FC Barcelona

nema nista ,ne zavisi mnogo man.un od ronalda!!
nego sto je sad on magnet za reklame i ostalo kao sto je i prosle godine bio kaka' , pa zato nece da ga verovatno prodaju a mozda se i na kraju smiluju i ljudi uzmu 85,90m eura i naprave najveci transfer u istoriji fudbala
do sada drzi rekord Zidan kada je presao u Real za 75m eura pa posle njega je Figo za 65m eura isto u Real Madrid sad jos fali da bude ovo sa ronaldom i opet u Real Madrid
Robinho ostaje tome je kraj price izjavio Calderon (posto se pominjao celsi i milan kao opcije)

Gvardiola nastavlja.

Jel taj covjek lud ili sta?????

Ajd nekako sam se i pomirio sa odlaskom Djovanija(jako tesko) ,ali citam danas prodaje Ronaldinja za 13 miliona :shock: Eta za dvadesetak...Pregovara o odlasku mesija (iako je ovaj podpisao novi ugovor) ,a dovodi neke drugorazredne fudbalere.Nemojte me pogresno shvatiti ali imena koja pristizu u Barcu i nisu nesto zvucna(nadam se da bolje igraju nego sto su "Poznati) .

Lopovi vode klub :(

Ni meni...Djovanija sam bas gotivio ...Po mom misljenju bolji je dosta od Bojana Krkica na kog su postavili klazulu od 60 miliona eura :shock:

Mislim da je transfer Djovanija najveca glupos u istoriji Barce :( .

Pa Djovanija su najverovatnije prodali jer nije imao mesta u startnoj postavi a nije hteo da sedi na klupi (a usput da zarade i koji evric na njega), Bojan Krkic je mnogo bolji od Djovanija koji nije skoro nishta pokazao kad je ulazio u igru zato nemogu ni u jednom smislu da se uporede ta dva mlada igraca, e zameram im zashto hoce da prodaju Etoa jer bez njega neznam kako bi Barca funkcionisala, evo pogledajte dok je Eto bio povredjen nisu moglu da naprave jedan kvalitetan napad kako valja stalno bi gubili loptu na centru..:thumbdown:

Laporta kada je ostao u Barseloni videce se kako se ce pokazati sledece sezone sa dosta promenjim timom,iskreno receno nisu bas velike sanse da Barsa vec prve sezone napravi neke velike rezultate sa dosta drugacijim timom,a tamo one 2 sezone vrlo verovatno!
neka Barselona proda Eto'o i da dovede adekvatnu zamenu i moze o necem vecem da razmislja a ako ostane Eto'o slaba vajda,a i Anriju ne cvetaju ruze,Mesi sa Xavijem i Pujolom odrzava celu Barsu koliko toliko

Laporta mozda nece ostati. Iako je jedva prezivio ovaj "referendum" samo za 6% (bilo je potrebno 66% da odleti i da se odmah organizuju novi izbori, a protiv njega je glasalo 60%) , on je ipak pristao da u septembru neka valjda skupstina izglasa da li ostaje ili ide. Za sad je ostao da bi se mogli realizovati transferi , ali mozda ode posle. Svejedno, ko god da bude predsjednik sledece sezone bice pod ogromnim pritiskom.

Nije lako naci adekvatnu zamjenu za Etoa. On je odlican igrac i ima samo 27 godina, mada ima problema sa egom i imao je 2 velike povrede u prethodne 2 sezone. Izgleda da Barselona sad jedino ima namjeru da dovede Adebajora :thumbdown: , danas je na netu bio jedan absurdan trac da Barca nudi Etoa i 10 miliona u zamjenu za Adebjora :rotf: Nadam se da to nije tacno.

Sto se tice Ronaldinha, on je ljut sto ga Barselona ne pusta da ide na Olimpijske igre, pa navodno prijeti da ce raskinuti ugovor sto bi mu omogucilo da ode za nekih 12 miliona. Mada, svejedno, samo je pitanje dana, mozda i sata kad ce da ode , pominju se Milan i Man City. Roni zeli u Milan ali izgleda da Milan nema dovoljno novca da ga dovede (nije mi jasno gdje im je novac od osvajanja LS prije samo godinu dana??), a Man City nudi mnogo vise ,navodno i preko 30 miliona (dok Milan nudi oko 15). Ako je tako onda Barcelona treba da prihvati ponudu Sitija iako bi iskreno bilo tuzno vidjeti takvog sampiona u najboljim godinama da igra za jedan "manji" klub koji gotovo sigurno ne moze ni da se kvalifikuje za LS, a kamoli da ide na titulu prvaka engleske :neutral:

@aki-bg

Normalno da se Djovani nije pokazao kad nije ni imao vremena za to...Rajkard je previse forsirao Krkica(koji po mom misljenju nije dobar kao Djovani) tako da Djovani nije dolazio do izrazaja...
I opet kazem "lopovi vode klub" ...I da nije imao mjesto u prvoj postavi i da su ga se htijeli rjesiti mogli su uzeti vece pare...Znam da je manchester proslo ljeto poslao ponudu za Djovanija tesku 30-ak miliona eura...Tad su mi te pare izgledale male za onakvog talenta...

A ovo sto se desava se ETO-om mi nije jasno ...Mogu da se kladim da je on trenutno najbolji shpic na svetu...Zao mi je sto ce otici...Zao mi je i sto odlazi Roni ali *** :( ...

A ovo sto se desava se ETO-om mi nije jasno ...Mogu da se kladim da je on trenutno najbolji shpic na svetu...

Ako si bas resio da se kladis u ovo onda bar nemoj mnogo da ulozis ...:D

Slatko sam se ismejao kad sam jutros procitao u novinama da Barselona nudi Etoa + 10 mil. za Adebajora :lol: . Ni meni tu neke stvari nisu najjasnije . Ne kazem da je ova informacija 100 % tacna , ali i bez ove ponude nisu mi neke stvari jasne u vezi Barselone ....

Ako si bas resio da se kladis u ovo onda bar nemoj mnogo da ulozis ...:D

Slatko sam se ismejao kad sam jutros procitao u novinama da Barselona nudi Etoa + 10 mil. za Adebajora :lol: . Ni meni tu neke stvari nisu najjasnije . Ne kazem da je ova informacija 100 % tacna , ali i bez ove ponude nisu mi neke stvari jasne u vezi Barselone ....

Ulazem Gvardiolu,Laportu i jos kao mali plus
Real Madrid :)

Ako promasim necu tugovati :D

i veliki Ronaldinho posle par meseci pricanja otisao iz Barselone
Milan sada ima trio brazilaca KAKA+PATO+RONALDINHO
cena transfera iznosi kako pise 25m Eura,sto uopste nije malo,a samo koje su pare bile u pitanju pre jedno 2godine kada je mogao da bude skoro vise nego duplo najveci transfer u istoriji fudbala ali sta je bilo...

:( Volio sam ga ...Dos`o nam budjav lebac u ekipu :) ...Nadam se da ce Hleb da opravda 20 miliona koji su potroseni na njega

Znas onu pesmu "Budjav lebac" od S.A.R.S.-a :)
Ja je obozavam. Izvinite za offtopic :rumenko:

Barcelona je danas na svojoj službenoj internet stranici potvrdila kako je bjeloruski reprezentativac Alexander Hleb na putu za katalonsku prijestolnicu, gdje će stići oko 13 sati.

Tri sata kasnije Hleb će se podvrgnuti liječničkim pretragama u gradskoj bolnici, a nakon 19 sati obavit će se dodatne pretrage u klupskoj ambulanti. Ukoliko sve pretrage pokažu zadovoljavajuće rezultate, Hleb će sutra potpisati ugovor sa Barcelonom.

Barcelona je tako brzo pronašla zamjenu za Ronaldinha, koji bi također danas trebao potpisati ugovor sa Milanom.
Boldovani deo je najjaci :lol:

Poslednja izmena:

Back