El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Ne da se govorka vec je to gotova stvar, od sledece sezone Gvardiola na klupi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Manje chat-a vas dvoje (Mia i Vlade)Imate PP ili Fudbal, chat i jos ponesto.
![]()

Ne da se govorka vec je to gotova stvar, od sledece sezone Gvardiola na klupi!
meni samo nije jasno kako pojedini moderatori imaju 18 godina(tako im pise u njihovom prostoru(o njima),ili je to neka .....Nemoj da se ljutiš,:grin:
Uostalom, Lamparda odavno povezuju sa Barselonom (nadam se neopravdano!!!), pa i nismo napravili mnogo veliki "prekršaj"...!!!![]()
Odlazeći trener Barselone Frank Rajkard izjavio je da je snosi deo krivice za loše rezultate tima u sezoni koja se bliži kraju i izrazio nadu da će Sep Gvardiola nastaviti sa dobrim radom kada krajem meseca i zvanično postane novi trener Barse.
Holandski stručnjak ove sezone nije uspeo da donese trofej na Kamp Nou, što je automatski značilo da mu uprava kluba neće ponuditi produžetak saradnje. Rajkard je preuzeo odgovornost.
"Ako neko želi da aplaudira onda bi aplauz trebalo da krene najpre za klub, pa za igrače i tako dalje. S obzirom da ove sezone nismo postigli ono što smo zacrtali na početku razumem da se zvižduci tiču i mene jer sam deo ove grupe. Svi smo se našli u istom sosu i ja nisam izuzetak. Nadam se da će moj odlazak iz kluba proteći glatko, bez bilo kakvih pozitivnih ili negativnih stvari. Za prethodnih pet godina u ovom klubu sam ostavio srce i uvek imao poštovanja prema svima", rekao je na početku Frank Rajkard.
Holandski stručnjak osvrnuo se i na Hosepa Gvardiolu, nekadašnjeg asa kluba, koji će krajem meseca i zvanično postati novi trener Barselone.
"Imam izuzetno lepo mišljenje o Gvardioli. Trenutno radi zaista sjajan posao i ja sam ubeđen da će nastaviti u istom ritmu i kada bude seo na klupu prvog tima", završio je Rajkard.
Barselona u nedelju igra protiv Majorke na svom terenu, a fudbaleri katalonskog giganta nadaju se da bi pobedom makar malo mogli da se iskupe navijačima za prošlonedeljnu katastrofu protiv Reala.
Ja imam 18 godina. Pa?meni samo nije jasno kako pojedini moderatori imaju 18 godina(tako im pise u njihovom prostoru(o njima),ili je to neka .....
Ja imam 18 godina. Pa?
Tacno je za Drogbu, Nije za Ceha i nije za Ronalda. samo pise da ga i dalje juri Real. Ponudice za njega 80mil.
Ali ne znam kakve to opet ima veze sa barsom.

... Da dovedu jos tri kvalitetna igraca bice to opet nenadyebiv tim ...
Ma sta vas briga..Lova do krova, a sigurno ce se kupiti novi igraci. I to dobri.
пораз од Мајорке за четврто место на табели
1. Real Madrid 82
2. Viljareal 74 ove godine igraju svaka im cast
3. Atletiko Madrid 64 i atletiko je dosta napredovao
4. Barselona 64 veoma loze ove godine
5. Sevilja 61
6. Rasing Santander 57
7. Maljorka 56
8. Deportivo 52
9. Atletik Bilbao 50
10. Almerija 49
11. Espanjol 48
12. Valensija 48
13. Hetafe 46
14. Real Betis 46
15. Valjadolid 44
16. Osasuna 43
17. Rekreativo 43
18. Saragosa 42
19. Real Mursija 30
20. Levante 26
ako izgubi barsa slucajno i poslednju utakmicu a sevilja pobedi (jer u tom slucaju bi imali isti broj poena Barsa i sevilja,verovatno je barsa bolja u medjusobnom skoru a i verovatno i u gol razlici,pa ce zato i barsa ici u kvalifikacije za LS

. Dakle ,ovo sam napisala trećeg Januara. I obistinilo se. Još čekam da se Barselona prošeta Segundom i pjesma će bito 100 % tačna...ovako je 85 %
. Šalim se ovo za Segundu,ali je samo bilo pitanje vremena kad će se desiti ovo što se desilo...