar 5-0 da bi pokrili onu sramotu ...

Real je pre 2 godine overio titulu razbivši Barsu 4-0 na Bernabeuu, a šta misliš koja će se tekma duže pamtiti i prepričavati (iako je razlika svega godinu dana)?

Ok nego meni sam nije jasno sto si ubacio taj mec,kad pricamo o sadasnjosti;)Ali nije bas da je bilo puno pobeda od 4-0.Naravno 6-0 je jos vise,ali kazem nije to tema trenutno.

Pamtice se i jedno i drugo,i kad je Real razbio Barsu 4-0 i Barsa Real 6-2...

:hahaha:
Čitam, ne vjerujem :mrgreen:

Ja sam 2008 kad je osvojio Man U jos u ...ne znam, Januaru cini mi se ,rekla da ce se to desiti :) ...Naravno, u finalu sam psovala sebe zbog toga :mrgreen:
2009 -Iskreno, mislila sam da, pod Hiddinkom Celzi moze do finala. Ali tezak raspored, Barsa, Overbo su ucili svoje. Man U je bio najjaci posle Barselone i najkonstantniji u PL (cELZI JE sanse u PL unistio Skolari tada) tako da je to bio logican slijed dogadjaja.
2010-Igrate prosijecno cijelu sezonu, ali postizete dobre rezultate. Runi je fantastican. Inter ima za nijansu bolju ekipu, Real po imenima favorit, mada ja asm skepticna+ finale se igra na Bernabeu, Barsa, mozda u padu forme, ali i dalje Barsa.
Celzi- Trenutno prvi u najjacoj ligi na svijetu,igra dobro. Uvijek nas je pratila losa sreca i relativno tezak raspored u LS (sem onaj put kad smo dogurali do finala) . Zelja i dalje jaka , posle svega. Jedini problem je to sto se glavni srafovi ekipe nisu mijenjali od Murinja i samim tim ,Celzi tesko iznenadjuje. ZXapo nas je Murinjo,nesto najgore sto je moglo da se desi.

To je moje obrazlozeno misljenje :) . Ti kao navijac Man U ,sigurno mislis drugacije :) i to je ok.

Poslednja izmena:

Back