FC Barcelona

Daaaaay zayebi tu wikipediyu, na njoj mogu ja da napishem da je Chelsi trampio Eshlija Kola za Andjelkovica!

prije nekoliko dana sam researchovala nešto za Hillary Clinton i pisalo velikim slovima sa logoom Baracka Obame : ITS OVER :D
Takođe ,kad sam tražila nešto za Obertana pisalo je ''Chelsea are looking for him and Tottenhem.You know, the team which beat Chelsea at Wembley.Again''
A za F.Vujanovića neko stavio ''He is a son of a Bitch'' i stajalo tako 2 mjeseca :lol:
anyway mislim da nije loše što je otišao Deko.Ko dolazi umijesto Rajkarda???

Не знам ко би био права замена за Дека ако је уопште има . . . био је сјајан и један од заслужнијих пре две сезоне, ретко ко се уклапао у тим као он. Али сад стварно није у форми.
Можда је ово прави тренутак за прекид сарадње...
Има још играча чији одлазак се очекује...

Barsa sledece sezone se mozda nece ni prepoznati po mnogo cemu

igraci koji ce najverovatnije napustiti klub:
ronaldinho,deco,henry(mozda),gudjonsen,abidal,tiram,zambrota,silvinjo,eto(mozda),pujol(mozda MILAN najveci kandidat mada mislim da je to vrlo malo moguce),xavi(moguca varijanta zamena za lamparda)

a igrace koje juri Barsa da dovede u svoje redove su:
kaka *trampa trojice igraca ronaldinho+deco+zambrota+20miliona za kaku*(samo mislim da ce kaka pre u Real da ode nego u Barsu,jer sam covek tako rekao)
fabregas ,hleb,adebajor,alves,lampard,huntelar
od ovih pojacanja jedine opcije koje mislim da su moguce su huntelar,hleb i alves (fabregas ako bi isao u neki drugi klub ne bi se vracao u Barsu jer ga je taj klub skoro oterao iz svoje ekipe pre 2,3 godine)

barsa je ove godine u bas velikoj krizi u kakvoj retko koji veliki klub da je bio
real je bio 2,3 sezone u krizi ali ni priblizno u kakvoj se trenutno nalazi Barsa

Poslednja izmena:
Не знам ко би био права замена за Дека ако је уопште има . . . био је сјајан и један од заслужнијих пре две сезоне, ретко ко се уклапао у тим као он. Али сад стварно није у форми.
Можда је ово прави тренутак за прекид сарадње...
Има још играча чији одлазак се очекује...

mozda dodje ribery,nasri ili lampard :mrgreen:

Barsa sledece sezone se mozda nece ni prepoznati po mnogo cemu

igraci koji ce najverovatnije napustiti klub:
ronaldinho,deco,henry(mozda),gudjonsen,abidal,tiram,zambrota,silvinjo,eto(mozda),pujol(mozda MILAN najveci kandidat mada mislim da je to vrlo malo moguce),xavi(moguca varijanta zamena za lamparda)

a igrace koje juri Barsa da dovede u svoje redove su:
kaka *trampa trojice igraca ronaldinho+deco+zambrota+20miliona za kaku*(samo mislim da ce kaka pre u Real da ode nego u Barsu,jer sam covek tako rekao)
fabregas ,hleb,adebajor,alves,lampard,huntelar
od ovih pojacanja jedine opcije koje mislim da su moguce su huntelar,hleb i alves (fabregas ako bi isao u neki drugi klub ne bi se vracao u Barsu jer ga je taj klub skoro oterao iz svoje ekipe pre 2,3 godine)

barsa je ove godine u bas velikoj krizi u kakvoj retko koji veliki klub da je bio
real je bio 2,3 sezone u krizi ali ni priblizno u kakvoj se trenutno nalazi Barsa

prepoznace se po lepoti svoje igre....

poslednji put ponavljam,Tijeri Anri ne ide nigde,mislim da on sam najbolje zna.

aha,znaci Realove susne godine nisu sto i ova Barsina???

Poslednja izmena:
prepoznace se po lepoti svoje igre....

poslednji put ponavljam,Tijeri Anri ne ide nigde,mislim da on sam najbolje zna.

aha,znaci Realove susne godine nisu sto i ova Barsina???

barsa je imala i ove godine igru ali nije imala bas neku realizaciju kao pre 2 godine

to za Anrija sam rekao jer sam tako procitao a i u zagradi sam stavio mozda ,i ove ostale igrace sto sam naveo ne znaci da oni sigurno odlaze nego su kao moguci transferi

bice zanimljivo videti barsu sledece sezone
vidim najvise se jure Alves,Pigue,golman salkea Nojer,Hleb, i jos neki pojedinci

a sto se tice tih susnih godina
Real je Kraljevski klub i od njega se ocekuje da stalno nesto osvaja sto i nije bas moguce
uvek svaki tim ima manje i vece padove i naravno manje i vece skokove

tako da barsa je imala super tim kada je osvaja Ligu Sampiona i ti su igraci su skoro svi tu
e sad sto oni vise ne funkcionisu to je druga stvar
a Real kada nije nista osvajao nije morao da radi skoro potpunu formaciju tima i da prodaje skoro ceo prvi tim sto otprilike ce barsa da uradi
pa kada sam cuo da ce barsa da menja Xavija koji je pored Mesija i Pujola glavni nociosi igre u barsi onda se zna da je stvar ozbiljna (cak se pominje i moguci odlazak Pujola za koga je valjda zainterosavan Milan vec neko vreme)

Milan i Barsa su timovi koji ce na leto da budu bas aktivni sto se tice dovodjenja novih igraca
iskreno voleo bi da Milan ne ode u kvalifikacije za ligu sampiona da vidim da li ce i oni posle da se prodaju ,carobni KAKA da li ce napustiti ITALY i konacno otici u BARSU koja se pominje kao moguca varijanta ili REAL koji ga je prosle dve godine bas ljudski trazio i pokusavao da dovede u svoje redove

auuuuuuuuuuu
ala sam se raspisao

e jesi se raspisao...

losa sezona se zavrsava a ubedjen sam da cu od jeseni ponovo moci da se zavalim i gledam ih kako vezu po terenu. opet kazem da ovde vise nece biti mesta za lencuge

novac Barsi nije problem i ocekujem da kupe sve sto bude moguce kupiti i opet naprave masineriju od tima

hoce to pred odlazak:twisted:

:twisted::twisted::twisted:
mali je velik potencijal ,ali ako oce da igra u celziju morali bi sutnut lamparda.
simple as that.
a previshe je sr.ao sa novinarima ove sezone.
anyway, pishe se da svi u Barseloni imaju bracne probleme i zato nije funkcionisala dobro...od Laporte pa do Deka...
meni to nema smisla.
i esli kol ima probleme sa zenskom pa igra odlicno.

:twisted::twisted::twisted:
mali je velik potencijal ,ali ako oce da igra u celziju morali bi sutnut lamparda.
simple as that.
a previshe je sr.ao sa novinarima ove sezone.
anyway, pishe se da svi u Barseloni imaju bracne probleme i zato nije funkcionisala dobro...od Laporte pa do Deka...
meni to nema smisla.
i esli kol ima probleme sa zenskom pa igra odlicno.
Onda nece igrati u Celziju. :)
Inace to za bracne probleme je obicna glupost novinara.

Celsi je zasluzeno trebao da pobedi i po igri a i po prilikama ,iskreno nisam navijao u finalu ni zakoga ,navijao sam da bude samo sto vise golova
TERI je ipak covek koji je spasao onu jednu sansu MAN.UN i inace covek koji je ko zna koliko golova samo
spasao svom timu,e on predstavlja cist primer da je odbrana vaznija od napada u vecini slucajeva

ne volim engleske klubove ali mi je TERI pored SERHIO RAMOSa i PUYOLA najbolji odbrambeni igrac

Esjen je isto odigrao perfektno

man.un se lepo obogatio sada dodao je jedno 150 miliona samo od MASTER CARD sponzora

nema dilema oko RONALDA, da li ce ostati na ostrvu je bas velika?? ,mislim da on dosta kopira BECKHAMA veoma su slicni i slicnim putevima u zivotu su krenuli (mislim da su sanse vece da ode nego da ostane jer je covek sa MAN.UN osvojio i Premier Ligu i LS tako da nema sta vise ,jedino ako hoce jos da se dokazuje u MAN.UN ,videce se)

THE BEST of 2007/2008 KAKA' verovatno mora na operaciju kolena ,bas steta to cemu oduzeti jedno par meseci ne igranja

Poslednja izmena:
za KAKU ne znam stvarno nadam se da nije nista ozbiljnije

jel mozda Kaka' pominjan kao moguci trannsfer u neki klub i ako jeste koji se klubovi zainteresovani za njega(verovatno je spisak ekipa duzi)

MESI zeli da igra na OI (olimpijskim igrama) vest na B92 sajtu i na teletekstu

Back