sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Da, komentarise kako je Celzi slab jer je izgubio 4 meca (mislim najmanje od svih timova u PL), a Interu nije sve med i mlijeko u nikad slabijem Kalcu.
Ali to je Murinjo
...igrice i manipulacije
... i zato ga i volimo, neki potajno neki otvoreno
. Bilo kakav da je, imace specijalno mjesto kod navijaca Celzija...ali je u pravu da se nismo nesto mnogo promijenili od njegovog odlaska, povodom baze igraca...samo sto smo igrali 4-2-1-2 vecinskim dijelom sezone, sad smo se vratili na 4-3-3 , Murinjovu omiljenu...
Bice ovo jedna od najboljih utakmica sezone ja mislim, ne zbog flaira vec po jacini...
Anceloti se mnogo ne opterecuje nejgovim komentarima jer ima veoma opusten stil komunikacije sa medijima i svojim kolegama, ali zna ponekad da mu uzvrati sto je dobro
Ali to je Murinjo
...igrice i manipulacije
... i zato ga i volimo, neki potajno neki otvoreno
. Bilo kakav da je, imace specijalno mjesto kod navijaca Celzija...ali je u pravu da se nismo nesto mnogo promijenili od njegovog odlaska, povodom baze igraca...samo sto smo igrali 4-2-1-2 vecinskim dijelom sezone, sad smo se vratili na 4-3-3 , Murinjovu omiljenu...Bice ovo jedna od najboljih utakmica sezone ja mislim, ne zbog flaira vec po jacini...
Anceloti se mnogo ne opterecuje nejgovim komentarima jer ima veoma opusten stil komunikacije sa medijima i svojim kolegama, ali zna ponekad da mu uzvrati sto je dobro

FORZA INTER!!!!