Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ne, bas je divan. Tvoj je bio odvratan.Auuu,ala je ovo odvratan post![]()

@Vlade_OTH

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, bas je divan. Tvoj je bio odvratan.Auuu,ala je ovo odvratan post![]()

jel to receno u ironiji ili stvarno ,to pitam zbog znakakoji si stavila
a vidim zene simpatisu klubove kao sto je celsi i real ,nema svaka zena je ista samo gleda gde ima vise "MONEY(nisu bas sve iste
poz
Auuu,ala je ovo odvratan post![]()
Ne, bas je divan. Tvoj je bio odvratan.
@Vlade_OTH![]()
Ovo drugo je u ironiji
Ovo treće je stvarno
A i jeste, baš ću ja da navijam zbog kluba zato što ima bogatog vlasnika, nema šta![]()

desi AMIGO!Kako ce vnkrca da se razgoropadi kad procita ove postove![]()
ma dobro to sam se ja malo zezao sta ste pojedine odmah pocele da vristite
ali dosad koja kog da je se javila devojka na forumu mislim da navija za celsi a ne razumem zasto ih taj klub toliko privlaci (dresevi,igraci ili sta ih vec privlaci) ali nema veze,poneka za barsu

Nisam ja počela da vrištim, samo te obaveštavam da ne shvatiš neke stvari pogrešno...!!!
A za Chelsea sam počela da navijam zbog Lamparda...!!! Fenomenalan igrač (u fudbalskom smislu!), a uz to i sladak...!!! A sad obožavam ceo tim...!!!![]()
(brad pit je dobar jer je angelina pored njega ali ipak meni je najlepsa zena na svetu JESSICA ALBA)

jel imas mozda sliku od Lampardove zene ,cini mi se da je ona bas NICE ili je to zena od Gerrarda ,to sam jedne prilike video kada je igrala Engleska protiv nekoga ,pa su dve zene bile jedna do druge i kamera je prikazala na njih i rekla da su to njihove zeneNe znam, nisam ga pitala...!!!
A mislim da je i normalno da ne gledamo na njega istim očima, pošto si ti muško, za razliku od mene...!!!
Pozz i tebi!

Evo i slika:
Frank & Elen:
Steven i Lady Gerrard

Imate PP ili Fudbal, chat i jos ponesto.