FC INTER

Tvrda utakmica, Snajder je izgledao umoran, verovatno zbog prijateljske utakmice reprezentacije u sredu(ili cetvrtak, ne mogu sad da se setim) tako da niste imali puno kreativnosti u veznom redu. Realan rezultat bi bio 0:0, ali ***, desio se kiks odbrane, slicno kao i protiv Milana, i opet su bodovi otisli bzvz.

Tvrda utakmica, Snajder je izgledao umoran, verovatno zbog prijateljske utakmice reprezentacije u sredu(ili cetvrtak, ne mogu sad da se setim) tako da niste imali puno kreativnosti u veznom redu. Realan rezultat bi bio 0:0, ali ***, desio se kiks odbrane, slicno kao i protiv Milana, i opet su bodovi otisli bzvz.

U sredu...:lol:

Ovakve utakmice su uvek teške, i uglavnom neka ovakva situacija ih prelomi...

Šteta, mogli smo još više da se približimo Milanu...al' ne možemo ni samo da pobeđujemo...:lol:

Bas tako,protiv Milana je kiksao Materaci,sada Kordoba.A u pravu si i za Snajdera,delovao je umoran,igrao je za Holandiju i dao sjajan gol.Znao sam da cemo primiti neki gol posle prekida.Ne vredi Samjuel i Lusio fale jako,to se vidi...Rannocia je bio dobar opet je pokupio skoro sve lopte,ali ne moze on sam da nosi odbranu.Potreban mu je dobar partner,a Kordoba to sigurno nije.Cak je bolje da je Materaci igrao jer je bar visok i verovatno bi pokupio onu loptu.

Ne znam vise dokle cemo da primamo ovakve golove.Ovo ce nas verovatno kostati scuddeta ove sezone.Nista jos nije gotovo,kljucno je da igraci sad zaborave ovakj mec i da pobede u Firenci,jer onda dolazimo na -5,a ocekuje nas i derbi sa Milanom.Ima jos dosta da se igra...

Ali onaj promasaj Etoa,nisam mogao da verujem...A posle imao jos jednu sansu,los je bio danas.

U sredu...:lol:

Ovakve utakmice su uvek teške, i uglavnom neka ovakva situacija ih prelomi...

Šteta, mogli smo još više da se približimo Milanu...al' ne možemo ni samo da pobeđujemo...:lol:

Jeste sa njima je uvek tesko,protiv nas su uvek napaljeni i znao sam da ce biti cvrst mec.Steta sto nismi uzeli bar bod jer bio to bio najrealniji rezultat.

Ali sta covek da kaze posle onog promasaja Etoa?Mozemo ga sad kriviti,ali takve situacije se desavaju njemu mozda jedanput u zivotu.Sutnuo je malo jace a trebao je samo da postavi nogu i lopta bi usla u gol.

Medjutim lako je sad praviti se pametan,toliko nas je puta spasao svojim golovima,tako da nemamo pravo da ga kritikujemo puno...

Kao sto si rekao Gax ne mozemo uvek pobedjivati,treba samo zaboraviti ovaj mec sto pre.Fiorentinu ako dobijemo imamo i dalje sanse.

Ali brine me ova nasa odbrana,jako me brine...Svaki mec primamo glupe i lake golove i ne znam dokle ce to da traje.Samo da se sto pre vrati Lusio i da igra u tandemu sa Rannociom...

Jeste sa njima je uvek tesko,protiv nas su uvek napaljeni i znao sam da ce biti cvrst mec.Steta sto nismi uzeli bar bod jer bio to bio najrealniji rezultat.

Ali sta covek da kaze posle onog promasaja Etoa?Mozemo ga sad kriviti,ali takve situacije se desavaju njemu mozda jedanput u zivotu.Sutnuo je malo jace a trebao je samo da postavi nogu i lopta bi usla u gol.

Medjutim lako je sad praviti se pametan,toliko nas je puta spasao svojim golovima,tako da nemamo pravo da ga kritikujemo puno...

Kao sto si rekao Gax ne mozemo uvek pobedjivati,treba samo zaboraviti ovaj mec sto pre.Fiorentinu ako dobijemo imamo i dalje sanse.

Ali brine me ova nasa odbrana,jako me brine...Svaki mec primamo glupe i lake golove i ne znam dokle ce to da traje.Samo da se sto pre vrati Lusio i da igra u tandemu sa Rannociom...

Očekivano težak meč...meni je najviše krivo što su iz naše greške došli do bodova...

Što se tiče Etoa...u 99% slučajeva on bi to pretvorio u gol...falila je malo i sreća...

Ako dobijemo Violu...možemo još da se nadamo...bili bi na minus pet od Milana...

I mene odbrana baš brine...u poslednje vreme je baš popustila...samo da se što ti kažeš Lusijo što pre vrati...

Tvrda tekma, kao i svaki derbi... Ali eto, mi smo usli u mec sa vise zelje i to je odlucilo pobedu... Samo meni se ovo ne svidja, kao sto i rekoh u temi Juventus... Ovako ste vi igrali ove meceve pre par godina... Obamartins i ekipa...

Slazem ste,opet ste bili napaljeni,i vise ste zeleli pobedu.Mao me je nerviralo kako se igraci Intera u nekim situacijama ponasaju nonsalantno.Ali *** sta da se radi,ovime ste nama znatno umanjili sansu za scuddet,to bar treba da vas cini srecnim:lol:

Mada kao sto si rekao,promenljivo jako igrate,i ako ne uzmete to 4 mesto,pisi propala sezona...Igrate dobro derbi meceve,ali to nikako nije dovoljno za titulu...

Otisao je najbolji napadac svih vremena...I jedan od najboljih igraca ikada, pravi Ronaldo i Zidan su obelezili jednu eru u fudbalu...

Predsednik Intera o slavnom Brazilcu
Morati: Ronaldo je najbolji napadač svih vremena
116983_ronaldointerreuters_f.jpg

Vlasnik i predsednik italijanskog fudbalskog kluba Inter Masimo Morati rekao je da mu je žao što je pravi Ronaldo odlučio da završi karijeru i nazvao Brazilca najboljim napadačem svih vremena.

“Veoma mi je žao zbog njegove odluke. Izuzetno ga cenim i mislim da je najbolji napadač svih vremena. Svi koji su ga gledali bar jednom mogli su da uživaju. Za nas u Interu je bila privilegija imati ga kao igrača. Želim mu sve najbolje u budućnosti”, rekao je Morati za sajt milanskog kluba.

Ronaldo je bio član Intera od 1997. do 2002. godine. U tom periodu odigrao je 91 utakmicu i postigao 59 golova.

Brazilski fudbaler, koji ima 34 godine, saopštio je u ponedeljak da se povlači iz fudbala zbog zdravstvenih problema.

Pored Intera, Ronaldo je u karijeri igrao za brazilske klubove Kruzeiro i Korintijans, holandski PSV, špansku Barselonu, španski Real, italijanski Milan.

Ronaldo je sa reprezentacijom Brazila osvojio dve titule svetskog prvaka.

Pandev na meti Totenhema

Makedonski reprezentativac i clan milanskog Intera Goran Pandev nalazi se na meti londonskog Totenhema.

Pandev je u januaru prosle godine presao u Inter iz rimskog Lacija, ali nije uspeo da opravda ocekivanja celnika italijanskog sampiona. Na samo 37 utakmica postigao je svega cetiri gola. Ipak, treba reci da je imao vise nego jaku konkurenciju u napadu Intera, gde su neprikosnoveni Samjuel Eto i Dijego Milito.

Celnici londonskog Totenhema planiraju da tokom juna u svoje redove dovedu 27-godisnjeg makedonskog internacionalca. Prema pisanju medija "pevci" su spremni da za napadaca Intera izdvoje deset miliona evra.

Pandev bi trebalo da bude idealna zamena za Rusa Romana Pavljucenka, koji ce sigurno napustiti "Vajt Hart Lejn" u letnjem prelaznom roku.

Inter slavio u Firenci

Fudbaleri Intera pobedili su veceras u Firenci ekipu Fiorentine rezultatom 2:1 u zaostalom mecu 17. kola kola Serije A.

Gosti su poveli u sestom minutu autogolom Kamporezea, a izjednacio je Paskval u 33. Pobedu gostima doneo je Pacini u 62. minutu. Kapiten srpske reprezentacije Dejan Stankovic bio je u startnoj postavi Intera. On je zamenjen u 89. minutu, a tri minuta ranije zaradio je zuti karton. Mladi srpski reprezentativac Adem Ljajic igrao je za Fiorentinu od 27. minuta, posto je zamenio Marija Alberta Santanu.

Djenova je pobedila Sampdoriju 1:0, a jedini gol na mecu postigao je Rafinja u 55. minutu.

Prvo mesto na tabeli Serije A drzi Milan sa 52 boda, dok je Napoli drugi s 49. Inter je na trecoj poziciji s 47.

novija.gif

Upisani su izuzetno vazni bodovi,ekipa je reagovala na pravi nacin posle poraza od Juventusa:)

Eto odlican,Stankovic se vratio u vellikom stilu,Pazzini gospodar u 16,jos jedan gol...
Takodje bih istakao novu odlucnu partiju Rannocie,koji izrasta u vrhunskog defanzivca:worth: Kako smo samo pogodili sa njegovim dovodjenjem...

Sad smo na -5 u odnosu na Milan,i dalje smo u trci za scuddeto.Milan ima tezi raspored,imaju meceve sa Juventusom,Napolijem,sto smo mi vec prosli,a plus imamo i medjusobni derbi,znaci sve je moguce,samo da nastavimo sa pobedama...

Snajder ne igra protiv Kaljarija

Fudbaler Intera Holandjanin Vesli Snajder propustice zbog povrede misica na levoj nozi sutrasnji mec 26. kola Serije A protiv ekipe Kaljarija.

Snajder se povredio pre dva dana na mecu protiv Fiorentine (2:1). U saopstenju milanskog kluba navodi se da povreda holandskog fudbalera nije ozbiljnije prirode, ali strucni stab Intera nije zeleo da rizikuje. On bi mogao da propusti i prvi mec osmine finala Lige sampiona protiv Bajerna, koji ce biti odigran 23. februara.

Trener Intera Leonardo nece moci na duelu sa Kaljarijem da racuna ni na povredje Dijega Milita i Lusija, dok bi u prvi tim "nero-azura" mogao da se vrati Tijago Mota.

Mec izmedju Intera i Kaljarija bice odigran sutra od 20,45 casova.

Inter pripremio 50 miliona evra za Van Persija i Aršavina!

Sjajne partije Robina Van Persija i Andreja Aršavina u meču osmine finala Lige šampiona između Arsenala i Barselone naterale su gazde Intera da ih označe kao primarne mete letnjeg prelaznog roka.

Neočekivana odluka doneta je na Đuzepe Meaci, a još veće iznenađenje predstavlja to što su nero-azuri spremni da daju čak 50 miliona evra za ubojiti tandem "tobdžija", piše Korijere delo Sport.

Iako su napravili fenomenalan posao sa dovođenjem Đampaola Pacinija, u Interu se nadaju da bi Van Persi i Aršavin doprineli nikad jačoj konkurenciji u ofanzivnom redu.

Nije tajna da vodeći ljudi Intera nisu zadovoljni procesom povratka u formu Dijega Milita, kao i da moraju da razmišljaju ko bi mogao da nasledi Samjuela Etoa u napadu.

Murinjo:''Nikad u Juventus...'
murinjo-3-velika27993320110105080035.jpg

Portugalac daje sve više izjava o svom statusu u klubu. Želi da ispoštuje ugovor i nikada ne bi preuzeo ''staru damu''.
Žoze Murinjo oseća da ima punu kontrolu kao prvi trener Real Madrida i ponovo je govorio o tome, da želi da zadrži posao na ''Bernabeu''.

''Ako me ne otpuste, ostaću u klubu. Kada sam potpisivao ugovor na četiri godine, imao sam nameru da ispoštujem svoju reč. Želim da ostanem i ako ostanemo jedinstveni i verujemo u ovaj projekat, sigurno ću biti ovde'', objasnio je Murinjo i upitan je da li bi nekada mogao da vodi najvećeg rivala Intera, ekipu Juventusa.

''Nikada ne bih mogao da treniram Juventus, jer sam se previše vezao za Inter'', naglasio je ''Posebni''.

• Podržavam
Reactions: Gax

Back