FC Barcelona

ode R10 (ronaldinho)
taman u Milanu da igra jedno 2 sezone pa da promeni klub opet !
sada barsa nema sanse vise da moze da zaradi za ronaldinha od 30miliona maksimum,proslo leto je mogla ali nije lagano da zaradi barem 100miliona i kupi pola tima

hahhahahaha , KONACNO - sad je i CEMENT bolji, slusajte za vas je LS pusta zelja, nikad necete stici do titule hahaha ....
Na Zemlji ima tim,
Ceo sam zivot s njim,
Pred njim je paoo svet,
BEOCINSKE CEEEMMMEEENT nananananananna ALELLALALAE

@nevidjeni car
hahhahahaha , KONACNO - sad je i CEMENT bolji, slusajte za vas je LS pusta zelja, nikad necete stici do titule hahaha
Na Zemlji ima tim,
Ceo sam zivot s njim,
koliko si dugo bio suspendovan 2 nedelje:?::?::?::?: ili nesto manje

jeste da nisam navijac Barse ali mlatis samo tako :!::!::!::!:
:lol::lol::lol:

barsa prodaje igrace ali to ne znaci da propada ipak igra 1/2 finale LS a vervotno ce otici :arrow::arrow: u finale

a to za Krkica je cisto mlacenje prazne slame,pa covek je tek krenuo da igra a vec ce da menja klub ma sigurno ...... on ce da im sledece sezone bude medju glavnim igracima

o pa sada je bas ozbiljna situacija za Barsu sto se tice lige (Primere) zaostaju 9 bodova a 6 kola je do kraja prvenstva
VAMOS REAL MADRID

uskoro ce "EL CLASICO" (7 maja) kako su rekli ako nisu pogresili ovi sa FOXa

poz barselonerosi

Yebace Barca Manchester ne zvao se ja El Caballero!

Lord_Lucan_WynneC.jpg

Yebace Barca Manchester ne zvao se ja El Caballero!

skoro mislim da ce barselona man.un onako da prodje lagano ,ne ide im kako treba u ligi ali u Ligi Sampiona mislim da je onako bas ekipa za finale,mada i bili su im laksi protivnici do sada

finale LIVERPOOL vs BARCELONA (liverpul je bas ekipa koja igra ligu sampiona svake godine a dok ligu nesto zaostaju)
poz

Barsa je jaka a i Celzi su isto jaki

Barsa je nekada bila bolja a sada se ceo klub raspada
prodaju Krkica:shock:
i Ronaldinja jedino se oni mogu spasti od raspadanja

Barsa i ovako se raspada video je to trener pa ko veli sto da i Ronaldinjo propadne sa klubom
Propada barca i rajkard brine o tome hoceli Roni propasti:roll:

I odkud ti uopste da barca propada???

:lol: :shock:

Svim tvojim postovima se uvjek lepo nasmijem...

Back