- Poruka
- 15.396
Nadam se da će te im uzeti bar bod...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se ipak drzim piva,bez obzira sto me tera na pisanje.Rakiju volim samo ponekad,a vino ne podnosim-bljak
Nadam se da će te im uzeti bar bod...![]()

Walken misljenja su razlicita,moje licno je da je ovaj Mancester ipak jaci malo,naravno i onaj iz 1999 je bio odlican...
Za Materacija nisam ni rekao da nije stoka,jeste slazem se.Samo sam rekao da je odigrao odlicno u finalu SP-a i da je jedan od najzasluznijih za titulu Italije...
Moracemo nesto da iskombinjemo da se ekipa sa foruma nadje i olesi od alkoholaJa se ipak drzim piva,bez obzira sto me tera na pisanje.Rakiju volim samo ponekad,a vino ne podnosim-bljak
![]()
Ma bolje gledajte kako ce Milan da osvoji bodove![]()
Inter ce sad da udje u seriju pobeda i mozete samo da sanjate skudeto
![]()

Nashi momci ulaze u duel sa 4 vezane pobede, stvarno mislite da mozete da prekinete taj niz!?!?!
Ja mislim da dobijate po nosu vecheras, Pazzo ce da objasni neke stvari
![]()

Stoji ta njegova zaslužnost, ali to je sasvim druga stvar i nije predmet rasprave ... Može om dati 5 golova u finalu, ali je i dalje sramota od igrača i treba mu zabraniti da gleda fudbal a ne da ga igra ... Bez obzira dal je on iz Intera, Juventusa, Barse ili Bombardera iz Male Moštanice, njemu je mestu kod psihijatra ...Za Materacija nisam ni rekao da nije stoka,jeste slazem se.Samo sam rekao da je odigrao odlicno u finalu SP-a i da je jedan od najzasluznijih za titulu Italije...![]()
Organizovaćemo nešto na leto, nije gušt piti pivo u zimsko radno vreme, ali opet nema ništa lepše nego kad se potpišeš na sneguMoracemo nesto da iskombinjemo da se ekipa sa foruma nadje i olesi od alkoholaJa se ipak drzim piva,bez obzira sto me tera na pisanje.Rakiju volim samo ponekad,a vino ne podnosim-bljak
![]()
... Šteta što to jedino idioti iz uprave Juventusa nisu primetili ...
.A sto se tice Milana ocekujem bar jedan njihov kiks,dali sutra sa Barijem ili protiv Fiorentine nije bitno,a moze i dva kiksa
Vise me je zabrinulo to sto su se Snajder,Stankovic,Milito i ostali umorili vise nego nego sto treba,zbog dva igraca manje,a ceka nas duel sa Celzijem...
Vino vrh... Bogovsko pice...![]()
I izbegavam ga uvek,drzim se piva,a moze ponekad neka rakija ili viski da se popije
Videcemo bice zanimljivo videti kako ce Murinjo postaviti taktiku protiv svog bivseg kluba,kojeg poznaje u dusu...
Dobro je sto je Morati zabranio igracima da pricaju za medije pred mec sa Celzijem,samo bi se jos vise dizala tenzija...Ja ne vidim da ih neko sapliće, i ne vidim zašto je kivan na sudije ...Samo lose vesti stizu u poslednje vreme,ne mogu da verujem jos ova saobracajka Cezara,nadam se da ce braniti bez njega tesko...Sta reci za ove kazne za igrace i Murinja,ocigledno da nas saplicu,ne zele da budemo sampioni po peti put zaredom.Ali verujem da cemo izaci jos jaci iz svega,u inat dusmanimaDobro je sto je Morati zabranio igracima da pricaju za medije pred mec sa Celzijem,samo bi se jos vise dizala tenzija...
Ja ne vidim da ih neko sapliće, i ne vidim zašto je kivan na sudije ...
Zbog dva opravdana crvena kartona? Pa jebbiga, šta on očekuje, da Interu ne smeju da se viraju crveni ...
Ako je mogao da urla i skače kad je Maikon dao gol iz 5-metarskog ofsjada Sijeni prošle sezone, onda bi mogao imati bar malo dostojanstva i ne komentarisati suđenje ...
On bi sad čoveka strpao u zatvor zato što je dao dva opravdana crvena, i oprostio Etou jedan, a pritom je i Pacinija isključio ... Ne vidim da je Inter ovde oštećen pa da sudija treba u zatvor ...
Da ne žele Inter na tronu kalča, sudije im ne bi poklanjale bodove proteklih sezona ...

Ima isto grešaka, samo što to izgleda čudno sada jer pre ništa nije išlo na štetu Inter nego sve u korist ...Ove godine Walken definitivno ima vise gresaka na Interovu stetu nego u korist Intera.I sve mirise na to da hoce da ucine kalco "zanimljivim",tako sto Inter nece osvojiti titulu vec u februaru...
Protiv Milana je oštećen, ali je uzeo sva tri boda, tako da ne treba to uvoditi u raspravu ... Uzimamo samo utakmice gde Inter nije došao do bodova zbog sudija ...Protiv Milana je Inter ostecen,oba crvena po meni nisu trebala da se sviraju.Penal za Milan je sviran,iako je ruka bila uz telo Lusiu(tacnije uz glavu),a one godine kad je lopta pogodila u ruku(koja je takodje bila uz telo)igraca Juventusa nije sviran penal za Inter,hmm...
Gledao sam sažetke i mislim da nijedan od tri crvena nije preteran, čak ga je i Eto mogao dobiti ... Opet, u kupu je Inter prošao te nema potrebe da tražiš zaveru u toj tekmi ... Del Pjero nije pao sam (imaš istu situaciju i sad kad je Iguain dobio penal), jedino sumnjivo je mesto prekršaja (a i ja mislim da je bilo izvan 16m) ...Protiv Samdorije isto mislim da je Kordoba dobio prestrogo crveni,ovaj drugi jeste zasluzan.U kupu sad protiv Juventusa nije sviran cist penal za Inter.A Del pjero padne sam van sesnaesterca i odma penal za Juve.Sad na tekmi Bari Milan nije sviran cist penal za Bari kod rezultata 0-0,jesi video?Mislim da ove godine i definitivno je Inter najvise ostecen od strane sudija sto se tice velike trojke italijanskog fudbala...
Maikonov gol je bio u kontekstu da prikažem koliko je Murinjo bahat i licemeran, ništa više ...Sto se tice Majkonovog gola prosle godine protiv Sijene,to jeste naravno bio cist ofsajd,ali cinjenice govore da sudije "malo" vise saplicu Inter ove godine nego Milan i Juve...
Čak je sudija oprostio crveni Etou ...U posljednjoj utakmici Inter nije nista ostecen...ali Murinjo voli da dize buku...
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/173534/Murinjo-Celsi-nije-toliko-jakKako li ce tek sudije da ga uniste u srijedu...![]()

Pa ako zasluže 10 crvenih, onda bi trebalo da dobiju 10 ... Bez obzira dal je Inter u pitanju ili Kremoneze ... Eto je već imao žuti za simulaciju, napao je sudiju, a nakon toga je gurno jednog igrača u reklame ... Malo strožiji sudija bi mu bez problema dao crveni ,,,Eto nije zasluzio crveni,najbolje da Interu iskljuce odma lepo pet igraca,posto u Italiji izlgleda drugacije ne mogu da izgube...![]()
Ja ne uzimam sve, jer ako Juve pobedi 3-1, a sudija ne svira čist penal za Juve a protivniku pokloni penal, to neću uzeti u obzir kad na kraju sumiramo ko je imao pomoć sudija a ko nije, jer to ne bi štetilo Juventusu ...Ja Walken uzimam sve utakmice u obzir,bez obira da li je osteceni tim pobdio ili ne.Interovi igraci koji su igrali protiv Samdorije ce sad biti umorni protiv Celzija,jer su trcali ko konji da nadoknade dva igraca manje...A protiv Milana smo bili bas osteceni realno...
Pa iz tvog odgovora se čini da misliš da su smešne, jer se ne dozvoljava Interu da već u februaru bude prvak ... Ako neka ekipa treba već u februaru da bude prvak, znači da ima smešnu konkurenciju ...Nisam uopste rekao da su ostale ekipe smesne u kalcu i da ne zasluzuju da pobedjuju,nego realno Inter ove sezone igra najbolje,i mislim da je vise ostecen od Milana i Juventusa,ne nesto drasticno,ali jeste...Naravno da nije smak sveta ako Inter kiksne,to je normalno da se desava,niko ne moze stalno da pobedjuje...
Znam ja da su to igre, ali onda ne sme da kuka kad mu cepnu zabranu od 3 tekme jer je pokazivao sudiji da treba da ide u zatvor ... Ista pravila važe za sve, bez obzira što je on Specijalni ...A sto se tice Murinja,jebbiga i sam znas da su to njegove psiholoske igre,koje uvek "igra" pre nekih vaznih meceva...Realnost je da je Celzi favorit u ovom dvomecu,tu nema dileme.E sad da li ce biti kao sto Grizli kaze videcemo
U svakom slucaju ko prodje od iz ovog dvomeca za njega cu navijati da osvoji Ligu sampiona...![]()
Srpski fudbal ima samo jedan veliki problem, a to je korupcija ... Mada, velik problem je i pojava silnih menadžera koji klincima talentima pune glavu o milionima i igranju za Manu ili Real, te se sad ne može tako lako zaustaviti odliv mladih talenata ...Inace Walken,ne vezano za ovu temu,bilo bi lepo da si ti ukljucis u temu"problemi srpskog fudbala".Voleo bih bas da cujem tvoje misljenje tamo oko nekih stvari,pa ako te ne mrzi ajde pisi,ja sam tamo ostavio poveci post u kojima sam izneo neka svoja vidjenja...