FC Barcelona

a u pitanju su koji korisnici jer svi redom pisu o ronaldinhu (njegov trenutnoj formi i statusu u timu)???

Barsa zaostaje 9 bodova sto je poprilicno,7 maja se igra el klasico mada do tada mozda se i resi pitanje u Primeri
Barsa VAMOS EN UEFA CHAMPIONS !!!!!!!

Ronaldinhu prognoziram da ce u Milanu da igra jedno 2,3 sezone i zatim opet da se vrati u Spaniju (mozda R.M. )

ADIOs

U razgovoru za El Mundo Deportivo Messi se još jednom pokazao kao najveći Ronaldinhov "odvjetnik" u momčadi. Rekao je kako ne može zamisliti Barcelonu bez Brazilca, te iskreno priznao kako mu se ne sviđa to što je klub legendarnoj "desetki" dopustio odlazak.

- Sve što mi želimo je da ostane s nama. Ako zaista ode, to će za mene biti bolno. Od prvog dana kad sam stigao ovdje, puno mi je pomagao. Mi ga i dalje želimo u momčadi, a ja se osobno još uvijek nadam da neće otići.
Messi je odbio preuzeti ulogu vođe Barcelone u slučaju Ronniejevog odlaska:
- Uopće ne želim razmišljati o tome - kratko je zaključio 20- godišnji Messi.
preuzeto sa nogometnog magazina...

Mesiju i nisu potrebne reci.. pre par meseci,kada Brazilca nije bilo na terenu,carobnjak je svaki gol proslavljao pokazavsi desetku prstima i naravno cuveni Ronaldinjov potez palcem i malim prstom

zbog toga ga gotivim jos vise

Оба тима су се пласирала у полуфинале Лиге Шампиона са 8 победа и 2 нерешена..
оба тима су добила све мечеве код куће,
оба су постигла 18 голова а примила по 5,
у међусобним дуелима Барса је мало успешнија:
4-0 1994-95, 2-2 на Олд Трафорду 1994-95, 3-3 на оба стадиона 1998-99...
Најбољи стрелци ЛШ до сада су Роналдо (7) и Меси (6) (и Џерард има 6)..
Барса је добила 4/8 а Манчестер 2/9 полуфинала ЛШ до сада..
Рајкард и Ван Дер САр су играли заједно за Ајакс 1993-95 и освојили Европски Куп, Супер куп, Холандску лигу,
Барселона је до сада имала највише посед лопте, број корнера и шутева . .
Манчестер је до сад добио најмање картона (10)..
;)

Mec je bio u najmanju ruku dosadan . Nadao sam se da ce to biti "praznik za oci" , jos kad sam video koreografiju na pocetku utakmice ...Da je pao neki gol , da Ronaldo nije promasio penal , da je Eto pao kad ga je u sesnaestercu faulirao Kerik ... Sta bi bilo kad bi bilo ... Medjutim ulog je preveliki , tako da me ne cudi ni rezultat , ni tok kojim se utakmica odvijala . Mancester je dosao da ne primi gol , a Barselona da napravi sto povoljniji rezultat pred revans . Kao navijac Manchester Uniteda zadovoljan sam i rezultatom i igrom Manchestera .

Back