FC INTER

Walken misljenja su razlicita,moje licno je da je ovaj Mancester ipak jaci malo,naravno i onaj iz 1999 je bio odlican...

Za Materacija nisam ni rekao da nije stoka,jeste slazem se.Samo sam rekao da je odigrao odlicno u finalu SP-a i da je jedan od najzasluznijih za titulu Italije...;)

Moracemo nesto da iskombinjemo da se ekipa sa foruma nadje i olesi od alkohola :) Ja se ipak drzim piva,bez obzira sto me tera na pisanje.Rakiju volim samo ponekad,a vino ne podnosim-bljak:(

Walken misljenja su razlicita,moje licno je da je ovaj Mancester ipak jaci malo,naravno i onaj iz 1999 je bio odlican...

Za Materacija nisam ni rekao da nije stoka,jeste slazem se.Samo sam rekao da je odigrao odlicno u finalu SP-a i da je jedan od najzasluznijih za titulu Italije...;)

Moracemo nesto da iskombinjemo da se ekipa sa foruma nadje i olesi od alkohola :) Ja se ipak drzim piva,bez obzira sto me tera na pisanje.Rakiju volim samo ponekad,a vino ne podnosim-bljak:(

Vino vrh... Bogovsko pice...:D

Ma bolje gledajte kako ce Milan da osvoji bodove;) :D Inter ce sad da udje u seriju pobeda i mozete samo da sanjate skudeto :p

Videćemo, i Inter i Milan očekuju teške utakmice, Milan ima težu jer Bari nije puko od ovih jačih (Milan, Inter, Juve...), a i igramo u gostima...ja se nadam da Inter neće pobediti, a da Milan dobija Bari...:p
Nisam baš siguran da vi ulazite u seriju pobeda, tek vas očekuju utakmice sa Čelsiem u kojima ja mislim da nemate nikakve šanse...

Nashi momci ulaze u duel sa 4 vezane pobede, stvarno mislite da mozete da prekinete taj niz!?!?!
Ja mislim da dobijate po nosu vecheras, Pazzo ce da objasni neke stvari

forzasamp.gif

Stoji ta njegova zaslužnost, ali to je sasvim druga stvar i nije predmet rasprave ... Može om dati 5 golova u finalu, ali je i dalje sramota od igrača i treba mu zabraniti da gleda fudbal a ne da ga igra ... Bez obzira dal je on iz Intera, Juventusa, Barse ili Bombardera iz Male Moštanice, njemu je mestu kod psihijatra ...

Organizovaćemo nešto na leto, nije gušt piti pivo u zimsko radno vreme, ali opet nema ništa lepše nego kad se potpišeš na snegu :D ...

Evo Inter 0-0 sa Dorijom, sad su na +8, a ako Roma sutra dobije Katanije u Rimu, prilaze na podnošljivih +5 te bi vrlo lako moglo da se desi da se prvenstvo zakuva na kraju ... Ranijeri krenuo sa -6 i poslednjim mestom na tabeli, a sutra bi mogao biti na -5 i drugo mesto, što znači da bi bio bolji od Murinja i Intera od trenutka kad je preuzeo Vučicu ... Svaka mu čast, opet pokazuje da mu nema premca kad je formiranje ekipe u pitanju :worth: ... Šteta što to jedino idioti iz uprave Juventusa nisu primetili ...

Šteta što Sampdoria nije odnela 3 boda, ali čini se po igri da ih tri boda nisu ni interesovala...sada još da Milan dobije Bari i dolazimo da 7 boda za Interom uz utakmicu manje...

Samdorija nije zasluzila da uzme tri boda,vise je Inter zasluzio pobedu sto je tuzno za Samdoriju za obzirom na situaciju,dva igraca manje za Inter.Roma ce nam se verovatno pribliziti na minus 5,ali nema veze i to je solidna prednost,morace uskoro i oni da stanu :).A sto se tice Milana ocekujem bar jedan njihov kiks,dali sutra sa Barijem ili protiv Fiorentine nije bitno,a moze i dva kiksa :)Vise me je zabrinulo to sto su se Snajder,Stankovic,Milito i ostali umorili vise nego nego sto treba,zbog dva igraca manje,a ceka nas duel sa Celzijem...

Dusam master sto se tice meca Inter Celzi,nema dileme da su englezi favoriti,tu se slazem.Otrpilike su sanse 60-40 u procentima za Celzi,ali videcemo,nadam se nekoj dobroj taktici Murinja:p

Vino vrh... Bogovsko pice...:D

Meni vino nikad nije prijalo:(I izbegavam ga uvek,drzim se piva,a moze ponekad neka rakija ili viski da se popije;)

Da se malo osvrnem i na temu,za nekoliko dana nas ceka veoma tezak mec sa Celzijem u Ligi sampiona,ulogu favorita prepustamo englezima,ali Inter nema nameru da se preda,i verujem da mozemo da ih eliminisemo:)Videcemo bice zanimljivo videti kako ce Murinjo postaviti taktiku protiv svog bivseg kluba,kojeg poznaje u dusu...

Murinjo: "Inter nema protivnika na terenu nego van njega"
22. februar 2010. | 13:38 | Izvor: Sportske.net

Još jedna izjava koja će uzburkati strasti. Iako je na delu zabrana pričanja za medije u Interu, trener našao način da progovori, obratio se engleskim novinarima.
Murinjo velikaŽoze Murinjo ne prestaje da se svađa sa čitavim svetom. Posle meča sa Sampdorijom, u Interu je na snazi „silencio“ odnosno ne govore za medije.

Međutim Portugalac nije izdržao pa je engleskim novinarima saopštio da njegovu ekipu mogu da pobede tek ako im isključe pet igrača, i da dva crvena kartona nisu dovoljna.

„Mislim da smo pokazali da niko ne može da nas pobedi. U Italiji Inter ne igra protiv Juventusa, Rome i Milana, nego protiv nekih čudnih stvari koje nemaju veze sa fudbalom“, rekao je „Posebni"

Žulio Cezar zbog ''saobraćajke'' neizvestan za duel sa Čelzijem
22. februar 2010. | 15:14 | Izvor: Sportske.net

Golman Intera doživeo je saobraćajnu nezgodu iz koje je prošao sa povredama na licu, pa je neizvesno da li će moći da pomogne svom timu u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Čelzija u sredu.
CezarNezgoda se dogodila u nedelju uveče, iz još neutvrđenih razloga, kada je Brazilac prolazio svojim Lambordžinijem u blizini stadiona ''San Siro'' u Milanu.

Iako se prema prvim izveštajima ističe da Žulio Cezar nije ozbiljnije povređen, modrice na njegovom licu ukazuju da je njegov nastup protiv Čelzija ipak pod znakom pitanja.

U prilog tome ide i činjenica da je Cezar u ponedeljak vraćen sa treninga Intera, jer je lekarsko osoblje kluba procenilo da nije u stanju da trenira sa ekipom.

Ukoliko Cezar ne bude mogao da nastupi protiv Čelzija, priliku bi mogao da očekuje Frančesko Toldo, koji je ove sezone odigrao smo tri meča u Kupu Italije za ''nero-azure''.

Murinju tri meča, pola ekipe suspendovano
22. februar 2010. | 19:35 | Izvor: Sportske.net

Portugalac pravio šou tokom meča sa Sampom, naredna tri meča neće sedeti na klupi. Suspendovani Samuel, Kambijaso, Kordoba i Muntari.
Zoze Murinjo vecaŽoze Murinjo je kažnjen tri meča zbog svog ponašanja tokom meča sa Samporijom. On je sugerisao da sudija Taljavento treba da završi u zatvoru, histerično se smejao nakon žutog kartona zbog simulacije Semija Etoa.

Portugalac je takođe vređao sudiju, ali i njegove asistente, kao i zvaničnike Sampdorije.

Uz tri meča zabrane, ostao je i bez 40 000 evra, što ga neće mnogo zaboleti, ali suspenzije igrača hoće. Samuel i Kordoba dobili su po jedan meč, ali su Kambijaso i Muntari kažnjeni po dva meča, iako nisu zaradili crvene kartone.

Argentinac je u poluvremenu pokušao da udari jednog igrača Sampa, dok je Muntari vređao četvrtog sudiju kada je izlazio iz igre.

I klub će uplatiti u kasu lige 30 000 evra, od čega je 25 000 kazna zbog ponašanja navijača. Šampion se nije oglasio jer je Masimo Morati zabranio igračima i treneru da daju izjave.

Samo lose vesti stizu u poslednje vreme,ne mogu da verujem jos ova saobracajka Cezara,nadam se da ce braniti bez njega tesko...Sta reci za ove kazne za igrace i Murinja,ocigledno da nas saplicu,ne zele da budemo sampioni po peti put zaredom.Ali verujem da cemo izaci jos jaci iz svega,u inat dusmanima:)Dobro je sto je Morati zabranio igracima da pricaju za medije pred mec sa Celzijem,samo bi se jos vise dizala tenzija...

Samo lose vesti stizu u poslednje vreme,ne mogu da verujem jos ova saobracajka Cezara,nadam se da ce braniti bez njega tesko...Sta reci za ove kazne za igrace i Murinja,ocigledno da nas saplicu,ne zele da budemo sampioni po peti put zaredom.Ali verujem da cemo izaci jos jaci iz svega,u inat dusmanima:)Dobro je sto je Morati zabranio igracima da pricaju za medije pred mec sa Celzijem,samo bi se jos vise dizala tenzija...
Ja ne vidim da ih neko sapliće, i ne vidim zašto je kivan na sudije ...

Zbog dva opravdana crvena kartona? Pa jebbiga, šta on očekuje, da Interu ne smeju da se viraju crveni ...

Ako je mogao da urla i skače kad je Maikon dao gol iz 5-metarskog ofsjada Sijeni prošle sezone, onda bi mogao imati bar malo dostojanstva i ne komentarisati suđenje ...

On bi sad čoveka strpao u zatvor zato što je dao dva opravdana crvena, i oprostio Etou jedan, a pritom je i Pacinija isključio ... Ne vidim da je Inter ovde oštećen pa da sudija treba u zatvor ...

Da ne žele Inter na tronu kalča, sudije im ne bi poklanjale bodove proteklih sezona ...

Ja ne vidim da ih neko sapliće, i ne vidim zašto je kivan na sudije ...

Zbog dva opravdana crvena kartona? Pa jebbiga, šta on očekuje, da Interu ne smeju da se viraju crveni ...

Ako je mogao da urla i skače kad je Maikon dao gol iz 5-metarskog ofsjada Sijeni prošle sezone, onda bi mogao imati bar malo dostojanstva i ne komentarisati suđenje ...

On bi sad čoveka strpao u zatvor zato što je dao dva opravdana crvena, i oprostio Etou jedan, a pritom je i Pacinija isključio ... Ne vidim da je Inter ovde oštećen pa da sudija treba u zatvor ...

Da ne žele Inter na tronu kalča, sudije im ne bi poklanjale bodove proteklih sezona ...

Ove godine Walken definitivno ima vise gresaka na Interovu stetu nego u korist Intera.I sve mirise na to da hoce da ucine kalco "zanimljivim",tako sto Inter nece osvojiti titulu vec u februaru...Protiv Milana je Inter ostecen,oba crvena po meni nisu trebala da se sviraju.Penal za Milan je sviran,iako je ruka bila uz telo Lusiu(tacnije uz glavu),a one godine kad je lopta pogodila u ruku(koja je takodje bila uz telo)igraca Juventusa nije sviran penal za Inter,hmm...Protiv Samdorije isto mislim da je Kordoba dobio prestrogo crveni,ovaj drugi jeste zasluzan.U kupu sad protiv Juventusa nije sviran cist penal za Inter.A Del pjero padne sam van sesnaesterca i odma penal za Juve.Sad na tekmi Bari Milan nije sviran cist penal za Bari kod rezultata 0-0,jesi video?Mislim da ove godine i definitivno je Inter najvise ostecen od strane sudija sto se tice velike trojke italijanskog fudbala...

Sto se tice Majkonovog gola prosle godine protiv Sijene,to jeste naravno bio cist ofsajd,ali cinjenice govore da sudije "malo" vise saplicu Inter ove godine nego Milan i Juve...

Poslednja izmena:
Ove godine Walken definitivno ima vise gresaka na Interovu stetu nego u korist Intera.I sve mirise na to da hoce da ucine kalco "zanimljivim",tako sto Inter nece osvojiti titulu vec u februaru...
Ima isto grešaka, samo što to izgleda čudno sada jer pre ništa nije išlo na štetu Inter nego sve u korist ...

Ma Inter bi trebalo titulu da osovji već u novembu, ostale ekipe su kurton i ne zaslužuju ni jednu pobedu, a smak sveta je kad Inter kiksne ...

Protiv Milana je Inter ostecen,oba crvena po meni nisu trebala da se sviraju.Penal za Milan je sviran,iako je ruka bila uz telo Lusiu(tacnije uz glavu),a one godine kad je lopta pogodila u ruku(koja je takodje bila uz telo)igraca Juventusa nije sviran penal za Inter,hmm...
Protiv Milana je oštećen, ali je uzeo sva tri boda, tako da ne treba to uvoditi u raspravu ... Uzimamo samo utakmice gde Inter nije došao do bodova zbog sudija ...

Protiv Samdorije isto mislim da je Kordoba dobio prestrogo crveni,ovaj drugi jeste zasluzan.U kupu sad protiv Juventusa nije sviran cist penal za Inter.A Del pjero padne sam van sesnaesterca i odma penal za Juve.Sad na tekmi Bari Milan nije sviran cist penal za Bari kod rezultata 0-0,jesi video?Mislim da ove godine i definitivno je Inter najvise ostecen od strane sudija sto se tice velike trojke italijanskog fudbala...
Gledao sam sažetke i mislim da nijedan od tri crvena nije preteran, čak ga je i Eto mogao dobiti ... Opet, u kupu je Inter prošao te nema potrebe da tražiš zaveru u toj tekmi ... Del Pjero nije pao sam (imaš istu situaciju i sad kad je Iguain dobio penal), jedino sumnjivo je mesto prekršaja (a i ja mislim da je bilo izvan 16m) ...

Milan nisam gledao, ali ako vas par kaže da je čist penal onda ću vam verovati ...

Sto se tice Majkonovog gola prosle godine protiv Sijene,to jeste naravno bio cist ofsajd,ali cinjenice govore da sudije "malo" vise saplicu Inter ove godine nego Milan i Juve...
Maikonov gol je bio u kontekstu da prikažem koliko je Murinjo bahat i licemeran, ništa više ...

Čini ti se samo da je Inter više oštećen jer nisi navikao na situaciju u kojoj njima sudije odmažu, a ne pomažu im ... Isto ima grešaka i za i protiv njih, kao i za Juve i Milan ... Suđenje nije savršeno ali je usklađeno, tj. nijedna ekipa nema veću korist od druge ... I ako se ovako nastavi do kraja i Inter bude prvak, ja ću prvi reći da je to zasluženo i da su najviše pokazali ove godine ...

Eto nije zasluzio crveni,najbolje da Interu iskljuce odma lepo pet igraca,posto u Italiji izlgleda drugacije ne mogu da izgube...:lol:

Ja Walken uzimam sve utakmice u obzir,bez obira da li je osteceni tim pobdio ili ne.Interovi igraci koji su igrali protiv Samdorije ce sad biti umorni protiv Celzija,jer su trcali ko konji da nadoknade dva igraca manje...A protiv Milana smo bili bas osteceni realno...

Nisam uopste rekao da su ostale ekipe smesne u kalcu i da ne zasluzuju da pobedjuju,nego realno Inter ove sezone igra najbolje,i mislim da je vise ostecen od Milana i Juventusa,ne nesto drasticno,ali jeste...Naravno da nije smak sveta ako Inter kiksne,to je normalno da se desava,niko ne moze stalno da pobedjuje...

A sto se tice Murinja,jebbiga i sam znas da su to njegove psiholoske igre,koje uvek "igra" pre nekih vaznih meceva...Realnost je da je Celzi favorit u ovom dvomecu,tu nema dileme.E sad da li ce biti kao sto Grizli kaze videcemo;)
U svakom slucaju ko prodje od iz ovog dvomeca za njega cu navijati da osvoji Ligu sampiona...:)

Inace Walken,ne vezano za ovu temu,bilo bi lepo da si ti ukljucis u temu"problemi srpskog fudbala".Voleo bih bas da cujem tvoje misljenje tamo oko nekih stvari,pa ako te ne mrzi ajde pisi,ja sam tamo ostavio poveci post u kojima sam izneo neka svoja vidjenja...

Poslednja izmena:
Eto nije zasluzio crveni,najbolje da Interu iskljuce odma lepo pet igraca,posto u Italiji izlgleda drugacije ne mogu da izgube...:lol:
Pa ako zasluže 10 crvenih, onda bi trebalo da dobiju 10 ... Bez obzira dal je Inter u pitanju ili Kremoneze ... Eto je već imao žuti za simulaciju, napao je sudiju, a nakon toga je gurno jednog igrača u reklame ... Malo strožiji sudija bi mu bez problema dao crveni ,,,

Ja Walken uzimam sve utakmice u obzir,bez obira da li je osteceni tim pobdio ili ne.Interovi igraci koji su igrali protiv Samdorije ce sad biti umorni protiv Celzija,jer su trcali ko konji da nadoknade dva igraca manje...A protiv Milana smo bili bas osteceni realno...
Ja ne uzimam sve, jer ako Juve pobedi 3-1, a sudija ne svira čist penal za Juve a protivniku pokloni penal, to neću uzeti u obzir kad na kraju sumiramo ko je imao pomoć sudija a ko nije, jer to ne bi štetilo Juventusu ...

Nisam uopste rekao da su ostale ekipe smesne u kalcu i da ne zasluzuju da pobedjuju,nego realno Inter ove sezone igra najbolje,i mislim da je vise ostecen od Milana i Juventusa,ne nesto drasticno,ali jeste...Naravno da nije smak sveta ako Inter kiksne,to je normalno da se desava,niko ne moze stalno da pobedjuje...
Pa iz tvog odgovora se čini da misliš da su smešne, jer se ne dozvoljava Interu da već u februaru bude prvak ... Ako neka ekipa treba već u februaru da bude prvak, znači da ima smešnu konkurenciju ...

Ne mislim da su više oštećeni, jer je bilo i utakmica gde su se ovajdili, ali zaista igraju najbolje i najmanje su skloni kiksiranju ...

A sto se tice Murinja,jebbiga i sam znas da su to njegove psiholoske igre,koje uvek "igra" pre nekih vaznih meceva...Realnost je da je Celzi favorit u ovom dvomecu,tu nema dileme.E sad da li ce biti kao sto Grizli kaze videcemo;)
U svakom slucaju ko prodje od iz ovog dvomeca za njega cu navijati da osvoji Ligu sampiona...:)
Znam ja da su to igre, ali onda ne sme da kuka kad mu cepnu zabranu od 3 tekme jer je pokazivao sudiji da treba da ide u zatvor ... Ista pravila važe za sve, bez obzira što je on Specijalni ...

Po meni su šanse 55-45 za Čelsi, jer Cezar ne brani u prvom meču ... Dosta su slične ekipe, koje su jak kolektiv pre svega, i bilo koji igrač da ne igra to odsustvo se neće preterano osetiti ...

Inace Walken,ne vezano za ovu temu,bilo bi lepo da si ti ukljucis u temu"problemi srpskog fudbala".Voleo bih bas da cujem tvoje misljenje tamo oko nekih stvari,pa ako te ne mrzi ajde pisi,ja sam tamo ostavio poveci post u kojima sam izneo neka svoja vidjenja...
Srpski fudbal ima samo jedan veliki problem, a to je korupcija ... Mada, velik problem je i pojava silnih menadžera koji klincima talentima pune glavu o milionima i igranju za Manu ili Real, te se sad ne može tako lako zaustaviti odliv mladih talenata ...

Back