FC Barcelona

Ne da se govorka vec je to gotova stvar, od sledece sezone Gvardiola na klupi!

Nemoj da se ljutiš,:grin:
Uostalom, Lamparda odavno povezuju sa Barselonom (nadam se neopravdano!!!), pa i nismo napravili mnogo veliki "prekršaj"...!!! :whistling::):whistling:
meni samo nije jasno kako pojedini moderatori imaju 18 godina(tako im pise u njihovom prostoru(o njima),ili je to neka .....

Odlazeći trener Barselone Frank Rajkard izjavio je da je snosi deo krivice za loše rezultate tima u sezoni koja se bliži kraju i izrazio nadu da će Sep Gvardiola nastaviti sa dobrim radom kada krajem meseca i zvanično postane novi trener Barse.

Holandski stručnjak ove sezone nije uspeo da donese trofej na Kamp Nou, što je automatski značilo da mu uprava kluba neće ponuditi produžetak saradnje. Rajkard je preuzeo odgovornost.

"Ako neko želi da aplaudira onda bi aplauz trebalo da krene najpre za klub, pa za igrače i tako dalje. S obzirom da ove sezone nismo postigli ono što smo zacrtali na početku razumem da se zvižduci tiču i mene jer sam deo ove grupe. Svi smo se našli u istom sosu i ja nisam izuzetak. Nadam se da će moj odlazak iz kluba proteći glatko, bez bilo kakvih pozitivnih ili negativnih stvari. Za prethodnih pet godina u ovom klubu sam ostavio srce i uvek imao poštovanja prema svima", rekao je na početku Frank Rajkard.

Holandski stručnjak osvrnuo se i na Hosepa Gvardiolu, nekadašnjeg asa kluba, koji će krajem meseca i zvanično postati novi trener Barselone.

"Imam izuzetno lepo mišljenje o Gvardioli. Trenutno radi zaista sjajan posao i ja sam ubeđen da će nastaviti u istom ritmu i kada bude seo na klupu prvog tima", završio je Rajkard.

Barselona u nedelju igra protiv Majorke na svom terenu, a fudbaleri katalonskog giganta nadaju se da bi pobedom makar malo mogli da se iskupe navijačima za prošlonedeljnu katastrofu protiv Reala.

rajkard mi je uvek bio simpatican jer uvek igrace doziva sa zvizdukom i zbog onih kucecih lokni,jeste bio lik a i dalje ce biti
samo da rajkard ce da ode negde ili ne > (pre je se pominjao Chelsea jer i dalje ta opcija,a i taman je tamo sad neki bivsi pomocni trener Barse sto je pre radio sa rajkardom kada su bili sampioni evrope)

donasnje top vesti na SPORT MONDO (mts wap)sto sam procitao mada mislim da polovicno tacne:
1.Drogba u Milan ,neko nudi 40miliona za Ceha(golmana Chelsea)
2.Ronaldo odlazi iz man.un !? (razlog nisu prihvatili da ga placaju ne znam tacno koliko miliona godisnje i koliko nedeljna mu je plata,mada to i nije neki problem)
a sto je zanimljivo tih vesti nema na b92 sajtu niti na teletekstu b92 kanala sto samim tim predstavlja da te vesti verovatno su polovicno tacne

meni samo nije jasno kako pojedini moderatori imaju 18 godina(tako im pise u njihovom prostoru(o njima),ili je to neka .....
Ja imam 18 godina. Pa?

Tacno je za Drogbu, Nije za Ceha i nije za Ronalda. samo pise da ga i dalje juri Real. Ponudice za njega 80mil.
Ali ne znam kakve to opet ima veze sa barsom.

Ja imam 18 godina. Pa?

Tacno je za Drogbu, Nije za Ceha i nije za Ronalda. samo pise da ga i dalje juri Real. Ponudice za njega 80mil.
Ali ne znam kakve to opet ima veze sa barsom.

Pa...punoljetna si:mrgreen::lol:
Ni za Drogbu nije tacno...on u svojoj posljednjoj izjavi nije rekao da zeli da ide(a to je bilo prije 2 mjeseca)...

@Tema
Bas me interesuje gdje ide Rajkard...posto ide sigurno...
Kako stvari stoje...ode i Abidal i Ronaldinjo i najvjerovatnije Zambrota a mozda i Anri...a i Eto ne zeli da se zadrzava previse(mozda jos jednu sezonu)...postoje sanse da ode i Deko...to ce biti prava reorganizacija:mrgreen:

Ma Barca moze sebi da dopusti takav luksuz pa da proda gorepomenute igrace ... I dalje im ostaju Messi, Xavi, Iniesta, Krkic, Yaya Ture, Eto'o, Milito, Puyol ... Da dovedu jos tri kvalitetna igraca bice to opet nenadyebiv tim ...

пораз од Мајорке за четврто место на табели
1. Real Madrid 82
2. Viljareal 74
3. Atletiko Madrid 64
4. Barselona 64
5. Sevilja 61
6. Rasing Santander 57
7. Maljorka 56
8. Deportivo 52
9. Atletik Bilbao 50
10. Almerija 49
11. Espanjol 48
12. Valensija 48
13. Hetafe 46
14. Real Betis 46
15. Valjadolid 44
16. Osasuna 43
17. Rekreativo 43
18. Saragosa 42
19. Real Mursija 30
20. Levante 26

пораз од Мајорке за четврто место на табели
1. Real Madrid 82:):):):):):):):):):)
2. Viljareal 74 ove godine igraju svaka im cast
3. Atletiko Madrid 64 i atletiko je dosta napredovao
4. Barselona 64 veoma loze ove godine
5. Sevilja 61
6. Rasing Santander 57
7. Maljorka 56
8. Deportivo 52
9. Atletik Bilbao 50
10. Almerija 49
11. Espanjol 48
12. Valensija 48
13. Hetafe 46
14. Real Betis 46
15. Valjadolid 44
16. Osasuna 43
17. Rekreativo 43
18. Saragosa 42
19. Real Mursija 30
20. Levante 26

ako izgubi barsa slucajno i poslednju utakmicu a sevilja pobedi (jer u tom slucaju bi imali isti broj poena Barsa i sevilja,verovatno je barsa bolja u medjusobnom skoru a i verovatno i u gol razlici,pa ce zato i barsa ici u kvalifikacije za LS

Poslednja izmena:
U Barseloni je totalni raspad sistema - kakva kriza drma “blaugranu” najbolje se vidjelo na jučerašnjem treningu, prvom nakon nove sramote na “Nou kampu” i poraza od Majorke. U Kataloniji kao da su se svi predali, čak 16 igrača je propustilo jutarnji trening, ali im je sve oprošteno s obzirom na to da nije prisustvovao ni Frank Rajkard, odlazeći mister koji je za ovu priliku zadužio pomoćnike.
Pomoćnici su trening odradili sa samo osam igrača, a svoju obavezu su ispunuli kapiten Pujol, golmani Valdes i Pinto, Abidal, Krkić, Dos Santos, Oleger, Eskero, ali i dva mladića iz B tima - Fali i Hoze Manuel Rueda.
Razlozi izostanka glavnih zvijezda su različiti - Deko je zatražio slobodne dane do srijede nakon gromoglasnih zvižduka koje je dobio kada je zamijenjen na posljednjem meču, Eto, Zambrota i Markez nijesu trenirali zbog lakših povreda, a Mesi, Tiram, Ture, Anri i Edmilson su radili u teretani. Inijesta i Gudjonsen su trčkarali pored terena, dok je Ćavi odmarao zbog groznice.
Ronaldinja više niko i ne pominje. Poznato je da je Brazilac redovno propuštao treninge, da je bio jedan od povlašćenih kod Holanđanina, a španski mediji već odavno pišu da su se u Barsi stvorili klanovi na treninzima - jedna grupa radi kako treba, dok se druga za to vrijeme zabavlja.
Ovakav epilog na treningu nije iznenađenje ako se ima u vidu da je Barsa završila sezonu bez trofeja i da se sprema rekonstrukcija, te da će većina prvotimaca katalonskog tima od naredne sezone biti daleko od “Nou kampa”.

I treba tako! Nema tu nishta dok motka ne proradi
twak.gif

ako izgubi barsa slucajno i poslednju utakmicu a sevilja pobedi (jer u tom slucaju bi imali isti broj poena Barsa i sevilja,verovatno je barsa bolja u medjusobnom skoru a i verovatno i u gol razlici,pa ce zato i barsa ici u kvalifikacije za LS

Bolja je Barsi gol razlika a i medjusobni skor...sreca njihova inace bi ostali bez Lige sampiona...
Ali oni sebi mogu da dozvole luksuz da igraju i Kup uefa...to su vjerovatno odlucili za iducu sezonu:rotf:

Bang,Bang buducnost Barselone

We had 30 you had less,
We played footie,we were best
You wore purple,
We wore white
You would always win the fight
Bang,Bang, you shot us down
Bang,bang we hit the ground
Bang Bang
That awful sound
Barcelona shot us down
Seasons came and change the time
La Liga was finally mine
Rijkaard would always laugh and say
Remember when we used to play
Bang Bang,we shot you down
Bang Bang, you hit the ground
Bang Bang, that awful sound
Bang Bang,Real used to shoot you down
Real played and people sang
Just for me,the whistle ''rang''
Now your gone,
And I know why
And to these days I tell you ''hi''
You didn't even say ''goodbye''
You didnt' have time to lie
Bang,bang we shot you down,
You hit to Segunda
Bang,Bang,that awful sound
Bang,Bang,Real Madrid shot you down

Ovo je moja improvizacija pjesme Bang,Bang od Šer i Nensi Sinatre :mrgreen: . Dakle ,ovo sam napisala trećeg Januara. I obistinilo se. Još čekam da se Barselona prošeta Segundom i pjesma će bito 100 % tačna...ovako je 85 % :mrgreen: . Šalim se ovo za Segundu,ali je samo bilo pitanje vremena kad će se desiti ovo što se desilo...

Back