El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Daaaaay zayebi tu wikipediyu, na njoj mogu ja da napishem da je Chelsi trampio Eshlija Kola za Andjelkovica!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaaay zayebi tu wikipediyu, na njoj mogu ja da napishem da je Chelsi trampio Eshlija Kola za Andjelkovica!

. Dobro je to. Legenda Barselone, zaslužio je Не знам ко би био права замена за Дека ако је уопште има . . . био је сјајан и један од заслужнијих пре две сезоне, ретко ко се уклапао у тим као он. Али сад стварно није у форми.
Можда је ово прави тренутак за прекид сарадње...
Има још играча чији одлазак се очекује...

mozda dodje ribery,nasri ili lampard![]()
Barsa sledece sezone se mozda nece ni prepoznati po mnogo cemu
igraci koji ce najverovatnije napustiti klub:
ronaldinho,deco,henry(mozda),gudjonsen,abidal,tiram,zambrota,silvinjo,eto(mozda),pujol(mozda MILAN najveci kandidat mada mislim da je to vrlo malo moguce),xavi(moguca varijanta zamena za lamparda)
a igrace koje juri Barsa da dovede u svoje redove su:
kaka *trampa trojice igraca ronaldinho+deco+zambrota+20miliona za kaku*(samo mislim da ce kaka pre u Real da ode nego u Barsu,jer sam covek tako rekao)
fabregas ,hleb,adebajor,alves,lampard,huntelar
od ovih pojacanja jedine opcije koje mislim da su moguce su huntelar,hleb i alves (fabregas ako bi isao u neki drugi klub ne bi se vracao u Barsu jer ga je taj klub skoro oterao iz svoje ekipe pre 2,3 godine)
barsa je ove godine u bas velikoj krizi u kakvoj retko koji veliki klub da je bio
real je bio 2,3 sezone u krizi ali ni priblizno u kakvoj se trenutno nalazi Barsa
prepoznace se po lepoti svoje igre....
poslednji put ponavljam,Tijeri Anri ne ide nigde,mislim da on sam najbolje zna.
aha,znaci Realove susne godine nisu sto i ova Barsina???
nego koji su dobri sajtovi *adrese* za transfere igraca i uopsteno o klubovima,nema veze mogu da budu i nasi i starni sajtovi
poz
5 golova za opostaj sjajnog Franka Rajkarda
nadam se da ce Gvardiola biti legendarni trener kao sto je to bio i dok je igrao ali se takodje nadam da Rajkard nije poslednji put vodio Barsu jer joj je mnogo toga doneo
ево га и овај Дос Сантос дао три гола и то добра, редно је било да се и он упише :-D
hoce to pred odlazak![]()
Onda nece igrati u Celziju.
mali je velik potencijal ,ali ako oce da igra u celziju morali bi sutnut lamparda.
simple as that.
a previshe je sr.ao sa novinarima ove sezone.
anyway, pishe se da svi u Barseloni imaju bracne probleme i zato nije funkcionisala dobro...od Laporte pa do Deka...
meni to nema smisla.
i esli kol ima probleme sa zenskom pa igra odlicno.