FC INTER

Da, komentarise kako je Celzi slab jer je izgubio 4 meca (mislim najmanje od svih timova u PL), a Interu nije sve med i mlijeko u nikad slabijem Kalcu.
Ali to je Murinjo :mrgreen: ...igrice i manipulacije :mrgreen: ... i zato ga i volimo, neki potajno neki otvoreno :mrgreen: . Bilo kakav da je, imace specijalno mjesto kod navijaca Celzija...ali je u pravu da se nismo nesto mnogo promijenili od njegovog odlaska, povodom baze igraca...samo sto smo igrali 4-2-1-2 vecinskim dijelom sezone, sad smo se vratili na 4-3-3 , Murinjovu omiljenu...

Bice ovo jedna od najboljih utakmica sezone ja mislim, ne zbog flaira vec po jacini...

Anceloti se mnogo ne opterecuje nejgovim komentarima jer ima veoma opusten stil komunikacije sa medijima i svojim kolegama, ali zna ponekad da mu uzvrati sto je dobro :mrgreen:

Walken slazem se da treba da dobiju crveni kad to zasluze,ali mislim da je Kordoba ipak prestrogo dobio crveni...To da Interu ne dozvoljavaju da bude sampion vec u februaru nisam bukvalno mislio,vec da mi se cini kao da hoce da malo ucine zanimljivije prvenstvo,pa shodno tome vise gresaka prave na Interovu stetu...

Evo "specijalni" je demantovao da je aludirao na hapsenje sudije :):p

Sto se tice duela Inter-Celzi nazalost mislim da nisi u pravu mislim da su nam za Cezarom na golu sanse 60-40 % u korist Celzija,a bez Cezara 70-30% u korist Celzija.Cezar je mozda i najbitniji igrac za Inter,jer skoro nikad ne kiksa,a skida zicere kao od sale...Toldo je nekada bio odlican golman,ali vec je mator,nema utakmice u nogama,sad kad je igrao u kupu protiv Juventusa je primio smesan gol kroz noge,a sut nije bio uopste jak.Sklon je kiksevima...Ali koliko znam tek treba da kazu da li ce Cezar braniti jos se ne zna,ja se nadam da ce biti na golu,jer nam onda sanse rastu...

El Caballero ne mrzi nas,ja i Walken imamo vec rutinu da ovako razmenjujemo misljenja:lol:

Dosta su slične ekipe, koje su jak kolektiv pre svega, i bilo koji igrač da ne igra to odsustvo se neće preterano osetiti ...

Meni utakmica nece biti ista ako ne budu igrali Teri, Balak, Drogba i sa druge strane Baloteli... Srecom svi igraju...jer Baloteli ce uci kada Inter bude gubio sa 2 razlike:hahaha1:
Nedostaje mi Esijen...ali imace dostojnu zamjenu Mikela, koji ce da sveze u masnicu Snajdera:D
I naravno...vec dugo mi nedostaje Bosingva...ali sam siguran da ce Bane biti odlican...mozda ce dati i gol!

Meni utakmica nece biti ista ako ne budu igrali Teri, Balak, Drogba i sa druge strane Baloteli...
I bez njih je Čelsi kadar da pobeđuje i igra dobro, a pogotovu Inter bez Balotelija ...

Dok je Drogba bio na Kupu Nacija, Čelsi je ostvario sve četiri pobede i postigao 14 golova u 4 meča ... MOže se i bez njega iako je dao puno golova i doneo dosta bodova ove sezone ...

Evo i dokaza da nisam jedino ja mišljenja da je Inter poguran od strane sudija mnogo više nego ostali prethodnih sezona, niti je to proizvod toga što ja ne volim Inter ...

Walken a recimo nisi prokomentarisao onaj tekst gde onaj senator i predsednik Napolija kaze da iza Juvea stoji mafija?To je isto jos jedan dokaz za neke stvari,ako ces da budes realan...Ne mozes tek tako staviti jedan tekst i onda na osnovu toga pljuvati...Ovaj tekst je pisao novinar koji ocigledno ne voli Inter...Tako ces naci mali milion tekstova i protiv Inter i Juvea i Milana...

ccc Navijaci Milana nesto da postavljaju na ovoj temi,nije im dovoljno ni dva crvena ni izmisljeni penal u derbiu da bi nam dali gol:lol:A jos se zale na sudjenje:lol:Ali ok dobili su 6 komada u dve utakmice sa nama,pa realno nije to lako podneti:mrgreen:

Sto se tice navijaca Milana na ovom forumu zaista postujem maksimalno Srleta i Dusana Mastera kao skroz realne likove,i ako Milan osvoji neki trofej na kraju sezone njima cu bez problema cestitati ovde;)

I bilo bi lepo da me odredjena osoba(prepoznace se),koja se predstavlja ovde kao navijac Milana,ne pominje u svojim postovima,ni direktno ni indirektno...

Poslednja izmena:
Walken a recimo nisi prokomentarisao onaj tekst gde onaj senator i predsednik Napolija kaze da iza Juvea stoji mafija?To je isto jos jedan dokaz za neke stvari,ako ces da budes realan...Ne mozes tek tako staviti jedan tekst i onda na osnovu toga pljuvati...Ovaj tekst je pisao novinar koji ocigledno ne voli Inter...Tako ces naci mali milion tekstova i protiv Inter i Juvea i Milana...
Da iza Juventusa stoji mafija, Juve ne bi ređao poraze i doveo u pitanje LŠ-a ... Ili možda mafija želi da Jvuetnusu obezbedi 11-to mesto ...

Realno, to je izjavio predsednik ekipe koja je konkurent Juventusu za to 4-to mesto, i ekipe kojoj su pre dve godine dosuđena dva tragikomična penala protiv Juventusa ... Tad nije bilo mafije, a pojavila se odjednom kad je Juve sa drugog skliznuo na četvrto mesto i postao konkurent Napoliju ...

ccc Navijaci Milana nesto da postavljaju na ovoj temi,nije im dovoljno ni dva crvena ni izmisljeni penal u derbiu da bi nam dali gol:lol:A jos se zale na sudjenje:lol:Ali ok dobili su 6 komada u dve utakmice sa nama,pa realno nije to lako podneti:mrgreen:
Vi ste od njih skoro dobili 6 komada u jednoj tekmi, te se ja ne bih kurčio time :D ...

Jeste ali to je bio kup koliko se secam i utakmica nije imala neki znacaj;)A i kad je to bilo,to su davna vremena Walken a mi pricamo o sadasnjosti,najvise o ovoj sezoni u kojoj smo ih dva puta ubedljivo savladali:)A poenta je da su nam ove sezone pred oba derbia pretili i igraci i navijaci Milana,a znas i sam kako su prosli.Zato su mi jako drage ovogodisnje pobede protiv Milana,pogotovo ova druga sa 9 igraca :)

A ja uopste nisam hteo da prozivam Milan ovde,nego jednostavno kad mi tako neko dodje i samo pljuje po Interu,onda jbgg ,moram malo da uzvratim.Inace ja sam od onih ljudi sto prvenstveno voli svoj klub,Inter naravno,i uopste ne mrzim toliko Juve i Milan.Naravno ne mogu da ih volim jer oni su najveci rivali Intera u kalcu,ali nisam zadojen sad nekom ogromnom mrznjom protiv njih...

Sto se tice teksta,hteo sam da kazem da tako uvek mozes da nadjes neki tekst,protiv Intera,Juvea,Milana-Tutosport je tradicionalno naklonjen Juventusu,a Gazeta delo sport Interu i Milanu cini mi se.I onda imas mali milion tih novinara,koji ce napisati neki "naruceni" tekst u kome se omalovazava neki tim...

Ovo je bio penal!!!

Preterujes,nema sanse da mozes da kazes da je bio ocigledan penal.Bio je kontakt telom,ali igrac Celzija je pao tek kada je video da mu je lopta pobegla i da je u mrtvom uglu.

Jako zajebana utakmica,Celzi je imao vise suteva u gol i vise loptu u nogama,ali Inter je imao konkretnije sanse,gol Milita i odlicna sansa Etoa,pormasio covek loptu...

Preterujes,nema sanse da mozes da kazes da je bio ocigledan penal.Bio je kontakt telom,ali igrac Celzija je pao tek kada je video da mu je lopta pobegla i da je u mrtvom uglu.

Jako zajebana utakmica,Celzi je imao vise suteva u gol i vise loptu u nogama,ali Inter je imao konkretnije sanse,gol Milita i odlicna sansa Etoa,pormasio covek loptu...

Dobro, al nije bilo više igrača pred golom, bio je jako blizu gola, a ovaj mu je s leđa nagazio desnu nogu...bila jako dobra prilika Drogbe iz slobodnjaka kada je pogodio prečku...Inter malo konkretniji u prvom poluvremenu...

LŠ: Murinjov Inter bolji od Anćelotijevog Čelsija....

Fudbaleri Intera savladali su u Milanu Čelsi rezultatom 2:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona pa u revanš koji je na programu 16. marta u Londonu ulaze sa minimalnom prednošću.

Bolji početak meča Inter nije mogao ni da zamisli. Već u trećem minutu Dijego Milito se sjajno snašao u kaznenom prostoru gostiju, driblingom je izbacio Terija i preciznim udarcem savladao golmana milanskog tima Žulija Cesara.

Od tog trenutka Čelsi je krenuo mnogo ofanzivnije ka golu rivala. U narednih desetak minuta ekipa Karla Anćelotija je nekoliko puta ozbiljno zapretila. Najbliži izjendačenju gosti su bili u 15. minutu. Drogba je odlično šutirao ali je, na njegovu žalost lopta, pogodila prečku.

U poslednjim trenucima porvog poluvremena Čelsi je mogao da izjednači. Ivanović je direktno iz auta uputio loptu ka Kaluu, Zaneti je pogrešio, reprezentativac Obale Slonovače je ušao u šesnaesterac, ali ga je Samjuel stigao i oborio. Mešutim, glavni arbiter je smatrao da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu.

Drugo poluvreme počelo je zestoko. Čelsi je izjednačio preciznim udarcem Kalua u 51. minutu na asistenciju Branislava Ivanovića.

Međutim, samo četiri minuta kasnije Inter je ponovo poveo. Snajder je prošao po levoj strani, proigrao Kambijasa koji šutira ali je njegov udarac blokirao Ivanović, međutim lopta je ponovo došla do Argentinca i njegov drugi pokušaj je završio iza leđa Petera Čeha.

U nastavku meča obe ekipe su pokušavale da postignu gol, Čelsi da izjednači a Inter da poveća prednost uoči revanša u Londonu. Međutim, do kraja susreta nije bilo promene rezultata pa Inter sa samo jednim golom prednosti putuje u London.

Back